O psikoloji bende de oldu. Kayınvalidem bizdeydi, o bir taraftan eşim bir taraftan her bir hareketimi göz altına almış şekilde bakıyorlar bana39 haftalıktan bildiriyorumdoğum falan görünürde yok. Sancım tek tük normal. Açılma 3cm. Dr kontrol ederken biraz uyarayım dedi. Ben ise Yoo kalsın modundayım. Çünkü resmen stresli hissediyorum kendimi. İki normal doğum yaptım. Tecrübe ettiğim için mi ara verdiğim için mi ne beni bu kadar geren anlamıyorum. Biranda gelse modundayım. İlk kez çevre var doğumumda. Sürekli sormaları hatırlatmaları beni geriyor onu farkettim.
Artık şey diyorum eşime inzivaya çekilicem kimseyi görmiyim. Farknda olmadan etkisi oluyor bence. Ama annem yanımda ay dediğim an noldu geliyor mu modunda.
Artık ona söylemiyorum o yüzden.
Dr da doğmazsa doğurturuz bişey olmaz rahatlığındaen son ne zamana kadar içimde tutabilirim diye sordum resmen
İyi çok şükür Maşaallah. Bizim de bugün dün geceye göre çok daha iyi, damla işe yaramış belli, silmeye devam ediyorum ama çok birikmiyor zaten dünkü gibi, dün resmen 5 dk da bir sapsarı akıyordu. Bugün saat başı daha kuru kıvamlı geliyor, iyileşmesi böyle devam eder biter bir an evvel inşaallah.Sildim sürekli bugün akıntısı azaldı uyuyup uyanınca kenarda kuruluklar oluyor hafiften 2.gunde azalmış oldu yani
İlaclari kullanıp bı süre sonra kaynamış ılık suyla sil her akintida yapmaya çalış inşallah sizinde biran önce geçecek canını sıkma
Oh Maşaallah çok şükürÇok sağolun. Oldu bitti çok şükür . 1 dikiş atılmış çok kısa olduğu için . Ama iyi bebeğim çok şükür
Benimde ağrılarım olduğu halde kimseye bırakmak istemiyorum altını üstünü değiştirmeyi kendim yapiyorum kimseye dokundurmuyorum henüz tuvalet dışında yürüyemediğim için annem ve eşim kontrole götürdüler bende elimde şapkasıyla 2 dkda bir arıyorum oğlumu getirin diyeKonudan bağımsız, anne olmak gerçekten çok zormuş. Dün sabah 6ya kadar uyuyamadığım için değil, ilgilenmek zor olduğu için değil. Sevgisiyle baş edebilmek çok zor, o kadar seviyorum ki bazen içim acıyor, kalbimin sınırları yetmiyor sankiBen şu hayattaki en büyük zaafımı dünyaya getirmişim. Annem yardıma geldi, ona bile emanet etmeye içim el vermiyor bu yüzden bebeğimin bakımını tamamen kendim üstlenip anneme evi, mamayı vs biraktim. KV ve KP adamakıllı tutmasını bilmiyor, o anlar zulüm oluyor bana, alıp herkesten ve her şeyden uzağa götürmek istiyorum. Uzun lafın kısası kızlar, ben çok pis aşık oldum bu cimcimeye, nasıl yapacağız böyle?
Çok şükür gelmiş geçmiş olsun canımÇok sağolun. Oldu bitti çok şükür . 1 dikiş atılmış çok kısa olduğu için . Ama iyi bebeğim çok şükür
İlerlemeden banyoda sıcak suyla elle masaj yaparak bol bol akıtın. Süt çok dolunca emememe problemi bizde de var. Geceleri zor tutturuyorum memeyi. Damlıyor hep sütler. Mochi deneyeceğim toplamak için.Kızlar galiba mastit oluyorum ya. Acayip bi üşüme bu havada yorgan örtüyorum ama içerden gelen bi üşüme. Kendim üşüyünce bebeği de üşüyor sanıyorum birdeparol aldım hemen. Çok uzun süre şiş kalmadı aslında göğsüm ama 3 gecedir böyle ateşleniyorum. Gündüz gayet iyiyim bir şeyim yok. Emzitiyorum, boşaltıyor da. Göğsüm azıcık bekleyince oluyor galiba ya da uykuda çok doluyor. Tazyikli gelince bebiş de baş edemiyor bırakıyor. Gündüz daha rahat oluyor ama. Boşa akmasına izin veriyorum çoğu kez şişmesin diye.
Çok geçmiş olsunÇok sağolun. Oldu bitti çok şükür . 1 dikiş atılmış çok kısa olduğu için . Ama iyi bebeğim çok şükür
Bebeğin suyu bitmiş yatış verdi alttan muayene etti sancı var ama hafif bugün bunu doğurtcaz dedi çok elverişli normal doğuma da dediBabymom25 sen naptın? Bugün dra gidecektin sanki
Hadi sağlıcakla su gibi gelsin kuzu.Bebeğin suyu bitmiş yatış verdi alttan muayene etti sancı var ama hafif bugün bunu doğurtcaz dedi çok elverişli normal doğuma da dedi
Amin inşallahHadi sağlıcakla su gibi gelsin kuzu.
Benim de bugün haftalık kontrolüm vardı ama gidemedim. Ağır bir boğaz enfeksiyonu geçiriyorum ayakta duracak halim yok. Vicdanen de rahat değilimAmin inşallah
Bende bi kaç gün önce geçirdim limon bal karabiber sıcak su karışımı içtim ertesi gün geçti diyebilecek kadar geçirdi dene istersenBenim de bugün haftalık kontrolüm vardı ama gidemedim. Ağır bir boğaz enfeksiyonu geçiriyorum ayakta duracak halim yok. Vicdanen de rahat değilim
Karabiber yakmadi mi boğazınıBende bi kaç gün önce geçirdim limon bal karabiber sıcak su karışımı içtim ertesi gün geçti diyebilecek kadar geçirdi dene istersen
Hadi bı avazda kolaylıkla gelsin inşallah dualarımız sizinle canımBebeğin suyu bitmiş yatış verdi alttan muayene etti sancı var ama hafif bugün bunu doğurtcaz dedi çok elverişli normal doğuma da dedi
Yakıyor baya ama içtim yinede mecburKarabiber yakmadi mi boğazını
Teşekkür ederimm aminHadi bı avazda kolaylıkla gelsin inşallah dualarımız sizinle canım
Aynenn öyle hayırlısı olsun kolay doğumlar olsun hepimiz içinBol bol dua oku doğum esnasında. Sen kalmıştın sen de yenilen gel. Bakalım biz daha ne kadar bekliyecez. Sen 41 i buldun sabırlı çıktı kuzucuk
Ayy ne güzel haber çok sevindimBebeğin suyu bitmiş yatış verdi alttan muayene etti sancı var ama hafif bugün bunu doğurtcaz dedi çok elverişli normal doğuma da dedi
İnşallah teşekkür ederimmAyy ne güzel haber çok sevindimsağlıkla kavuşun birbirinize inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?