• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186

Eklentiler

• IMG_4685.webp
    IMG_4685.webp
    40,1 KB · Görüntüleme: 38
Bebek önce anne sonra geliyor ya geldiğimde bebiş odada yoktu gelecek dediler meğersem yoğunbakıma girme ihtimalı varmış ben gelene kadar doktorlar Muane etmiş mamaya başlamışlar tedaviye başlamışlar mekonyumlu doğum diye geçiyormuş ciğerleri midesi kaka kaçmış enfeksiyon olabilir diye ben odaya girince beş dk sonra bebiş kendine gelmiş yanıma verdiler fanusa benzer bişey vardı başında hava verdik 2 gün bugün çıkardılar şükür iyiyiz inşallah yarın kontrolden sonra taburcu oluruz dua edin kızlar
Çok geçmiş olsun sağlıkla eve geçersiniz inş 🤲🏻

Kızlar çok moralim bozuk. Sabahtan beri ağlıyorum. Bebeğim 10 günlük. 3200 doğmuştu. Hastane çıkış kilosu 3000. Bugün tartıldı. 3000 gram. Hala doğum kilosunu yakalayamamış.

Kızlar çok moralim bozuk. Sabahtan beri ağlıyorum. Bebeğim 10 günlük. 3200 doğmuştu. Hastane çıkış kilosu 3000. Bugün tartıldı. 3000 gram. Hala doğum kilosunu yakalayamamış.
Ay yazmışsın zaten 🥲 yorhunluktan hibçrş şey anlayamıyorum 😭😭😭
Canım daha yeni bir aylık olunca düşünürsün nasıl diye. Ağlama.. zaten doktor sorun olsa söylerdi. Bence çok normal şu an bu kilosu

Ay yazmışsın zaten 🥲 yorhunluktan hibçrş şey anlayamıyorum 😭😭😭
Canım daha yeni bir aylık olunca düşünürsün nasıl diye. Ağlama.. zaten doktor sorun olsa söylerdi. Bence çok normal şu an bu kilosu
Doktor mama ver şimdiye doğum kilosunu geçmesi lazımdı dedi

Şöyle birşey banyoda falanda ıslanıyo yeniliyorsun
Aaa benim doktorum bant falan vermedi krem verdi sadece onu da almadım 😅 hiçbir şey kullanmıyorum ben yaram da iyileşti banyoda da sıkıntı olmuyor acaba yanlış mı yapıyorum
Kız %10 kilo kaybı normal sen niye moralini bozuyorsun ki. Kilo kaybı da yok bol bol emzir gerekirse mama verirsin mama da öcü değil bebeğin sağlığı için sonuçta

Aaa benim doktorum bant falan vermedi krem verdi sadece onu da almadım 😅 hiçbir şey kullanmıyorum ben yaram da iyileşti banyoda da sıkıntı olmuyor acaba yanlış mı yapıyorum

Kız %10 kilo kaybı normal sen niye moralini bozuyorsun ki. Kilo kaybı da yok bol bol emzir gerekirse mama verirsin mama da öcü değil bebeğin sağlığı için sonuçta
Evet kilo kaybı normal ama şimdiye almış olması gerekiyormuş

Kızlar 38+4’ten selamlar. Artık çoğumuz bebişleri kucağına almış sanırım, forumda artık hamilelik değil bebişler konuşuluyor 🧿

Ben ise hiç doğuracak gibi hissetmiyorum, hareket kabiliyetim çok açık. Doğum yaklaşmadan önce bunu hissedebiliyor muyuz?
Aa aynıyız ben de bugün 38+4 oldum ☺️ bugün doktora gittim hem özel hem devlet her şey yolundaydı normal doğum yapabileceğim söylendi ama ben sezeryan istersem diye özele de gittim sezeryan kararı verirsem pzetsi olacak 39+4 te
benim kararsızlık seviyesi 😬😂

Hiç korkma benim büyük oğlum 3200 doğdu 2 gün içinde hastaneden çıkarken 2600 çıktık beni korkuttular tabi ebeler çok ağladım o zaman ama toparladım doğum kilosuna hemen ulaşmamıştı

Ahh kızlar içimi dökecek kimse bulamıyorum.. Okadar çaresiz yorgun hissediyorumki kendimi.. Bunları yazarken bile ellerim titriyo.. Ben çok zorlanıyorum! Ne annemden ne kaynanamdan fayda var.. eşim çalışıyo tek başına bakmaya çalışıyorum, oğlum ayazım çok gaz sancısı var durmuyor yerinde😭 Günlerdir uyumuyorum, ben yapamıyorum.. Yedi kat yabancı soruyor halimi hatrımı, en yakınımdaki sormuyor. Aşırı zoruma gidiyor

Ahh kızlar içimi dökecek kimse bulamıyorum.. Okadar çaresiz yorgun hissediyorumki kendimi.. Bunları yazarken bile ellerim titriyo.. Ben çok zorlanıyorum! Ne annemden ne kaynanamdan fayda var.. eşim çalışıyo tek başına bakmaya çalışıyorum, oğlum ayazım çok gaz sancısı var durmuyor yerinde😭 Günlerdir uyumuyorum, ben yapamıyorum.. Yedi kat yabancı soruyor halimi hatrımı, en yakınımdaki sormuyor. Aşırı zoruma gidiyor
Ah canım benim kendini salma… evet gerçekten çok zor çok haklısın. Bebeğin için biraz sabret ev işlerini yemeği falan bırak o uykuya geçince beş dk bile olsa dinlenmeye çalış 🥺 allah yardımcın olsun 🤲🏻

Canım benim.. anlıyorum seni :( ben de bittim tükendim. Haziran çiçeğinin dediği gibi bebeğin uyuduğu her dkyı değerlendir uyu çok iyi gelecek. Uykusuzluk bizi daha da tükendiriyor her şey çok zorlaşıyor duygusallaşıyorux da.. lütfen kendini bırakma. 😭 benim kızım da gazlı gaz için çözüm bulursan yaz buraya 🥺

Back
X