2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Osman gönülal diye bir pediatrist takip ediyorum YouTube’da 3.haftada açık mekanlara çıkarabilirsiniz diyor hafta hafta videoları var çok bilgilendirici tavsiye ederim
Taniyorum Osman gonulali, yararli videolari var gercekten. 3. Hafta diyorsa daha erken demek ki.

Osman gönülal diye bir pediatrist takip ediyorum YouTube’da 3.haftada açık mekanlara çıkarabilirsiniz diyor hafta hafta videoları var çok bilgilendirici tavsiye ederim
Ben tam iki haftalıkken sahile çıkardım dünde akşam üzeri bebek arabasina bindirip bir saat kadar yürüdüm güzel uyudu bgnde çıkacaktım ben uyumuş kalmışım akşam üzeri bana bizey olmaz hava alırsa daha iyi olur gibi geliyor

Gözün aydın sağlıkla mutlulukla büyüsün inşallah

Bebekleri alip ne zaman disari cikabiliriz acaba? Yarin kisa mesafe bir yuruyus yapasim var.

Doğuralı kaç gün olmustu ? Fazla aramız yok sanırım. Benim henüz ağrılarım var. Yürüyüş yapabilecek gücüm yok henüz. bir kaç güne ben de yürüyüş yapabilecek gücü hissedebilecek miyim soru hakkinda bir fikrim yok kendime umut olması açısından sordum.
Ama gerçi ben de bi de sonda var, bacağımda takılı çişle geziyorum resmen Ama olaya pozitif açıdan bakınca ayakta çiş yapabiliyorum

12 haziranda dogum yaptim. Kisa mesafe yuruyebiliyorum ama fazlasi beni de zorlar. Mukemmel bir yuruyus de degil zaten. Bana doktor 1 hafta evden cikma dedi ki daha dun 1 hafta oldu. Biraz buyuk oglumu rutinine dondurmek istiyorum. Evden disari cikmiyor ben gidersem diye.
Sonda durumu zor tabi ki ekstra bir rahatsizlik. Ne zaman duzelirmis bisey dediler mi?

Bugün 1 haftamı bitti beni lohusa hormonları vurdu. Her halta ağlayasım geliyor, yalnız mıyım yanlış mıyım neler oluyor ya

Bugün 1 haftamı bitti beni lohusa hormonları vurdu. Her halta ağlayasım geliyor, yalnız mıyım yanlış mıyım neler oluyor ya
Lohusa hormonları hepimizi ele geçirdi, onların bizi yenmesine müsade etmeyecez kızlar evet şu an çok hassas bir dönemden geçiyoruz her birimiz ama atlatacaz, ben duyguların yaşanıp geçirilmesinden yanayım, geçen hafta 3 gün bazen herkesten gizli sessiz sessiz,bazen baya sesli sesli ama çok fazla ağladım, izin verdim kendime duygularımı yaşamak için sıkmadım daraltmadım kendimi, sonra geçti gitti, heee hala gelip gidiyor ağlama perileri ama yönetebiliyorum en azından, ağlayın arkadaşlar ağlamak istiyorsanız gerçekten rahatlatıyor.

Bugün 15 günlük olduk. Annem haftasonu memlekete dönecek. En azından mutfağa girmiyordum, çoğu yükümü alıyordu sağolsun. Şu an mastitle uğraşıyorum ve hem çok halsizim hemde çok keyifsizim. Moralim bozuluyor. Açılmıyor göğsüm bi türlü sanki. Duyduğum çoğu şeyi de denedim. Oturup bi güzel ağlamak istiyorum. Lohusa psikolojisi bana sonradan yükleniyor.

Kızlar bu mochi pompayı kullanıp memnun olan var mı ya? Eşime dedim ki normal bir manuel pompa al, önceki bebeğimde de kullanıp memnun kaldığım bir üründü, fotoğrafını da gösterdim, satıcının gereksiz tavsiyesi üzerine gitmiş mochi almış. Ben mi beceremedim bilmiyorum, çok yavaş 3 damla bir şey sağıyor, benim göğsümü rahatlatabilmesi için 1 saat sağması lazım heralde, çok sinirliyim. Ne güzel manuel pompayı sağacaktım 5-10 dk rahatlayacaktım. Bunu yok el kullanmayacakmışım çok pratikmiş bilmem ne diye tavsiye etmiş, ee böyle bir saat bekleyecek miyim peki ben? Videolarını da izledim aynı şekilde yapıyorum ama anlamadım çok yavaş, hiç sevmedim. Çocuğumu emziririm daha hızlı boşaltır diye düşünüyorum. Bir yöntemini bilen varsa yazarsa çok sevinirim. Mastite doğru gitmeden rahatlamak istiyorum.

Son düzenleme:
Bana hediye olarak geldi. O da kullanıyordu. Bende zorlanmadım. Eller serbest olanı var bende. Göğüs ucunu deliğe iyi yerleştirdiğinizden emin olun biraz öne doğru eğilin tamamdır. O kadar kısa sürede hızlıca boşaltıyor ben aşırı memnun kaldım. Doğumum bayrama denk geldi manuel almak zorunda kalmıştık. Allahım bu makine yanında manuel işkenceymiş.

Allah Allah ben beceremedim o zaman bir daha deneyeyim bakayım.

11. Günde üroloji randevudu verdiler. Daha 6 gün var O zaman ultrason ile bakılıp karar verilecek.

Çok teşekkür ederim canım bacağa deneyecem az kaldı zaten
Acı eşiğimi yüksek ben mi vurdum duymazim bilmiyorum ama hemşireler kan almaya kalkınca igne adını duyunca ellerinde fenalaşan ben aşılama için hergun iğneleri kendim yaptım şimdi de uçları benzer olduğu için yaparim sadece kolu kavrayamam ama anlattığın şekilde bacaktan devam ederim

Allah Allah ben beceremedim o zaman bir daha deneyeyim bakayım.
Eller serbest modeli var bende. Sizinki de ondan dimi ? Manuel değil yani. Bence göğsünüzün iyice o deliğe girdiğinden emin olun gerisi tamamdır. Ayrıca hepimizin meme ucu farklı olduğu için flanş diye meme ucuna göre bir aparatta satılıyor ekstra ben almadım ihtiyacım olmadı ama meme ucum uyumlu olmasa alırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…