Evet 500lük antibiyotik demir ve ağrı kesiciyi de anladım ama kan sulandırıcı hamilelikte kullanmamıştım şuan niye kullandirdi anlamadım bide göbekten yap dediler o imkansız kollardan yapıyorum bendeİdrar yolu enfeksiyonu önlemek için çok hafif bir antibiyotik verdi doktor.
Allah yar ve yardımcın olsun. Açılman çok az ve ilerlemiyor olması biraz endişelendiriyor insanı. Yanında birileri olsa yiyip icsen sguat yapsan bu kadar kötü etkilenmezdin gibi. Kasılma geldiğinde çömelip ikinman fayda saglayabilirAynen devletteyimm
Damardan antibiyotik 2 serum şeklinde almıştım onun dışında 500 mglik tablet de verdiler büyük ihtimalle enfeksiyon riski içindir kan sulandırıcı hamilelikte kullanmadım şuan verince şaşırdımBana damardan antibiyotik verdiler. Bebek için ocean 400 lük D vitamini kullanıyorum. İlk bebeğimde de onu kullanmıştık.
Umarım beni de öyle bir sebepten aramışlardırtopuk kanı verince çok çok panik oldum. Hemşireye mesaj attım ama yarın bakar heralde. Hastane de enabızda çıkar dedi ama daha bebek eklenmemiş. İnşallah kötü bir sonuç çıkmamıştır
Bende kan sulandırıcı hiç kullanmamıştım şimdi yazmış doktorum antibiyotikte aynı şekildeDamardan antibiyotik 2 serum şeklinde almıştım onun dışında 500 mglik tablet de verdiler büyük ihtimalle enfeksiyon riski içindir kan sulandırıcı hamilelikte kullanmadım şuan verince şaşırdım
Bebek benimde en nabiza yüklenmemiş kimlikler sisteme düşmediği içindir sarılık değerleri yüksek çıkmış yarın tekrarlayin yada cumartesi acile getirin denilmiş kaç olduginu sormamis eşim bende merak ettim
İnşallah sizinde kötü bişey yok merak etme topuk kanından sıkıntı olunca saglikocagina bilgi gidiyor rapor şeklinde onlarda arayıp sizi bilgilendiriyor bişey demediyse yoktur
Benle durumunuz aynı. Allah yardımcımız olsun. Daha ne yapacaz bilmiyorum. 41 sonuna kadar beklemek daha mantıklı duruyor gözetim altında olarak.Kızlar merhaba 39.haftadayım bugün muayene oldum açıklık yok sancı yok kafa aşağı duruyor fakat kanala girmiyor doktor haftaya kadar beklerim sonra imza karşılığı bekletirim risk alamayız dedi normal doğum içinde her şeyi yaptım spor egzersiz hurma ananas ne yapmam gerekiyor bilemiyorum beklemeli miyim sezaryen olmalı mıyım ? Ameliyattan çok korkuyorum
Herhangi başka bir risk yoksa ben olsam beklerdim. Bebeğin 41 haftanın sonuna kadar durmasında bir sorun yok. Siz Activating Labor videosundaki hareketlere devam edin, günlük yürüyüşlerinizi yapın, ananas, hurma yemeye devam edin, bol bol dua edin. Ben 14 secde ayetini okuyup tilavet secdeleri yapıp dua etmiştim. İnşikak suresini bol bol okuyun. Bence çok geç olmadan doğum olur, inanıyorum. Benim de aynı şekilde baş aşağı ama kanala girmemişti, sonra bir anda ağrılar başladı, doğum oldu. Daha 39 haftadasınız her şey yolunda, çok şükür, endişe etmeyin. Gönlünüzdeki gibi çok güzel bir vajinal doğum nasip olsun inşaallahKızlar merhaba 39.haftadayım bugün muayene oldum açıklık yok sancı yok kafa aşağı duruyor fakat kanala girmiyor doktor haftaya kadar beklerim sonra imza karşılığı bekletirim risk alamayız dedi normal doğum içinde her şeyi yaptım spor egzersiz hurma ananas ne yapmam gerekiyor bilemiyorum beklemeli miyim sezaryen olmalı mıyım ? Ameliyattan çok korkuyorum
Saline water dediler muhtemelen tuzlu su serum fizyolojik gibi bir şey diye düşünüyorumYaa ne kötü bir şey o ağlıyor çözemiyorsun da iyice kötü oluyor. Bizimkinin burnu tıkalı olduğu içinmiş serum fizyolojikle burun açmayı gösterdiler hasta sandık ama burun tıkanıklığı normalmiş yenidoğanlarda kronik olabilir dediler. 3-4 saatte bir ya da her emzirmeden önce burnunu aç dedi ama yapamıyorum. Hangi damlayı verdi doktor
Suni sancı filan verseler açılman ilerler ama doktorun daha iyi bilir canım ben pazar günü yattım çarşamba doğurdum belli olmuyor bu doğum işi Allah kolayından versinKızlar bana dua edin ya açılmam ilerlemiyor eve izin vermiyorlar doktor tekrardan geldi o aşırı ağrılı muayeneyi yaptı bir gelişme yok aç susuz bekletiyorlar sezeryana felan da alma düşünceleri yok çok zor geçiyor yanımda da kimse yok ağlayacak haldeyim
Yaa kocaman sarılıyorum sana. Keşke yanına birini alsalar....inşallah çok çabuk ilerler de rahatlıkla kavuşursunuzKızlar bana dua edin ya açılmam ilerlemiyor eve izin vermiyorlar doktor tekrardan geldi o aşırı ağrılı muayeneyi yaptı bir gelişme yok aç susuz bekletiyorlar sezeryana felan da alma düşünceleri yok çok zor geçiyor yanımda da kimse yok ağlayacak haldeyim
İnşallah sizin de sarılık çok yüksek değildir. Öyle olsa hemen çağırmazlar mıydı? Belki sınıra yakın çıkmıştır?Damardan antibiyotik 2 serum şeklinde almıştım onun dışında 500 mglik tablet de verdiler büyük ihtimalle enfeksiyon riski içindir kan sulandırıcı hamilelikte kullanmadım şuan verince şaşırdım
Bebek benimde en nabiza yüklenmemiş kimlikler sisteme düşmediği içindir sarılık değerleri yüksek çıkmış yarın tekrarlayin yada cumartesi acile getirin denilmiş kaç olduginu sormamis eşim bende merak ettim
İnşallah sizinde kötü bişey yok merak etme topuk kanından sıkıntı olunca saglikocagina bilgi gidiyor rapor şeklinde onlarda arayıp sizi bilgilendiriyor bişey demediyse yoktur
Muhtemelen öyledir isme bakıncaSaline water dediler muhtemelen tuzlu su serum fizyolojik gibi bir şey diye düşünüyorum
Gerçekten çok saçma ve anlamsız. Bana da ilk 15 saat bir şey yedirmediler sonra bir kase sütlacımsı bir şey verdiler sadece 17.saatin sonunda doğum yapmıştım. Doğum gerçekten hastane deneyiminden çok çook daha kolay gelmiştiSabahın kaçından beri aç susuz bırakmaları gerçekten çok saçma, sezaryen ihtimali için genelde bunu yapıyorlar ama sizin sezaryene alınma durumunuz da madem yok, niye yedirmiyorlar? Bana ebe son anımda bile hurma vermişti, 10 dk sonra doğum yaptım. Yemek içmekle vajinal doğumun nasıl bir alakası var?! Hatta insana enerji bile veriyor. Merdiven çıkmak çok iyi geliyor açılmaya, tavsiye ederim. Bir de “sümmessebile yesserah” oku bol bol. Allah yardımcın olsun.
Evet günde 3 kere demiş ama daha kullanmadımMuhtemelen öyledir isme bakıncadümdüz damlatıyor musun
Çok sevindim iyi olmanıza. Hiç acele edip stres olmadan yavaş yavaş sen kendini iyi hissedince dene, biz stres halinde deneyince daha da zorlaştırıyoruz işleri ben kendimde öyle gözlemledim ,sakın kalıp deneyince oluyor Allah'ın izniyleÇok teşekkür ederim. Bebiş iyi , hastanede yoruldu full uyuyor :) bende iyiyim işte , henüz meme tutturmadım . Zorlamak istemedim dikişi var biraz kendine gelsin dedim biberonla sütünü veriyorum şuan
Hastanede serum fizyolojikle açmayı gösterdiler ama mümkün değil yapamıyorum çığlığı koparıyor bizimki zaten drama Queen gibi erkek haliyleEvet günde 3 kere demiş ama daha kullanmadımuyumadan damlatırım bugün kendisi de çok yoruldu fırsat olmadı
İstanbulda mı özel mi doktorunuz ?Benle durumunuz aynı. Allah yardımcımız olsun. Daha ne yapacaz bilmiyorum. 41 sonuna kadar beklemek daha mantıklı duruyor gözetim altında olarak.
Çook geçmiş olsun bebişineÇok teşekkür ederim. Bebiş iyi , hastanede yoruldu full uyuyor :) bende iyiyim işte , henüz meme tutturmadım . Zorlamak istemedim dikişi var biraz kendine gelsin dedim biberonla sütünü veriyorum şuan
Hayır İstanbul'da değilim. Hem devlet hem özele ikisine de gidiyorum. Planım özelde doğum yapmak nasip artık. Özel hastane uzak evimden. Devlet hastanesi ise karsimda. Durum ne seyredecek bakalım . Ama her iki doktorum da 41 e kadar gözetim ile müdahale etmicez dedi.İstanbulda mı özel mi doktorunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?