2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Bir risk olduğu için mi beklemek istiyor normalde daha beklerler doktorlar kaça kadar bekleniyor bilmiyorum ama kız kardeşim 40+3 de doğurdu arkadaşım 41+5 de nerdeyse 42 yani farklı bir risk durumu var da o yüzden mi beklemek istemiyor acaba

Benim günün ilk sağımında 80-90 gün içinde 50-60ml çıkıyor kablolu pompada ama bu giyilebilirde az çıkıyor nedense

Bayağıdır canım da çekiyor siz böyle söyleyince mutlu oldum çıksın da yiyelim bol bol

Sizin adınıza çok sevindim merak etmeyin doyar memeyle de mamayı yavaş yavaş azalttınız mı tamamdır hem emzirmek size de kolaylık olur

Kızlar bebek uyuyunca nasıl uyuyorsunuz ben her an ağlayacak diye uyuyamıyorum artık geceleri uykusuzluktan başım dönüyor
Uyuduktan sonra sütüm aşırı artıyor bunu bildiğimden kafamı koymamla uyumam bir oluyor ağlarsa nasıl olsa uyanacağım ağlamazsa sütüm artacak minnoşum iyi beslenecek hem mutlu anne= mutlu bebek uyku bize çok lazım

Sizin adınıza çok sevindim merak etmeyin doyar memeyle de mamayı yavaş yavaş azalttınız mı tamamdır hem emzirmek size de kolaylık olur
Mama vermiyordum zaten de şuanda da silikon uç+eds ile emiyor sadece bŞka türlğ emmiyor . Biberonu bıraksak düzelir mi diyorum da biberonu da bırakamıyoruz aç olduğu için kıyameti koparıyor . İlk 15 gün kaşık biberonla veriyordum şuan onu da asla kbul etmiyor. Biberona iyice alışmış vaziyette

Biberonla başkası verse bir süre daha iyi olabilir bırakabilmesi için. Çünkü anne kokısıu güven demek bebekler için. Biberonu biz verince kokumuzu da hemen alıp güven duygusuyla eşleştiriyorlar. Biberon hem güven duygusu hem kolaylık olunca zaten meme istememesi çok normal oluyor. Bunu da emzirme danışmanı söylemişti başta ben veriyordum biberonu sonrasında emmek istemiyordu. Şimdi sadece eşim veriyor biberonla ben çoğu zaman aynı odada bile olmuyorum. Bazen biberonu ağzından atıp çığlığı koparıyor emmek için anneniz vardı galiba yanınızda onunla birkaç gün böyle deneyin isterseniz belki sizde de işe yarar

Aslında bazen ben bazen annem veriyoruz ama dediğinizi mutlaka deneyeceğim artık ben hiç biberonla vermeyeceğim

Gaz değil de pişik yapar diye duymuştum. Ben de kendimi tutarak yemeye çalışıyorum ama ucu kaçıyor biraz çok engel olamıyorum kendime.
Bu sıcaklarda sulu sulu güzel gidiyor ben tutamıyorum ya zaten dondurma falan da yemiyorum dokunur diye

Kızlar gece bebeğinizin olduğu odada cam açıyor musunuz? Ben şimdiye kadar açmadım hiç gündüz bile. Sürekli çok korkutuldum yenidoğan yelden alır, aman lohusasın çorap giy falan şu sıcakta. Ama bugün ekstra bi sıcak sanki cam açasım var ama korkuyorum da. 23 derece şu an dışarısı hava durumunda.

Hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama izmirden bildiriyorum ateş topu gibi klima sadece oturma odasında var sabahtan geceye kadar klimada duruyoruz bebekle beraber. Gece odamıza geçiyoruz ama bugün öyle sıcak ki pencereden fön rüzgarları geliyor sanki bence soğuk değilse açın pencereleri . Bilmiyorum yani ben süt stresinden vs yarı çıplak geziyorum evde doğumdan beri. Umarım bi sıkıntı yaşamam bende . Bebekte klimaya rağmen sıcacıj vücudu sürekli

Yaa neresi orası biz de gelelim mi burası 33 derece şu an cam da açamıyoruz sineklikler takılmadı her yer sivrisinek burada

Hayır riski yok suyu her şeyi normal ama doktor gelmez mümkün değil ne kanalda ne açılma var ne sancı var biraz hayal kurmuş oluyoruz dedi moralim bozuldu

Hayır riski yok suyu her şeyi normal ama doktor gelmez mümkün değil ne kanalda ne açılma var ne sancı var biraz hayal kurmuş oluyoruz dedi moralim bozuldu
41+3’e kadar Bekleyen doktorlar var ama doktorunuz risk görüyorsa dinlemek iyi olur, kendi adıma dinlerdim.
40 tan sonra ben risk almıyorum kaka yapma riski oluyor bebeklerde dedi o risk dediği şey yoksa suyu kilosu her şey yolunda bende buna güvenerek 3 gün imza verdim doktorum kanala girmemiş bebek 3 günde doğmaz risk almana değmiyor dedi

Alla alla çoğu doktor da bekletiyor ama sen kalbinin sesini dinle

Kızlar sütünü sağan var ise sütten herhangi bir koku geliyor mu acaba ? Ben genelde taze sıkıp hemen bebeğe veriyorum ama sıkar sıkmaz kokladıpımda da bi koku var sanki kokladıpımda . Anlam veremiyorum bekletmiş olsam sıcaktan vs derim ama sağar sağmaz kokluyorum öyle. Tamamen kokusuz mu oluyor normalde

Şekerli tatlımsı bir koku geliyor şimdi baktım ama yediklerimiz de etkiliyor diye biliyorum

Alla alla çoğu doktor da bekletiyor ama sen kalbinin sesini dinle
Bizim doktor sezaryen seviyor bunu anladım ben imza attırıp riskte almıyor mesleğini garanti altına alıyor 3 gün daha beklicem sonra gelmezse sezaryene gireceğim beni korkuttu doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…