• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    188
Arkadaşlar bebeğinizin gündüz uykusunu nerede yaptırıyorsunuz? Ben yanına biraz yükselti koyup koltuğa yatırıyordum ama bizimki bugün ilk kez kendi kendine döndü tummytime yaparken. Artık koltukta bırakamam. Siz her uykusunu yatağında mı yaptırıyorsunuz? Yoksa babynest gibi bişey mi kullanıyorsunuz?
Gündüzleri genellikle anakucağında uyutuyorum ben. O da çok güvenli gelmiyor ama sürekli kontrol ediyorum. Arada mızlanınca sallıyorm. İkingündğr babyneste koydum onda da güzel uyudu şükür. Akşam uykusuna geçince anne yanı yatağına geçiyoruz. Peki sizin bebişler 24 saatte kaç saat uyumuş oluyor toplam. Bebeğim 52 günlük 15-16 saat uyumalı deniyor. Ama hiç o kadar uyumuyor ki

Aaaaa çok iyi ya ne güzel MaşAllah ama iştahta önemli bunun sanki iştahıda yok ben bunu anladımki baştan neyi yedirmeye başlasan onu yiyecek mesela hep balkabak verdim ezerek tabi ben bile balkabak sevmiyorum soğan sarımsak tahin çerezler hepsinin tadını istedim bilsin bir tek pütürlü yemiyor bu gün kızartıcam bakalım yiyermi akşama
Haber ver yerse 🤣

Arkadaşlar bebeğinizin gündüz uykusunu nerede yaptırıyorsunuz? Ben yanına biraz yükselti koyup koltuğa yatırıyordum ama bizimki bugün ilk kez kendi kendine döndü tummytime yaparken. Artık koltukta bırakamam. Siz her uykusunu yatağında mı yaptırıyorsunuz? Yoksa babynest gibi bişey mi kullanıyorsunuz?
Kendi yatağımda yatıyor tam ortada derin uyursa ama genellikle kucağımda uyuyor 😂

Gündüzleri genellikle anakucağında uyutuyorum ben. O da çok güvenli gelmiyor ama sürekli kontrol ediyorum. Arada mızlanınca sallıyorm. İkingündğr babyneste koydum onda da güzel uyudu şükür. Akşam uykusuna geçince anne yanı yatağına geçiyoruz. Peki sizin bebişler 24 saatte kaç saat uyumuş oluyor toplam. Bebeğim 52 günlük 15-16 saat uyumalı deniyor. Ama hiç o kadar uyumuyor ki
Benim de o kadarı bulmuyor :( bizimki ana kucağında oynuyor. Juno yatak vardı artk sığmıyor ona. Babynest mi alsam diye düşünüyorum

Kızlarrr sizi çok özledim 🥹

Biz pazartesi günü sünnet oldukkkk 🧿🧿 o kadar kolay atlattık kii kesinlikle erken yaptırmayı tavsiye ediyorum 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Benim bebişim kucaksız durmuyor ya yatağa koyunca sanki dikene yatmış gibi uyanıyor hemen. Şu an 6,5 kilo kollarım kopuyor bütün gün evde ayakta 🙂↕️

Biz pazartesi günü sünnet oldukkkk 🧿🧿 o kadar kolay atlattık kii kesinlikle erken yaptırmayı tavsiye ediyorum 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Benim bebişim kucaksız durmuyor ya yatağa koyunca sanki dikene yatmış gibi uyanıyor hemen. Şu an 6,5 kilo kollarım kopuyor bütün gün evde ayakta 🙂↕️
allah mezumiyetlerini, damatlığını da göstersin inşallah. ☺️ Biz de istiyoruz bu aralar ama vakit ayarlayamadık

Kız babynest dediğin yuvarlak yatak mı? Ben doğduğundan beri ona yatırıyorum ama srtık sığmıyor. Alırsan uzun ömürlü olmaz sanki
Şu oval olanlar evet. Benim de aklıma geldi kısa süreli olacağı da naapıcaz bu bebeleri? Anam babam usulü etrafına yastık mı dizicez? Ya da oyun parkı alıp altına kalınca bişeyler serip yerde mi uyutsam? Nasıl olsa oturmaya emeklemeye başlayınca oyun parkı lazım olacak. Tecrübeli annelerden yorum bekliyorum:)

Şu oval olanlar evet. Benim de aklıma geldi kısa süreli olacağı da naapıcaz bu bebeleri? Anam babam usulü etrafına yastık mı dizicez? Ya da oyun parkı alıp altına kalınca bişeyler serip yerde mi uyutsam? Nasıl olsa oturmaya emeklemeye başlayınca oyun parkı lazım olacak. Tecrübeli annelerden yorum bekliyorum:)
yerde üşümez mi ya sanki yer daha serin oluyor. Ben park yatak almıştım orda yatırırım diye düşünüyorum ama gündüzleri falan nasıl olur bilemedim

Hayırlı olsun sünnetinizzz maşallah yavrucuğa 😍😍😍
Hepimizin uyku sorumu var anladığım kadarıyla bebekler hep kucak istiyor 🤣 kucaktan bırakınca öyle bir çığlık atıyor ki dayak yiyor sanki 😂😂

Hayırlı olsun canım 😍1 yaşına kadar yaptırıcam bende kolay atlatılıyor

Hayırlı olsun sünnetinizzz maşallah yavrucuğa 😍😍😍
Hepimizin uyku sorumu var anladığım kadarıyla bebekler hep kucak istiyor 🤣 kucaktan bırakınca öyle bir çığlık atıyor ki dayak yiyor sanki 😂😂
Üşendim etiket yapmayı inanılmaz yorgunum😩Patatesi yaptım verdim aldı hemen tuttu kokladı bir surat yaptı eşimle ikimizde ohhh çok güzel diye diye kendimiz yedik o da bize güldü🥴bir tane ısırdı tadı farklı geldi ona yarin yine yapıcam sık sık yapsam belki sever diye düşünüyorum🤲🏻

Üşendim etiket yapmayı inanılmaz yorgunum😩Patatesi yaptım verdim aldı hemen tuttu kokladı bir surat yaptı eşimle ikimizde ohhh çok güzel diye diye kendimiz yedik o da bize güldü🥴bir tane ısırdı tadı farklı geldi ona yarin yine yapıcam sık sık yapsam belki sever diye düşünüyorum🤲🏻
Ellerine sağlıkkk evet böyle gördükçe alışacaklar yazık yavrular hiçbir şeyi bilmiyor ki 😭 kendini çok yorma siz ne yiyorsanız eline ver dokunarak koklayarak keşfeder
Peki sen çikolata vs yediriyor musun tatlı konusunda nasıl durumlar benimki çok istiyor babası sürekli veriyor ben kızıyorum verdirmiyorum ekmeğe bal tereyağ sürüp veriyorum

Back
X