- 1 Nisan 2022
- 15.381
- 17.169
- 248
Hem haraketli hem yemekte beni öyle bir zorluyorki sana anlatamam bütün gücümü olan kalan enerjimi alıyor umut ediyorum kardeşi böyle olmaz tabi istediğini yapıyor hele grip oldu burun tıkanıyor ağlıyor zor.Amin canım.. Büyükler yorar anlısyorum seni aşırı hareketlidir şimdi ve hiçbir anlamadıkları zamandalar![]()
Ben yanımda yatıracağım 2 yıl ya kıyamam başka yatakta bırakamam bilmiyorum en azından iki yıl doya doya yatalım sonra çocuk odasına geçireceğim ikisini de diğeri de hala yanımda bir ara yatağına bırakıyordum çook ağlamaya başladı artı pes ettim
Büyüğü de sabahları uyumuyor ev ses dolu ama küçük sesten etkilenmiyor her türlü seste uyuyor gündüz
Bende kıyamıyorum ama bak ben büyük oğlanıda park yatakra sallayarak uyuttum sonra yavaştan öğlenleri kendi odasında beşikte sallayarak uyuttum ve ordan düştü bir akşam hala bilmiyoruz bu çocuk nasıl orda düşe bilir ben bile istesem ordan inemem o kadar yükseklik var kenarları yastıkla kapalı normalde o yataklar 3 yaşına kadar kullanılıyor neyse artık öyle olunca biz yatağını söktük büyük yatak ettik mecbur şimdide uyumuyor sallamayarak ve ben hala öğlenleri onu park yatakta uyutuyorum gece eşim kendi yatağında nerdeyse 1 saat onunla uğraşıyorki uyusun