• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189
Bexero yaptı tek doz yaptırdım bugğn 1 hafta sonra 2. Yapacak
Bizim doktorumuz nimerix le bexero ikisini de yazmış ikisini beraber mi vuracaklar kafam karıştı 🤔 böyle yaptıran var mı acaba? Daha da ağır gelir mi diye aklıma takıldı 🥺

Eklentiler

• IMG_8904.webp
    IMG_8904.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 16
Bizim doktorumuz nimerix le bexero ikisini de yazmış ikisini beraber mi vuracaklar kafam karıştı 🤔 böyle yaptıran var mı acaba? Daha da ağır gelir mi diye aklıma takıldı 🥺
Evet öyleymiş normalde 2si bir ama ben nimerix i 1 hafta sonra vurdursak olur mu dedim olur dedi

nimerix bexero gibi çok ateş yapmıyormuş. Ben rotada yaptırdım aynı gün diye 1 hafta sonra olsun istedim

Umarım bir an önce düşer koldan mı bacaktan mı vuruluyor? Olmadı hafif sirkeli ılık su ile serinlet biraz bebeği kaça kadar çıktı ateşi?
Bacaktan vurdu. 38.4 oldu en fazla atletini çıkardım ince bi tulum giydirdim ayakları çıplak 37.6ya düştü çok şükür. 3.30dada şurubu var onu vereceğim. Ne mama ne sağdığım sütü içmek istemiyor 30-40cc anca verebiliyorum buda normalmiş aklımızda bulunsun

Bacaktan vurdu. 38.4 oldu en fazla atletini çıkardım ince bi tulum giydirdim ayakları çıplak 37.6ya düştü çok şükür. 3.30dada şurubu var onu vereceğim. Ne mama ne sağdığım sütü içmek istemiyor 30-40cc anca verebiliyorum buda normalmiş aklımızda bulunsun
Şifa olsun inş yavruna aşıları 🙏🏼 ben en ufak rahatsızlanmasında panik oluyorum nasıl bırakırım bu huyu bilemiyorum. Geçen tırnağını törpülerken minicik parmağını kanattım oturdum ağladım iki saat 🥲

Şifa olsun inş yavruna aşıları 🙏🏼 ben en ufak rahatsızlanmasında panik oluyorum nasıl bırakırım bu huyu bilemiyorum. Geçen tırnağını törpülerken minicik parmağını kanattım oturdum ağladım iki saat 🥲
Amiin 🙏🏻 insanın içi gidiyor ya çok savunmasız çok masumlar allahım hiç bir çocuğa acı yaşatmasın

Bu bana da oldu ve kimse görmeden iyileşsin diye panik içinde dolandım kaç gün 😭😭

Kızlar oğlumda yaptırmamıştım ama bu rota virüs aşısı mecburi mi

kucak istiyor sürekli kucaktam bırakınca ağlıyor.

evet rota ile birlikte yaptı 95 günlük

Evet calpol 6 saatte 1
Pazartesi rota aşısını yaptıracağım ama menenjit aşısı daha sonra yapılsa da oluyor değil mi bazı takvimlerde 9. Ay gözüküyor anlamadım 3 aydan büyük bebeklere herhangi bir ayda mı yapılıyor geç kalmak istemiyorum

Pazartesi rota aşısını yaptıracağım ama menenjit aşısı daha sonra yapılsa da oluyor değil mi bazı takvimlerde 9. Ay gözüküyor anlamadım 3 aydan büyük bebeklere herhangi bir ayda mı yapılıyor geç kalmak istemiyorum
Takvim nasıl bilmiyorum. Ben 3. Ay kontrolüne gittiğimde doktor söyledi hemen orda yaptı ama dediğin gibi rota yaptırıp 1 hafta sonra diğerini yaptırabilirsin

Kendiniz mi yaptınız sonrasında yoksa sağlık kuruluşuna mı gittiniz
Sormayın, buz aküsü ile alıp sağlık ocağına gittik verem aşısı ile arasında 28 gün olmak zorunda yapamayız diye tutturdular. Çocuk doktorumuz 10. Haftada ilk dozu yaptırın dedi dedim. Yok yapmayız diye diretti ikisi de canlı aşı ve canlı aşılar arasında 4 hafta geçmesi gerek dedi asm'deki ebe. Aldık aşıyı hastaneye gittik başka bir çocuk doktoruna sorduk 100. Güne kadar ilk doz yapılmalı verem aşısı ile arasında bir mesafe olmasına gerek yok dedi. Hastanedeki hemşireler yapsın o zaman dedik elimizde kaldı aşı ve bozulan bir şey sonuçta pahalı da... yok hastanedeki hemşireler de çocuk aşılarını yapmazmış Asm'deki ebenin göreviymiş onun takip etmesi gerekirmiş. Buzluğumda yer olmadığından geri eczaneye verdik aşıyı saklamaları için. Pazartesi yaptıracağım. Tabi ebe hanım yaparsa yapmazsa da kendim yapacağım artık çok sinirlendim elimizde aşı ve bebek ile dolandırıp durdular bizi.

Bizde bugün yaptırdık gittiğimiz hastanedeki doktor burda yapılıyo dedi yaptırdık umarım ateşi falan olmaz yaptıranlar ne kadar ödeme yaptınız aşılara acaba

Back
X