- 30 Aralık 2019
- 1.337
- 2.157
- 133
- 34
Cok sacma doktora denk geldik denek gibi kullanıyor resmen bizi yok canim fıtık degil bizim ki göbeğinin içinde pihtili kan var kurumuş şekilde ondan skntiliŞu kan alma işleriolmasa ne olur ya
Biraz bekle bakalım eskiler para bırakırdı hiç te sorun olmazdı gazlı beze bantla canım parayı iyice kuşak seklinde bir bezle sabitle bakalım hiç korkma steril olursa bişi olmaz
Sagol kuzu cok zor valla bildigin bunalima girdimAl işte 2 çocukla ben delirmek üzereyim sende 3 Allah yardım etsin.Daha öncede yazdım büyük oğlumda var göbek fıtığı kuruş parayla sardım geçti gitti
Valla bide 3. Numaranın bana ne zmn ihtiyacı olursa hem digerlerininde ihtiyacı oluyor amip gibi bölünme yeteneğim yok ki hepsine yetiseyim ben evi bıraktım artik çamaşır katlayamadm kac gündür evde çamaşırhane dagimiz oldu bi o eksikti zaten cildircam gercekten işimiz cok zor cokGöbek bağında neyi var canım benimde sıkıntılarım var göbek bağında. 3 çocukla cidden zor gece uykusuz sabah büyüğü okula hazırla beslenmesi öğlen gelşyorm yemeği tekrar okul sonra dönüyor yine yemek kıyafet temizliği ödevleri bunların yanında diğer iki bebek sürekli alt değştir emzir diğerini yedir temizle evi topla süpür yemek yap bir saat oturamıyorum tam gece uykuya dalıyorum biri ağlıyor diğeri onun sesine kalkıyor büyüğü de okulum var sesten uyaramıyorum diyor deliricem@Niqu zor ciddenn bir yandan kendime bakmaya çalışıyorum ağlayarak banyo yapıyorum uyuduklarında bazen ben banyodan çıkmadan uyanıyorlar giyinmeden onlara tekrar koşturuyorum inan bittim