2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Kızlar selam iki gündür pek okuyamadım benden sonra doğum yapan olduysa hayırlı olsun
Biz ikinci gündeyiz eve geldik şükür
Kızım emiyor ama süt yok denecek kadar az. yinede iki saate bir emziriyorum
Ağrılar yüzünden uyku yok beslenme yok süt nasıl olsun ki
Eminim herkes benzer süreci yaşamıştır ama malum içindeyken çözümsüz gibi geliyor

İdrar yolu enfeksiyonu önlemek için çok hafif bir antibiyotik verdi doktor.
Evet 500lük antibiyotik demir ve ağrı kesiciyi de anladım ama kan sulandırıcı hamilelikte kullanmamıştım şuan niye kullandirdi anlamadım bide göbekten yap dediler o imkansız kollardan yapıyorum bende

Aynen devletteyimm
Allah yar ve yardımcın olsun. Açılman çok az ve ilerlemiyor olması biraz endişelendiriyor insanı. Yanında birileri olsa yiyip icsen sguat yapsan bu kadar kötü etkilenmezdin gibi. Kasılma geldiğinde çömelip ikinman fayda saglayabilir

Damardan antibiyotik 2 serum şeklinde almıştım onun dışında 500 mglik tablet de verdiler büyük ihtimalle enfeksiyon riski içindir kan sulandırıcı hamilelikte kullanmadım şuan verince şaşırdım
Bebek benimde en nabiza yüklenmemiş kimlikler sisteme düşmediği içindir sarılık değerleri yüksek çıkmış yarın tekrarlayin yada cumartesi acile getirin denilmiş kaç olduginu sormamis eşim bende merak ettim
İnşallah sizinde kötü bişey yok merak etme topuk kanından sıkıntı olunca saglikocagina bilgi gidiyor rapor şeklinde onlarda arayıp sizi bilgilendiriyor bişey demediyse yoktur

Bende kan sulandırıcı hiç kullanmamıştım şimdi yazmış doktorum antibiyotikte aynı şekilde
Demekki sezaryen sonrası gerekli bunlar canım

Kızlar merhaba 39.haftadayım bugün muayene oldum açıklık yok sancı yok kafa aşağı duruyor fakat kanala girmiyor doktor haftaya kadar beklerim sonra imza karşılığı bekletirim risk alamayız dedi normal doğum içinde her şeyi yaptım spor egzersiz hurma ananas ne yapmam gerekiyor bilemiyorum beklemeli miyim sezaryen olmalı mıyım ? Ameliyattan çok korkuyorum

Benle durumunuz aynı. Allah yardımcımız olsun. Daha ne yapacaz bilmiyorum. 41 sonuna kadar beklemek daha mantıklı duruyor gözetim altında olarak.

Herhangi başka bir risk yoksa ben olsam beklerdim. Bebeğin 41 haftanın sonuna kadar durmasında bir sorun yok. Siz Activating Labor videosundaki hareketlere devam edin, günlük yürüyüşlerinizi yapın, ananas, hurma yemeye devam edin, bol bol dua edin. Ben 14 secde ayetini okuyup tilavet secdeleri yapıp dua etmiştim. İnşikak suresini bol bol okuyun. Bence çok geç olmadan doğum olur, inanıyorum. Benim de aynı şekilde baş aşağı ama kanala girmemişti, sonra bir anda ağrılar başladı, doğum oldu. Daha 39 haftadasınız her şey yolunda, çok şükür, endişe etmeyin. Gönlünüzdeki gibi çok güzel bir vajinal doğum nasip olsun inşaallah

Saline water dediler muhtemelen tuzlu su serum fizyolojik gibi bir şey diye düşünüyorum

Suni sancı filan verseler açılman ilerler ama doktorun daha iyi bilir canım ben pazar günü yattım çarşamba doğurdum belli olmuyor bu doğum işi Allah kolayından versin

Yaa kocaman sarılıyorum sana. Keşke yanına birini alsalar....inşallah çok çabuk ilerler de rahatlıkla kavuşursunuz
Kaç cm olmuş açıklık

İnşallah sizin de sarılık çok yüksek değildir. Öyle olsa hemen çağırmazlar mıydı? Belki sınıra yakın çıkmıştır?

Topuk kanı konusu umarım öyledir çok stres oldum akşam, artık yarın arayıp öğreneceğim

Gerçekten çok saçma ve anlamsız. Bana da ilk 15 saat bir şey yedirmediler sonra bir kase sütlacımsı bir şey verdiler sadece 17.saatin sonunda doğum yapmıştım. Doğum gerçekten hastane deneyiminden çok çook daha kolay gelmişti

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim. Bebiş iyi , hastanede yoruldu full uyuyor :) bende iyiyim işte , henüz meme tutturmadım . Zorlamak istemedim dikişi var biraz kendine gelsin dedim biberonla sütünü veriyorum şuan
Çok sevindim iyi olmanıza. Hiç acele edip stres olmadan yavaş yavaş sen kendini iyi hissedince dene, biz stres halinde deneyince daha da zorlaştırıyoruz işleri ben kendimde öyle gözlemledim ,sakın kalıp deneyince oluyor Allah'ın izniyle

Çok teşekkür ederim. Bebiş iyi , hastanede yoruldu full uyuyor :) bende iyiyim işte , henüz meme tutturmadım . Zorlamak istemedim dikişi var biraz kendine gelsin dedim biberonla sütünü veriyorum şuan
Çook geçmiş olsun bebişine bir an önce iyileşsin yormasın annesini inşallah
Sen nasılsın peki nasıl hissediyorsun kendini

İstanbulda mı özel mi doktorunuz ?
Hayır İstanbul'da değilim. Hem devlet hem özele ikisine de gidiyorum. Planım özelde doğum yapmak nasip artık. Özel hastane uzak evimden. Devlet hastanesi ise karsimda. Durum ne seyredecek bakalım . Ama her iki doktorum da 41 e kadar gözetim ile müdahale etmicez dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…