Yok nadiren 103 falan çıkıyor en fazla .genelde 90 larda seyrediyor .Çok şükür kilosuda suyuda normal .En iyisi dediğiniz gibi yapayımAma kilosu normalse suyun fazla değilse sabah şekerlerin atıyorum /sürekli 100 ve üzeri seyretmiyorsa kesinlikle ama kesinlikle farklı görüşler al
Hayır canım bak benim de kaybettiğim kızım var biliyorsun onun adını tekrar bu kızıma koymak eşim ve benim için asla söz konusu olmadı olamaz da, çok zor ve ağır bir durum. Sen haklısın kesinlikle, her ona seslendiğinde ciğerin yanar yani annesin sen, sen en iyisi konuşİşte bunu diyorum bende. Bir kere daha eşime ciddi konuşucam benim rızam yok öyle bir konuşma geçerse bu çocuğun ismi konuldu denirse yada ne biliyim o isim ek olarak konulursa hakkım helal değildir diye. Aslında sorun onların isim koyması değil öyle olsaydida bu kadar üzülmezdim gerçekten sorun benim kaybettiğim evladimin ismi başka bir evladıma konulması ve ben bu konuyu en başından daha hamile kalmadan bile istemiyordum. Asla dediğim şeydi bunu bile bile eşim sırf gerçekten sırf annesi babası istiyor diye yapıyor. Off hangi birine yanayım eşimin benim fikrime saygı duymamasina mi yarından itibaren en büyük korkumun gerçekleşecegine mi ben bu konuda çok hassasim o isimle kimse çağırmasa bile hep aklıma gelecek o bile canımı çok yakıyor
Ben İstanbuldayım kuzum senKuzu sen hangi şehirdeydin?
Genelde 90 larda seyrediyorsa insülin çok gereksiz olur kesinlikle ama kesinlikle 2/3 yorumu alın başlamadanYok nadiren 103 falan çıkıyor en fazla .genelde 90 larda seyrediyor .Çok şükür kilosuda suyuda normal .En iyisi dediğiniz gibi yapayım
Yazıları gerçekten hayretle okudum son anda seni bu kadar uzdukleri için çok kızdım inşallah eşin yanlış yaptığını fark eder ya ben anlamıyorum Ağrı sızı çeken biziz nasıl karışıyorlar benimde isim sorunum olmuştu yazmistim buraya KV halen tavırli arayıp sormaz bile umrumda da değil herkes kendini belli ediyor böle anlarda Allah görüyor bu gece Konuşup sabaha tatlıya bağlarain sende inşallah canım benimBak canım ek isim olarak dediğim osmanin yanında söylenecek değil. Ayrı bir isim o. O bebeğimin ismi Şamuhammet yani ikisi ayrı ayrı isim. Zaten kimliğe ve kullanılacak isimde ezan ismide Benim istediğim olur. O konuda eminim şimdi desem ben kabul ediyorum ama seslenirkende Osman kimlik ismide ezan ismide osman olur desem ona asla bisey demez tmm der eşim eminim. Ama ek olarak Şamuhammet ismi takılmasini istiyor ve bu isim benim olmuş bebeğimin ismi asıl sorun bu ben bunu asla istemiyorum o isim sadece ona özgü kalacak getirip bilemem kv kp onun ismini koymak istiyor diye benim ömrüm boyunca içimde kalacak. Her bebegime baktığımda ona ve ölmuş bebegime haksızlık ettiğimi düşünücem. Bu isim konulursa ne kadar kullanilmasada bu bir gerçek olarak kalacak. Zaten kullanilmamasida meçhul nefret kv kullanır yada illa birisine der illa hayatimizda olur. Benim sinirlendiğim bu işte
Ben wee baby krem sürüyordum karnıma bacaklara filan karnımda çatlak yok bacaklar vs çatlak anlamadım gittiYa ben göbeğime hep yağ sürdüm. Bir şeyim yoktu. Geçen burada yazıldı diye bacaklarıma bakayım dedim iç bacaklar çatlamış hep. Hiç fark etmemiştim
Hahaha çok iyiymiş. Bence de kadınlar daha acımasız oluyor nedense
Ben fark etmedim kararma ama kıllar kesinlikle daha hızlı uzuyor. Ama hamilelikten sonra geçiyor o durum.
Benimde kalçalar Allah'ım dedim bu ne boydan boya çatlamışBenim tek çatlayan yer ciddi ciddi vajinam üst tarafı işte. Bir de iç bacağımda kıpkırmızı kocaman lekelenme var çatlak desem değil yani çözemedim tam olarak ne olduğunuiç bacakta çatlamamalı ama ya değildir diye düşünüyorum
Artık sona geldik bu ağrılar fragman bizi doğuma hazırlıyormuş. Bazen bikini bölgemde kafası besbelli oluyor şok oluyorum yumurta gibicok sag ol canimsana da gecmis olsun vallahi. yok benimki asla gecmedi aksine esim masaj yapti, annem masaj yapti, azalacagi yerde artti, dusa girdim ciktim o da fayda etmedi, en son artik dedigim gibi ne yuruyebildim ne oturabildim ne yatabildim, acidan bayginlik hissi gelince ambulansla goturuldum acile. bugun cok sukur katlanilabilir seviyede agrisi. ayy insallah gitsin daha da gelmesin agrilar.
Bol bol su içiriyor bu ilaç ki bol bol idrar çıkışı olsun enfeksiyon sökülsün.Aldım canım inşallah etki eder kasıklarımın ağrısı mahvetti beni dünden beri.
Benim son 2 hafta3 haftamız kaldı şaka gibi valla oda 40da doğarsa
Benimki şu sıralar çıkmak için çabalıyor gibi geliyor banaEvet valla bu çocuğa bravo hayatta kalmak için çok çaba verdi.
Ben iç Anadolu’nun bağrındayımBen İstanbuldayım kuzum sen
Gece yatmadan içiliyormuş sabaha kadar idrara çıkmamam gerekiyormuş ben en az iki kez kalkıyorum inşallah bu gece gelmez sabaha kadarBol bol su içiriyor bu ilaç ki bol bol idrar çıkışı olsun enfeksiyon sökülsün.
Ay doktorumuz olsun yaKızlar bir şey soracağım, diyelim gecenin bi vakti birden doğum başladı ve takipli hastane/doktora gitme imkanı yok. En yakındaki özel veya devlet hastanesinin aciline giriş yaptığımızda kabul durumu ve özellerde ücret nasıl oluyor? SGK anlaşmalı özellerin acilinde ücret yok diye biliyorum ama. Merak ettim. Mesela ben şak diye devlet hastanesi olan Zeynep Kamil’in aciline doğum için gitsem alırlar mı beni
Valla özeli bilmiyorum fiyat açısından falan da devlette heralde kendi doktoruna git o doğurtsun demezler ya hiç duymadım böyle bi şeyKızlar bir şey soracağım, diyelim gecenin bi vakti birden doğum başladı ve takipli hastane/doktora gitme imkanı yok. En yakındaki özel veya devlet hastanesinin aciline giriş yaptığımızda kabul durumu ve özellerde ücret nasıl oluyor? SGK anlaşmalı özellerin acilinde ücret yok diye biliyorum ama. Merak ettim. Mesela ben şak diye devlet hastanesi olan Zeynep Kamil’in aciline doğum için gitsem alırlar mı beni
Evet canım 25 Eylül inşallahSenin sezeryandı dimi canım günün belli oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?