- 20 Mayıs 2024
- 1.677
- 2.259
- 53
- 27
Bende acaba özeller mi sezaryene yönlendiriyor diye düşündüm yarın devlete randevu aldım birde oraya gideceğim açılmam sancım bir şeyim var mı bakmak istiyorum.Özelde doğum yapacağım için doktor sürekli sezaryen diyorHayır İstanbul'da değilim. Hem devlet hem özele ikisine de gidiyorum. Planım özelde doğum yapmak nasip artık. Özel hastane uzak evimden. Devlet hastanesi ise karsimda. Durum ne seyredecek bakalım . Ama her iki doktorum da 41 e kadar gözetim ile müdahale etmicez dedi.
Haklısın ben de ondan korkuyorum içeri kaçar su diye bir kaç kere yapsak alışırız aslında amaHastanede serum fizyolojikle açmayı gösterdiler ama mümkün değil yapamıyorum çığlığı koparıyor bizimki zaten drama Queen gibi erkek haliyle
3 gün önce gittim. Enfeksiyon gibi bir durum yoksa iyileştiğine işaret ediyor anladığım kadarıylaKızlar benim vajinadaki dikişlerin biri düştü bugün iyileştiği anlamına mı geliyor acaba 6.haftaya kontrol randevusu alacağım
Biz alışırız da bizimkiler n'olacak alışacak mı o korkutuyor beniHaklısın ben de ondan korkuyorum içeri kaçar su diye bir kaç kere yapsak alışırız aslında ama
Alla alla niye öyle oldu bu bebisler benimkide öyle huysuzlugu yok ama uykuya dalması çok zor baya bir- bir buçuk saat falan uğraşıyor sonra emzirme vakti geliyor zaten kıyamıyorum da dün kundak yaptım öyle daldı falan ama bgn onda da zorlandik akşama doğru arabasına koyup bir saat kadar yürüdük dışarda yarım saat falan sonra anca uyuduBizim de 19 günlük ve son 3-4 gündür uyutmada çok zorluk çekiyoruz. Normalde sütünü içer 2-3 saat uyur geri kalkar içer
Yine uyurdu. Ama son günşerde asla uykuya dalamıyor, dalsa da yarım saat sonra yine uyanıyor
Bebek aşağı baskı yapıyor idrar tutamama ve sürekli ıkınma hissi veriyor 2gundur bu şekilde heran suyum gelecekmis gibi hissediyorumBebeğin kanala yerleşme hissini nasıl anlatırsın
Arkadaşım kızını 42 haftada kucağına aldı zor bir doğum olmasına rağmen sezeryan yapmadı doktorlar devlette. Ama özelde isteğe bağlı. Para kazanma amacı da olduğundan dolayı. Özelde sezeryan burda 85 bin.+ Hastane masrafları. Eğer doğum pozisyonundaysa ve bir aksilik yoksa 41 in sonuna kadar kendi iki doktorum da normal doğum bekleyecez sabırlı ol dedi.Bende acaba özeller mi sezaryene yönlendiriyor diye düşündüm yarın devlete randevu aldım birde oraya gideceğim açılmam sancım bir şeyim var mı bakmak istiyorum.Özelde doğum yapacağım için doktor sürekli sezaryen diyor
Evet canım ben çok benzerini yaşadım ama evet gerçekten geçiyor, hiç olmayacak sütüm zannettim yavaş yavaş öyle guzel artıyor ki Solgar süt artırıcı takviyesi var bence hiç vakit kaybetmeden al ona başla çok güzel arttırıyor ben baştan almadigima pişmaninKızlar selam iki gündür pek okuyamadım benden sonra doğum yapan olduysa hayırlı olsun
Biz ikinci gündeyiz eve geldik şükür
Kızım emiyor ama süt yok denecek kadar az. yinede iki saate bir emziriyorum
Ağrılar yüzünden uyku yok beslenme yok süt nasıl olsun ki
Eminim herkes benzer süreci yaşamıştır ama malum içindeyken çözümsüz gibi geliyor
Henüz o derece şiddetli bir ıkınma hissi yaşamadım. Yarın doktora gidecem ama açılma muayenesi yapmıyor bu doktorum. Henüz zamanın var tetiklemiyelim diyor.Bebek aşağı baskı yapıyor idrar tutamama ve sürekli ıkınma hissi veriyor 2gundur bu şekilde heran suyum gelecekmis gibi hissediyorum
Durumun nedir aklımda kaldın kuzum yaAmin inşallah teşekkür ederimm
Acilmaya bakma konusunda farklı görüşler var doğumu tetikliyor tetiklemiyor diye ama bence doktorunuza güvenin.ulturasonda kafasıni hiç göremedik biz ondan sonra açılmaya bakalım dedi benim doktorum.Henüz o derece şiddetli bir ıkınma hissi yaşamadım. Yarın doktora gidecem ama açılma muayenesi yapmıyor bu doktorum. Henüz zamanın var tetiklemiyelim diyor.
İlk günler normal diyorlar 3.-4.günü buluyormuş gelmesi bakalım şuan baya yağlı sarı bir sıvı geliyor onu veriyorumEvet canım ben çok benzerini yaşadım ama evet gerçekten geçiyor, hiç olmayacak sütüm zannettim yavaş yavaş öyle guzel artıyor ki Solgar süt artırıcı takviyesi var bence hiç vakit kaybetmeden al ona başla çok güzel arttırıyor ben baştan almadigima pişmanin
Sağlıcakla alalım kucağımıza inşallah. Hepimiz için kolay bir doğum diliyorum.Acilmaya bakma konusunda farklı görüşler var doğumu tetikliyor tetiklemiyor diye ama bence doktorunuza güvenin.ulturasonda kafasıni hiç göremedik biz ondan sonra açılmaya bakalım dedi benim doktorum.
Bana da kan sulandirici verdiler bende hamilelikte kullanmamıştım hiç sezaryandan sonra pıhtı atma ihtimalini engellemek içinmiş yürüyüp hareket etmeye başladıysanız çok gerek yokmus ama ağrı yüzünden hareketleriniz kisitliysa gerekli olabilirmis zararı yokmus zaten geçen salı sezaryan oldum ben de kutuyu biritip birakicam son 2 tane kaldıEvet 500lük antibiyotik demir ve ağrı kesiciyi de anladım ama kan sulandırıcı hamilelikte kullanmamıştım şuan niye kullandirdi anlamadım bide göbekten yap dediler o imkansız kollardan yapıyorum bende
İnşallahSağlıcakla alalım kucağımıza inşallah. Hepimiz için kolay bir doğum diliyorum.
Yaa kocaman sarılıyorum sana. Keşke yanına birini alsalar....inşallah çok çabuk ilerler de rahatlıkla kavuşursunuz
Kaç cm olmuş açıklık
Bekliyoruz aynı şekil alttan suni sancı da verdiler ama aşırı bi etkisi olmadıDurumun nedir aklımda kaldın kuzum ya
Evet 38-39 ikidir yapıyor artıkNormal muayenede mi açıklık kontrolü yapildi
Aynı durumlardayız. Açılma var mı diye baktı mı? Benim de hiç belirti yok ama kanalda demişti drKızlar merhaba 39.haftadayım bugün muayene oldum açıklık yok sancı yok kafa aşağı duruyor fakat kanala girmiyor doktor haftaya kadar beklerim sonra imza karşılığı bekletirim risk alamayız dedi normal doğum içinde her şeyi yaptım spor egzersiz hurma ananas ne yapmam gerekiyor bilemiyorum beklemeli miyim sezaryen olmalı mıyım ? Ameliyattan çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?