Meme çok dolu olduğunda sert oluyor, bizde de öyle oluyor, bebek ağzı açık aranır vaziyette, meme de ağzında ama bir türlü emmeye geçemiyor. O yüzden memeyi elimle hafif boşaltıyorum, sonra veriyorum o zaman emmeye başlıyor. Çeşit çeşit emzirme pozisyonu da var, belki sizin emzirdiğiniz şekilde rahat edemiyor da olabilir. Ona göre daha başka bir pozisyonda emzirmeyi deneyebilirsiniz. Bir arkadaş yatarak demiş mesela onu deneyin, ya da çanta pozisyonu oluyor, o şekilde deneyebilirsiniz.Kendisi ağzına almak için uğraşıyor zatem ama bende ucunu elimle ağzına ittiriyorum kavrayabilsin diye . Bırakmıyor aslında üst üste almak için çabalıyor bi türlü ağzına oturmuyor içine çekmiyor. O bırakmıyor kendiliğinden ağzından kayıp çıkıyor kavramadığı için. Anlatabildim mi bilmiyorum :) bu durum nasıl çözülebilir acaba diye düşünüyorum da aklıma bir iey gelmiyor . Mesela silikon ucu istemiyor onu ittiriyor, ittirmesin alsın diye yandan süt vs şırıngayla verip kandırmaya çalışıyorum. Ama çıplak memryi zaten slmaya çalıştığı için kandırmama vs de gerek hok işe yaramıyor onlar yani
Birrr zaman yakindaa cook yakinda biraz buyusunlerAy ne zaman
Canım sen emzirme danışmanına gitmedin mi hiç onlar çok güzel yardımcı oluyorlar gösterirler muhakkakKendisi ağzına almak için uğraşıyor zatem ama bende ucunu elimle ağzına ittiriyorum kavrayabilsin diye . Bırakmıyor aslında üst üste almak için çabalıyor bi türlü ağzına oturmuyor içine çekmiyor. O bırakmıyor kendiliğinden ağzından kayıp çıkıyor kavramadığı için. Anlatabildim mi bilmiyorum :) bu durum nasıl çözülebilir acaba diye düşünüyorum da aklıma bir iey gelmiyor . Mesela silikon ucu istemiyor onu ittiriyor, ittirmesin alsın diye yandan süt vs şırıngayla verip kandırmaya çalışıyorum. Ama çıplak memryi zaten slmaya çalıştığı için kandırmama vs de gerek hok işe yaramıyor onlar yani
Ayyy bu msji okumamıştım gitmissin de aslındaAslında 4-5 kez emzirme danışmanına gittim dediğiniz gibi belkş ben tutturamıyorumdur diye . Onlar da tutturamadı hepsi de meme ucun büyük vs diyip sıyrıldı. Dediğinizi deneyeceğim mutlaka . Evet kafasını şok hareket ettiriyor . Dediğiniz pozisyonu deneyeceğim
Su pozisyonda emiodu ilk kizim bir memeyi normal emiodu digerini tutamiodu bu yontemle denemistim olmustu uzun sure boyle emdi sonra normale donmustuk belki deneybilrisiniz. Kucuk die yikayamam demeyin maksat biraz su ile temas etmek ikinizde ciplakken zaten cok sicak illa kafasini yikayin degil teninize su degsin , yardim etsin biri su doksun mesela. Insallah cozulur bu durumunuz cok ugrastinizKendisi ağzına almak için uğraşıyor zatem ama bende ucunu elimle ağzına ittiriyorum kavrayabilsin diye . Bırakmıyor aslında üst üste almak için çabalıyor bi türlü ağzına oturmuyor içine çekmiyor. O bırakmıyor kendiliğinden ağzından kayıp çıkıyor kavramadığı için. Anlatabildim mi bilmiyorum :) bu durum nasıl çözülebilir acaba diye düşünüyorum da aklıma bir iey gelmiyor . Mesela silikon ucu istemiyor onu ittiriyor, ittirmesin alsın diye yandan süt vs şırıngayla verip kandırmaya çalışıyorum. Ama çıplak memryi zaten slmaya çalıştığı için kandırmama vs de gerek hok işe yaramıyor onlar yani
Bana damardan antibiyotik verdiler. Bebek için ocean 400 lük D vitamini kullanıyorum. İlk bebeğimde de onu kullanmıştık.
Umarım beni de öyle bir sebepten aramışlardırtopuk kanı verince çok çok panik oldum. Hemşireye mesaj attım ama yarın bakar heralde. Hastane de enabızda çıkar dedi ama daha bebek eklenmemiş. İnşallah kötü bir sonuç çıkmamıştır
10 gün yaptık biz deBiz de ilk gün sağlık ocağına gittik yaptırmak için hemsire iğneyi yapması çok basit bunun için her gün gelmenize gerek yok diyip anlattı esime kolu kiviriyoruz dirsekten 4 parmak yukarisini kolonya ya da dezenfektanli pamukla temizliyoruz iki parmakla eti sıkıştırıyoruz morarma yapmasın diye iğnenin çıkan ilk damlasini dışarı akıtıp direkt yapiyo eşim biz de korkmuştuk yapamayız gibi gelmişti ama çok basitmiş cidden deri altı iğnesi zaten youtubeda da videoları var oraya da bakabilirsiniz korkmayın hiç
Nasılsın canım? Bebiş nasıl?Bizi pazartesi aradılar bi değer sınırda çıkmış topuk kanını tekrar edeceğiz diye 3. Aldılar.
Pku olan değer
5 günde hergün 10 yıl yaşlandım sıkıntıdan.
Bugün dayanamadım ilçe sağlığı aradım sonucumuz temiz güzel cikti derin bir nefes aldık.
Eğer sizin de öyle bir durumsa ilçe sağlık bilgi veriyor
Nasılsın canım? Bebiş nasıl?
Cok haklisiniz. Neyse ki sonucunuz temiz cikmis, gozunuz aydin. Bugun ben de ilce sagligi aradim, topuk kaniyla alakali aranmamisiz. Baska bir seydir dediler. Yoksa ben de cok panik olmustum.Bizi pazartesi aradılar bi değer sınırda çıkmış topuk kanını tekrar edeceğiz diye 3. Aldılar.
Pku olan değer
5 günde hergün 10 yıl yaşlandım sıkıntıdan.
Bugün dayanamadım ilçe sağlığı aradım sonucumuz temiz güzel cikti derin bir nefes aldık.
Eğer sizin de öyle bir durumsa ilçe sağlık bilgi veriyor
Nasıl oldun inşallah doğumun iyi geçmiştir
Kızlar sabah 11 e kadar yine aynıydım 3 cm açıklıkla en son damardan suni sancı verdiler. Onu verince bebeğin kalp atışları düştü bana oksijen felan verdiler tekrar düzelip düşünce acil sezeryana aldılar şuan yanımda minik iyiyiz biz benim biraz sancım var artık oda olacak herhaldeBabymom25 nasılsınız? Son durum nedir?
Gittim canım 1 kez bile ememedi emzirme danışmanı varken. Yani doğduğundan beri çıplak memeyi bir kez bile kavrayıp ememedi. Emdiği zamanlar silikonla oldu . Ama çıplak memeyi emdiğine hiç şahit olmadım. Zaten 1 kez bile emdiğini görsem en azından derdim ki demekki emebiliyormuş. Ama doğduğundan beri hiç olmadı böyle hir şey. Silikon ile oldu. Silikonda küçük boyu küçğk geliypr göğüz ucuma, büyük boyu da bebeğe büyük geliyorAyyy bu msji okumamıştım gitmissin de aslında
Çok teşekkür ederim bu pozisyonu denemiştim ama tekrar deneyeceğimSu pozisyonda emiodu ilk kizim bir memeyi normal emiodu digerini tutamiodu bu yontemle denemistim olmustu uzun sure boyle emdi sonra normale donmustuk belki deneybilrisiniz. Kucuk die yikayamam demeyin maksat biraz su ile temas etmek ikinizde ciplakken zaten cok sicak illa kafasini yikayin degil teninize su degsin , yardim etsin biri su doksun mesela. Insallah cozulur bu durumunuz cok ugrastiniz
Geçmiş olsun. Sağlıcakla mutlulukla büyütün bebeğinizi inşallah.Kızlar sabah 11 e kadar yine aynıydım 3 cm açıklıkla en son damardan suni sancı verdiler. Onu verince bebeğin kalp atışları düştü bana oksijen felan verdiler tekrar düzelip düşünce acil sezeryana aldılar şuan yanımda minik iyiyiz biz benim biraz sancım var artık oda olacak herhalde
Hayirli ugurlu olsun gule gule buyusun miniginiz insallahKızlar sabah 11 e kadar yine aynıydım 3 cm açıklıkla en son damardan suni sancı verdiler. Onu verince bebeğin kalp atışları düştü bana oksijen felan verdiler tekrar düzelip düşünce acil sezeryana aldılar şuan yanımda minik iyiyiz biz benim biraz sancım var artık oda olacak herhalde
Ben bir doktordan dinledim yatmadan önce mama vermek hazımsızlık yaptığı için daha çok rahatsız ediyormuş bebekleri rahat uyusun diye vermeyin diyorduSütüm yeterli geldiği için mama vermek istemedim. Ama tokluk açısından doğru söylüyorsunuz mama daha tok tutuyoremzirwnler 2-3 saatte bir emzirdiğini söylüyoedu o yüzden bana saatte 1 fazla geldi
Gözünüz aydın olsun. Çok şükür sağlıkla kavuştunuz. Geçmiş gitmiş olsun hepsi. Hayırla analı babalı büyütün inşaallah bebeğinizi.Kızlar sabah 11 e kadar yine aynıydım 3 cm açıklıkla en son damardan suni sancı verdiler. Onu verince bebeğin kalp atışları düştü bana oksijen felan verdiler tekrar düzelip düşünce acil sezeryana aldılar şuan yanımda minik iyiyiz biz benim biraz sancım var artık oda olacak herhalde
Bana emzirme danışmanı bebek zayıf olduğu için de sorun yaşar demişti yanaklardaki yağ dokusu arttıkça daha rahat emme oluyormuş emme hareketi yaptıkça yoruluyor yanakları demişti benim oğlum da 2.5kg kadar düşmüştüKızlar yine ben ve yine meme emme derdibebeğim memeyi almak için çok istekli , ağzını kocaman açıyor kavramak için kendini baya sıkıyor ve uğraşıyor ama bir türlü memeyi kavrayamıyor içine çekemiyor istemiyor olsa itiyor olsa vazgeçecem ama o kadar istekli ki . Almak için paralıyor kendihi ama olmjyor bir türlü. Bu durumu yaşayan varsa lütfen nasıl aşılabileceğini söyler mi? Meme ucum büyük , bebeğim biraz zayıf doğdu . Onunla alakalı olabilir mi? İlk günden meme ucun büyük diyip bana silikon uç aldırdı ebeler . Ama bebek ilk günden nefret ediyor silikon uçtan. İtiyor ağlıyor istemiyor .
Ama çıplak meme için çok istekli. Daha da üzüldüm bu şekilde, almaya çalışıyor alamıyor . Nasıl çözebiliriz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?