Bana damardan antibiyotik verdiler. Bebek için ocean 400 lük D vitamini kullanıyorum. İlk bebeğimde de onu kullanmıştık.Kızlar doğumdan sonra size de antibiyotik verildi mi bana antibiyotik parol kan sulandırıcı iğne (oksapar) ve demir (gyno feron sanol )verdiler bugün saglikocagi da bebeğe damla vermiş bizim gebelikte kullandığımızı (monovit D3) siz neler kullanıyorsunuz
Umarım beni de öyle bir sebepten aramışlardırBeni önceden aradılar gebelik ve kendi bilgilerim için birde tetenozun 2.dozunu olmamıştım hatırlatmak için topuk kanını bugün verdik eğer dönüş yapabileceğin bı numara değilse saglikocagi hemşireni ara onun bilgisi vardır canım
Canim ya. Rabbim kolaylik versin. Nasıl bir hastane bu öyle. Kimseyi alma oda verme. Sağlıkla al kucagina tez vakitte. DuamdasinSaat 10 dan beri hastanedeyim sancılarım 4 dakikada bir 100 de sabit kaldı hep öyle oluyor. Açılma 2 cm ilerlemiyor eve de göndermiyolar suyu yok diye oda da vermediler koridorda yürüyorum dışarı da izin vermiyorlar yanıma da kimseyi almıyolar çok sıkıldım. Saat 1 den sonra da yeme içme yasaklandı
Amin inşallah teşekkür ederimmCanim ya. Rabbim kolaylik versin. Nasıl bir hastane bu öyle. Kimseyi alma oda verme. Sağlıkla al kucagina tez vakitte. Duamdasin
Beni de aradılar, bugün 40 haftanız dolmuş, doğum yaptınız mı diye sordu, ben de evet dedim tamam dedi kapattı bu kadar.Bugün doktor kontrolündeyken beni de ilçe sağlık müdürlüğünden aramışlar, açamadım. Topuk kanıyla mı alakalı diye inanılmaz panik yaptımsizleri bambaşka sebepler için aradılar mı ilçe sağlıktan doğumdan sonra? Kanı cumartesi vermiştik.
Benim de sancı çıkmadı ama 2cm açıklık var dedi bebek kanala yerleşmiş ufak bir sancı bekliyor gelmek için dedi ama benim doktorum izne ayriliyormus 1hafta yok baştan beri tüm kontrollerimi kendisi yapmıştı bakalım artık biraz yarı yolda kalmış gibi hissettim ama hayırlısı artık..Kontrole gittim. Nst de biraz sancı çıktı. Doktor bunlar yalancı sancı dedi, rahim kendisini doğuma hazırlıyor dedi. Ultrasondan baktı suyu falan iyi dedi. Pazartesi günüm tamamlanıyor, o gün tekrar gel kontrole dedi ama artık sancım veya başka bir doğum belirtisi olmadan gitmeyi düşünmüyorum. Keşke bi Altan muayene etseydi açıklık var mı merak ediyordum. Kısacası pek bir şey yapmadan geri eve geldik
İdrar yolu enfeksiyonu önlemek için çok hafif bir antibiyotik verdi doktor.Kızlar doğumdan sonra size de antibiyotik verildi mi bana antibiyotik parol kan sulandırıcı iğne (oksapar) ve demir (gyno feron sanol )verdiler bugün saglikocagi da bebeğe damla vermiş bizim gebelikte kullandığımızı (monovit D3) siz neler kullanıyorsunuz
Büyüme atağı 40 günlükten sonra oluyor ilk diye biliyorum. Şu an sizin sorununuz gaz olabilir. Benim de ilk bebeğimde ne yaparsak yapalım akşam 8den gece 12ye 1e kadar kesintisiz ağlardı, katılırdı, asla susmazdı. Bir süre böyle devam etti. Gaz masajları işe yarıyor, biraz rahatlatıyor bebeği, YouTube da videolar vardır, o masajları akşam ağlarken değil de gün içinde deneyin mutlaka sık sık.Kızlar bizim oğlan dün gece hiç uyumadı 2.30dan 7ye kadar hep ağladı saat başı emzirmekten iyileşmeye başlayan göğüs uçlarım tekrar yara oldu lansinoh sürdüm umarım iyi gelir 15.gün bugün büyüme atağı mıdır nedir bu anlamadım mahvetti bizi acile gittik sabah hırıltısı devam ettiği için doktor normal dedi burun damlası verdi hepimize bol sabır diliyorum
İnşallah öyle bileydir bizim de. Hemşire topuk kanını 5. Gün istiyorlar, sizinkini yarın göndereceğiz onu sormak için aramış olabilirler dedi. Zaten panik bir insanım. Hayırlı haberler olsun.Beni de aradılar, bugün 40 haftanız dolmuş, doğum yaptınız mı diye sordu, ben de evet dedim tamam dedi kapattı bu kadar.
Bizim de 19 günlük ve son 3-4 gündür uyutmada çok zorluk çekiyoruz. Normalde sütünü içer 2-3 saat uyur geri kalkar içerKızlar bizim oğlan dün gece hiç uyumadı 2.30dan 7ye kadar hep ağladı saat başı emzirmekten iyileşmeye başlayan göğüs uçlarım tekrar yara oldu lansinoh sürdüm umarım iyi gelir 15.gün bugün büyüme atağı mıdır nedir bu anlamadım mahvetti bizi acile gittik sabah hırıltısı devam ettiği için doktor normal dedi burun damlası verdi hepimize bol sabır diliyorum
Gaz sancıları yeni yeni başlıyor muhtemelen ondanBizim de 19 günlük ve son 3-4 gündür uyutmada çok zorluk çekiyoruz. Normalde sütünü içer 2-3 saat uyur geri kalkar içer
Yine uyurdu. Ama son günşerde asla uykuya dalamıyor, dalsa da yarım saat sonra yine uyanıyor
Yaa ne kötü bir şey o ağlıyor çözemiyorsun da iyice kötü oluyor. Bizimkinin burnu tıkalı olduğu içinmiş serum fizyolojikle burun açmayı gösterdiler hasta sandık ama burun tıkanıklığı normalmiş yenidoğanlarda kronik olabilir dediler. 3-4 saatte bir ya da her emzirmeden önce burnunu aç dedi ama yapamıyorum. Hangi damlayı verdi doktorKızlar bizim oğlan dün gece hiç uyumadı 2.30dan 7ye kadar hep ağladı saat başı emzirmekten iyileşmeye başlayan göğüs uçlarım tekrar yara oldu lansinoh sürdüm umarım iyi gelir 15.gün bugün büyüme atağı mıdır nedir bu anlamadım mahvetti bizi acile gittik sabah hırıltısı devam ettiği için doktor normal dedi burun damlası verdi hepimize bol sabır diliyorum
Bebeğin kanala yerleşme hissini nasıl anlatırsınBenim de sancı çıkmadı ama 2cm açıklık var dedi bebek kanala yerleşmiş ufak bir sancı bekliyor gelmek için dedi ama benim doktorum izne ayriliyormus 1hafta yok baştan beri tüm kontrollerimi kendisi yapmıştı bakalım artık biraz yarı yolda kalmış gibi hissettim ama hayırlısı artık..
Allah yardımcın olsun sabret bol bol zikir çek. Hurma falanda mı yedirmiyorlar ya. Ben yanımda götürücem en azından az yersin ve enerji verir. Bu tamamen aç kalma olayı çok zor. Yürüyüş yapıyor musun ya da odanda pilates topu var mı?Kızlar bana dua edin ya açılmam ilerlemiyor eve izin vermiyorlar doktor tekrardan geldi o aşırı ağrılı muayeneyi yaptı bir gelişme yok aç susuz bekletiyorlar sezeryana felan da alma düşünceleri yok çok zor geçiyor yanımda da kimse yok ağlayacak haldeyim
Yapıyorum pilates topu da var ama ilerleme olmuyor daha kötüsü odam yok olsa yatıp uyuycam sabahtan beri servisin koridorlarındayımAllah yardımcın olsun sabret bol bol zikir çek. Hurma falanda mı yedirmiyorlar ya. Ben yanımda götürücem en azından az yersin ve enerji verir. Bu tamamen aç kalma olayı çok zor. Yürüyüş yapıyor musun ya da odanda pilates topu var mı?
Sabahın kaçından beri aç susuz bırakmaları gerçekten çok saçma, sezaryen ihtimali için genelde bunu yapıyorlar ama sizin sezaryene alınma durumunuz da madem yok, niye yedirmiyorlar? Bana ebe son anımda bile hurma vermişti, 10 dk sonra doğum yaptım. Yemek içmekle vajinal doğumun nasıl bir alakası var?! Hatta insana enerji bile veriyor. Merdiven çıkmak çok iyi geliyor açılmaya, tavsiye ederim. Bir de “sümmessebile yesserah” oku bol bol. Allah yardımcın olsun.Kızlar bana dua edin ya açılmam ilerlemiyor eve izin vermiyorlar doktor tekrardan geldi o aşırı ağrılı muayeneyi yaptı bir gelişme yok aç susuz bekletiyorlar sezeryana felan da alma düşünceleri yok çok zor geçiyor yanımda da kimse yok ağlayacak haldeyim
Servis dışına da izin vermiyorlar ki ya merdiven felan ihtimali olsun. İki kez rahim sıyırma yapmaları da çok saçma korkuyorum tekrar yapmasından artıkSabahın kaçından beri aç susuz bırakmaları gerçekten çok saçma, sezaryen ihtimali için genelde bunu yapıyorlar ama sizin sezaryene alınma durumunuz da madem yok, niye yedirmiyorlar? Bana ebe son anımda bile hurma vermişti, 10 dk sonra doğum yaptım. Yemek içmekle vajinal doğumun nasıl bir alakası var?! Hatta insana enerji bile veriyor. Merdiven çıkmak çok iyi geliyor açılmaya, tavsiye ederim. Bir de “sümmessebile yesserah” oku bol bol.
Tüh ya bu halde odanın olmaması.. Devlet hastanesinde misin?Yapıyorum pilates topu da var ama ilerleme olmuyor daha kötüsü odam yok olsa yatıp uyuycam sabahtan beri servisin koridorlarındayım
Aynen devletteyimmTüh ya bu halde odanın olmaması.. Devlet hastanesinde misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?