İnşaAllahO psikoloji bende de oldu. Kayınvalidem bizdeydi, o bir taraftan eşim bir taraftan her bir hareketimi göz altına almış şekilde bakıyorlar banaHem bir an evvel doğsun istiyorum, hem doğumu düşününce dursun aslında endişesi… doğuma 15 dk kala yapamayacağım diye ağlamışım eşim diyor Ama kesinlikle doğunca çok daha iyi oldu bence çok şükür elhamdülillah. İnşaallah siz de birbirinize sağlıkla kolaylıkla kavuşursunuz
Hadi hayırla gelsin inş çok güzl ve kolay bi süreç olur umarımBebeğin suyu bitmiş yatış verdi alttan muayene etti sancı var ama hafif bugün bunu doğurtcaz dedi çok elverişli normal doğuma da dedi
8 ya da 9.günde ama sonra kanama kesildi tamamenNormal doğum yapan arkadaşlarım, kanamanızın rengi kaçıncı gün döndü? Benim 6.gün hala kırmızı/bordo geliyor zaman zaman parlak kırmızı oluyor acaba normal mi
Doyduktan sonra uykuya dalmak için sadece meme ucunu ısırıyordu. Uyuduğu zaman da yatağa yatırınca ağlamaya başlıyordu mecburen tekrar meme veriyordum yine uyumak için ısırıyordu. Canımın acısına dayanamayınca verdim artık. Sadece uykuya dalarken alıyor ama açken asla kabul etmiyorKızlar bebeğine emzik veren var mı? Ben verdim çok fena alıştı. İsteyerek verdim ama alışınca vermese miydim demeye başladımbu bebe bende psikoloji bırakmadı ya yaptığım her şeyi sorgular oldum
Sağlıkla kavuşun bebeğinizeBebeğin suyu bitmiş yatış verdi alttan muayene etti sancı var ama hafif bugün bunu doğurtcaz dedi çok elverişli normal doğuma da dedi
Oh çok şükür gelmiş geçmiş olsun inşallah iyi mi bebiş şimdi sen nasılsın peki canımÇok sağolun. Oldu bitti çok şükür . 1 dikiş atılmış çok kısa olduğu için . Ama iyi bebeğim çok şükür
Hadi Allah yardımcınız olsun inşallahBebeğin suyu bitmiş yatış verdi alttan muayene etti sancı var ama hafif bugün bunu doğurtcaz dedi çok elverişli normal doğuma da dedi
Çok teşekkür ederim. Bebiş iyi , hastanede yoruldu full uyuyor :) bende iyiyim işte , henüz meme tutturmadım . Zorlamak istemedim dikişi var biraz kendine gelsin dedim biberonla sütünü veriyorum şuanOh çok şükür gelmiş geçmiş olsun inşallah iyi mi bebiş şimdi sen nasılsın peki canım
Hadi hayırla gelsin inş çok güzl ve kolay bi süreç olur umarım
Sağlıkla kavuşun bebeğinize
Teşekkür ederimm hepinizeHadi Allah yardımcınız olsun inşallah
Belki rahim sıyırma yapmıştırKızlar bana doktor alttan bi muayene yaptı aşırı zor bir şeydi yani doğum başlasın diye mi yaptı bilmiyorum açıklığa bakılması da zor mu açıklığına baktıran olduysa eğer zor bir şey miydi eğer bu açıklık için bakıldıysa çok zor
Olabilir çok farklı bir şeydi çünkü doktor bu en zor muayeneydi daha böyle olmayacak dedi ama o an açıklığı da bakınca açıklık muayenesi mi diye gözüm korktu şahsenBelki rahim sıyırma yapmıştırsağlıkla gelsin bebiş, devamı kolay olsun
Benimde normalde hiç acımaz ama baya acılı oldu ikinciydi işte bugünkü. Hatta bugün biraz uyaralım tarzında konuştu. Biraz bilerek yapıyor olabilirlerKızlar bana doktor alttan bi muayene yaptı aşırı zor bir şeydi yani doğum başlasın diye mi yaptı bilmiyorum açıklığa bakılması da zor mu açıklığına baktıran olduysa eğer zor bir şey miydi eğer bu açıklık için bakıldıysa çok zor
Hissedip o anda aramanıza bile duygulanmam şu anBenimde ağrılarım olduğu halde kimseye bırakmak istemiyorum altını üstünü değiştirmeyi kendim yapiyorum kimseye dokundurmuyorum henüz tuvalet dışında yürüyemediğim için annem ve eşim kontrole götürdüler bende elimde şapkasıyla 2 dkda bir arıyorum oğlumu getirin diyeay bide bı ara ağladı çıkıp gidesim geldi anneme kızdım ağlatma çocuğumu ne yaptınız diye kan aliyorlarmis korkmuş kuzum
Biz gerçek aşkı bulduk haberimiz yok bence
Kendini kasınca ağrı oluyor , rahat olursan ağrısız işlem bana geçen açıklığa bakıldığında biraz idrar baskı yapıyor hissi gibi olduKızlar bana doktor alttan bi muayene yaptı aşırı zor bir şeydi yani doğum başlasın diye mi yaptı bilmiyorum açıklığa bakılması da zor mu açıklığına baktıran olduysa eğer zor bir şey miydi eğer bu açıklık için bakıldıysa çok zor
Normal muayenede mi açıklık kontrolü yapildiBenimde normalde hiç acımaz ama baya acılı oldu ikinciydi işte bugünkü. Hatta bugün biraz uyaralım tarzında konuştu. Biraz bilerek yapıyor olabilirler
Benimde normalde hiç acımaz ama baya acılı oldu ikinciydi işte bugünkü. Hatta bugün biraz uyaralım tarzında konuştu. Biraz bilerek yapıyor olabilirler
Açılma için ayrıca baktılar acılı değildi demekki farklı bir işlem yapmışlar sancılarım da 80-100 çıkıyor ama ben aşırı bi ağrı hissetmiyorum bakalım ne olurKendini kasınca ağrı oluyor , rahat olursan ağrısız işlem bana geçen açıklığa bakıldığında biraz idrar baskı yapıyor hissi gibi oldu
Açılman kaçmış peki ?Açılma için ayrıca baktılar acılı değildi demekki farklı bir işlem yapmışlar sancılarım da 80-100 çıkıyor ama ben aşırı bi ağrı hissetmiyorum bakalım ne olur
1.5 tu en sonnAçılman kaçmış peki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?