Dokunmaz olur mu sanki bizim elimizde gibi insan anneliğini sorguluyorMaalesef annem sağolsun arayan herkese söylemiş resmen. Ayrıca benim bebeğimde 2800 doğdu onu da söylemiş. Her arayan biraz kilo aldı mı diyor çok içime dokunuyor
İki haftalık. Benimki de bir o kadar içiyor verirsekKaç günlğk sizin ? Benim 2 saatte bir 90-100 cc içiyor acaba midesiji mi büyüttüm bilmiyorum kilosunda sorun yok aslında. Ama tabi 2800 doğmuştı zaten çok minikti
Ben genelde 15 te kullanıyorum. Tabii hissediyorum. İyice boşalsın diye iyi oluyor.Bu arada cihaz hakkında bir şey soracaktım. Siz kaçıncı seviyeye kadar kullanabiliyorsunuz? Yani 11-12den sonra epey acıtıyor dşyorlar doğru mudur ? Yani acısını hissediyor musunuz
Chat gbt resmini atınKızlar 2 kakalı bezde hafif ishal gibi görüyorum. Yenidoğanda neden olur ? Sadece anne sütü içiyor. Ben bugün baya kayısı yedim ondan mıdır ya ?
Siz de mi mochi giyilebilir kullanıyorsunuz?Ben genelde 15 te kullanıyorum. Tabii hissediyorum. İyice boşalsın diye iyi oluyor.
Çok teşekkür ederim cevap için. Hiç kullanmadım bakarım chat gbtChat gbt resmini atınşaka bi yana ishal gibi gözüküyor arada bence de o çok önemli biş ideğil sümüksü yapı varsa yeşile dönükse falan takip edilebilir diye biliyorum ilk deneyimden
İshalden kastınız nedir? Yenidoğan bebek kakası zaten ishal şeklinde olur. Yani sarı, pütürlü bir kaka. İlk 1-2 gün mekonyum denen anne karnında beslenirken oluşan kakayı yaparlar, siyah yapışık bir kıvamda olur. Sonra gerçek kakasına geçmeden önce koyu yeşile döner, 1-2 gün de bu şekilde yapar. Sonra gerçek kakasına geçer, yani sarı sulu ve pütürlü kaka. Kanlı bir kaka varsa süt alerjisi olduğu söylenir, köpüklü olursa gaz sorunu olduğu içindi sanırım. Yenidoğanlarda 1 haftaya kadar bile kaka yapmasa 1 hafta sonunda yine sarı sulu bir kaka yaparsa normaldir. Sert, katı, zor kaka yaparsa ancak o zaman kabız denilebilir.Kızlar 2 kakalı bezde hafif ishal gibi görüyorum. Yenidoğanda neden olur ? Sadece anne sütü içiyor. Ben bugün baya kayısı yedim ondan mıdır ya ?
Diyaframı filan düzgün yerleştirdin mi kuzumValla benim bugün mochi geldi şuan sinir krizi geçiriyorum. Ya ben beceremiyorum(ki sanmıyorum) ya da arızalı ürün gönderdiler. Bildiğim kadarıyla iadesi de yok çok üzgübüm. Hiçbir şekilde vakum gücü yok. Normalde seviye 15 te baya vakumlayıp göğüs acıtması gerekirken ben hissetmiyorum bile. Süt sağımı desen kabloluda 5 dk da tek göğüsten 50 ml sağarken bunda 20 dk da 20 ml sağdım zor zor . Nasıl halletcem bilmiyorum şuan çöpe atmamak için zor tutuyorum kendimi
Sarı pütürlü ama sanki biraz daha çişle karışır daha sıvı gördüm. Chatgb sordum ishal değil diyorİshalden kastınız nedir? Yenidoğan bebek kakası zaten ishal şeklinde olur. Yani sarı, pütürlü bir kaka. İlk 1-2 gün mekonyum denen anne karnında beslenirken oluşan kakayı yaparlar, siyah yapışık bir kıvamda olur. Sonra gerçek kakasına geçmeden önce koyu yeşile döner, 1-2 gün de bu şekilde yapar. Sonra gerçek kakasına geçer, yani sarı sulu ve pütürlü kaka. Kanlı bir kaka varsa süt alerjisi olduğu söylenir, köpüklü olursa gaz sorunu olduğu içindi sanırım. Yenidoğanlarda 1 haftaya kadar bile kaka yapmasa 1 hafta sonunda yine sarı sulu bir kaka yaparsa normaldir. Sert, katı, zor kaka yaparsa ancak o zaman kabız denilebilir.
Aklıma bir şey geldi. Acaba yanlış simgede mi kullanıyorsunuz ? 15 te su simgesi gibi olan simgede kullanır mısınız ?Bu arada cihaz hakkında bir şey soracaktım. Siz kaçıncı seviyeye kadar kullanabiliyorsunuz? Yani 11-12den sonra epey acıtıyor dşyorlar doğru mudur ? Yani acısını hissediyor musunuz
Ben arkadaşın dediğini yaptım bebek emmiyorken gümüş kapağı sade takıyorum çok iyi geldi. Emerken o hassasiyet oluyor.Off kızlar isyanlardayım bu göğüs hassasiyeti ne zaman geçecek memeyi tuturana kadar çığlık atıyorum acıdan ağlıyorum resmen
Açma kapama tuşuyla açtınız. Hemen yandaki pause düğmesine bir kez basın 15 kalsın ve su damlası şeklinde kalsın. Bir daha basarsanız kalp şekli filan var onlar masaj modu filan siz su damlasında kalın. Onla çekiyorBu arada cihaz hakkında bir şey soracaktım. Siz kaçıncı seviyeye kadar kullanabiliyorsunuz? Yani 11-12den sonra epey acıtıyor dşyorlar doğru mudur ? Yani acısını hissediyor musunuz
Emzirdikten sonra takıyorum ben de ama bu ekstrem bir acı dayanılacak gibi değil ki ben doğumda fazla sancı verildiği halde bile dayandım ama buna dayanamıyorumBen arkadaşın dediğini yaptım bebek emmiyorken gümüş kapağı sade takıyorum çok iyi geldi. Emerken o hassasiyet oluyor.
İshal derken nasıl ishal? Bizimki de hep biraz yumuşak, sıvıya yakın yapar. Bez emiyor gibi oluyor hatta bir kısmını. Öyle yetişkinler gibi şekilli olmaz yani zaten sanırım yenidoğandaKızlar 2 kakalı bezde hafif ishal gibi görüyorum. Yenidoğanda neden olur ? Sadece anne sütü içiyor. Ben bugün baya kayısı yedim ondan mıdır ya ?
Gümüş kapağı çıkarmadan kullanın, ben de gümüş kapak pazarlamacısıyım sankiOff kızlar isyanlardayım bu göğüs hassasiyeti ne zaman geçecek memeyi tuturana kadar çığlık atıyorum acıdan ağlıyorum resmen
Valla bende gümüş kapak vardı nasıl kullansam bilemiyordum. Sizin dediğiniz gibi boş koydum çok iyi geldi Allah razı olsun. Süt doluyor içiGümüş kapağı çıkarmadan kullanın, ben de gümüş kapak pazarlamacısıyım sanki
Evet o modda deniyorum ama yok yani. Cihaz vakumu sorunlu geldğ muhtemelenAçma kapama tuşuyla açtınız. Hemen yandaki pause düğmesine bir kez basın 15 kalsın ve su damlası şeklinde kalsın. Bir daha basarsanız kalp şekli filan var onlar masaj modu filan siz su damlasında kalın. Onla çekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?