Benimde özel ama tam tersi gelmezse nolcak dedim. Gelir gelir doğurturuz bi şekilde kafasındaBende acaba özeller mi sezaryene yönlendiriyor diye düşündüm yarın devlete randevu aldım birde oraya gideceğim açılmam sancım bir şeyim var mı bakmak istiyorum.Özelde doğum yapacağım için doktor sürekli sezaryen diyor
Baktı açılmam yok kanalda değil bebekte sadece baş aşağı pozisyondaAynı durumlardayız. Açılma var mı diye baktı mı? Benim de hiç belirti yok ama kanalda demişti dr
Bu nst ile 16 saattir bekliyorum
Size dua ediyorum rabbim yanınızda olsun.Bu nst ile 16 saattir bekliyorum
Sağlıkla kavuşun inşallah Rabbim yardımcınız olsun
Size dua ediyorum rabbim yanınızda olsun.
Bende şuan doğumdayımAmin teşekkür ederimm hepimizin yardımcısı olsun
Gece 11buçuk 12 civarı uyuyor 3te uyanıyor 20-25 dk emiyor 4te geri uyuyor. Daha erken uyandırdığımda inatlaşıyor emmiyor ve çok ağlıyor. O yüzden uyandırmıyorum. Ama sonra benim de neredeyse aynı bütün gün 1 saat uyuyup uyanıyor. Ya da hiç uyumuyor 1 saat sonra tekrar süt istiyorKızlar bebeğim 20 günlük . O civarda bebepi olanlar gece kaç saatte bir süt için uyanıyor acaba ? Ben sağarak verdiğim için mi bu kadar sık uyanıyor anlamadım . 2 saatte bir uyansa şükredecem . Saatte 1 uyanıyor artık uyku falan kalmadı normal mi saatte 1 uyanması . 60 ml civarı süt verebiliyorum sık uyandıpı için o kadar süt birikiyor . Sizde durum nasılemzirebilseydim daha mı geç uyanacaktı
Gözünüz aydınKızlar selam, benim de doğumum gerçekleşti. Kızım iyi çok şükür, sarılığı olabilirmiş biraz. Benim dikişlerim çok acıyor ne yazık ki. Genel olarak iyiyiz
Nasıl oldun açılma ne durumda sen iyi misinAmin teşekkür ederimm hepimizin yardımcısı olsun
Allah kolaylık versinnBende şuan doğumdayım
Açılma halen 3 cm öyle yürüyüş pilates devam eriyorum yeme içme halen yok suni sancı vermiştiler o biraz sancı yapıyor bekliyorum öyle uyuyamıyoruz da hem sancıdan hem 40 dakikada bir muayene ve nst varNasıl oldun açılma ne durumda sen iyi misin
Kolaylıkla sağlıkla gelsin ama bir an önce gelsin inşallahAllah kolaylık versinn
Açılma halen 3 cm öyle yürüyüş pilates devam eriyorum yeme içme halen yok suni sancı vermiştiler o biraz sancı yapıyor bekliyorum öyle uyuyamıyoruz da hem sancıdan hem 40 dakikada bir muayene ve nst var
Amin inşallahKolaylıkla sağlıkla gelsin ama bir an önce gelsin inşallah
Allah yardımcın olsun, kolay geçsin doğumunBende şuan doğumdayım
Gece bir süre o şekilde sağdığınızı vererek uykuya geçirmenizde bence bir sıkıntı olmaz. Gündüz sadece emzirirsiniz. Bebekler hep dinlene dinlene emer zaten, hatta emerken uyur, o zaman uyandırmaya çalışarak emzirmeye devam etmesini sağlarız. Hiç kimse bebeği ne kadar emdi bilmiyor, arandıkça emziriyoruz, ağladıkça emziriyoruz bu işin tek formülü bu. Bazen uzun süre idare eder bazen sık sık ister, o günlük duruma bağlı değişen bir şey. Siz sütünüze güvenin, biraz da sabırlı olun, evet emzirmek biberonla vermekten uzun sürer, bebeğe de biberondan içmek kolay geliyordur, ama sütünüz bence gayet yeterli, hem emzirip hem sağlığınıza göre maşaallah, hiç endişe etmeyin.Kızlar yardımınıza ihtiyacım var. Sütüm var. Oğlum emmeye başladı emiyorsa ayrıca sağdığın sütü biberonla verme ne zaman isterse emsin dendi. Emiyor ama dinlenerek emiyor ve ne kadar ne içti bilmiyorum. Bu gece uykuya dalarken aşırı zorlandı. Anne sütünden biberonla verdik anca öyle uyuya kaldı. Ne yapmak lazım bilemedim yahu.
Hayırlı uğurlu olsun. Cabucak toparlarsın umarımKızlar selam, benim de doğumum gerçekleşti. Kızım iyi çok şükür, sarılığı olabilirmiş biraz. Benim dikişlerim çok acıyor ne yazık ki. Genel olarak iyiyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?