- 4 Mayıs 2023
- 1.182
- 1.084
- 63
- 34
Bir risk olduğu için mi beklemek istiyor normalde daha beklerler doktorlar kaça kadar bekleniyor bilmiyorum ama kız kardeşim 40+3 de doğurdu arkadaşım 41+5 de nerdeyse 42 yani farklı bir risk durumu var da o yüzden mi beklemek istemiyor acabaKızlar 40.haftam doldu bugün doktor hemen alalım dedi bende hazır değilim sezaryen için dedim pazartesiye psikolojik hazırlanmak istiyorum dedim düşün bunu risk alma yarın gel bekliyorum ben dedi kan verdim fakat hazır değilim ne yapamm lazım normal bekledik ama gelmedi üzgünüm
Benim günün ilk sağımında 80-90 gün içinde 50-60ml çıkıyor kablolu pompada ama bu giyilebilirde az çıkıyor nedenseBenim günün ilk yapışında bir de gece yatmadan iki meme 110-130 arası çıkıyor. Normal gün içinde 60-70 çıkıyor. Eller serbest mochi kullanıyorum. Şimdi biberon olayı bitti full emziriyorum ama uyursam bebek emmeyecekse şişmesin diye sağıyorum.
Bayağıdır canım da çekiyor siz böyle söyleyince mutlu oldumBence harikasınız, bütün doğru şeyleri yapıyorsunuz.Ek olarak her gün maden suyu, bol dereotlu taze yeşillikli salata ve beyaz taze üzüm tavsiye ederim, şimdi tam mevsimi bol bol yiyebiliriz. Yakında taze incir de çıkar, o da sütü aşırı artıran bir şey. Şimdilik kurusuyla hoşaf yapıp içebiliriz ama tazesi de başka güzel
Sizin adınıza çok sevindimAh biz anneler kıyamıyoruz işte. Benim bebeğimde az az emmeye başladı, biberonu kessem belkide memeye dönecek ama doymadığını düşünüp kıyamayıp biberon vermeye devam ediyorum. O biberondaki miktarı görünce içtiğini görünce içime bir rahatlama geliyor . Annelik çok tuhaf bir şeymiş gerçekten
Uyuduktan sonra sütüm aşırı artıyor bunu bildiğimden kafamı koymamla uyumam bir oluyorKızlar bebek uyuyunca nasıl uyuyorsunuz ben her an ağlayacak diye uyuyamıyorum artık geceleri uykusuzluktan başım dönüyor
Mama vermiyordum zaten de şuanda da silikon uç+eds ile emiyor sadece bŞka türlğ emmiyor . Biberonu bıraksak düzelir mi diyorum da biberonu da bırakamıyoruz aç olduğu için kıyameti koparıyor . İlk 15 gün kaşık biberonla veriyordum şuan onu da asla kbul etmiyor. Biberona iyice alışmış vaziyetteSizin adınıza çok sevindimmerak etmeyin doyar memeyle de mamayı yavaş yavaş azalttınız mı tamamdır hem emzirmek size de kolaylık olur
Benim kabloluda gün içijde 2 saatte bir 100 ml çıkıyor. Giyilebilir pompam geldiğinde onu deneyimleyip bakacağım umarım performansı aynıdırBenim günün ilk sağımında 80-90 gün içinde 50-60ml çıkıyor kablolu pompada ama bu giyilebilirde az çıkıyor nedense
Biberonla başkası verse bir süre daha iyi olabilir bırakabilmesi için. Çünkü anne kokısıu güven demek bebekler için. Biberonu biz verince kokumuzu da hemen alıp güven duygusuyla eşleştiriyorlar. Biberon hem güven duygusu hem kolaylık olunca zaten meme istememesi çok normal oluyor. Bunu da emzirme danışmanı söylemişti başta ben veriyordum biberonu sonrasında emmek istemiyordu. Şimdi sadece eşim veriyor biberonla ben çoğu zaman aynı odada bile olmuyorum. Bazen biberonu ağzından atıp çığlığı koparıyor emmek içinMama vermiyordum zaten de şuanda da silikon uç+eds ile emiyor sadece bŞka türlğ emmiyor . Biberonu bıraksak düzelir mi diyorum da biberonu da bırakamıyoruz aç olduğu için kıyameti koparıyor . İlk 15 gün kaşık biberonla veriyordum şuan onu da asla kbul etmiyor. Biberona iyice alışmış vaziyette
Aslında bazen ben bazen annem veriyoruz ama dediğinizi mutlaka deneyeceğim artık ben hiç biberonla vermeyeceğimBiberonla başkası verse bir süre daha iyi olabilir bırakabilmesi için. Çünkü anne kokısıu güven demek bebekler için. Biberonu biz verince kokumuzu da hemen alıp güven duygusuyla eşleştiriyorlar. Biberon hem güven duygusu hem kolaylık olunca zaten meme istememesi çok normal oluyor. Bunu da emzirme danışmanı söylemişti başta ben veriyordum biberonu sonrasında emmek istemiyordu. Şimdi sadece eşim veriyor biberonla ben çoğu zaman aynı odada bile olmuyorum. Bazen biberonu ağzından atıp çığlığı koparıyor emmek içinanneniz vardı galiba yanınızda onunla birkaç gün böyle deneyin isterseniz belki sizde de işe yarar
Bu sıcaklarda sulu sulu güzel gidiyorGaz değil de pişik yapar diye duymuştum. Ben de kendimi tutarak yemeye çalışıyorum ama ucu kaçıyor biraz çok engel olamıyorum kendime.
Hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama izmirden bildiriyorum ateş topu gibiKızlar gece bebeğinizin olduğu odada cam açıyor musunuz? Ben şimdiye kadar açmadım hiç gündüz bile. Sürekli çok korkutuldum yenidoğan yelden alır, aman lohusasın çorap giy falan şu sıcakta. Ama bugün ekstra bi sıcak sanki cam açasım var ama korkuyorum da. 23 derece şu an dışarısı hava durumunda.
Yaa neresi orası biz de gelelim miKızlar gece bebeğinizin olduğu odada cam açıyor musunuz? Ben şimdiye kadar açmadım hiç gündüz bile. Sürekli çok korkutuldum yenidoğan yelden alır, aman lohusasın çorap giy falan şu sıcakta. Ama bugün ekstra bi sıcak sanki cam açasım var ama korkuyorum da. 23 derece şu an dışarısı hava durumunda.
Alla alla fark ediyor mu bilmiyorum. Ama sanki bu giyilebilirde göğsünü deliğe tam soktuğundan emin olman lazım. zaten tam soktuğunda çekişten anlıyorsun.Benim günün ilk sağımında 80-90 gün içinde 50-60ml çıkıyor kablolu pompada ama bu giyilebilirde az çıkıyor nedense
Hayır riski yok suyu her şeyi normal ama doktor gelmez mümkün değil ne kanalda ne açılma var ne sancı var biraz hayal kurmuş oluyoruz dedi moralim bozulduBir risk olduğu için mi beklemek istiyor normalde daha beklerler doktorlar kaça kadar bekleniyor bilmiyorum ama kız kardeşim 40+3 de doğurdu arkadaşım 41+5 de nerdeyse 42 yani farklı bir risk durumu var da o yüzden mi beklemek istemiyor acaba
Hayır riski yok suyu her şeyi normal ama doktor gelmez mümkün değil ne kanalda ne açılma var ne sancı var biraz hayal kurmuş oluyoruz dedi moralim bozulduBir risk olduğu için mi beklemek istiyor normalde daha beklerler doktorlar kaça kadar bekleniyor bilmiyorum ama kız kardeşim 40+3 de doğurdu arkadaşım 41+5 de nerdeyse 42 yani farklı bir risk durumu var da o yüzden mi beklemek istemiyor acaba
40 tan sonra ben risk almıyorum kaka yapma riski oluyor bebeklerde dedi o risk dediği şey yoksa suyu kilosu her şey yolunda bende buna güvenerek 3 gün imza verdim doktorum kanala girmemiş bebek 3 günde doğmaz risk almana değmiyor dedi41+3’e kadar Bekleyen doktorlar var ama doktorunuz risk görüyorsa dinlemek iyi olur, kendi adıma dinlerdim.
Alla alla çoğu doktor da bekletiyor ama sen kalbinin sesini dinleHayır riski yok suyu her şeyi normal ama doktor gelmez mümkün değil ne kanalda ne açılma var ne sancı var biraz hayal kurmuş oluyoruz dedi moralim bozuldu
40 tan sonra ben risk almıyorum kaka yapma riski oluyor bebeklerde dedi o risk dediği şey yoksa suyu kilosu her şey yolunda bende buna güvenerek 3 gün imza verdim doktorum kanala girmemiş bebek 3 günde doğmaz risk almana değmiyor dedi
Şekerli tatlımsı bir koku geliyor şimdi baktım ama yediklerimiz de etkiliyor diye biliyorumKızlar sütünü sağan var ise sütten herhangi bir koku geliyor mu acaba ? Ben genelde taze sıkıp hemen bebeğe veriyorum ama sıkar sıkmaz kokladıpımda da bi koku var sanki kokladıpımda . Anlam veremiyorumbekletmiş olsam sıcaktan vs derim ama sağar sağmaz kokluyorum öyle. Tamamen kokusuz mu oluyor normalde
Bizim doktor sezaryen seviyor bunu anladım ben imza attırıp riskte almıyor mesleğini garanti altına alıyor 3 gün daha beklicem sonra gelmezse sezaryene gireceğim beni korkuttu doktorAlla alla çoğu doktor da bekletiyor ama sen kalbinin sesini dinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?