• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    187
Kızlar bebeğimin yüzünde kırmızı kırmızı noktalar çıktı sma comfort kullanıyorum mama alerji yapmış olabilir mi böyle bir sorunla karşılaşan oldumu
Nasıl bir kızarıklık canım bugün bende banyo yaptırırken farkettim böyle sıcaktan isilik gibi olmuş ev sıcak değil çok kalında giydirmiyorum sma mamayı dün ilk kez verdim akljma gelmemişti mamadan olacağı bir takip edelim bakalım 🤔

Nasıl bir kızarıklık canım bugün bende banyo yaptırırken farkettim böyle sıcaktan isilik gibi olmuş ev sıcak değil çok kalında giydirmiyorum sma mamayı dün ilk kez verdim akljma gelmemişti mamadan olacağı bir takip edelim bakalım 🤔
Aynen isilik gibiydi dün ama bu gün epey artmış sabah şok oldum baya her yeri kızarmış bende sıcaktan kızardı zannettim kombiyi azaltmıştim sma optipro kullanıyordum onda böyle bişe yoktu comforta geçmiştim comfort iyi gelmedi sanırım kafasının arkasında bile kızarıklık var sende takip et canm

IMG-20251019-WA0002.webp

Yenidoğan aknesine benziyor canım benimkinde de oldu. Yüzünü yıkadım günde birkaç kere, baya azaldı. Bi arkadaşa da mustelanın avokadolu yüz kremini tavsiye etmiş doktoru bu pıtırcıklar için
Balım resimde net gözükmüyor baya fazla var kafasının içinde kulağında vücudunda o yüzden alerji gibi geldi bana

Bebeğim 4 aylık, 2,5 aydır eds ile besliyorum ve oldukça rahatım hem göğüsümü emiyor hem mama işini hallediyor.
Mama miktarını nasıl ayarlıyorsun ben şu an sütümü arttırmaya çalıştığım için mamayı kısıyorum. Ama ileride sütüm yetmezse ne kadar mama vereceğim bir fikrim yok.

Mama miktarını nasıl ayarlıyorsun ben şu an sütümü arttırmaya çalıştığım için mamayı kısıyorum. Ama ileride sütüm yetmezse ne kadar mama vereceğim bir fikrim yok.
İki göğüsten 60 ml sütüm geliyor mamayı da 30 ml veriyordum doymadığını anladığım an 60 ml çıkardım. Uzun süredir 60 ml içiyor.
Yani ben doğumdan beri mama veriyorum duruma göre arttırdım, geceleri de 60 hazırlıyordum yarısını içmiyordu doyuyordu artık onu da 30 yapıyorum.
Sen de göğüsündeki süt miktarına göre ve bebeğinin doyma durumuna göre ayarlarsın onu

Mukuslu kaka sadece alerjiden olmuyor aslında bir gaita testi verseniz iyi olur. Benim kızımında mukuslu yeşil gibiydi doktor probiyotik başladı ilk üç ay her bebeğin kullanması gerekiyor dedi şuan normal pütürlü sarı renk yapıyor istersen bi çocuk doktoruna danış eğer probiyotik almıyorsa bebek bağırsak sağlığı da önemli. Birde sadece ön sütü içmediğine de dikkat et
Canım probiyotiğe kaç günlükkem başladınız? Ne faydalarını gördün?

Kızlar 17. Günden selamlar.

Sayfalar birikmiş, herkesin kendine göre bir derdi var anladığım kadarıyla yenidoğan dönemi kimse için rahat geçmiyor.

Benim bebeğim sürekli meme istiyor. Uyurken ağzından meme düşünce uyanıyor sinirleniyor. Sadece kucakta uyuyor. Kucaktan indiği an uyanıyor. Gece kucağımda uyutuyorum, uykusuzluktan nevrim dönüyor. Emzirirken istemsizce gözlerim kapanıyor, rüya görmeye başlıyorum. Göğüslerim çok büyük, uyuyakaldığımda bebeğin burnunu tıkayacak diye aklım gidiyor. Hamileyken emzirmeyi çok istiyordum ama şu an tükendim, göğüslerim mahvoldu. Biberon veresim geliyor daha çok erken diye kendimle mücadele ediyorum. Gün içinde başım dönüyor, iğne ipliğe döndüm. Daha ilk haftadan hamile kaldığım kilonun altına düştüm.

Herkes 1 ay 40 gün sonra düzene girecek diyor. Gerçekten girecek mi? Giriyorsa tam olarak düzene giren ne? Bebeği kucakta uyuyan anneler neler yapıyor, tavsiyeleri var mı? Ne zamana kadar kucakta kalıyorlar?

Kızlar günaydın. Sezeryan olan arkadaşlar araç kullanmaya başladılar mı ya da kaç gün olduktan sonra araba kullanılabilir bilgisi olan yazabilir mi
Ben sanırım ilk 10 gün kontrolüne giderken araba kullanmıştım

Back
X