2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
O psikoloji bende de oldu. Kayınvalidem bizdeydi, o bir taraftan eşim bir taraftan her bir hareketimi göz altına almış şekilde bakıyorlar bana Hem bir an evvel doğsun istiyorum, hem doğumu düşününce dursun aslında endişesi… doğuma 15 dk kala yapamayacağım diye ağlamışım eşim diyor Ama kesinlikle doğunca çok daha iyi oldu bence çok şükür elhamdülillah. İnşaallah siz de birbirinize sağlıkla kolaylıkla kavuşursunuz

İyi çok şükür Maşaallah. Bizim de bugün dün geceye göre çok daha iyi, damla işe yaramış belli, silmeye devam ediyorum ama çok birikmiyor zaten dünkü gibi, dün resmen 5 dk da bir sapsarı akıyordu. Bugün saat başı daha kuru kıvamlı geliyor, iyileşmesi böyle devam eder biter bir an evvel inşaallah.

Benimde ağrılarım olduğu halde kimseye bırakmak istemiyorum altını üstünü değiştirmeyi kendim yapiyorum kimseye dokundurmuyorum henüz tuvalet dışında yürüyemediğim için annem ve eşim kontrole götürdüler bende elimde şapkasıyla 2 dkda bir arıyorum oğlumu getirin diye ay bide bı ara ağladı çıkıp gidesim geldi anneme kızdım ağlatma çocuğumu ne yaptınız diye kan aliyorlarmis korkmuş kuzum
Biz gerçek aşkı bulduk haberimiz yok bence

İlerlemeden banyoda sıcak suyla elle masaj yaparak bol bol akıtın. Süt çok dolunca emememe problemi bizde de var. Geceleri zor tutturuyorum memeyi. Damlıyor hep sütler. Mochi deneyeceğim toplamak için.

Benim de bugün haftalık kontrolüm vardı ama gidemedim. Ağır bir boğaz enfeksiyonu geçiriyorum ayakta duracak halim yok. Vicdanen de rahat değilim
Bende bi kaç gün önce geçirdim limon bal karabiber sıcak su karışımı içtim ertesi gün geçti diyebilecek kadar geçirdi dene istersen

Bebeğin suyu bitmiş yatış verdi alttan muayene etti sancı var ama hafif bugün bunu doğurtcaz dedi çok elverişli normal doğuma da dedi
Hadi bı avazda kolaylıkla gelsin inşallah dualarımız sizinle canım

Bol bol dua oku doğum esnasında. Sen kalmıştın sen de yenilen gel. Bakalım biz daha ne kadar bekliyecez. Sen 41 i buldun sabırlı çıktı kuzucuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…