Çok üzgünümNe güzel o yaşa rağmen merhametli bir anneniz var elinden geleni yapıyor sizin için benim annem 47 yaşında daha bir kez aramadı bile torununu ya da kızını görmek içinüstelik farklı bir ülkedeyim bir sürü sorunum olduğunu da biliyor
Gecmis olsun, fototerapi ile hizlica toparlanacaktir umuyorumKızlar bebeğinde sarılık olan varmı? Oğlum sarılık oldu Doktor değerin yüksek olduğunu söyledi kaç olduğunu bilmiyorum henüz. Çok üzgünüm doğumun dördüncü günü hala hastahanedeyim. Oğlum şuan fototerapi alıyor
Bana en faydalı gümüş kapak geldi canım ortası oyuktu resmen benim de sürmediğim kalmamıştıPamukla mı temizlemek lazım. Benimkiler de yarık ve artık bugün kan geldi
Kim ne derse yaparım, o boyuttayım
Amin teşekkür ederim kabullendim artık durumu beklentiyi düşük tutup üzülmemeye çalışıyorumÇok üzgünümsiz evladınızla çok iyi olursunuz inş
Benim annemde yaaa kıyamam böyle güzel kalpli annelere, oda ben dinleneyim diye herşeyi yapıyor yazık, gece kaç kere uyanıyor ben annem bebek aynı odada yatıyoruz daha yatak odasına geçmedik, gece biz kalkınca kalkıyor bezini değiştireyim falan diye ben emzirip anneme veriyorum gazını alıyor uyutuyor, geçen gece hiç uyumadı benim kız hep annem ilgilendi sen uyu kızım diyeEllerinden geleni yapıyorlar. Düşündüm de ben hastayım diye kendi hastalığını unuttu. Gece hiç uyumadı mesela beni dinlendirdi kucağında gezdirdi oyaladı hasta haliyle bu yaşta. Birde torununu severlen dşyor ki biz göremeyiz düğünleriniRabbim sağlıklı uzun ömürler versin, bir şey diyemedim
Annelerimiz iyi ki var Allah başımızdan eksik etmesinEllerinden geleni yapıyorlar. Düşündüm de ben hastayım diye kendi hastalığını unuttu. Gece hiç uyumadı mesela beni dinlendirdi kucağında gezdirdi oyaladı hasta haliyle bu yaşta. Birde torununu severlen dşyor ki biz göremeyiz düğünleriniRabbim sağlıklı uzun ömürler versin, bir şey diyemedim
İyiki varlar gerçekten, rabbim yollarına çiçekler sersin insallah, herşey gönüllerince olsunAnnelerimiz iyi ki var Allah başımızdan eksik etmesinbenim annemde 60 yaşında rahatsızlıkları var. Düzenini bozup yanıma geldi 1 aydır. Gece ben sadefe süt sağmak için 2 saatte bir uyanıyorum, annem gazını çıkarıp altını değiştirip uyutuyor . Sen uykunu al dinlen diyor . Çok güvendiğim için de çok rahat bir kafayla uyuyorum. Resmen bebek doğduğundan beri hiç uykusuzluk çekmedim , yorgunluk yaşamadım . Şimdi artık yeni yeni her şeyi bana bırak dedim, benim de alışmam öğrenmem gerekşyor dedim. Yine kıyamayıp gündüzleri sen hallet gece uykundan olma vs diyor . Yemek vs zaten hepsi onda bir de bebekle çok ilgilenince bende üzülüyorum ama ne desemde her şeye koşmak istiyor .
Hakkını asla ödeyemem
Canııım geçmiş olsun. Benim sütüm hemen geldi ama nafile. Hem meme hem mama vermeme rağmen sarılık değeri yüksek çıktı. Her an yatırabilirlerKızlar biraz yazıp kaçmış olucam ama mazur görün daha dün eve çıktık alışmaya çalışıyoruzSezeryan olanlar sütünüz ne zaman normale döndü bizim bugün 3. Günümüz süt var ama çok az hiç dıştan gözükmüyor otomatik makineyle sağınca da damla damla geliyor haliyle bebekte doymayınca uyumuyor. Hemşire izin vermemişti mamaya şekeri normal diye bebeğin ama biz hem zorlanmaya başladık hem doymuyor diye üzülünce aldık mama hem göğüs hem mama olarak bir süre devam edicem. Hiç istemiyordum mama vermek çok üzülüyorum ama mecbur kaldım
Aynısı canım. Kızımı dün götürdük doktora işte sınırda çıktı. Her emzirme sonunda 30 ml mama ver dedi doktor, kendi doktorum da mutlaka sağ dedi. Dün geldiğimden beri meme + sağım + mama diye gidiyorum, bittim yorgunluktan. Ben neyse, Bilge uyanmak bilmiyor o çok zorluyorBende annemi dinlemedim ama en son mecbur kaldık annem benim korkumdan biberonu tam ağzına vermiyorBugün bizde kontrole gittik hafif sararmış dedi eğer artarsa uykulu olmaya başlarsa çarşamba gel yoksa normal cuma günü gel dedi kilosu da düşmüş. Mamayı ben yine en fazla iki kez vermiştim günde doktor 6-7 kez verebilirsin dedi ilk kendin emzir doymamışsa ardından ver dedi. Bakalım inşallah toparlar bebişler sağlıklı sıhhatli bol huzurlu olurlar
Gümüş kapağım da var canım, yine de iyileşmiyor çok acıyor. Dün o tahin yağını sürdüm sanki bi rahatlattı ama tedavi etmedi tabiiBana en faydalı gümüş kapak geldi canım ortası oyuktu resmen benim de sürmediğim kalmamıştı
Ben internette garmastan pomad diye bi kremin yorumlarını gördüm. Baya herkes memnun kalmış. Bende de küçük bi yara vardı meme ucunun yan tarafında. İki defa sürdüm ve geçti ama kremin etkisiyle mi geçti ondan çok emin değilim gümüş kapağı da çok düzenli kullanıyorum. Belki denemek istersiniz. Birde balmumundan kapak yapan sayfalar var instagramda. İnsan herşeyi denemek istiyor fikir olsun diye yazıyorumGümüş kapağım da var canım, yine de iyileşmiyor çok acıyor. Dün o tahin yağını sürdüm sanki bi rahatlattı ama tedavi etmedi tabii
Masajın etkisiyle kusmuş olabilir diye düşündüm. Artık gaz sorunları başlıyor malesef 2 haftayı tamamladıkça. Tummy time yaptırmaya başlamak lazım, gaza da faydası olur diye düşünüyorum çok geçmiş olsun.Kızlar benim bebeğim de 17 günlük oldu iki gündür gaz sancısı çekiyor en son dün akşam 10 gibi kakasını yaptı gece boyu sürekli ıkınıyor 1-1.5 saatte bir uyandı hep emzirdim ben de az önce her şeyi kustu baya kustu ilk defa bu kadar kustu ben de korktum kakasını yapamadığı için mi kusuyor gaz masajı yaptık ağzından baya gaz çıkardı kusmadan önce ama fayda etmedi sanırım makata zeytinyağıyla masaj okudum ama o nasıl yapılır bilmiyorum
Günaydın. Muhtemelen herkes aynı durumdadır . Ben şuan annem var ama o olmadığında geceleri napacsğım bilmiyorım. Üstelik süt sağıyorum ben. Ve bi uyu bi uyan yapmaktan sabah beynim uyuşmuş gibi hissediyorum . Umarım ilk zamanlara has bi şeydir gece böyle sık uyanmaları. En azından gece için uyku süreler iyice uzar . İlk bebeğim olduğu için de pek bilmiyorum kaçıncı aylarında gece ne sıklıkla uyanırlar acaba ? Mesela uyanma sıklıkları hiç 4-5-6 saate düşecek mi? Ya da kaçıncı aydaGünaydın herkese, uykuya dalmada çok zorlanıyoruz biz. Bir uyandı mı tamam, geri uyuması bazen saatler sürüyor. Dün gece 2 saat uğraştım sadece uyutmaya. Emzik veriyorum tok olduğundan eminsem ama o da uyutmuyor. Sizin yaptığınız bir şey var mı? Uyuyamıyorum diye sinirlenip birde ağlama krizine giriyor.
Birde gece çok zorlanıyorum ben. Sürekli uyu, uyan emzir, bezini değiştir. O kadar zor kalkıyorum ve gücüm olmuyor ki. Dün koltukta kucağımda bebekle uyuyup kalmışım. Allah korusun düşürebilirdim de. Sizde de oluyor mu. Saat başı uyanıyor nerdeyse meme için çünkü her defasında sadece birini emiyor. Arası 2-3 saate düşmedi henüz. Sadece dün gündüz bi 2,5 saat uyudu bu sefer de benim göğsüm şişti kaldı. Ben artık o uyanmadan emzirdim.
Gumus kapaga ragmen ilk gunler benim de aciyordu, hafif da yara oldu ama sonra hemen gecti. Daha emmeyi bilmedikleri icin ucunu eziyorlarGümüş kapağım da var canım, yine de iyileşmiyor çok acıyor. Dün o tahin yağını sürdüm sanki bi rahatlattı ama tedavi etmedi tabii
Uyutmakta biz de cok zorlaniyoruz. Meme ile uyumayi biliyor. Birkac kez kucagimda uyutabildim ancak o kadar. Bebek arabasiyla disari cikinca da uyudu iki sefer, ama evde memesiz cok cok zor uyumasi. Uyumak icin emdiginde pespese emip duruyor. Bunun disinda gunduz uzun uyuyor bir sefer, gece de once uyuyup sonra saat basi gibi uyaniyor. Benim buyuk oglum saat basi emerdi istisnasiz o anlamda bebeginiz tanidik geldiGünaydın herkese, uykuya dalmada çok zorlanıyoruz biz. Bir uyandı mı tamam, geri uyuması bazen saatler sürüyor. Dün gece 2 saat uğraştım sadece uyutmaya. Emzik veriyorum tok olduğundan eminsem ama o da uyutmuyor. Sizin yaptığınız bir şey var mı? Uyuyamıyorum diye sinirlenip birde ağlama krizine giriyor.
Birde gece çok zorlanıyorum ben. Sürekli uyu, uyan emzir, bezini değiştir. O kadar zor kalkıyorum ve gücüm olmuyor ki. Dün koltukta kucağımda bebekle uyuyup kalmışım. Allah korusun düşürebilirdim de. Sizde de oluyor mu. Saat başı uyanıyor nerdeyse meme için çünkü her defasında sadece birini emiyor. Arası 2-3 saate düşmedi henüz. Sadece dün gündüz bi 2,5 saat uyudu bu sefer de benim göğsüm şişti kaldı. Ben artık o uyanmadan emzirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?