- 21 Kasım 2022
- 688
- 780
- 33
Bizim kimliğimiz var. Telefondan gözükmüyor o zaman bilgisayardan bakacağız demek kiEnabizda gorunuyormus (bizde bebek eklenmemiş daha kimligi cikmadi, goremedik). Internette 1 hafta-10 gun gibi demisler.
Bendeki şu şekil. En fazla 20 ml anca sağılabildi. Gece de sağmıştım 20 civarı çıktı, sabah da sağdım 20 civarı çıktı. Biraz sağıyor damla damla, sonra duruyor, vakum formu bozulmamış olsa bile bir süre sonra sağım yapmıyor, tekrar tekrar çıkartıp vakumlatmam gerekiyor filan anlamadımEller serbest modeli var bende. Sizinki de ondan dimi ? Manuel değil yani. Bence göğsünüzün iyice o deliğe girdiğinden emin olun gerisi tamamdır. Ayrıca hepimizin meme ucu farklı olduğu için flanş diye meme ucuna göre bir aparatta satılıyor ekstra ben almadım ihtiyacım olmadı ama meme ucum uyumlu olmasa alırdım.
yokk bendeki bu değil. Hani elektrikli giyilebilir olanlar var ya ondan var. Aşırı memnunum. Wee baby markasının bu elle olan manuelden vardı. O da fena değildi ama aşırı yorucuydu elimle kendim yapmak zorundaydım. Sonra bu eller serbest mochı gelince gün yüzü gördüm. Bu sizdeki olanda da yavaşça pompa kısmına basıp çekin önemli detay o.Bendeki şu şekil. En fazla 20 ml anca sağılabildi. Gece de sağmıştım 20 civarı çıktı, sabah da sağdım 20 civarı çıktı. Biraz sağıyor damla damla, sonra duruyor, vakum formu bozulmamış olsa bile bir süre sonra sağım yapmıyor, tekrar tekrar çıkartıp vakumlatmam gerekiyor filan anlamadım
Biraz sabır hepsi geçiyor, düzene giriyorsun göğüs ucu yarası ben yaşamadım çok şükür o konuda bilgim yok ama ben doğumdan önce lansinohun kremini kullanmaya başladım doğumdan sonra da sürekli sürdüm her emzirmeden sonra bgn 18 günlük olduk yara olmadı hiç bir haftadır hiç sürmüyorum diyebilirim.Sezaryen ağrısı, göğüs ucu yaraları, uykusuzluk.. merhaba lohusalık. Günaydın kızlar
Çok şükür sevindim canım Allah sağlık versin inşallah. Sarılığı düştü şükür canım. Ben de uykum var haliyle vitaminlerle güçlenmeye çalışıyorumÇok kotuydum de bugün güzel haberi aldım cok sukur
Topuk kani icin 3.kez aranmistim pku diye bi hastalik icin tekrar ettiler cok sukur 3.test temiz cikti
Onun disinda cok sukur iyiyiz canim sen nasilsin senin bebis umarim iyidir
İyice stres olduk annemle ne yapacağımızı bilemedik. Boynu koltuk altı pişti siliyorum arada ama tabi yetmiyorKızlar acil bi bakar mısınız? Göbek deliğimiz 3 gün önce düştü ama görüntüsü bu şekilde ve atletine kan bulaşı oluyor hep.yani tam kurumadı. Ama ben hala korkumdan yıkamadım bebeğimi 15 gündür pişti çocuğum resmen. Sizce napim yıkayayım mı? Bir zararı olur mu ki göbeğine?
Aslında bu da eller serbest diye geçiyormuş, sürekli pompa yapılmak zorunda değilmiş, en başta bir kere sıkıp takıyorsunuz, o kendisi saatlerce doğal olarak sağım yapabildiğini yazmışlar, yani o sırada yemeğini pişir evini süpür… Ama tam anlamıyla boşaltım yapmıyor maalesef. Okuduğum yorumlarda genelde bebeği emzirirken bir taraftan da öteki memeden akan sütleri toplamak amaçlı kullanıyorlar. İhtiyacım olan bir şey değil yani. Aslında tamamen mememi boşaltsın da istemiyorum, o zaman daha çok süt üretimi olur, onunla baş edemem iyice mastite dönebilirim. Ama bu kadar az sağım yapması da yeterli gelmiyor bana. Saatlerce onu üstümde taşıyıp azıcık rahatlama sağlamak istemiyorum, manuel evet sıkıcı yorucu ama kısa sürede çok iyi verim alıyordum ve fiyatı da gayet makuldü.yokk bendeki bu değil. Hani elektrikli giyilebilir olanlar var ya ondan var. Aşırı memnunum. Wee baby markasının bu elle olan manuelden vardı. O da fena değildi ama aşırı yorucuydu elimle kendim yapmak zorundaydım. Sonra bu eller serbest mochı gelince gün yüzü gördüm. Bu sizdeki olanda da yavaşça pompa kısmına basıp çekin önemli detay o.
Kan devam ediyorsa K vitamini asisi bir daha vurdurmak gerekebilir. Bir gosterin derim.Kızlar acil bi bakar mısınız? Göbek deliğimiz 3 gün önce düştü ama görüntüsü bu şekilde ve atletine kan bulaşı oluyor hep.yani tam kurumadı. Ama ben hala korkumdan yıkamadım bebeğimi 15 gündür pişti çocuğum resmen. Sizce napim yıkayayım mı? Bir zararı olur mu ki göbeğine?
Kolaylikla olsun bitsin inşallahKızlar, 1 haftalık bebeğimi sünnet operasyonu için teslim ettim dua edin inşaallah sağlıkla çıksın. Eve geçtikten sonra merak edenler için süreci detaylarıyla yazarım.
Salı günü yenidoğan uzmanı gördü bir şey söylemedi ama göbek daha düşmemişti tabi kanlı ıslak bi görüntüsü vardı sadece ondan korkup göstermiştim. Hiç aklıma gelmedi K vitaminiKan devam ediyorsa K vitamini asisi bir daha vurdurmak gerekebilir. Bir gosterin derim.
Geçmiş olsun. Sağlıcakla mutlulukla büyütün bebeğinizi inşallah.
Hayirli ugurlu olsun gule gule buyusun miniginiz insallah
Gözünüz aydın olsun. Çok şükür sağlıkla kavuştunuz. Geçmiş gitmiş olsun hepsi. Hayırla analı babalı büyütün inşaallah bebeğinizi.
Hadi gözün aydın, sana çok gecmis olsun, bebiş de hoşgelmişsağlıklı, mutlu huzurlu uzuuuun yaşları olsun inşallah
Kızlar hepinize görüp görmediğim teşekkür ederim normal yazanlardan arayanlardan fırsat bulamıyorum buraya girmek için düzen oturunca girerim artık doğum yapan başka olduysa tebrik ederim olacak olanlara da allahtan kolaylık dilerim sağlıcakla kavuştursun bebişlereGözün aydınsağlıkla mutlulukla büyüsün inşallah
Ben sütümü sağıp hem rahatlamak hemde dolaba atmak için bu makineyi istiyordum. Benim dileklerimi yerine getirdi. Manuel dediğim gibi eşim wee baby markasınınkini almıştı o da güzeldi ama zahmetli..Aslında bu da eller serbest diye geçiyormuş, sürekli pompa yapılmak zorunda değilmiş, en başta bir kere sıkıp takıyorsunuz, o kendisi saatlerce doğal olarak sağım yapabildiğini yazmışlar, yani o sırada yemeğini pişir evini süpür… Ama tam anlamıyla boşaltım yapmıyor maalesef. Okuduğum yorumlarda genelde bebeği emzirirken bir taraftan da öteki memeden akan sütleri toplamak amaçlı kullanıyorlar. İhtiyacım olan bir şey değil yani. Aslında tamamen mememi boşaltsın da istemiyorum, o zaman daha çok süt üretimi olur, onunla baş edemem iyice mastite dönebilirim. Ama bu kadar az sağım yapması da yeterli gelmiyor bana. Saatlerce onu üstümde taşıyıp azıcık rahatlama sağlamak istemiyorum, manuel evet sıkıcı yorucu ama kısa sürede çok iyi verim alıyordum ve fiyatı da gayet makuldü.
Doktor mühim değil etrafına az miktarda kan bulaşabilir dedi bizimkine günde bir damlayı geçmeyecek şekildeydi. Yıkadık iyice kuruladık, kuru tuttuk yani hep. Bugün de kalan siyah kısım düştü çok şükürKızlar acil bi bakar mısınız? Göbek deliğimiz 3 gün önce düştü ama görüntüsü bu şekilde ve atletine kan bulaşı oluyor hep.yani tam kurumadı. Ama ben hala korkumdan yıkamadım bebeğimi 15 gündür pişti çocuğum resmen. Sizce napim yıkayayım mı? Bir zararı olur mu ki göbeğine?
Anladım evet sizinki daha farklı, daha verimli görünüyor. İyi yapmışsınız. Ben de manuel wee baby gibi bir şey istemiştim ama eşim bunu almış. Artık birkaç gün daha böyle idare edeceğim, elimdekiyle verim alamama durumum devam ederse sizdeki modeli de düşünebilirim, güzelmiş.Ben sütümü sağıp hem rahatlamak hemde dolaba atmak için bu makineyi istiyordum. Benim dileklerimi yerine getirdi. Manuel dediğim gibi eşim wee baby markasınınkini almıştı o da güzeldi ama zahmetli..
Pek anlamıyorum korkutmak gibi olmasın da ama sanki kopmuş gibi görünüyor anneme de gösterdim kıyafet falan çarparak düşürmüş olabilir gelincik yaprağı kurutup koymak iyi geliyor dedi ama ben yapamazdım heralde öyle olsaydı çok geçmiş olsun doktor görüşü almak iyi olabilir belki antibiyotik veya göz merhemi falan verir iyilesmesi içinKızlar acil bi bakar mısınız? Göbek deliğimiz 3 gün önce düştü ama görüntüsü bu şekilde ve atletine kan bulaşı oluyor hep.yani tam kurumadı. Ama ben hala korkumdan yıkamadım bebeğimi 15 gündür pişti çocuğum resmen. Sizce napim yıkayayım mı? Bir zararı olur mu ki göbeğine?
Bende de bundan var ben çok memnunum , fakat dediğiniz gibi yemek yapayım temizlik yapayım olayı bunda çok mümkün değil. Ben bi göğsümü sağarken ya da bi göğsümü emzirmeye çalışırken diğer göğsümden akan sütler boşa gitmesin diye diğer göğsüme takıyorum . Neredeyse elektrikli pompa ile aynı miktarda süt sağıyor . Ama bugün benimde şöyle bi sıkıntım oldu, göğüs ucunu içine çok alıyor sarkıtıyor ve aşağı çekiyor dolayısıyla şuan göğsümün çok ağrıdığınu fark ettim kemiği ağrıyor resmen. Buna nasıl bir çözüm bulabilirim bilmiyorumAslında bu da eller serbest diye geçiyormuş, sürekli pompa yapılmak zorunda değilmiş, en başta bir kere sıkıp takıyorsunuz, o kendisi saatlerce doğal olarak sağım yapabildiğini yazmışlar, yani o sırada yemeğini pişir evini süpür… Ama tam anlamıyla boşaltım yapmıyor maalesef. Okuduğum yorumlarda genelde bebeği emzirirken bir taraftan da öteki memeden akan sütleri toplamak amaçlı kullanıyorlar. İhtiyacım olan bir şey değil yani. Aslında tamamen mememi boşaltsın da istemiyorum, o zaman daha çok süt üretimi olur, onunla baş edemem iyice mastite dönebilirim. Ama bu kadar az sağım yapması da yeterli gelmiyor bana. Saatlerce onu üstümde taşıyıp azıcık rahatlama sağlamak istemiyorum, manuel evet sıkıcı yorucu ama kısa sürede çok iyi verim alıyordum ve fiyatı da gayet makuldü.
Hayırlı uğurlu olsun canım sağlıkla büyüt inşallahKızlar sabah 11 e kadar yine aynıydım 3 cm açıklıkla en son damardan suni sancı verdiler. Onu verince bebeğin kalp atışları düştü bana oksijen felan verdiler tekrar düzelip düşünce acil sezeryana aldılar şuan yanımda minik iyiyiz biz benim biraz sancım var artık oda olacak herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?