2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Kızlar 2 kakalı bezde hafif ishal gibi görüyorum. Yenidoğanda neden olur ? Sadece anne sütü içiyor. Ben bugün baya kayısı yedim ondan mıdır ya ?

Kızlar 2 kakalı bezde hafif ishal gibi görüyorum. Yenidoğanda neden olur ? Sadece anne sütü içiyor. Ben bugün baya kayısı yedim ondan mıdır ya ?
Chat gbt resmini atın şaka bi yana ishal gibi gözüküyor arada bence de o çok önemli biş ideğil sümüksü yapı varsa yeşile dönükse falan takip edilebilir diye biliyorum ilk deneyimden

Chat gbt resmini atın şaka bi yana ishal gibi gözüküyor arada bence de o çok önemli biş ideğil sümüksü yapı varsa yeşile dönükse falan takip edilebilir diye biliyorum ilk deneyimden
Çok teşekkür ederim cevap için. Hiç kullanmadım bakarım chat gbt tecrübeye her zaman saygım var. Ya aslında her zamanki gibi ama biraz daha sıvı geldi bana. Benim yediklerimden etkilenir mi acaba bebek bilemedim.

İshalden kastınız nedir? Yenidoğan bebek kakası zaten ishal şeklinde olur. Yani sarı, pütürlü bir kaka. İlk 1-2 gün mekonyum denen anne karnında beslenirken oluşan kakayı yaparlar, siyah yapışık bir kıvamda olur. Sonra gerçek kakasına geçmeden önce koyu yeşile döner, 1-2 gün de bu şekilde yapar. Sonra gerçek kakasına geçer, yani sarı sulu ve pütürlü kaka. Kanlı bir kaka varsa süt alerjisi olduğu söylenir, köpüklü olursa gaz sorunu olduğu içindi sanırım. Yenidoğanlarda 1 haftaya kadar bile kaka yapmasa 1 hafta sonunda yine sarı sulu bir kaka yaparsa normaldir. Sert, katı, zor kaka yaparsa ancak o zaman kabız denilebilir.

Diyaframı filan düzgün yerleştirdin mi kuzum

Sarı pütürlü ama sanki biraz daha çişle karışır daha sıvı gördüm. Chatgb sordum ishal değil diyor inşallah öyledir. Cevabınız için teşekkür ederim.

Bu arada cihaz hakkında bir şey soracaktım. Siz kaçıncı seviyeye kadar kullanabiliyorsunuz? Yani 11-12den sonra epey acıtıyor dşyorlar doğru mudur ? Yani acısını hissediyor musunuz
Aklıma bir şey geldi. Acaba yanlış simgede mi kullanıyorsunuz ? 15 te su simgesi gibi olan simgede kullanır mısınız ?

Off kızlar isyanlardayım bu göğüs hassasiyeti ne zaman geçecek memeyi tuturana kadar çığlık atıyorum acıdan ağlıyorum resmen

Bu arada cihaz hakkında bir şey soracaktım. Siz kaçıncı seviyeye kadar kullanabiliyorsunuz? Yani 11-12den sonra epey acıtıyor dşyorlar doğru mudur ? Yani acısını hissediyor musunuz
Açma kapama tuşuyla açtınız. Hemen yandaki pause düğmesine bir kez basın 15 kalsın ve su damlası şeklinde kalsın. Bir daha basarsanız kalp şekli filan var onlar masaj modu filan siz su damlasında kalın. Onla çekiyor

Ben arkadaşın dediğini yaptım bebek emmiyorken gümüş kapağı sade takıyorum çok iyi geldi. Emerken o hassasiyet oluyor.
Emzirdikten sonra takıyorum ben de ama bu ekstrem bir acı dayanılacak gibi değil ki ben doğumda fazla sancı verildiği halde bile dayandım ama buna dayanamıyorum

İshal derken nasıl ishal? Bizimki de hep biraz yumuşak, sıvıya yakın yapar. Bez emiyor gibi oluyor hatta bir kısmını. Öyle yetişkinler gibi şekilli olmaz yani zaten sanırım yenidoğanda

Ben lohusalık depresyonuna giricem sanırım emzirirken sinir basıyor çünkü sütüm az ve dün gece 2 buçuk saat bi ağladı bi emdi çok zorlanıyorum ya ben hiç böyle hayal etmemiştim ne hamileliği ne doğumu ne bu süreci

Evet o modda deniyorum ama yok yani. Cihaz vakumu sorunlu geldğ muhtemelen çünkü damla işaretinde 15 e getiriyorum ama hafif bi hissiyat oluşuyor. Normalde epey hissettirmesi gerekirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…