- 20 Nisan 2009
- 5.588
- 2.003
- 698
BU zamana geldiğimize Şükür en zoru doğurmakti atlattık gerisi gelir canım mama işi zor ama şöyle düsün düzenli ve vitaminli bir besin ben anne sütünün faydali olduğu konusunda pek emin değilimBen daha evden çıkamadım eminim çok iyi gelmiş MaşAllah bebişine yarın bizimde kontröl var İn şa Allah güzel almış kilosunu.Emzik büyük oğlumda vermedim emme refleksi iyi diğildi hem bu kadar gazlı diğildi gerek kalmadı istemiyordum da ama şimdi çok şükür emmesi iyi fazla verince kusuyordu anladımki bu tam emziklik bebekBende durum bebeği büyük oğlandan korumak kaşıkla oyuncakla üstüne geliyor geçen 2 defa üstünde oturmuş beni yoran gaz diğil bunlar açıkcası mutfakta anne kucağına koyuyorum orda bile izin vermiyor bebek rahat uyusun birde gece sık sık mama hazırlamak beni bitirdi keşki hep diyorum anne sütü vere bilseydim uykulu halimle sıcak soğuk su ayarlamak o kadar zor banaki birde arada 2-3 saatte olmuyor eşim diyor gece ne zaman baksam sen mama hazırlıyorsun eeee ne sandın diyorum kakasını yapınca yeniden istiyor kustuysa yeniden istiyor bazen yapıyorum kalıyor öylece masraf o da evde iki bebek maması bezi deyince artık daha ne deyim
Şükür bu günümüze demek düşüyor umarım büyük çok bezde kalmaz
![]()

senin büyük oglan bezli ona da eğitim verecen kış gelmeden keske bezi bıraksa
Üst üste olunca nasıl büyüyorlar anlamamıştım sen yinede bol bol tadını çıkarmaya calis