• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    187
İlk ne zaman gülmeye başladı sizin maşallah
Daha bu hafta yani bir haftadır belki gülüyor ama yani sürekli değil keyifli olunca günde birkaç kez gülümsüyor 2 ayı geçtik sanki anca başladı tepki vermeye. Diğer bebeğim daha ilk zamanlardan sürekli gülümserdi hala da öyledir çok güler eğlenir hepsi farklı oluyor demekki belki de gelişim süreçleri farklı ilerliyor galiba

Allahım sabır ver günde 4 kere kakasını yapmasına rağmen hala ve hala ve halaaaaa ıkınıyor bu çocuk. Ilık banyo, karın masajı, bisiklet sürme hareketi, 2 çeşit gaz damlası... yok yani ıkınarak uyandıracak kendini illa ki o uykudan. Gece artık duymazlıktan gelip uykuma devam ediyorum çünkü uyanık desem değil uyuyo desem değil. En azından birimizden biri uykusunu alsın diyip uyuyorum ne zaman tam ağlamaya geçiyor o zaman kalkıp meme veriyorum. İnfant diskezia deniyormuş bu ıkınmaya. Anüs kaslarını serbest bırakmayı öğrenemediğinden oluyor yazmışlar ama bu çocuk 1-2 hafta önce gayet kakasını yapıyordu ıkınmadan. Şimdi nerden çıktı bildiğini mi unuttu 😅😅 bir akıl verin en azından geçecek diyin lütfen 😂
Benim kızım da aynı böyle ne yapmak gerekiyormuş acaba

Benim kızın kaşlar hep çatık ultrasonda da öyleydi 😅 48 günlüğüz bir haftadır falan ben konuşunca gülümsüyor. Büyüyorlar 🥺

Maşallah ne kadar erken gülümsemiş. Benim kızım çok sinirli göz teması kuruyor ama daha güldüğünü görmedim 43 günlük. Kafaya taktım
Kafanıza takmayın aslında sizi aynalıyor gülerek bakınca gülümsüyor çoğunlukla bir de her çocuğun mizacı farklı bir de bir günü diğer gününü tutmuyor mesela son günlerde çok az gülümsüyor kaka yaparken zorlandığı için.

Benim kızım da aynı böyle ne yapmak gerekiyormuş acaba
Squat pozisyonunda sırtı size yüzü dışa dönük şekilde duruyoruz işe yarıyor kesin kakasını yapıyor ama çözüm değil ne yazık ki max 10 dk rahat sonra yine ıkınma valla psikolojim bozuldu bir de kendi evimizde değiliz şehirdışında kv'demdeyim

Squat pozisyonunda sırtı size yüzü dışa dönük şekilde duruyoruz işe yarıyor kesin kakasını yapıyor ama çözüm değil ne yazık ki max 10 dk rahat sonra yine ıkınma valla psikolojim bozuldu bir de kendi evimizde değiliz şehirdışında kv'demdeyim
Canım biraz daha sabır 60 günlükken geçebilir büyük ihtimalle benim bebeğim öyle oldu 🙏🏻 ben çok çektim o ıkınmalardan birden bitti. Kızımın 60 günü her saati ıkınarak geçti göbeğinde fıtık oldu

Canım biraz daha sabır 60 günlükken geçebilir büyük ihtimalle benim bebeğim öyle oldu 🙏🏻 ben çok çektim o ıkınmalardan birden bitti. Kızımın 60 günü her saati ıkınarak geçti göbeğinde fıtık oldu
Ay tam da aradığım yorum 💙💙 geçmese de bir umut. Sonuçta umut fakirin ekmeği🤣 54. Günü devirdik kaldı 6 diyebilir miyiz 😔

Back
X