- 29 Haziran 2022
- 3.762
- 2.131
- 83
- 32
Yanş bende mochinin 400 liralık manuel olanı var ikisini ayrı göğüslere koyuyorum manuel olan çok daha hızlı biriktiriyor sütü. Bu eller serbest olanı ben birKızlar mochi eller serbest giyilebilir pompa kullanan var mı? Benimki geldi de ben mi beceremiyorum. Otomatik modda 15 seviyesinde çalıştırınxa bile hem yavaş hem hiçbir acıtma vs yok. Yani çekimi de çok yavaş . Meme ucuma mı uygun değil acaba ? Uygununu nasıl bulaxağom? Benim göğüs ucum büyük normalde normal olan ucu da gayet büyük tam uygun olduğunu düşünüyordum
Deliğe tam oturttuğunuzdan emin olun. Bir de parçalar tam takıldı mı ? Göğsünüzü çekiyor şeklinde hissiyat olmalı. Ayrıca daha iyi sonuç alınmasını isterseniz flanş diye bir aparat satılıyormuş ondan alabilirsiniz. Ama ben almadım gayet bu kendi hali yeterli geldi bana.Kızlar mochi eller serbest giyilebilir pompa kullanan var mı? Benimki geldi de ben mi beceremiyorum. Otomatik modda 15 seviyesinde çalıştırınxa bile hem yavaş hem hiçbir acıtma vs yok. Yani çekimi de çok yavaş . Meme ucuma mı uygun değil acaba ? Uygununu nasıl bulaxağom? Benim göğüs ucum büyük normalde normal olan ucu da gayet büyük tam uygun olduğunu düşünüyordum
Benim göğüs ucum büyük zaten . Flanşta daha küçüğünü alırsam küçük gelir banaDeliğe tam oturttuğunuzdan emin olun. Bir de parçalar tam takıldı mı ? Göğsünüzü çekiyor şeklinde hissiyat olmalı. Ayrıca daha iyi sonuç alınmasını isterseniz flanş diye bir aparat satılıyormuş ondan alabilirsiniz. Ama ben almadım gayet bu kendi hali yeterli geldi bana.
Çok parça yok zaten 5 parçadan oluşuyor. Motoru var bir de aşağıdakilere ek.Benim göğüs ucum büyük zaten . Flanşta daha küçüğünü alırsam küçük gelir banaparçaları mı hatalı takıyorum anlayamadım. Parçaların ayrıntılı takıldığı bir video bulamadım
Ah ne yapacaz nasıl normalleşecez bilmiyorum telefona çok bağımlı ayrı duramayan biriydim eşim dalga geçiyor hayrola telefonu gözün görmüyor eskiden telefonsuz tuvalete gitmezdin diyorÇok haklısınız sizi o kadar iyi anlıyorum kianneme verip uyuyayım desem bu kez de gidip annemi kontrol ediyorum bebeğe bakıyor mu diye Bazen çok hassas davranalım derken doğrudan uzaklasabiliyoruz. Bebeği tercihen en uzak/izole noktaya koyun zaten oraya gittiğinizde çok soğuk olmadığını göreceksiniz. Ben hızını da en düşükte açtım. Odanın kapısını da açık tutun diğer odalardan sıcak hava sirkülasyonu olur, soğuğu kırar yine
Ben kimseden yardım almadım ama kendi bebeğimde phılıps avent kullanırken mememi itiyordu kuzenlerimin deneyimleri sonucu como tomo aldım bebek emmeye başladı. Tabii ki tek etken biberon değildir ama memeye dönmesinde etkenlerden biri bence.Emzirme danışmanıyla görüştüm, avent ve lansinoh çok red yapıyor dedi. Como tomo veya medela calma önerdi. Süt arttırmak için kürler de önerdi dilerseniz paylaşabilirim B brcubrcu0101
Valla eşim biraz anlıyor fotoğraf işinden ben güzel kıyafetler giydirdikce evde kendimiz o yenidoğan pozlarindan verdirip çekiyoruzKızlar yenidoğan çekimi yaptıran oldu mu? Benim daha yeni aklıma geldi fakat bebek artık 27 günlük oldu15 günlüğe kadar yapılıyormuş. Bir yer ile görüştüm çekeriz dedi de bakalım becerebilecek miyiz hatıra kalsın istiyorum
Valla siz böyle yazınca ben acaba bağ kuramıyor muyum bebegimle diyorum ,sabaha karşı emzirme saati gelince benim aşırı uykum vardı, anneme verdim kızımı dedim mama yap ver anne, ben gittim yatak odasına deliksiz uyumak için iki gündür öyle yapıyorum en azından 3 saat deliksiz uyumak bana iyi geliyor gün içinde fırsat bulursam emzirip anneme bırakıp gidip uyuyorum ve hiç rahatsız olmuyorum anneme çok güveniyorum zaten de ama yine de aklım onlarda kalmıyorAh ne yapacaz nasıl normalleşecez bilmiyorum telefona çok bağımlı ayrı duramayan biriydim eşim dalga geçiyor hayrola telefonu gözün görmüyor eskiden telefonsuz tuvalete gitmezdin diyorama bilmiyorum ki asıl telefonum evim yurdum nefesim koynumda
Ablam emzirip ver bana sen uyu dedi ama dediğin gibi hep gidip gelip kontrol ettim en sonunda uykum yok diyip aldım zombileşmiş bı şekilde ilgilenmeye devam ettimSadece zıbın şort giydirip kapattım klimayı da sıcağa dayanabildikçe dayanırız en dayanılmaz noktada dediğin gibi kör noktaya koyar kapıyı açık bırakırım artık gözümden bile sakınıyorum nefes alışına kıyamıyorum çok paranoyak oldum ben
Aslında sorun yok her şeyi doğru yapıyorum ama neden iyi vakum yapmadığını anlamadımÇok parça yok zaten 5 parçadan oluşuyor. Motoru var bir de aşağıdakilere ek.
Ben de bugün benimkini denedim 10dkda iki göğüsten 30ml topladı gün içinde emzirdiğim için mi acaba bilmiyorumYanş bende mochinin 400 liralık manuel olanı var ikisini ayrı göğüslere koyuyorum manuel olan çok daha hızlı biriktiriyor sütü. Bu eller serbest olanı ben bir
Şeyini hatalı yapıtorum sanırım bu kadwr övülen ürün böyle olsmsz
Bizim ki 1,5 saatte bir uyanıyor beşiği bazen reddediliyor uykusuz oluyorum gündüz uyumam gerekiyorGece uyuyor güzel ya acıkınca bazen kendi uyanıyor bazen ben uyandırıyorum 3 saatte bir öyle geçinip gidiyoruz meme üzerine mama veriyorum ya ben o yüzden uyuyor heralde
Bizim de öyle iki gündür hiç doğru düzgün uyumuo baya uyanık kalıo perişan etti beniBenim oğlan bugün çok ağlıyor hiç uyumadı sabah 10dan beri karnı tok gazı çıktı kaka yaptı bezi değişti ama hala ağlıyor neden bilmiyorum
Benim oğlan bugün çok ağlıyor hiç uyumadı sabah 10dan beri karnı tok gazı çıktı kaka yaptı bezi değişti ama hala ağlıyor neden bilmiyorum
Bugün bütün bebelere bişe olmuş anlaşılan benimkide kelimenin tam anlamıyla çıldırdı problemi ne anlamadıkBizim ki 1,5 saatte bir uyanıyor beşiği bazen reddediliyor uykusuz oluyorum gündüz uyumam gerekiyor
Benim de sizin dediğiniz aklıma geldi. Sipariş ettiö şimdi bakalım ve aventin kolik olanını yeni almıştık bu, evdeki 4.biberon olacak.. İnşallah çözüm olurBen kimseden yardım almadım ama kendi bebeğimde phılıps avent kullanırken mememi itiyordu kuzenlerimin deneyimleri sonucu como tomo aldım bebek emmeye başladı. Tabii ki tek etken biberon değildir ama memeye dönmesinde etkenlerden biri bence.
benim de meme ucum büyük ve basık. Biberonlar sert ve çıkık olduğundan kolaylarına geliyor. Bir de bebeği biberonla çok fazla bir anda beslememek gerekiyormuş. Benim bebe bıraksan sınırsız içiyor midesini büyütmüşüz, o şekilde tabii meme yetmez ona dedi. Bir buçuk saat arayla, çok acıkmasına fırsat vermeden Memeyi teklif edin, olmazsa 50-60 cc verin sadece dediAslında sorun yok her şeyi doğru yapıyorum ama neden iyi vakum yapmadığını anlamadımparam çöp oldu gibi görünüyor . Göğüs ucum da içerisine giriyor gayet anlamadım ki . Sanırım satılan uçlar şuanki ucundan daha küçükler di mi? Benim meme ucum büyük zaten, daha küçükleri hiç olmaz. Sizin de ihtiyacınız olmamış başka uca. Sizin göğüs ucunuz benimkinden büyük değildir çünkğ benimki büyük oldupu için zaten bebek alamıyor .
Anlamadım ya bilseydim almazdım
Bence olması gereken sizin yaptığınız ben biraz takintiya bağladım eşime bile doğru dürüst emanet edemiyorum duşu bile ışık hızında alıyorum böyle olmak çok yoruyor ama kendime engelde olamıyorum 6 yılın sonunda tedaviyle kavuşunca ve hamileliği düşük erken doğum gibi risklerle geçirince heran bişey olacak korkusu işlemiş içime inşallah bende atlatırım bu bağımlılığı gerçekten yorucu oluyorValla siz böyle yazınca ben acaba bağ kuramıyor muyum bebegimle diyorum ,sabaha karşı emzirme saati gelince benim aşırı uykum vardı, anneme verdim kızımı dedim mama yap ver anne, ben gittim yatak odasına deliksiz uyumak için iki gündür öyle yapıyorum en azından 3 saat deliksiz uyumak bana iyi geliyor gün içinde fırsat bulursam emzirip anneme bırakıp gidip uyuyorum ve hiç rahatsız olmuyorum anneme çok güveniyorum zaten de ama yine de aklım onlarda kalmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?