Popüler Konu 2025 (Güya) Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    205
Ama kilosu normalse suyun fazla değilse sabah şekerlerin atıyorum /sürekli 100 ve üzeri seyretmiyorsa kesinlikle ama kesinlikle farklı görüşler al
Yok nadiren 103 falan çıkıyor en fazla .genelde 90 larda seyrediyor .Çok şükür kilosuda suyuda normal .En iyisi dediğiniz gibi yapayım

Hayır canım bak benim de kaybettiğim kızım var biliyorsun onun adını tekrar bu kızıma koymak eşim ve benim için asla söz konusu olmadı olamaz da, çok zor ve ağır bir durum. Sen haklısın kesinlikle, her ona seslendiğinde ciğerin yanar yani annesin sen, sen en iyisi konuş

Lioo cuğum hiç bunu düşünüp stres yapma kendine. Yarına odaklan. En basit gaz yapar sezaryen sonrası şu yaşadığın. Sen annesin ve isim hakkı en başta senin. Kararlı net bir şekilde şu olacak dediğin zaman olay biter dostum. Bir de şuna üzüldüm doğum öncesi diye daha çok üzülürsün sonrasında vallahi. Onlar da koymuş iki isim almış heveslerini. Kimse karışmasın bi zahmet. Önce eşine sonra diğerlerine net ol olay biter. Yarın kendine gelir gelmez de bizi haberdar et. Tahlillerini bugünden almışlardı sabah alırlar hemen heralde seni

Yok nadiren 103 falan çıkıyor en fazla .genelde 90 larda seyrediyor .Çok şükür kilosuda suyuda normal .En iyisi dediğiniz gibi yapayım
Genelde 90 larda seyrediyorsa insülin çok gereksiz olur kesinlikle ama kesinlikle 2/3 yorumu alın başlamadan

Yazıları gerçekten hayretle okudum son anda seni bu kadar uzdukleri için çok kızdım inşallah eşin yanlış yaptığını fark eder ya ben anlamıyorum Ağrı sızı çeken biziz nasıl karışıyorlar benimde isim sorunum olmuştu yazmistim buraya KV halen tavırli arayıp sormaz bile umrumda da değil herkes kendini belli ediyor böle anlarda Allah görüyor bu gece Konuşup sabaha tatlıya bağlarain sende inşallah canım benim

Ben wee baby krem sürüyordum karnıma bacaklara filan karnımda çatlak yok bacaklar vs çatlak anlamadım gitti

Benimde kalçalar Allah'ım dedim bu ne boydan boya çatlamış

Artık sona geldik bu ağrılar fragman bizi doğuma hazırlıyormuş. Bazen bikini bölgemde kafası besbelli oluyor şok oluyorum yumurta gibi bizim yalancı sancıları tolere edebilmemoz lazım ki gerçeklerine dayana bilelim.

Evet valla bu çocuğa bravo hayatta kalmak için çok çaba verdi.
Benimki şu sıralar çıkmak için çabalıyor gibi geliyor bana ne güzel sen yarın kavuşuyorsun ben daha bu gün 34+0 oldum inşallah şu gibi geçer kolay sıkıntısız bir doğum olur. Sağlıkla gelsin minik.

Ben İstanbuldayım kuzum sen
Ben iç Anadolu’nun bağrındayım ya doktor konusunda sıkıntılı olduğun için sordum. Hangi semtte hangi yakadasın bilmiyorum ama Semra Özer diye bi doktor var. Resmen uzaktan o güveni sosyal medyadan aldım, keşke dedim beni bu kadın doğurtsa. Ten tene temasa çok önem veren, vajinal doğumu önceleyen anneye aşırı saygı duyan bir kadın. Bi bakmanı tavsiye ederim. Bunun dışında yine bildiğim Dr Cem Ardıç var çok tatlı memnun olmayan hasta duymadım. Tabi özel bunlar; fiyat vs bilemiyorum. Devlette de sen de bilirsin Zeynep kamil hastanesi kadın doğumda en meşhur. Şuan nereye kime gidiyorsun bilmeden elimden geldiğince yazmak istedim. Özel imkanın var ise bu iki doktoru bi araştır özellikle

Kızlar bir şey soracağım, diyelim gecenin bi vakti birden doğum başladı ve takipli hastane/doktora gitme imkanı yok. En yakındaki özel veya devlet hastanesinin aciline giriş yaptığımızda kabul durumu ve özellerde ücret nasıl oluyor? SGK anlaşmalı özellerin acilinde ücret yok diye biliyorum ama. Merak ettim. Mesela ben şak diye devlet hastanesi olan Zeynep Kamil’in aciline doğum için gitsem alırlar mı beni

Ay doktorumuz olsun ya düşününce Bi tuhaf oldum ama tabiki devlette acilden giriyorsun doğum başlamış ne yapcak Ole bırakacak mı kabul ederler tabiki diye düşünüyorum ama hiç bilgim yok devlet hastanelerine gitmedim

Valla özeli bilmiyorum fiyat açısından falan da devlette heralde kendi doktoruna git o doğurtsun demezler ya hiç duymadım böyle bi şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…