2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Kızlar bebeğinde sarılık olan varmı? Oğlum sarılık oldu Doktor değerin yüksek olduğunu söyledi kaç olduğunu bilmiyorum henüz. Çok üzgünüm doğumun dördüncü günü hala hastahanedeyim. Oğlum şuan fototerapi alıyor

Çok üzgünüm siz evladınızla çok iyi olursunuz inş

Gecmis olsun, fototerapi ile hizlica toparlanacaktir umuyorum

Kızlar bizim ev sahibi bildirim vermiş bu seneki kontrat dolunca evden çıkın diye ben komşular bebek sesinden şikayetçi oldu diye düşünüyorum 5 aylık bebekle taşınmak çok zor olur mu acaba

Benim annemde yaaa kıyamam böyle güzel kalpli annelere, oda ben dinleneyim diye herşeyi yapıyor yazık, gece kaç kere uyanıyor ben annem bebek aynı odada yatıyoruz daha yatak odasına geçmedik, gece biz kalkınca kalkıyor bezini değiştireyim falan diye ben emzirip anneme veriyorum gazını alıyor uyutuyor, geçen gece hiç uyumadı benim kız hep annem ilgilendi sen uyu kızım diye çok şanslıyız böyle annelere sahip olduğumuz için şükürler olsun

Annelerimiz iyi ki var Allah başımızdan eksik etmesin benim annemde 60 yaşında rahatsızlıkları var. Düzenini bozup yanıma geldi 1 aydır. Gece ben sadefe süt sağmak için 2 saatte bir uyanıyorum, annem gazını çıkarıp altını değiştirip uyutuyor . Sen uykunu al dinlen diyor . Çok güvendiğim için de çok rahat bir kafayla uyuyorum. Resmen bebek doğduğundan beri hiç uykusuzluk çekmedim , yorgunluk yaşamadım . Şimdi artık yeni yeni her şeyi bana bırak dedim, benim de alışmam öğrenmem gerekşyor dedim. Yine kıyamayıp gündüzleri sen hallet gece uykundan olma vs diyor . Yemek vs zaten hepsi onda bir de bebekle çok ilgilenince bende üzülüyorum ama ne desemde her şeye koşmak istiyor .
Hakkını asla ödeyemem

İyiki varlar gerçekten, rabbim yollarına çiçekler sersin insallah, herşey gönüllerince olsun Allah'ım sağlıklı uzun ömürler versin

Kızlar günaydın hala açılmam yok sancım yok normal mi ? Sezaryen için doktorum gün verecek sizce beklemeli miyim?

Canııım geçmiş olsun. Benim sütüm hemen geldi ama nafile. Hem meme hem mama vermeme rağmen sarılık değeri yüksek çıktı. Her an yatırabilirler benim bebeğimin de şekeri normal çıkmıştı, sarılık değerine bakıldı mı senin kuzunun?

Bu arada ben perşembe doğum yaptım, kızım tam 5 günlük

Aynısı canım. Kızımı dün götürdük doktora işte sınırda çıktı. Her emzirme sonunda 30 ml mama ver dedi doktor, kendi doktorum da mutlaka sağ dedi. Dün geldiğimden beri meme + sağım + mama diye gidiyorum, bittim yorgunluktan. Ben neyse, Bilge uyanmak bilmiyor o çok zorluyor

Aman diyim dinle doktoru. Ben de günde e kez veriyordum mama, bi şey olmaz hasta olmasınlar da. İyi ki mama diye de bi şey var

Gümüş kapağım da var canım, yine de iyileşmiyor çok acıyor. Dün o tahin yağını sürdüm sanki bi rahatlattı ama tedavi etmedi tabii
Ben internette garmastan pomad diye bi kremin yorumlarını gördüm. Baya herkes memnun kalmış. Bende de küçük bi yara vardı meme ucunun yan tarafında. İki defa sürdüm ve geçti ama kremin etkisiyle mi geçti ondan çok emin değilim gümüş kapağı da çok düzenli kullanıyorum. Belki denemek istersiniz. Birde balmumundan kapak yapan sayfalar var instagramda. İnsan herşeyi denemek istiyor fikir olsun diye yazıyorum

Kızlar benim bebeğim de 17 günlük oldu iki gündür gaz sancısı çekiyor en son dün akşam 10 gibi kakasını yaptı gece boyu sürekli ıkınıyor 1-1.5 saatte bir uyandı hep emzirdim ben de az önce her şeyi kustu baya kustu ilk defa bu kadar kustu ben de korktum kakasını yapamadığı için mi kusuyor gaz masajı yaptık ağzından baya gaz çıkardı kusmadan önce ama fayda etmedi sanırım makata zeytinyağıyla masaj okudum ama o nasıl yapılır bilmiyorum

Günaydın herkese, uykuya dalmada çok zorlanıyoruz biz. Bir uyandı mı tamam, geri uyuması bazen saatler sürüyor. Dün gece 2 saat uğraştım sadece uyutmaya. Emzik veriyorum tok olduğundan eminsem ama o da uyutmuyor. Sizin yaptığınız bir şey var mı? Uyuyamıyorum diye sinirlenip birde ağlama krizine giriyor.

Birde gece çok zorlanıyorum ben. Sürekli uyu, uyan emzir, bezini değiştir. O kadar zor kalkıyorum ve gücüm olmuyor ki. Dün koltukta kucağımda bebekle uyuyup kalmışım. Allah korusun düşürebilirdim de. Sizde de oluyor mu . Saat başı uyanıyor nerdeyse meme için çünkü her defasında sadece birini emiyor. Arası 2-3 saate düşmedi henüz. Sadece dün gündüz bi 2,5 saat uyudu bu sefer de benim göğsüm şişti kaldı. Ben artık o uyanmadan emzirdim.

Masajın etkisiyle kusmuş olabilir diye düşündüm. Artık gaz sorunları başlıyor malesef 2 haftayı tamamladıkça. Tummy time yaptırmaya başlamak lazım, gaza da faydası olur diye düşünüyorum çok geçmiş olsun.

Günaydın. Muhtemelen herkes aynı durumdadır . Ben şuan annem var ama o olmadığında geceleri napacsğım bilmiyorım. Üstelik süt sağıyorum ben. Ve bi uyu bi uyan yapmaktan sabah beynim uyuşmuş gibi hissediyorum . Umarım ilk zamanlara has bi şeydir gece böyle sık uyanmaları. En azından gece için uyku süreler iyice uzar . İlk bebeğim olduğu için de pek bilmiyorum kaçıncı aylarında gece ne sıklıkla uyanırlar acaba ? Mesela uyanma sıklıkları hiç 4-5-6 saate düşecek mi? Ya da kaçıncı ayda

Gümüş kapağım da var canım, yine de iyileşmiyor çok acıyor. Dün o tahin yağını sürdüm sanki bi rahatlattı ama tedavi etmedi tabii
Gumus kapaga ragmen ilk gunler benim de aciyordu, hafif da yara oldu ama sonra hemen gecti. Daha emmeyi bilmedikleri icin ucunu eziyorlar bence kapaga devam etmek iyi gelir

Uyutmakta biz de cok zorlaniyoruz. Meme ile uyumayi biliyor. Birkac kez kucagimda uyutabildim ancak o kadar. Bebek arabasiyla disari cikinca da uyudu iki sefer, ama evde memesiz cok cok zor uyumasi. Uyumak icin emdiginde pespese emip duruyor. Bunun disinda gunduz uzun uyuyor bir sefer, gece de once uyuyup sonra saat basi gibi uyaniyor. Benim buyuk oglum saat basi emerdi istisnasiz o anlamda bebeginiz tanidik geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…