2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Maalesef ilk başta bir şok yaşanıyor. Ben de ilk bebeğimde bunu yaşadım. Küme beslenme dedikleri saatlerce kesintisiz emme sürecini yaşardık. 5 saat kesintisiz emerdi, asla bırakmazdı. Bunlar özellikle yenidoğan dönemine has süreçler. Birkaç aya daha iyi olacak. Emip hop uyuyacaklar büyük ihtimalle yine sık uyansalar bile. O dünyaya, biz anneliğe alışacağız

Haftanızla ölçümler paralel miydi bu zamana kadar?

Ay burun tıkanıklığını duyunca tüylerim diken diken oluyor oğlumun alerjisinden dolayı klima vs kurutuyor olabilir mi? Serum fizyolojik damlatıp, otri bebe gibi bir aspiratörle burnunu temizlemeyi deneseniz?

Şu parçayı doğru taktınız değil mi?
Benim göğüs uçlarım yara olduğu için ben ilk modda 4 te sağiyorum. 15 e dayanamıyorum ben belki yara olduğu içindir.Bilemedim

Eklentiler

• 1000125153.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 37
Sen kablolu hangisini kullanıyosun canım

Kızlar biz kandida mantarı olmuşuz o yüzden o kadar acı hissediyormuşum bugün acilden gittik sonunda bir hemşire fark etti kaç kere doktor hemşire gördü anlamadılar inşallah iyileşiriz ilaçlarla bir de bugün baya kanamam oldu acaba 24.günde adet görmek normal mi 30da filan gören oluyormuş

Çok üzülüyorum, beslenirken de zor oluyor :/ siz nasıl açıyorsunuz? Kastettiğiniz serum fizyolojik sıkmak mı acaba yoksa kullandığınız başka bir şey var mı
Hastanede gösterdikleri gibi 2 ml enjektörle burnuna sıkıyorum sonra yüzü yere bakacak şekilde kaldırıp pat pat yapıyorum sırtına. Akıyor zaten ama sık yapmadığım için sanırım geniz akıntısına çevirdi. Günde üç dört defa yapınca daha iyi nefe alıyor ama ne bileyim korkuyorum sanırım yaparken

Çok geçmiş olsun memede değil mi ? Ben de bugün bir blogda okudum ilk kez gördüm böyle bir şey olabildiğini çok acılı oluyormuş ama çabuk da geçiyormuş. İnşallah bir an önce geçer

Ay inşallah yaa gerçekten annelik aşırı zormuş haklarını ödeyemeyiz. Umarım düzenimizi kurabiliriz yakın zamanda

Kızlar kızlar 4. Hafta atağı yaşayan var mı bebeğinde, bizim bgn 24. Günümüz bu günlerde başlayabiliyormuş 4. Hafta atağı, dalıp uyumuyor dün geceden beri, kucağıma almayayim çok ağlıyor, sürekli memede durmak istiyor her 3 saatte bezinde kaka olan kızım dün gece 11 de yaptı en son kakasını kabız değil normal yaptı ama ondan sonra yapmadı hiç doktoruna sordum normal dedi değişiyor artık büyüyor eskisi kadar sık yapmaz bazen günde bir kere de olabilir bazen hiç de yapmayabilir dedi atak haftası zormuş kızlar yaaa bide bgn eşimle bizim bebeğimiz uslu çok ağlamıyor falan diyorduk birbirimize sonra bi başladı ağlamaya kucağıma almadan susmuyor emmeden susmuyor benim kafaya huni takmaya az kaldı sizde durumlar nasıl

Kızlar burun tıkanıklığı ile ilgili yazılar gördüm bana doğum sonrası annem şapka takıp çıkarırsan sürekli burnu kapanır dedi bizde hiç takmadık şapka saçı da vardı şuan sünnet olduğu için kestik ama yine takmıyoruz. Eğer öyle bir şey yapıyorsanız aklınızda bulunsun.

Alla alla ne kadar değişik seyler var yaaa, cnm çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda geçer, çok acıyordur yaaaa bizimde bgn 24. Günümüz ben de kanama falan olmadı yani benim zaten doğumdan beri çok kanamam olmadı ghnluk ped kullanıyorum günlük leke gibi kanamalarım oldu hep doğumdan bu yana doktorum baktı ultrasonla normal dedi

Benzer durumdayız galiba 26 günlük bizimki de, ben de önceki sayfada yazmıştım, insallah atak haftasidir kolik değildir diye dua ediyoruz:)Artık kendimi inek gibi hissediyorum aksamlari beni görünce tek dusundugu şey meme ve sonsuza kadar emiyor uyuyakalmazsa, vermeyince uzun ağlama krizleri basliyor, tuvalete zor gidiyorum.

Kızlar bizim göbek dün düştü ama deliği dışarı doğru çıkık bu normal mi acaba yoksa farklı bir şey mi şiş ya da enfeksiyonlu değil sadece dışa dönük

Aaa 4. Hafta atağını bilmiyordum. Benim bebeğim 28 günlük ve son 3 gündür asla uyumuyor. Dün mesela öğlen 2 den gece 12 ye kadar hiç uyumadı. Normalde sütünü içer uyur. Ataktansa geçer o zaman diye avutayım kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…