2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Evet hiç birşeye fırsat yok uyumaya bile emzirmeye çalışıyoruz bebeklerde bizde çok yoruluyoruz seni çok iyi anlıyorum

Yaaaa kıyamam ne olacak bizim bu halimiz, ona alismasin bunu yapmasın bu sırada bebek çok zayıflıyor ona korkuyoruz bı yerde artık pes edip doysunda nasıl doyarsa doysun diyoruz seni çok iyi anlıyorum

Sizin sütünüz olacakmışta o yüzden günde en az 4,5 5 lt su içerim protein ağırlıklı beslenin doğumdan beri kemik suyuna çorbalar haşlanmış etler bulgur pilavı haşlanmış etli , kuru meyvelerden hosaflar yok gelmedi ,gelmeyince de gelmiyor herkesin bünyesi, süt üretme durumu farklı demekki 10 gündür emzirme sürecimiz çok sancili, yorucu ve stresli geçiyor

Yaaaa kıyamam ne olacak bizim bu halimiz, ona alismasin bunu yapmasın bu sırada bebek çok zayıflıyor ona korkuyoruz bı yerde artık pes edip doysunda nasıl doyarsa doysun diyoruz seni çok iyi anlıyorum
Evet tam olarak dediklerini yaşıyorum. Birde bu kısır döngü hiç bitmeyecek gibi de geliyor insana. Zor ama dünyanın en güzel duygularını yaşıyorum. Rabbim inşallah kolaylığını da verir.

Evet tam olarak dediklerini yaşıyorum. Birde bu kısır döngü hiç bitmeyecek gibi de geliyor insana. Zor ama dünyanın en güzel duygularını yaşıyorum. Rabbim inşallah kolaylığını da verir.
Amin inşallah evet ona bakınca dünyalar benim oluyor ama ben iki gündür psikolojik olarak çok kötü durumdayım sürekli ağlıyorum bgn yine meme de uyudu kaldı ve asla almıyor eds yöntemini deniyoruz iki gündür sesli sesli ağladım valla eşim kucagimdan aldı götürdü kızımı mecburen dayanamıyorum artık yorgunluk, uykusuzluk, stres,korku. Geçecek bu günler diyor herkes evet ama ben çok zorlanıyorum şu an benim için gerçek zaman

Aynılarını yaşıyorum çok iyi anlıyorum sizi. Ama ben deneyeceğim almazsa ya da sütüm yeterince kalmazsa mama vereceğim onu sevmek istiyorum bugünlerimizi böyle hatırlamak istekiyorum eşimde böyle düşünüyor. Çünkü her şeyi deniyorum. Ben mutsuz olursam o daha mutsuz olacak gerek yok

Valla bi an oğlumda yaşadıklarım gözümün önüne geldi. 50 gün sürdü sarılığı. Çok bi kilo kaybı olmamıştı ama asla uyanmazdı, neler yapardım. Ağlardım artık uyanmadığı için. Dediğin gibi uyudukça da uyuyorlar yani öyle ben acıktım hadi beni doyurun gibi bi ağlama falan yok ortada.
Panik yapma canım, o emsin emmesin uyusun uyumazın hiç farketmez, sağıma devam. Mola vere vere sağ, 1 damla bile gelse sağ.

O kaşık biberonu ben de becerememiştim bu arada seni anlıyorum. Bu süt işi biraz zaman istiyor ne yazık ki. Moral bozmak yoook

Göbek bağı düşen oldu mu? Kaçıncı günde düştü? Bizim yarın 10 günlük olacağız hala düşmedi ya. Banyo için onu bekliyoruz hiç düşesi de yok gibi altı kuru ama deliğin old yer canlı duruyor sanki

Kızlar aranızda psikolog yok değil mi bir şey soracaktım benim 9 yaş kızım doğumun nasıl olduğunu merak ediyor. Bebek popondan mı çıktı diye sorup duruyor göbeğimden deyip geçiştirmiştim ama ikna olmadı sezeryan olmayınca hani nerde o zaman ameliyat yeri diye karnımı inceledi annemle konuşurken dikişlerim diye bir şeyden bahsettim. Bu sefer ona taktı dikişlerin nerde diye. Sağımı solumu açmaya çalışıyor. Hamileliğin başından beri bebeğin nerden çıktığını soruyor ama ben makul bir cevap bulamadım. Bazı şeyleri anlatmam için daha çok küçük. Daha regl olmayı ergenliği bile bilmiyor ki. Travma bırakmak istemiyorum. Bu konuda mantıklı bir önerisi olan var mı ben tıkandım

Psikolog değilim ancak bende de 8 yaş cok merakli bir oğlan var.
Benim liseden beri tanıdığım rehberlik öğretmenime benzer şeyi sorduğumda demişti ki "siz yeni nesil anne babalar çok konusuyorsunuz, her şeyi açıklamak zorunda hissediyorsunuz kendinizi. Biraz daha az konuşun." :) hep aklima onu getiriyorum.
Benimkinin cevap veremeyeceğim sorulari karsisinda cevabim şöyle oluyor " bu senin yaşında bir çocuğun henüz anlayamayacagi,, kafasini karistiracak biraz karışık bir konu. 14-15 yaşına geldiğinde bunu seninle seve seve konusurum, her şeyi bana sorabilmeni, benden ogrenmeni isterim ancak bu konu için şu an degil"

Bugün sabaha karşı düşttü bizim henüz 13.gün iki gün sonra yıka demişti yıkıcam

Bizim bugün 11. Gün bizimde düşmedi. Sonrasında ne bakım yapmak lazım onu da bilmiyorum. Soracağım yarın sağlık ocağına.

7.günde düştü yıkadık bitti çok şükür genellikle 7-14 gün arası düşüyormuş

Bende hep geçiştirdim şimdiye kadar da bundan sonra böyle söyliyeyim bari

çoğumuz bi yerden emzirme sorunu yaşıyoruz galiba :/ Memeden o kadar hızlı soğuyorlar ki. 13 ü sabah 4.31 de doğum yaptım, başta varken artması gereken şey hüngür şakır ağlayınca iyice gitti. Lohusa sendromuna fırsat kalmado gerçekten şu emzirme probleminden. Bebeğin açlıktan ağlarken memeni beğenmeyip iyice ağlaması, sinir krizi geçirmesi diye bir şey varmış. Öyle üzüyor ki ona yetememek. Üzüldükçe de daha çok gidiyor. Kaşık biberonla memeyi unutmaz olayı da tamamen asılsız bence, akışı çok kolay ve bol olduğu için benim bebeğime de unutturdu. Avent biberon bile daha iyi en azından zahmetli ve meme anatomisine benziyor bu yüzden meme ucunu ağzına alması daha olası hale geliyor

Canım basi
Bizim bugün 11. Gün bizimde düşmedi. Sonrasında ne bakım yapmak lazım onu da bilmiyorum. Soracağım yarın sağlık ocağına.
Canım nasılsın, emzirme işini ne yaptınız, biz hala pes etmedik kızımla denemeye devam benim kız masallah güzel emiyor ama benim sütüm çok az iki gündür artırmak için uğraşıyoruz hala az bakalım artacak mı artsa çok güzel olur. Bu arada ben eds yöntemiyle emziriyorum sen eds yöntemini denedin mi

Kızlar ben hiç sabredemiyorum ya moralim bozuluyor durduk yere egzersizleri de yapıyorum hiç belirti yok zerre sancım yok ya napıcam ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…