Bizim doktorumuz nimerix le bexero ikisini de yazmış ikisini beraber mi vuracaklar kafam karıştıBexero yaptı tek doz yaptırdım bugğn 1 hafta sonra 2. Yapacak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim doktorumuz nimerix le bexero ikisini de yazmış ikisini beraber mi vuracaklar kafam karıştıBexero yaptı tek doz yaptırdım bugğn 1 hafta sonra 2. Yapacak
Evet öyleymiş normalde 2si bir ama ben nimerix i 1 hafta sonra vurdursak olur mu dedim olur dediBizim doktorumuz nimerix le bexero ikisini de yazmış ikisini beraber mi vuracaklar kafam karıştıböyle yaptıran var mı acaba? Daha da ağır gelir mi diye aklıma takıldı
![]()
nimerix bexero gibi çok ateş yapmıyormuş. Ben rotada yaptırdım aynı gün diye 1 hafta sonra olsun istedimBizim doktorumuz nimerix le bexero ikisini de yazmış ikisini beraber mi vuracaklar kafam karıştıböyle yaptıran var mı acaba? Daha da ağır gelir mi diye aklıma takıldı
![]()
Bacaktan vurdu. 38.4 oldu en fazla atletini çıkardım ince bi tulum giydirdim ayakları çıplak 37.6ya düştü çok şükür. 3.30dada şurubu var onu vereceğim. Ne mama ne sağdığım sütü içmek istemiyor 30-40cc anca verebiliyorum buda normalmiş aklımızda bulunsunUmarım bir an önce düşer koldan mı bacaktan mı vuruluyor? Olmadı hafif sirkeli ılık su ile serinlet biraz bebeği kaça kadar çıktı ateşi?
Şifa olsun inş yavruna aşılarıBacaktan vurdu. 38.4 oldu en fazla atletini çıkardım ince bi tulum giydirdim ayakları çıplak 37.6ya düştü çok şükür. 3.30dada şurubu var onu vereceğim. Ne mama ne sağdığım sütü içmek istemiyor 30-40cc anca verebiliyorum buda normalmiş aklımızda bulunsun
AmiinŞifa olsun inş yavruna aşılarıben en ufak rahatsızlanmasında panik oluyorum nasıl bırakırım bu huyu bilemiyorum. Geçen tırnağını törpülerken minicik parmağını kanattım oturdum ağladım iki saat
![]()
Ben de yaptırdım parasetamol fitil verdim iki tane gece gündüz öyle atlattık geçmiş olsun sana daKızlar menenjit aşısını yaptırdınız mı ? Bugün yaptırdık ateşi var endişeleniyorum çok![]()
Bu bana da oldu ve kimse görmeden iyileşsin diye panik içinde dolandım kaç günŞifa olsun inş yavruna aşılarıben en ufak rahatsızlanmasında panik oluyorum nasıl bırakırım bu huyu bilemiyorum. Geçen tırnağını törpülerken minicik parmağını kanattım oturdum ağladım iki saat
![]()
Pazartesi rota aşısını yaptıracağım ama menenjit aşısı daha sonra yapılsa da oluyor değil mi bazı takvimlerde 9. Ay gözüküyor anlamadım 3 aydan büyük bebeklere herhangi bir ayda mı yapılıyor geç kalmak istemiyorumkucak istiyor sürekli kucaktam bırakınca ağlıyor.
evet rota ile birlikte yaptı 95 günlük
Evet calpol 6 saatte 1
Değil, özel bir aşı eczaneden para verip alıyorsunuz.Kızlar oğlumda yaptırmamıştım ama bu rota virüs aşısı mecburi mi
Mecburi değil ama mutlaka yaptırmanı tavsiye ederim çok zor atlatıyorlar kreş zamanı kapar zorlanırsınız ben yaşadım o yüzden şimdiki çocuklarıma yaptırdımKızlar oğlumda yaptırmamıştım ama bu rota virüs aşısı mecburi mi
Mecburi diğil ilkte başta yaptırdım sonra bıraktım aşırı fazla geldi banaKızlar oğlumda yaptırmamıştım ama bu rota virüs aşısı mecburi mi
Takvim nasıl bilmiyorum. Ben 3. Ay kontrolüne gittiğimde doktor söyledi hemen orda yaptı ama dediğin gibi rota yaptırıp 1 hafta sonra diğerini yaptırabilirsinPazartesi rota aşısını yaptıracağım ama menenjit aşısı daha sonra yapılsa da oluyor değil mi bazı takvimlerde 9. Ay gözüküyor anlamadım 3 aydan büyük bebeklere herhangi bir ayda mı yapılıyor geç kalmak istemiyorum
Özele mi gidiyorsunuzTakvim nasıl bilmiyorum. Ben 3. Ay kontrolüne gittiğimde doktor söyledi hemen orda yaptı ama dediğin gibi rota yaptırıp 1 hafta sonra diğerini yaptırabilirsin
Canlı aşı buzluktan gelmesi lazım biz birgün önceden sipariş ettik buz aküsü ile verdiler. Küçük bir ilçedeyiz büyükşehirlerde belki daha ulaşılabilirdirRota aşısını herhangi bir eczaneden alabiliyor muyuz
Kendiniz mi yaptınız sonrasında yoksa sağlık kuruluşuna mı gittinizCanlı aşı buzluktan gelmesi lazım biz birgün önceden sipariş ettik buz aküsü ile verdiler. Küçük bir ilçedeyiz büyükşehirlerde belki daha ulaşılabilirdir
Sormayın, buz aküsü ile alıp sağlık ocağına gittik verem aşısı ile arasında 28 gün olmak zorunda yapamayız diye tutturdular. Çocuk doktorumuz 10. Haftada ilk dozu yaptırın dedi dedim. Yok yapmayız diye diretti ikisi de canlı aşı ve canlı aşılar arasında 4 hafta geçmesi gerek dedi asm'deki ebe. Aldık aşıyı hastaneye gittik başka bir çocuk doktoruna sorduk 100. Güne kadar ilk doz yapılmalı verem aşısı ile arasında bir mesafe olmasına gerek yok dedi. Hastanedeki hemşireler yapsın o zaman dedik elimizde kaldı aşı ve bozulan bir şey sonuçta pahalı da... yok hastanedeki hemşireler de çocuk aşılarını yapmazmış Asm'deki ebenin göreviymiş onun takip etmesi gerekirmiş. Buzluğumda yer olmadığından geri eczaneye verdik aşıyı saklamaları için. Pazartesi yaptıracağım. Tabi ebe hanım yaparsa yapmazsa da kendim yapacağım artık çok sinirlendim elimizde aşı ve bebek ile dolandırıp durdular bizi.Kendiniz mi yaptınız sonrasında yoksa sağlık kuruluşuna mı gittiniz