Benim de sabah kanal girmemiş daha doğuma var demişti doktor, o gecesinde sancım başladı, daha sabah olmadan bebek doğdu. Eğer pozisyonu baş aşağı ise, bir anda girebilir kanala, çok uzun sürecek bir şey değil. Yukarda yazmıştım, video var onu her gün sabah akşam, her seferinde 2 set halinde peşpeşe yapın. Bol bol hurma ve ananas yiyin. Akupresur noktaları var, çok önceki mesajlarda yazmıştım ama bulamazsanız yine yollarım, onları da her gün yapın. Çok dua edin, Kur’an’daki 14 secde ayetini okuyup peşine 14 tilavet secdesini yapmıştım ben. Bedir Ashabının isimlerini okuyup ardından dua edebilirsiniz. Mevla hayırlısıyla gönlünüzdekini versin. Kolay hızlı bir doğum olsun inşaallah.Hayır riski yok suyu her şeyi normal ama doktor gelmez mümkün değil ne kanalda ne açılma var ne sancı var biraz hayal kurmuş oluyoruz dedi moralim bozuldu
40 tan sonra ben risk almıyorum kaka yapma riski oluyor bebeklerde dedi o risk dediği şey yoksa suyu kilosu her şey yolunda bende buna güvenerek 3 gün imza verdim doktorum kanala girmemiş bebek 3 günde doğmaz risk almana değmiyor dedi
Ya siz çok sarmışsınız ya ben çok salmışımKızlar klimalara geçtiniz mı bu gece aşırı sicak annemlerden döndüm evime ablam yanımda çocukları hararet basınca klimayı açtık bebişe tulum çorap şapka giydirdim 1 muslin 1 ince battaniyeyle kundak yaptım 1 örgü orta kalınlıktaki olanı da üstüne örttüm ama klimadan dolayı hala üşüyor olduğun düşünüyorum siz ne durumdasınız kaç derecede nasıl giydirerek açıyorsunuz klimaları
Yani doktorumuz bize siz ne giyiyorsanız 40 ı çıkana kadar 1 kat fazlasını giydirin dedi. Ben düşük ayarda klima açıyorum bebeği de klimanın vurmayacağı yere bırakıyorum sadece pijamasını giydiriyorum üst kısmı da uzun kollu ince zıbın. 40 ı çıkınxa da sizinke aynı giyinecek dedi doktorunuz. Sıcak sevmiyoe bebekler siz çoo sarmışsınız gibi feldğ bana. Biz artık duş aldırınxa bile tulum giydiremiyoruz hava çok sıcskKızlar klimalara geçtiniz mı bu gece aşırı sicak annemlerden döndüm evime ablam yanımda çocukları hararet basınca klimayı açtık bebişe tulum çorap şapka giydirdim 1 muslin 1 ince battaniyeyle kundak yaptım 1 örgü orta kalınlıktaki olanı da üstüne örttüm ama klimadan dolayı hala üşüyor olduğun düşünüyorum siz ne durumdasınız kaç derecede nasıl giydirerek açıyorsunuz klimaları
Bizde hava 40 derece sürekli klima çalışıyor mecbur bazen soğutma bazen de havalandırma moduna alıyorumYaa neresi orası biz de gelelim miburası 33 derece şu an cam da açamıyoruz sineklikler takılmadı her yer sivrisinek burada
Çekiş canımı acıtacak kadar güçlü ama az çıkıyor makinede mi sıkıntı anlamadımAlla alla fark ediyor mu bilmiyorum. Ama sanki bu giyilebilirde göğsünü deliğe tam soktuğundan emin olman lazım. zaten tam soktuğunda çekişten anlıyorsun.
Öne doğru eğilmeyi dener misiniz ? Deliğe soktunuz çektiğini hissediyorsunuz öne doğru eğilin. Ben bir sorun yaşamadım açıkçası. Neden oldu acaba ?Çekiş canımı acıtacak kadar güçlü ama az çıkıyor makinede mi sıkıntı anlamadım
Antalya'dayız hava 25 derece olsa yine klima açılıyor nem çokBizde hava 40 derece sürekli klima çalışıyor mecbur bazen soğutma bazen de havalandırma moduna alıyorum
Ya siz çok sarmışsınız ya ben çok salmışımdüşük ayarda klima açtık, beşiğini klimanın arkasında kalan kısma koydum uzun kollu ve kendiliğinden çoraplı pijaması var. Çok ince müslin bacaklarına örttüm sadece. Benimki tartışılır ama siz çok sarmışsınız eğer klimayı cayır cayır açıp buz gibi yapmadıysanız
Geçenlerde hastanede emzirme danışmanlığı için emzirme odasına girdim çok serindi, böyle olması garip değil mi dedim hayır aksine sıcakta bebek de daralıyor dediler. Eve gelen hemşire de eviniz çok sıcak bu şekilde olmaz diye uyardı zaten ensesinden anlayabilirsiniz sıcak/ılıksa sorun yoktur
Klimayı 27 derecede açtım aşağıya üfleyecek şekilde kendi üzerime de battaniye örtüm bana soğuk geldi şimdi bebeğin vücut ısısına baktım normal geldiYani doktorumuz bize siz ne giyiyorsanız 40 ı çıkana kadar 1 kat fazlasını giydirin dedi. Ben düşük ayarda klima açıyorum bebeği de klimanın vurmayacağı yere bırakıyorum sadece pijamasını giydiriyorum üst kısmı da uzun kollu ince zıbın. 40 ı çıkınxa da sizinke aynı giyinecek dedi doktorunuz. Sıcak sevmiyoe bebekler siz çoo sarmışsınız gibi feldğ bana. Biz artık duş aldırınxa bile tulum giydiremiyoruz hava çok sıcsk
Teşekkür ederim amin inşallah pazartesiye kadar sürem var rabbim beneğime sağlık versin inşallah sağlıkla gelir sezaryen olacaksamda kendimi hazırlamış olurum bunun için pazartesi artık uzatabileceğim son süre doktor onu bile beklemiyordu ama yapabileceğim bir şey kalmadı.36dan beri hergün hurma ananas yedim cinsel ilişki denedim hergün ılık duş aldım 16dan beri pilates yoga yaptım bazen gelmek istemeyince gelmiyor demekki bebekBenim de sabah kanal girmemiş daha doğuma var demişti doktor, o gecesinde sancım başladı, daha sabah olmadan bebek doğdu. Eğer pozisyonu baş aşağı ise, bir anda girebilir kanala, çok uzun sürecek bir şey değil. Yukarda yazmıştım, video var onu her gün sabah akşam, her seferinde 2 set halinde peşpeşe yapın. Bol bol hurma ve ananas yiyin. Akupresur noktaları var, çok önceki mesajlarda yazmıştım ama bulamazsanız yine yollarım, onları da her gün yapın. Çok dua edin, Kur’an’daki 14 secde ayetini okuyup peşine 14 tilavet secdesini yapmıştım ben. Bedir Ashabının isimlerini okuyup ardından dua edebilirsiniz. Mevla hayırlısıyla gönlünüzdekini versin. Kolay hızlı bir doğum olsun inşaallah.
Elinizden geleni zaten yapıyormuşsunuz. Ondan sonrası Allah’ın takdiri. Hakkınızda hayırlısı olsun. Bebeğiniz ve siz sağlıkla kavuşun inşaallah birbirinize.Teşekkür ederim amin inşallah pazartesiye kadar sürem var rabbim beneğime sağlık versin inşallah sağlıkla gelir sezaryen olacaksamda kendimi hazırlamış olurum bunun için pazartesi artık uzatabileceğim son süre doktor onu bile beklemiyordu ama yapabileceğim bir şey kalmadı.36dan beri hergün hurma ananas yedim cinsel ilişki denedim hergün ılık duş aldım 16dan beri pilates yoga yaptım bazen gelmek istemeyince gelmiyor demekki bebek
Valla bende bi yanıyorum soyunuyorum bi üşüme geliyor gece emzirmeye kalktığımda sabaha karşı özellikle kalın hırka giyiyorum. Gece örtü değiştiriyorum ince pike ile başkayıp battaniyeye doğru. Annem gitti zorla çorap giydiriyordu üstümü örtüyordu yandığımda bile.Hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama izmirden bildiriyorum ateş topu gibiklima sadece oturma odasında var sabahtan geceye kadar klimada duruyoruz bebekle beraber. Gece odamıza geçiyoruz ama bugün öyle sıcak ki pencereden fön rüzgarları geliyor sanki bence soğuk değilse açın pencereleri . Bilmiyorum yani ben süt stresinden vs yarı çıplak geziyorum evde doğumdan beri. Umarım bi sıkıntı yaşamam bende . Bebekte klimaya rağmen sıcacıj vücudu sürekli
Buyrun gelin, Konyadayız. gündüz çok sıcak amaYaa neresi orası biz de gelelim miburası 33 derece şu an cam da açamıyoruz sineklikler takılmadı her yer sivrisinek burada
İnşallah sadece doktorum acayip pimpirikli imza falan aldı 39+5 te imza aldı riskleri ben alıyorum yazdırdı öyle olunca dedim acaba yanlış kı yapıyorum 40+3 çok geç bir süre diyip beynimi yıkadı resmen son haftalarım olmasa doktor değişirdimElinizden geleni zaten yapıyormuşsunuz. Ondan sonrası Allah’ın takdiri. Hakkınızda hayırlısı olsun. Bebeğiniz ve siz sağlıkla kavuşun inşaallah birbirinize.
Biz klimayı 24 derece de açıp biraz içerisi soğuduktan sonra %40 la çalıştırmaya devam ediyoruz zıbın ve müslin battaniyeyle duruyorKızlar klimalara geçtiniz mı bu gece aşırı sicak annemlerden döndüm evime ablam yanımda çocukları hararet basınca klimayı açtık bebişe tulum çorap şapka giydirdim 1 muslin 1 ince battaniyeyle kundak yaptım 1 örgü orta kalınlıktaki olanı da üstüne örttüm ama klimadan dolayı hala üşüyor olduğun düşünüyorum siz ne durumdasınız kaç derecede nasıl giydirerek açıyorsunuz klimaları
Kuru sıcaktır bir de gece ne güzel serin serin olurBuyrun gelin, Konyadayız. gündüz çok sıcak amaAllahtan evim baya serin ama yine de dün akşam bi başka sıcak vardı.
Klimayı 16 derecede açmadıysanız çok kalın olmuş bebeğin üstü. 24-26 derecede 1 zıbın ve elleri ayakları soğuksa çorap+eldiven yeterliKızlar klimalara geçtiniz mı bu gece aşırı sicak annemlerden döndüm evime ablam yanımda çocukları hararet basınca klimayı açtık bebişe tulum çorap şapka giydirdim 1 muslin 1 ince battaniyeyle kundak yaptım 1 örgü orta kalınlıktaki olanı da üstüne örttüm ama klimadan dolayı hala üşüyor olduğun düşünüyorum siz ne durumdasınız kaç derecede nasıl giydirerek açıyorsunuz klimaları
Evet nem yok hiç, burun deliklerimiz kuruyorKuru sıcaktır bir de gece ne güzel serin serin olur
Çok haklısınız sizi o kadar iyi anlıyorum kiKlimayı 27 derecede açtım aşağıya üfleyecek şekilde kendi üzerime de battaniye örtüm bana soğuk geldi şimdi bebeğin vücut ısısına baktım normal geldi
Hamileliği delilik sanıyordum meğerse annelik tam bi çılgınlıkmışemzirdikten sonra tepesinden ayrılamıyorum tuvalete bile gidince koşarak dönüyorum ağzına bişey geldi mi kustu mu boynu düz mü ağladı mı niye kasılıyor niye gazını çıkarmayı beceremiyorum diye diye kafayı bozdum gece uyurken bile durup izliyorum ya uyursam bişey olursa diye uyuyamıyorum klima da aynı şekilde evet hava çok sicak açtım ama gece boyu acaba üşüyor mu demekten başından ayrilamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?