2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Bana damardan antibiyotik verdiler. Bebek için ocean 400 lük D vitamini kullanıyorum. İlk bebeğimde de onu kullanmıştık.
Umarım beni de öyle bir sebepten aramışlardır topuk kanı verince çok çok panik oldum. Hemşireye mesaj attım ama yarın bakar heralde. Hastane de enabızda çıkar dedi ama daha bebek eklenmemiş. İnşallah kötü bir sonuç çıkmamıştır

Canim ya. Rabbim kolaylik versin. Nasıl bir hastane bu öyle. Kimseyi alma oda verme. Sağlıkla al kucagina tez vakitte. Duamdasin

Kızlar bizim oğlan dün gece hiç uyumadı 2.30dan 7ye kadar hep ağladı saat başı emzirmekten iyileşmeye başlayan göğüs uçlarım tekrar yara oldu lansinoh sürdüm umarım iyi gelir 15.gün bugün büyüme atağı mıdır nedir bu anlamadım mahvetti bizi acile gittik sabah hırıltısı devam ettiği için doktor normal dedi burun damlası verdi hepimize bol sabır diliyorum

Beni de aradılar, bugün 40 haftanız dolmuş, doğum yaptınız mı diye sordu, ben de evet dedim tamam dedi kapattı bu kadar.

Benim de sancı çıkmadı ama 2cm açıklık var dedi bebek kanala yerleşmiş ufak bir sancı bekliyor gelmek için dedi ama benim doktorum izne ayriliyormus 1hafta yok baştan beri tüm kontrollerimi kendisi yapmıştı bakalım artık biraz yarı yolda kalmış gibi hissettim ama hayırlısı artık..

İdrar yolu enfeksiyonu önlemek için çok hafif bir antibiyotik verdi doktor.

Büyüme atağı 40 günlükten sonra oluyor ilk diye biliyorum. Şu an sizin sorununuz gaz olabilir. Benim de ilk bebeğimde ne yaparsak yapalım akşam 8den gece 12ye 1e kadar kesintisiz ağlardı, katılırdı, asla susmazdı. Bir süre böyle devam etti. Gaz masajları işe yarıyor, biraz rahatlatıyor bebeği, YouTube da videolar vardır, o masajları akşam ağlarken değil de gün içinde deneyin mutlaka sık sık.

Beni de aradılar, bugün 40 haftanız dolmuş, doğum yaptınız mı diye sordu, ben de evet dedim tamam dedi kapattı bu kadar.
İnşallah öyle bileydir bizim de. Hemşire topuk kanını 5. Gün istiyorlar, sizinkini yarın göndereceğiz onu sormak için aramış olabilirler dedi. Zaten panik bir insanım. Hayırlı haberler olsun.

Bizim de 19 günlük ve son 3-4 gündür uyutmada çok zorluk çekiyoruz. Normalde sütünü içer 2-3 saat uyur geri kalkar içer
Yine uyurdu. Ama son günşerde asla uykuya dalamıyor, dalsa da yarım saat sonra yine uyanıyor

Yaa ne kötü bir şey o ağlıyor çözemiyorsun da iyice kötü oluyor. Bizimkinin burnu tıkalı olduğu içinmiş serum fizyolojikle burun açmayı gösterdiler hasta sandık ama burun tıkanıklığı normalmiş yenidoğanlarda kronik olabilir dediler. 3-4 saatte bir ya da her emzirmeden önce burnunu aç dedi ama yapamıyorum. Hangi damlayı verdi doktor

Bebeğin kanala yerleşme hissini nasıl anlatırsın

Kızlar bana dua edin ya açılmam ilerlemiyor eve izin vermiyorlar doktor tekrardan geldi o aşırı ağrılı muayeneyi yaptı bir gelişme yok aç susuz bekletiyorlar sezeryana felan da alma düşünceleri yok çok zor geçiyor yanımda da kimse yok ağlayacak haldeyim

Allah yardımcın olsun sabret bol bol zikir çek. Hurma falanda mı yedirmiyorlar ya. Ben yanımda götürücem en azından az yersin ve enerji verir. Bu tamamen aç kalma olayı çok zor. Yürüyüş yapıyor musun ya da odanda pilates topu var mı?

Yapıyorum pilates topu da var ama ilerleme olmuyor daha kötüsü odam yok olsa yatıp uyuycam sabahtan beri servisin koridorlarındayım

Sabahın kaçından beri aç susuz bırakmaları gerçekten çok saçma, sezaryen ihtimali için genelde bunu yapıyorlar ama sizin sezaryene alınma durumunuz da madem yok, niye yedirmiyorlar? Bana ebe son anımda bile hurma vermişti, 10 dk sonra doğum yaptım. Yemek içmekle vajinal doğumun nasıl bir alakası var?! Hatta insana enerji bile veriyor. Merdiven çıkmak çok iyi geliyor açılmaya, tavsiye ederim. Bir de “sümmessebile yesserah” oku bol bol. Allah yardımcın olsun.

Servis dışına da izin vermiyorlar ki ya merdiven felan ihtimali olsun. İki kez rahim sıyırma yapmaları da çok saçma korkuyorum tekrar yapmasından artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…