2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Meme çok dolu olduğunda sert oluyor, bizde de öyle oluyor, bebek ağzı açık aranır vaziyette, meme de ağzında ama bir türlü emmeye geçemiyor. O yüzden memeyi elimle hafif boşaltıyorum, sonra veriyorum o zaman emmeye başlıyor. Çeşit çeşit emzirme pozisyonu da var, belki sizin emzirdiğiniz şekilde rahat edemiyor da olabilir. Ona göre daha başka bir pozisyonda emzirmeyi deneyebilirsiniz. Bir arkadaş yatarak demiş mesela onu deneyin, ya da çanta pozisyonu oluyor, o şekilde deneyebilirsiniz.

Canım sen emzirme danışmanına gitmedin mi hiç onlar çok güzel yardımcı oluyorlar gösterirler muhakkak

Ayyy bu msji okumamıştım gitmissin de aslında

Su pozisyonda emiodu ilk kizim bir memeyi normal emiodu digerini tutamiodu bu yontemle denemistim olmustu uzun sure boyle emdi sonra normale donmustuk belki deneybilrisiniz. Kucuk die yikayamam demeyin maksat biraz su ile temas etmek ikinizde ciplakken zaten cok sicak illa kafasini yikayin degil teninize su degsin , yardim etsin biri su doksun mesela. Insallah cozulur bu durumunuz cok ugrastiniz

Eklentiler

• IMG_2494.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 16

Bizi pazartesi aradılar bi değer sınırda çıkmış topuk kanını tekrar edeceğiz diye 3. Aldılar.
Pku olan değer
5 günde hergün 10 yıl yaşlandım sıkıntıdan.
Bugün dayanamadım ilçe sağlığı aradım sonucumuz temiz güzel cikti derin bir nefes aldık.
Eğer sizin de öyle bir durumsa ilçe sağlık bilgi veriyor

10 gün yaptık biz de

Nasılsın canım? Bebiş nasıl?

Cok haklisiniz. Neyse ki sonucunuz temiz cikmis, gozunuz aydin. Bugun ben de ilce sagligi aradim, topuk kaniyla alakali aranmamisiz. Baska bir seydir dediler. Yoksa ben de cok panik olmustum.

Nasıl oldun inşallah doğumun iyi geçmiştir

Babymom25 nasılsınız? Son durum nedir?
Kızlar sabah 11 e kadar yine aynıydım 3 cm açıklıkla en son damardan suni sancı verdiler. Onu verince bebeğin kalp atışları düştü bana oksijen felan verdiler tekrar düzelip düşünce acil sezeryana aldılar şuan yanımda minik iyiyiz biz benim biraz sancım var artık oda olacak herhalde

Ayyy bu msji okumamıştım gitmissin de aslında
Gittim canım 1 kez bile ememedi emzirme danışmanı varken. Yani doğduğundan beri çıplak memeyi bir kez bile kavrayıp ememedi. Emdiği zamanlar silikonla oldu . Ama çıplak memeyi emdiğine hiç şahit olmadım. Zaten 1 kez bile emdiğini görsem en azından derdim ki demekki emebiliyormuş. Ama doğduğundan beri hiç olmadı böyle hir şey. Silikon ile oldu. Silikonda küçük boyu küçğk geliypr göğüz ucuma, büyük boyu da bebeğe büyük geliyor

Çok teşekkür ederim bu pozisyonu denemiştim ama tekrar deneyeceğim cidden çok uğraşıyorum harab oldum resmen bende bebişte

Geçmiş olsun. Sağlıcakla mutlulukla büyütün bebeğinizi inşallah.

Hayirli ugurlu olsun gule gule buyusun miniginiz insallah

Sütüm yeterli geldiği için mama vermek istemedim. Ama tokluk açısından doğru söylüyorsunuz mama daha tok tutuyor emzirwnler 2-3 saatte bir emzirdiğini söylüyoedu o yüzden bana saatte 1 fazla geldi
Ben bir doktordan dinledim yatmadan önce mama vermek hazımsızlık yaptığı için daha çok rahatsız ediyormuş bebekleri rahat uyusun diye vermeyin diyordu

Gözünüz aydın olsun. Çok şükür sağlıkla kavuştunuz. Geçmiş gitmiş olsun hepsi. Hayırla analı babalı büyütün inşaallah bebeğinizi.

Bana emzirme danışmanı bebek zayıf olduğu için de sorun yaşar demişti yanaklardaki yağ dokusu arttıkça daha rahat emme oluyormuş emme hareketi yaptıkça yoruluyor yanakları demişti benim oğlum da 2.5kg kadar düşmüştü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…