Saat başı süt istemesi normal yani emzirmek ile ilgisi yok hiç. Belki mama alsa biraz daha tok tutardı.Kızlar bebeğim 20 günlük . O civarda bebepi olanlar gece kaç saatte bir süt için uyanıyor acaba ? Ben sağarak verdiğim için mi bu kadar sık uyanıyor anlamadım . 2 saatte bir uyansa şükredecem . Saatte 1 uyanıyor artık uyku falan kalmadı normal mi saatte 1 uyanması . 60 ml civarı süt verebiliyorum sık uyandıpı için o kadar süt birikiyor . Sizde durum nasılemzirebilseydim daha mı geç uyanacaktı
Gece de gunduz de bazen uzun uyuyor ama bu gece mesela 1–1,5 saatte bir kalkti anne sutu kolay hazmediliyor ya ondandir. Normal kalkmalar alismak lazimKızlar bebeğim 20 günlük . O civarda bebepi olanlar gece kaç saatte bir süt için uyanıyor acaba ? Ben sağarak verdiğim için mi bu kadar sık uyanıyor anlamadım . 2 saatte bir uyansa şükredecem . Saatte 1 uyanıyor artık uyku falan kalmadı normal mi saatte 1 uyanması . 60 ml civarı süt verebiliyorum sık uyandıpı için o kadar süt birikiyor . Sizde durum nasılemzirebilseydim daha mı geç uyanacaktı
Gözünüz aydınKızlar selam, benim de doğumum gerçekleşti. Kızım iyi çok şükür, sarılığı olabilirmiş biraz. Benim dikişlerim çok acıyor ne yazık ki. Genel olarak iyiyiz
Doğumunuz gerçekleşti miBu gecede bi yoğunluk oldubenimde düzenli sancılarım başladı 20 21 İkizler yengeç ayrımı tarafını seçsin bebisler
Iki saatte bir beslemiyoruz gece üç saati bulabiliyor kendi uyanmasına bağlı ama bu hafta huzursuzdu saatte bir emmek istiyordu 10 dk emip bırakıyordu normalde 20-30 dk civarı emiyoruzKızlar bebeğim 20 günlük . O civarda bebepi olanlar gece kaç saatte bir süt için uyanıyor acaba ? Ben sağarak verdiğim için mi bu kadar sık uyanıyor anlamadım . 2 saatte bir uyansa şükredecem . Saatte 1 uyanıyor artık uyku falan kalmadı normal mi saatte 1 uyanması . 60 ml civarı süt verebiliyorum sık uyandıpı için o kadar süt birikiyor . Sizde durum nasılemzirebilseydim daha mı geç uyanacaktı
Bir arkadaşım saat başı emziriyorum demişti. Anlamıyordum demek ki öyle devam edecek. İnşallah kilo alıyordur. Onu da artık bir sonraki doktor kontrolünde görürüz.Gece bir süre o şekilde sağdığınızı vererek uykuya geçirmenizde bence bir sıkıntı olmaz. Gündüz sadece emzirirsiniz. Bebekler hep dinlene dinlene emer zaten, hatta emerken uyur, o zaman uyandırmaya çalışarak emzirmeye devam etmesini sağlarız. Hiç kimse bebeği ne kadar emdi bilmiyor, arandıkça emziriyoruz, ağladıkça emziriyoruz bu işin tek formülü bu. Bazen uzun süre idare eder bazen sık sık ister, o günlük duruma bağlı değişen bir şey. Siz sütünüze güvenin, biraz da sabırlı olun, evet emzirmek biberonla vermekten uzun sürer, bebeğe de biberondan içmek kolay geliyordur, ama sütünüz bence gayet yeterli, hem emzirip hem sağlığınıza göre maşaallah, hiç endişe etmeyin.
Bu kesinlikle bebekten bebeğe değişen bir durum, bazı bebek uykuyu daha çok sever, açlıkla baş edebilir, uyanınca çok acıkmış uyanır ama. Bazı bebek de en ufak hazmedince hemen uyanır, çok sık uyanır, emmek ister. Sarılık riskinden sonra asla uyandırmayın demişti doktor bize, benim kızım 8 saat uyurdu mesela. Doktor ellemeyin uyusun demişti. Uykuda da büyür demişti. Ama çevre baskısından ötürü içim rahat etmedi ve uyandırıp emzirmeye başladım, bu sefer de çocuk ona alıştı sık uyanır oldu. Ama sonra oğlumda aman dedim ne kadar uyursa uyusun bırakacağım ablasına yaptığımı yapmayacağım hiç dokunmayacağım. Ama o da kısmet, kendisi zaten hiç uzun uyumuyordu, kısa uyuyup uyanıyordu. Her bebek farklı, bebeğe göre hareket etmek lazım.Kızlar bebeğim 20 günlük . O civarda bebepi olanlar gece kaç saatte bir süt için uyanıyor acaba ? Ben sağarak verdiğim için mi bu kadar sık uyanıyor anlamadım . 2 saatte bir uyansa şükredecem . Saatte 1 uyanıyor artık uyku falan kalmadı normal mi saatte 1 uyanması . 60 ml civarı süt verebiliyorum sık uyandıpı için o kadar süt birikiyor . Sizde durum nasılemzirebilseydim daha mı geç uyanacaktı
Sütüm yeterli geldiği için mama vermek istemedim. Ama tokluk açısından doğru söylüyorsunuz mama daha tok tutuyorSaat başı süt istemesi normal yani emzirmek ile ilgisi yok hiç. Belki mama alsa biraz daha tok tutardı.
Ay ne zamanGece de gunduz de bazen uzun uyuyor ama bu gece mesela 1–1,5 saatte bir kalkti anne sutu kolay hazmediliyor ya ondandir. Normal kalkmalar alismak lazimbi sure sonra uzuycak uykular
Verme tabi ihtiyac yoksa. Benim oglum hep saat basi kalkti normal zor olsa daSütüm yeterli geldiği için mama vermek istemedim. Ama tokluk açısından doğru söylüyorsunuz mama daha tok tutuyoremzirwnler 2-3 saatte bir emzirdiğini söylüyoedu o yüzden bana saatte 1 fazla geldi
Nasıl oldun inşallah doğumun iyi geçmiştirBu nst ile 16 saattir bekliyorum
Hayırlı olsun. Mutluluk, sağlıkla büyütün bebeğiniziKızlar selam, benim de doğumum gerçekleşti. Kızım iyi çok şükür, sarılığı olabilirmiş biraz. Benim dikişlerim çok acıyor ne yazık ki. Genel olarak iyiyiz
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşaallah.Kızlar selam, benim de doğumum gerçekleşti. Kızım iyi çok şükür, sarılığı olabilirmiş biraz. Benim dikişlerim çok acıyor ne yazık ki. Genel olarak iyiyiz
Kızlar acilden geliyorum. Makineyle sağım yaptırdılar şiş olan göğsüme. 50 cc ancak geldi çok da açılmadı şişliği. Denemediğim şey kalmadı. Sağım yap dediler. Antibiyotik verdi. Ateşim halsizliğim düşmüyor bir an önce atlarmak istiyorum
Evet 500lük antibiyotik demir ve ağrı kesiciyi de anladım ama kan sulandırıcı hamilelikte kullanmamıştım şuan niye kullandirdi anlamadım bide göbekten yap dediler o imkansız kollardan yapıyorum bende
Haydi Maşaallah hayırlı uğurlu olsun. Gözünüz aydın. Geçmiş olsun.Kızlar ben sabah doğurdum. Dün akşam gözetim için yatışım yapıldı açıklık 4 smdi bebeğin kalp atışı nstde çok yükseliyordu. Saat 3 gibi damardan iğne yapıldı sancı için 6 gibi doğurdum oğlum küçük 2800 gr ama üçüncü doğum olmasına rağmen dikiş atıldı kanamam durmuyordu. Doğumu beklemiyordum hala her şey rüya gibi.
İlk günler normal diyorlar 3.-4.günü buluyormuş gelmesi bakalım şuan baya yağlı sarı bir sıvı geliyor onu veriyorum
Solgar önceden almıştım bu akşam içmeye başladım bakalım faydası olur diye düşünüyorum sarılık olmadan atlatabilirim umarım
Yaa bilmiyordum ama benim göbek hala büyük ve deri yığıntısı gibi uyuşuk neresine vuracam yanlış yere denk gelirse diye cesaret edemem ki kollardan bacaklardan devam etsem olmaz mı acabaLahana yaprağı denedin mi ? Bir arkadaşım aynı süreci lahana yaprağı ile atlatmisti
Cok gecmis olsun
Sezeryan ameliyat sonrasi pıhtı atma ihtimali yüksek olduğundan kan sulandırıcı iğne yapılıyor.
Ve dedikleri gibi göbekten yapılması gerekiyor. Bir gün göbeğin sağ tarafına yapildi ise sonraki gün sol tarafina yapilmali
Anladım canım benim hareketlerim çok kısıtlı 4.gun olmasına yeni yeni odada yürüyorum sargiyi dün açtım her iki uçtaki dikişler acıyor aktif olarak ama ilk güne göre bomba gibiyimBana da kan sulandirici verdiler bende hamilelikte kullanmamıştım hiç sezaryandan sonra pıhtı atma ihtimalini engellemek içinmiş yürüyüp hareket etmeye başladıysanız çok gerek yokmus ama ağrı yüzünden hareketleriniz kisitliysa gerekli olabilirmis zararı yokmus zaten geçen salı sezaryan oldum ben de kutuyu biritip birakicam son 2 tane kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?