- 22 Kasım 2023
- 902
- 593
- 23
- 29
Kesinlikle öyle, zor diye bahsettikleri kısımlar evet kolay değil ama her bir şey öğrendiğimde, durumu idare edebildiğimde seviniyorum başardık diye. Psikolojik kısımda ise hiç başarılı değilim :/ Allah yavrularımızı tüm kötülüklerden esirgesinİşin zorluğu burda başlıyor zaten. Herkes uykusuzluktan yorgunluktan bahsederdi bebek doğmadan önce ama işin zor kısmı onlar değilmiş. Ağladığında , aşı olduğunda içim parçalanıyor. Dediğiniz gihi biri hafiften dokununca bile canı acıdı mı diyip kendimi yiyip bitiriyorum. İşin psikolojik boyutu zormuş asıl
Aynen canım1,5 cm mi
Belki doğumu hızlandırmak amaçlı Membran sıyırma işlemi yapmıştır. O ağrılı bir işlem diye duydum. Normal açıklık muayenesi zor bir şey değil çünkü. Ama son doğumumda şöyle bir şey oldu, doktor bir baktı mesela 6 cm dedi, sonra parmağını daha gerdi ve bu da sancılı hali 7 cm dedi. O hareketinde ağrı oldu işte. Sanırım orada bir baskı yaparak en fazla ne kadar diye kontrol ediyor o da ağrı yapıyor.Kızlar bana doktor alttan bi muayene yaptı aşırı zor bir şeydi yani doğum başlasın diye mi yaptı bilmiyorum açıklığa bakılması da zor mu açıklığına baktıran olduysa eğer zor bir şey miydi eğer bu açıklık için bakıldıysa çok zor
Benim de biraz büyük ve hafif dil bağı varmış. Bazen cebelleşiyorum ucunu tutup tutup birakiyor. Ucunu sıkıp ezip mi diyim öyle tutturuyorum. Uykuluysa ya da çok açsa daha zor oluyor tutturmak.Kızlar göğüs ucu büyük olup bebeğini emzirebilen var mı? Göğsüm küçük olmasına rağmen ucu büyük. Pompayla sağmaktan daha da büyüdü sanki . Bakınca bebek bunu nasıl alcak diyorum resmen . Aynıdurumu yaşayıp emzirenler?
Parol alın yarına daha iyi olursunuz inşallah. O halsizlik ne demek çok iyi biliyorum malesefKızlar herşeyi yaptım göğsüm indi biraz ama ateşim asla geçmiyor. O kadar halsizim ki ne emzircek ne alt değiştircek gücüm var. Heryerim ağrıyor. Tir tir titriyorum. Berbat bi şey bu ağlayacağım. Lütfen dua edin bana lütfen
Hemen doktora gidin bence, antibiyotik tedavisi başlanıyor diye biliyorum.Kızlar herşeyi yaptım göğsüm indi biraz ama ateşim asla geçmiyor. O kadar halsizim ki ne emzircek ne alt değiştircek gücüm var. Heryerim ağrıyor. Tir tir titriyorum. Berbat bi şey bu ağlayacağım. Lütfen dua edin bana lütfen
Silikon uç kullanıyordum ama silikonla göğüs ucumu karşılaştırdığımda o kadar fark var kiBenim de biraz büyük ve hafif dil bağı varmış. Bazen cebelleşiyorum ucunu tutup tutup birakiyor. Ucunu sıkıp ezip mi diyim öyle tutturuyorum. Uykuluysa ya da çok açsa daha zor oluyor tutturmak.
Çok geçmiş olsun. Bi hastaneye gidin isterseniz rahatlarsınız birazKızlar herşeyi yaptım göğsüm indi biraz ama ateşim asla geçmiyor. O kadar halsizim ki ne emzircek ne alt değiştircek gücüm var. Heryerim ağrıyor. Tir tir titriyorum. Berbat bi şey bu ağlayacağım. Lütfen dua edin bana lütfen
Ben mochi kullanıyorum çok memnunum arkadaşlarım.İlerlemeden banyoda sıcak suyla elle masaj yaparak bol bol akıtın. Süt çok dolunca emememe problemi bizde de var. Geceleri zor tutturuyorum memeyi. Damlıyor hep sütler. Mochi deneyeceğim toplamak için.
Açıklığa bakmışlardı bende. Herkese göre değişir ama orta düzeyde bir şeydi. Öyle dayanılmayacak bir şey değildi.Kızlar bana doktor alttan bi muayene yaptı aşırı zor bir şeydi yani doğum başlasın diye mi yaptı bilmiyorum açıklığa bakılması da zor mu açıklığına baktıran olduysa eğer zor bir şey miydi eğer bu açıklık için bakıldıysa çok zor
Ben hastaneye yattığımda 2 gün boyunca gelip gidip açıklık kontörlü yapıldı artık alışmıştımAçıklığa bakmışlardı bende. Herkese göre değişir ama orta düzeyde bir şeydi. Öyle dayanılmayacak bir şey değildi.
Doğumdan daha zor gelmişti bana muayeneler. İnşallah doğumun çok hızlı ve kolaylıkla olurKızlar bana doktor alttan bi muayene yaptı aşırı zor bir şeydi yani doğum başlasın diye mi yaptı bilmiyorum açıklığa bakılması da zor mu açıklığına baktıran olduysa eğer zor bir şey miydi eğer bu açıklık için bakıldıysa çok zor
Kontrole gittim. Nst de biraz sancı çıktı. Doktor bunlar yalancı sancı dedi, rahim kendisini doğuma hazırlıyor dedi. Ultrasondan baktı suyu falan iyi dedi. Pazartesi günüm tamamlanıyor, o gün tekrar gel kontrole dedi ama artık sancım veya başka bir doğum belirtisi olmadan gitmeyi düşünmüyorum. Keşke bi Altan muayene etseydi açıklık var mı merak ediyordum. Kısacası pek bir şey yapmadan geri eve geldikUzakmis hastane haklısınız gerçekten gün geçtikçe stres oluyor insan demekki bizimkilerin gelişimi henüz tamamlanmadi.Umarim bugün güzel haberler alırız doktorlardan
Beni önceden aradılar gebelik ve kendi bilgilerim için birde tetenozun 2.dozunu olmamıştım hatırlatmak için topuk kanını bugün verdik eğer dönüş yapabileceğin bı numara değilse saglikocagi hemşireni ara onun bilgisi vardır canımBugün doktor kontrolündeyken beni de ilçe sağlık müdürlüğünden aramışlar, açamadım. Topuk kanıyla mı alakalı diye inanılmaz panik yaptımsizleri bambaşka sebepler için aradılar mı ilçe sağlıktan doğumdan sonra? Kanı cumartesi vermiştik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?