2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
İnşaAllah kesin öyle olacak inanıyorum ama anlık his ve düşüncelere de engel olamıyor insan. Böyle sakin ve huzurlu geçirmek istiyorum son haftamı. İnş öyle olur

Normal doğum yapan arkadaşlarım, kanamanızın rengi kaçıncı gün döndü? Benim 6.gün hala kırmızı/bordo geliyor zaman zaman parlak kırmızı oluyor acaba normal mi
8 ya da 9.günde ama sonra kanama kesildi tamamen

Doyduktan sonra uykuya dalmak için sadece meme ucunu ısırıyordu. Uyuduğu zaman da yatağa yatırınca ağlamaya başlıyordu mecburen tekrar meme veriyordum yine uyumak için ısırıyordu. Canımın acısına dayanamayınca verdim artık. Sadece uykuya dalarken alıyor ama açken asla kabul etmiyor

Oh çok şükür gelmiş geçmiş olsun inşallah iyi mi bebiş şimdi sen nasılsın peki canım
Çok teşekkür ederim. Bebiş iyi , hastanede yoruldu full uyuyor :) bende iyiyim işte , henüz meme tutturmadım . Zorlamak istemedim dikişi var biraz kendine gelsin dedim biberonla sütünü veriyorum şuan

Kızlar bana doktor alttan bi muayene yaptı aşırı zor bir şeydi yani doğum başlasın diye mi yaptı bilmiyorum açıklığa bakılması da zor mu açıklığına baktıran olduysa eğer zor bir şey miydi eğer bu açıklık için bakıldıysa çok zor

Belki rahim sıyırma yapmıştır sağlıkla gelsin bebiş, devamı kolay olsun

Belki rahim sıyırma yapmıştır sağlıkla gelsin bebiş, devamı kolay olsun
Olabilir çok farklı bir şeydi çünkü doktor bu en zor muayeneydi daha böyle olmayacak dedi ama o an açıklığı da bakınca açıklık muayenesi mi diye gözüm korktu şahsen Amin inşallah

Benimde normalde hiç acımaz ama baya acılı oldu ikinciydi işte bugünkü. Hatta bugün biraz uyaralım tarzında konuştu. Biraz bilerek yapıyor olabilirler

Hissedip o anda aramanıza bile duygulanmam şu an Gerçekten delilik hali. Dediklerinden fazlası varmıs

Kendini kasınca ağrı oluyor , rahat olursan ağrısız işlem bana geçen açıklığa bakıldığında biraz idrar baskı yapıyor hissi gibi oldu

Kızlar göğüs ucu büyük olup bebeğini emzirebilen var mı? Göğsüm küçük olmasına rağmen ucu büyük. Pompayla sağmaktan daha da büyüdü sanki . Bakınca bebek bunu nasıl alcak diyorum resmen . Aynıdurumu yaşayıp emzirenler?

Benimde normalde hiç acımaz ama baya acılı oldu ikinciydi işte bugünkü. Hatta bugün biraz uyaralım tarzında konuştu. Biraz bilerek yapıyor olabilirler

Kendini kasınca ağrı oluyor , rahat olursan ağrısız işlem bana geçen açıklığa bakıldığında biraz idrar baskı yapıyor hissi gibi oldu
Açılma için ayrıca baktılar acılı değildi demekki farklı bir işlem yapmışlar sancılarım da 80-100 çıkıyor ama ben aşırı bi ağrı hissetmiyorum bakalım ne olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…