• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Merhabalar kızlar. Şuan hastanedeyim yatışım yapıldı. Az sonra sezeryana alıcaklar. Dualarınızı bekliyorum. Ağrım fazla olur diye çok korkuyorum.
Sağlıcakla gelsin minik kızı korkma eskisi gibi Ağrı olmuyor Ağrı kesiciler güçlü sakin kal ki tansiyon sorunu yaşama

Sağlıcakla gelsin minik kızı korkma eskisi gibi Ağrı olmuyor Ağrı kesiciler güçlü sakin kal ki tansiyon sorunu yaşama
Ay inşallah canım benim. Sonda için de çok korkmuştum ama hiç acımadı şükür ki. Doğumdan sonra dikişlerimde çok fazla ağrımaz da çabuk toparlarsam ne güzel olucak. :KK42:

Ay inşallah canım benim. Sonda için de çok korkmuştum ama hiç acımadı şükür ki. Doğumdan sonra dikişlerimde çok fazla ağrımaz da çabuk toparlarsam ne güzel olucak. :KK42:
İnşallah biraz dikkat et üşüme ayağına çorabın olsun yeleğin olsun boyun ağrısı yaşama bol bol kahve su bu geceyi atlattın mi tamam
Sakın katı bişi yeme sorasi çok zor oluyor

Kızlar selam meme ucu yarası yaşayan varsa bana şu gümüş kapak çok iyi geldi başta nette kötü yorumlar var diye önyargılıydım almadım ama keşle alıp taksaymışım lanolin hiçbir işe yaramıyor bende üstüne bebek tadını beğenmeyip itiyor sadece kapak takıyorum epey yumuşadı geçti birde doğru emzirmeye gayret ediyorum bazen hala ucunu kapıyor ay lohusalık ne zor ya ne zaman toparlanıp rutine bineriz 🥺

Merhabalar kızlar. Şuan hastanedeyim yatışım yapıldı. Az sonra sezeryana alıcaklar. Dualarınızı bekliyorum. Ağrım fazla olur diye çok korkuyorum.
Güzel haberlerle gel. Ağrı acı bunları düşünme kolay bir operasyon değil ama sen bebeğinin ve kendine odaklan onu görünce Ağrı acı az gelecek 🙏😍

Merhaba kızlar.Hiç bura bakamıyorum ya iki küçük bebekle çok zormuş kaka çiş kusma uykusuzluk ve en önemlisi büyük oğlum ona ilgi gösteriyorum her gün daha farklı geliyor gözüme🥹

Kızlar selam meme ucu yarası yaşayan varsa bana şu gümüş kapak çok iyi geldi başta nette kötü yorumlar var diye önyargılıydım almadım ama keşle alıp taksaymışım lanolin hiçbir işe yaramıyor bende üstüne bebek tadını beğenmeyip itiyor sadece kapak takıyorum epey yumuşadı geçti birde doğru emzirmeye gayret ediyorum bazen hala ucunu kapıyor ay lohusalık ne zor ya ne zaman toparlanıp rutine bineriz 🥺
Tahinin üstünde biriken yağ tabakası da çok iyi geliyor. Hastanedeki ebe söylemişti bana da deniyorum yumuşatıyor epey..

Bu arada allah bu KV nasıl biliyorsa öyle yapsın konudan alakasız ama içim patladı artık
Allah kolaylık versin canım bebekten daha zorlar gerçekten
Sanırım bende bunu alıcam. Benim baktığım ile bunun arasında fiyat farkı çok var. Ama bu attığının kalitesi güzel diyorlar. Sen kullandın mı hiç? Denedin mi en azından
Ben bu markadan aldım kalitesi baya güzel bebeği içine koyunca da mışıl mışıl takılıyor içinde tavsiye ederim

arkadaşlar, ne zormuş lohusalık bi uyuyabilsem herşeyi halledicem de… gündüz bi şekilde idare ediliyor ama gece olmasın diye dua ediyorum

Ya benim göğüslerimde yara yok ama uçları çok hassas dokunduğum zaman acıyo gümüş kapak işe yarar mı

Biberon kullanan deneyimli anneler var mı ben enjektörle veriyordum ama çocuk emmek istiyor yani memedeki efekti istiyor enjektörle zorlandım diye Philips avent biberona geçtim zaten silikon başlıkla emziriyorum meme reddi olur mu sizce

Tahinin üstünde biriken yağ tabakası da çok iyi geliyor. Hastanedeki ebe söylemişti bana da deniyorum yumuşatıyor epey..
Denedim ya benim kız yıkasam da anlıyor beğenmiyor almıyor memeyi midesi bulanıyor gibi yapıyor en iyisi kapak oldu sütyene değmediği içinde güzel oluyor

Biberon kullanan deneyimli anneler var mı ben enjektörle veriyordum ama çocuk emmek istiyor yani memedeki efekti istiyor enjektörle zorlandım diye Philips avent biberona geçtim zaten silikon başlıkla emziriyorum meme reddi olur mu sizce
İnşallah olmaz ben sarılık olmasın diye mecburen sağıp veriyorum şuan

İlk çocuğumda meme ve biberon verdim hep meme reddi yaşamadım. Şimdi de sarılık sebebiyle mama veriyorum biberonla. Önemli nokta olan bebeğin kuvvetli emebiliyor ve emmeye istekli olması hazırcı bebekse veya emme refleksi zayıfsa reddedebiliyor o yüzden iyice emmeyi öğrenmesini beklemek daha iyi

Back
X