- 11 Aralık 2024
- 192
- 139
- 18
Bana doktorum onlar bilmez içerler demişti. Ben saatlerce emzirdim sonra 90 cc mama verdim içti sonra geri emmek istedi mesela. NormalmişCanım benimki memeden sonra 60 ml mama içiyo normal mi o zaman
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana doktorum onlar bilmez içerler demişti. Ben saatlerce emzirdim sonra 90 cc mama verdim içti sonra geri emmek istedi mesela. NormalmişCanım benimki memeden sonra 60 ml mama içiyo normal mi o zaman
Bu duyguları ben de yaşıyorum benim yüzümfrnmmi erken geldi benim yüzümden mi küçük kilosu az vs diye çok kafama takıyorumBizim süreç çok farklı canım mesela dün gece hiç uyumadık gaz sancısından dolayı bide kusma sorunumuz var zaten verdiğim sütü hep atıyordu baya korkuttu beni bende acaba beslenmesi bu yüzden yetersiz mi attığı için Allah korusun ya kilo kayberderse diye düşünüyorum gece uyumadığı için bende gündüz uyursa eğer kaldırayım mi diye sordum beslenmesi yetersiz mi kendisine yetemiyormuşum gibi hissediyorum bu kusmasına bı çözüm bulabilseydim![]()
Benim bebeğime göre normal herkes farklı amaCanım benimki memeden sonra 60 ml mama içiyo normal mi o zaman
Hadi gözün aydın istediğin gibi takıl evde ohh misss tadını çıkar sütlü pijamalarınKIZLAAAAR, KAYNANAM GİTTİİİİİ3 gündür yıkanmadım, pijamalarım kusmuk kokuyor, 50 dklık uykuyla duruyorum, çok açım ama deliler gibi dans edesim var
Yarı kırkımızdan hepinize selamlaaaar
![]()
Hadi gözün aydınKIZLAAAAR, KAYNANAM GİTTİİİİİ3 gündür yıkanmadım, pijamalarım kusmuk kokuyor, 50 dklık uykuyla duruyorum, çok açım ama deliler gibi dans edesim var
Yarı kırkımızdan hepinize selamlaaaar
![]()
Bence baya işe yarıyor canım ilk çocuğumda da çok fayda görmüştüm. Tabi kesinlikle bol su ve uyku olmadan hiçbir yöntem kalıcı olmuyorAnne çayı işe yarıyor mu canım
Süt alerjisi de olabilirKızlar bende bir ara hiperlaktasyon oldu. Yani ön sür çok artfti yağlı süt yok gibiydi. Bebisin kakasinda salya gibi uzun parçalar oluyor. Doktor hiperlaktasyondan dolayı dedi. Şimdi de günden güne artıyor yüzündeki kızarıklıklar sivilce gibi üstü beyaz. Buna da sütünün yağ oranı artmış ondan dolayı oluyor diyor var mı yasayaniniz ?
O zaman ben de alayımBence baya işe yarıyor canım ilk çocuğumda da çok fayda görmüştüm. Tabi kesinlikle bol su ve uyku olmadan hiçbir yöntem kalıcı olmuyor![]()
Yenidoğan alerjisi dediler banaKızlar bende bir ara hiperlaktasyon oldu. Yani ön sür çok artfti yağlı süt yok gibiydi. Bebisin kakasinda salya gibi uzun parçalar oluyor. Doktor hiperlaktasyondan dolayı dedi. Şimdi de günden güne artıyor yüzündeki kızarıklıklar sivilce gibi üstü beyaz. Buna da sütünün yağ oranı artmış ondan dolayı oluyor diyor var mı yasayaniniz ?
Oy oyy 3 gün var aramızdaAmin teşekkür ederim40+2 bugün.
Düzensiz sancılarım var sürekli alttan muayene ettiler açıklığım hala 1 cm. Suyum geldi ama yine de bekliyorlar bakalım sağlıkla gelsin bebeğim başka bişey istemiyorumOy oyy 3 gün var aramızdaNasılsınız, nedir durum ? Nasıl geçiyor süreç
![]()
Oy geçmiş olsun . Benim bebişte öyle uykusunda bile ıkınıyor ne kadar kakada yapsa gazda çıkarsa hep ıkınma peşinde brnde alerjiden şüphelendim pişiğimiz falanda var. Sizin kakası nasıldı uzuyormuydu ?Kızlar bende süt alerjisi çıktı. Aşırı gazı ve ıkınması vardı. Doktor gaita testi istemişti. Bugün sonuç çıktı. Süt ve süt ürünleri diyetine başladım. Bebek de özel bir mama içecek. Bebeğimin gazı sancısı geçsin de geri mühim değil
Gece ve gündğz tüm uykularında ıkınıyor.Oy geçmiş olsun . Benim bebişte öyle uykusunda bile ıkınıyor ne kadar kakada yapsa gazda çıkarsa hep ıkınma peşinde brnde alerjiden şüphelendim pişiğimiz falanda var. Sizin kakası nasıldı uzuyormuydu ?
Ya benim ki de akşam başlıyor uyuyana kadar yiyiyor beni resmen uyanık kalamıyor hep huysuz yada hep memede uykuya da dalamıyor saat kaça kadar uyutmaya uğraşıyorum bende bi benim ki böyle sanıyordumKocişle uğraşacak hiç halim yok gözüm bile görmüyor gerçekten merak ediyorum bi bizimki mi böyle yoksa tüm bebeklerde var mı bu saat 23 den 01 e kadar uyusun diye uğraştık sırtım ağrıdı artık çok tükendim![]()
Canım acaba reflüsü mi varSırt üstü yatırmaya korkuyorum sürekli neden kusuyor bi anlasam