2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Kızlar benim vajinadaki dikişlerin biri düştü bugün iyileştiği anlamına mı geliyor acaba 6.haftaya kontrol randevusu alacağım

Bende acaba özeller mi sezaryene yönlendiriyor diye düşündüm yarın devlete randevu aldım birde oraya gideceğim açılmam sancım bir şeyim var mı bakmak istiyorum.Özelde doğum yapacağım için doktor sürekli sezaryen diyor

Kızlar benim vajinadaki dikişlerin biri düştü bugün iyileştiği anlamına mı geliyor acaba 6.haftaya kontrol randevusu alacağım
3 gün önce gittim. Enfeksiyon gibi bir durum yoksa iyileştiğine işaret ediyor anladığım kadarıyla bir ay sonra tekrar kontrole çağırdı ama hiç iyileşecek gibi hissetmiyorum kendimi

Alla alla niye öyle oldu bu bebisler benimkide öyle huysuzlugu yok ama uykuya dalması çok zor baya bir- bir buçuk saat falan uğraşıyor sonra emzirme vakti geliyor zaten kıyamıyorum da dün kundak yaptım öyle daldı falan ama bgn onda da zorlandik akşama doğru arabasına koyup bir saat kadar yürüdük dışarda yarım saat falan sonra anca uyudu

Arkadaşım kızını 42 haftada kucağına aldı zor bir doğum olmasına rağmen sezeryan yapmadı doktorlar devlette. Ama özelde isteğe bağlı. Para kazanma amacı da olduğundan dolayı. Özelde sezeryan burda 85 bin.+ Hastane masrafları. Eğer doğum pozisyonundaysa ve bir aksilik yoksa 41 in sonuna kadar kendi iki doktorum da normal doğum bekleyecez sabırlı ol dedi.

Evet canım ben çok benzerini yaşadım ama evet gerçekten geçiyor, hiç olmayacak sütüm zannettim yavaş yavaş öyle guzel artıyor ki Solgar süt artırıcı takviyesi var bence hiç vakit kaybetmeden al ona başla çok güzel arttırıyor ben baştan almadigima pişmanin

Bebek aşağı baskı yapıyor idrar tutamama ve sürekli ıkınma hissi veriyor 2gundur bu şekilde heran suyum gelecekmis gibi hissediyorum
Henüz o derece şiddetli bir ıkınma hissi yaşamadım. Yarın doktora gidecem ama açılma muayenesi yapmıyor bu doktorum. Henüz zamanın var tetiklemiyelim diyor.

Henüz o derece şiddetli bir ıkınma hissi yaşamadım. Yarın doktora gidecem ama açılma muayenesi yapmıyor bu doktorum. Henüz zamanın var tetiklemiyelim diyor.
Acilmaya bakma konusunda farklı görüşler var doğumu tetikliyor tetiklemiyor diye ama bence doktorunuza güvenin.ulturasonda kafasıni hiç göremedik biz ondan sonra açılmaya bakalım dedi benim doktorum.

İlk günler normal diyorlar 3.-4.günü buluyormuş gelmesi bakalım şuan baya yağlı sarı bir sıvı geliyor onu veriyorum
Solgar önceden almıştım bu akşam içmeye başladım bakalım faydası olur diye düşünüyorum sarılık olmadan atlatabilirim umarım

Acilmaya bakma konusunda farklı görüşler var doğumu tetikliyor tetiklemiyor diye ama bence doktorunuza güvenin.ulturasonda kafasıni hiç göremedik biz ondan sonra açılmaya bakalım dedi benim doktorum.
Sağlıcakla alalım kucağımıza inşallah. Hepimiz için kolay bir doğum diliyorum.

Evet 500lük antibiyotik demir ve ağrı kesiciyi de anladım ama kan sulandırıcı hamilelikte kullanmamıştım şuan niye kullandirdi anlamadım bide göbekten yap dediler o imkansız kollardan yapıyorum bende
Bana da kan sulandirici verdiler bende hamilelikte kullanmamıştım hiç sezaryandan sonra pıhtı atma ihtimalini engellemek içinmiş yürüyüp hareket etmeye başladıysanız çok gerek yokmus ama ağrı yüzünden hareketleriniz kisitliysa gerekli olabilirmis zararı yokmus zaten geçen salı sezaryan oldum ben de kutuyu biritip birakicam son 2 tane kaldı

Sabaha kucağına almış olursun sağlıkla inşallah bol ayetel Kürsi nas Felak sürelerini okuyun. Rabbim yardimcin olsun.

Aynı durumlardayız. Açılma var mı diye baktı mı? Benim de hiç belirti yok ama kanalda demişti dr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…