2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Hem elektrikli hem giyilebilir kullananlar performanslarının aynı olmadığını söylüyordu ama sende bu kadar fark olması beni şaşırttı bende elektrikli olmadığı için karşılaştırma yapamıyorum

Chatgpt böyle dedi ben de arada kaldım. Manuel lansinoh almıştım memnunum da aslında ama sağma uzun sürüyor işime bakmak istiyorum bu arada da. normal elektrikli mi alsam napsam

Eklentiler

• IMG_20250627_165654_520.webp
    32 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG_20250627_165651_923.webp
    35,6 KB · Görüntüleme: 24
bir dönüm yaşıyor olabilir canım az mı 30 günlük olmuş inşallah böyle devam eder seni üzmez
Benimki sıcaktan oldu bence yarında böyleymiş sonra serinliyor dayanıcaz bir şekilde
Antep de az sıcak değil. Bizimki sıcağa gelince de çok mızmızlanıyor. Bu yüzden olabilir bence klima açıyor musun

Evet parçalarını videolara göre taktım hepsş doğru takılı şuan. O zaman brnimkinin vakumunda sorun var . Zaten 15 te çalışırken bile çekişini çok hafif hissedşyorum. O hafiflikle zaten pek süt çıkarmaması normal.

Yok ya bençm cihazda sorun var ye ben göğsü oturtamıyorum. Çünkü en yüksek modda bile çekiş gücü o kadwr az ki. Aynısı arkadaşımda da var 15. Seviyeyi hiç kullananıyorum çok yüksek vakumlu diyor. Bende 15. Seviye hala masaj hissiyatında

Dediğin gibi üründe sıkıntı var gibi duruyor müşteri hizmetleriyle görüş bakalım ne diyecekler
Bencede 15 çok acıtması lazım bendeki 9 seviye 3te sağıyorum 4te bile baya acımıştı (yeni doğum yaptım diye göğüslerim daha hassas olabilir tabi)

öne doğru eğilin iyice memenin vakumda olduğundan emin olun başka bir şey gelmiyor aklıma :)

Peki ben elimle sabit tutuyorum yani sütyen ya da gönderikleri kayış ile denemedim. Oluyor olsa elle tutunca da olur di mi?
Tabii ki olur. Olmaması da garip ben geldiği gibi temizledim göğsümün ucunu soktum gayet çekti. Çevremde kullananlarda var hiç aksi bir şey duymadım. Duyarsam derim.

Gerçekten aynı şeyleri yaşıyormuşuz. Damdan düşenin halini yine damdan düşen anlar... Ne yapalım, buna şükür diyebilmeliyiz. Tavsiyeniz aklımda olacak. Hastane tipini bırakırsam memelerden biri için manueli deneyeceğim. Var evde, bir arkadaşım kendi kullanmadığı pompasını vermişti. Çok sağ olun Üzülmeyin siz de. Biliyorum bazen efkar basıyor, neden herkes gibi pratik yoldan besleyemiyorum diye dertleniyorsunuz, pompanın başında kendinizi sorguluyorsunuz. Bazen de amaaan sağıp verdim ohh mis gibi yedi doydu diye seviniyorsunuz. İnişler çıkışlar eksik olmuyor, değil mi? Herhalde en sağlıklısı şükretmek. Şükür noktasında huzur buluyor insan.

Az önce yurtdışından yabancı bir ahbabımız geldi, kısacık uğradı bebek görmek için. Doğumdan sonra kadın iki hafta hastanede yatmış plasentayla ilgili sorunlar sebebiyle. O dönem hep sağıp biberonla vermişler. Taburcu olduktan sonra kademeli geçiş yapmışlar ve bebek memeyi emmiş. Umut olsun diye anlatıyorum. Hiçbir şey bitmiş değil ama ilerleme kaydedemeyeceksek de biz hep buna şükür diyelim

Evet bazen üzülüyorum yoruluyorum ama ilk zamanlar yaşadıklarım daha zordu. Sinir harbi yaşıyprdum zaten. Artık kabullenme evresine geçtim, sadece her arayanın bebek emmeye başladı mı, böyle çok yorulursun tarzı konuşmaları üzüyor beni

Aslında çok ayrıntı vermemek lazım insanlara bende bebişin 2800 doğduğunu söyledim sürekli çok küçük diyorlar ve bu canımı sıkıyor maalesef sevimli anlamında bile küçücük deseler eleştiri gibi anlıyorum

Yaaa o zman gözünüz aydın olsun sizin içinizden nasıl geliyorsa öyle yapın

Biz 9 günlüğüz gaz problemleri henüz başlamadı bence çünkü kendi kendine kasıp yapıyor genelde
Sanırım sıcaktan.. ıslak pamukla vücudunu sildim biraz rahatladı emerkende iyice yanıyor çocuk
Aynen kıpkırmızı oluyorlar yapışıyoruz sıcaktan

Maalesef annem sağolsun arayan herkese söylemiş resmen. Ayrıca benim bebeğimde 2800 doğdu onu da söylemiş. Her arayan biraz kilo aldı mı diyor çok içime dokunuyor

Tabii ki olur. Olmaması da garip ben geldiği gibi temizledim göğsümün ucunu soktum gayet çekti. Çevremde kullananlarda var hiç aksi bir şey duymadım. Duyarsam derim.
Bu arada cihaz hakkında bir şey soracaktım. Siz kaçıncı seviyeye kadar kullanabiliyorsunuz? Yani 11-12den sonra epey acıtıyor dşyorlar doğru mudur ? Yani acısını hissediyor musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…