2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Evet ben de pazartesi veya Salı olacak en geç. İnşallah kendi sancılarımız gelir gönlümüzden geçen olur ama olmazsa da yapacak birşey yok bebişlerin tercihi böyleymiş deriz. Tek önemli olan onların sağlığı nasıl geldiği ne zaman geldiği hiç önemli değil.

Evet ebe öyle demişti bana da , 2 beslenme aynı memeden emzirip 2 kez öteki memeden demişti. Ama ben sağdığım için zaten ön süt arka süt hepsini sağmış oluyorum

Sadece en ucu sızlıyor. Yara yok daha çok emince olduğunu fark ettim.. inşallah geçer. Göğüs ucu kremi , tahin yağı , gümüş kapak kullanıyorum. İnşallah bir şey olmadan alışırım.
Bende de aynı sürmediğim şey kalmadı yani herkes 10-15 günde geçer diyordu 22 gün oldu. Emzirme danışmanı tutuşu iyi diyor ama neden acıyor. Çatlak da oldu bende gümüş kapakla iyileşti. Ama hala emzirmeye çekiniyorum bu acı yüzünden.

Çok teşekkür ederim kendi sancım, açıklığım olsa onların müdahalelerini göze alacağım ama hiçbir belirti yokken o süreci yaşamak da insanın gözünü korkutuyor evet. Sizin sancınız çıkıyor muydu son haftalarda nstlerde?

Birkaç gün öncesinde randevum vardı en ufak belirtim yoktu hatta doktor da 41i görürsün gibi duruyor demişti. Buraya da doğumun olduğu gün yazmıştım herhalde 42den önce doğuramayacağım ben diye iki saat sonra suyum geldi belli de olmuyormuş ne olacağı bunu da görmüş olduk

Evet ebe öyle demişti bana da , 2 beslenme aynı memeden emzirip 2 kez öteki memeden demişti. Ama ben sağdığım için zaten ön süt arka süt hepsini sağmış oluyorum
Ben de bir sağıp bir emzirdiğim için dengeyi tutturamıyorum bir türlü Allah kolaylık versin hepimize

Yaa ne güzel olmuş sevindim sizin adınıza keşke ben de bu konuşmanın üstüne bu gece doğursam

Kızlar eller serbest pompada kaç ml süt çıkıyor sizde benimki 20-25 dk en güçlü modda 10-20ml zor topluyor tek taraftan kablolu olan pompa daha çok çıkarıyor sanki ya da emzirme sonrası sağdığım için mi öyle az çıktı acaba

Tamam canım zaten bende mochiye karar verdim çok teşekkür ederim iyi ki varsınız

Gece uyuyor güzel ya acıkınca bazen kendi uyanıyor bazen ben uyandırıyorum 3 saatte bir öyle geçinip gidiyoruz meme üzerine mama veriyorum ya ben o yüzden uyuyor heralde

Biz gelir gelmez yaptık. Hiç de bir şey olmadı şükür. 7.gün düştü göbeği. 5 yeğenim var, annem hepsini gelir gelmez yıkadı

Ayy yıkamayanlarda var ama şuan sizin yazdıklarınız içimi rahatlattı teşekkür ederimm inşallah bizde de bir sıkıntı olmaz

Benim günün ilk yapışında bir de gece yatmadan iki meme 110-130 arası çıkıyor. Normal gün içinde 60-70 çıkıyor. Eller serbest mochi kullanıyorum. Şimdi biberon olayı bitti full emziriyorum ama uyursam bebek emmeyecekse şişmesin diye sağıyorum.

Kızlar karpuz gaz yapar mı bebişe sizce? Ben çok abartılı yiyorum, çok seviyorum ama acaba gaz yapıyor mudur bilemedim. Kavun yemiyorum o kesin yapar da. Karpuz yapmaz gibime gelmişti ama sonradan içime kurt düştü.

Tabi aktif emzirdikten sonra saginca cok az ml cikiyor benim de oyle , sut artsin die on dk sag emzirmeden sonra demisti o da gunde bir ya da iki kez hiperlaktasyon olmasin die

Burada bir arkadaş paylaşmıştı YouTube’da Activating Labor videosu. Her gün onu yapmanızı tavsiye ederim. Hatta ben hem sabah hem akşam 2şer set peşpeşe yapıyordum. 2 gün yaptım, 3. günün sabahına doğum oldu. Son hafta her gün çeyrek ananas yedim, günde 5-6 hurma yedim. İnşaallah sizin de kendi sancınızla kolayca ve hızlıca doğumunuz gerçekleşir.

Gaz değil de pişik yapar diye duymuştum. Ben de kendimi tutarak yemeye çalışıyorum ama ucu kaçıyor biraz çok engel olamıyorum kendime.

Sabah randevuma gitmiştim, NST hep temiz çıkıyordu. Bebek baş aşağıydı ama kanala girmemişti. Doktor da bebeğin keyfi yerinde doğuma var daha 3 gün sonrasına gelin demişti. Gece yatmaya yakın kasılmalarım başladı. Sabah daha gün ağarmadan doğum gerçekleşti.

Kızlar 40.haftam doldu bugün doktor hemen alalım dedi bende hazır değilim sezaryen için dedim pazartesiye psikolojik hazırlanmak istiyorum dedim düşün bunu risk alma yarın gel bekliyorum ben dedi kan verdim fakat hazır değilim ne yapamm lazım normal bekledik ama gelmedi üzgünüm

Maşallah Özel bir şey yapıyor musunuz süt arttırmak için?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…