Geldik doktordan her şey yolunda güzel dedi, 2-3 ay sonra yapılmak üzere bir masaj gösterdi.Sonraki günler vs sıkıntı çekti mi yani bezi değiştirirken vs ? Bir de ateş vs bir şey oldu mu
Maalesef ilk başta bir şok yaşanıyor. Ben de ilk bebeğimde bunu yaşadım. Küme beslenme dedikleri saatlerce kesintisiz emme sürecini yaşardık. 5 saat kesintisiz emerdi, asla bırakmazdı. Bunlar özellikle yenidoğan dönemine has süreçler. Birkaç aya daha iyi olacak. Emip hop uyuyacaklar büyük ihtimalle yine sık uyansalar bile. O dünyaya, biz anneliğe alışacağızBen lohusalık depresyonuna giricem sanırım emzirirken sinir basıyor çünkü sütüm az ve dün gece 2 buçuk saat bi ağladı bi emdi çok zorlanıyorum ya ben hiç böyle hayal etmemiştim ne hamileliği ne doğumu ne bu süreci
Haftanızla ölçümler paralel miydi bu zamana kadar?Kızlar merhaba ben doktoruma göre 40 haftalık hamileyim fakat Picos hastası olduğum için son adet tarihimde olmadığı için tamamen doktor hesaplaması bu normal doğum istiyorum fakat doktor 40 haftaya doldurduğun için pazartesi sezeryana alacağım dedi benim son adet tarihimi 23 Eylül olarak hesapladılar fakat 14 Ekim de kan verdiğimde betam tam sıfır çıkmış 26 Ekinde idrarda çift çizgi görmüşüm 27 Ekim deyse Beta değerim 2000 çıkmış bence doktorlar erken hesapladı şu an ben 37-38 arası bir haftada olduğumu düşünüyorum bunu doktora nasıl anlatabilirim pazartesi sezeryana girmek istemiyorum beklemek istiyorum fakat doktor bebeğin gelişimi iyi haftası ile uyumlu 3250 kilosu var dedi.Günü geçmiş gibi muamele yapıyor son yaptığım ultrasonlarda ise tahmini doğum tarihi 10 Temmuz 12 Temmuz bu aralıklar çıkıyor benim hesaplamalarım da bu yönde doktor hayır uyumlu diyor ne yapmalıyım
Ay burun tıkanıklığını duyunca tüylerim diken diken oluyor oğlumun alerjisinden dolayıHanımlar sizin bebelerin de burnunda poturtu var mı? Serum fizyolojik sıkıyorum ama hala bazen çok tıkanıyor doktora da hemşireye de söyledim aynı şeyi tekrar ediyorlar serum fizyolojik ama anormal gelmeye başladı
Philips avent sch550/20 almışım zamanında. Hem su sıcaklığını ölçüyor hem oda, memnunım, 4 senedir kullanıyorum.Kızlar bir de oda sıcaklık termometresi ve banyo suyu için sıcaklık ölçer öneriniz var mı? Kullanıp memnun kaldıklarınızı söyler misiniz
Şu parçayı doğru taktınız değil mi?Valla benim bugün mochi geldi şuan sinir krizi geçiriyorum. Ya ben beceremiyorum(ki sanmıyorum) ya da arızalı ürün gönderdiler. Bildiğim kadarıyla iadesi de yok çok üzgübüm. Hiçbir şekilde vakum gücü yok. Normalde seviye 15 te baya vakumlayıp göğüs acıtması gerekirken ben hissetmiyorum bile. Süt sağımı desen kabloluda 5 dk da tek göğüsten 50 ml sağarken bunda 20 dk da 20 ml sağdım zor zor . Nasıl halletcem bilmiyorum şuan çöpe atmamak için zor tutuyorum kendimi
Valla benim bugün mochi geldi şuan sinir krizi geçiriyorum. Ya ben beceremiyorum(ki sanmıyorum) ya da arızalı ürün gönderdiler. Bildiğim kadarıyla iadesi de yok çok üzgübüm. Hiçbir şekilde vakum gücü yok. Normalde seviye 15 te baya vakumlayıp göğüs acıtması gerekirken ben hissetmiyorum bile. Süt sağımı desen kabloluda 5 dk da tek göğüsten 50 ml sağarken bunda 20 dk da 20 ml sağdım zor zor . Nasıl halletcem bilmiyorum şuan çöpe atmamak için zor tutuyorum kendimi
Sen kablolu hangisini kullanıyosun canımValla benim bugün mochi geldi şuan sinir krizi geçiriyorum. Ya ben beceremiyorum(ki sanmıyorum) ya da arızalı ürün gönderdiler. Bildiğim kadarıyla iadesi de yok çok üzgübüm. Hiçbir şekilde vakum gücü yok. Normalde seviye 15 te baya vakumlayıp göğüs acıtması gerekirken ben hissetmiyorum bile. Süt sağımı desen kabloluda 5 dk da tek göğüsten 50 ml sağarken bunda 20 dk da 20 ml sağdım zor zor . Nasıl halletcem bilmiyorum şuan çöpe atmamak için zor tutuyorum kendimi
Hastanede gösterdikleri gibi 2 ml enjektörle burnuna sıkıyorum sonra yüzü yere bakacak şekilde kaldırıp pat pat yapıyorum sırtına. Akıyor zaten ama sık yapmadığım için sanırım geniz akıntısına çevirdi.Çok üzülüyorum, beslenirken de zor oluyor :/ siz nasıl açıyorsunuz? Kastettiğiniz serum fizyolojik sıkmak mı acaba yoksa kullandığınız başka bir şey var mı
Çok geçmiş olsun memede değil mi ? Ben de bugün bir blogda okudum ilk kez gördüm böyle bir şey olabildiğini çok acılı oluyormuş ama çabuk da geçiyormuş. İnşallah bir an önce geçerKızlar biz kandida mantarı olmuşuz o yüzden o kadar acı hissediyormuşum bugün acilden gittik sonunda bir hemşire fark etti kaç kere doktor hemşire gördü anlamadılarinşallah iyileşiriz ilaçlarla bir de bugün baya kanamam oldu acaba 24.günde adet görmek normal mi 30da filan gören oluyormuş
Ay inşallah yaa gerçekten annelik aşırı zormuş haklarını ödeyemeyiz. Umarım düzenimizi kurabiliriz yakın zamandaMaalesef ilk başta bir şok yaşanıyor. Ben de ilk bebeğimde bunu yaşadım. Küme beslenme dedikleri saatlerce kesintisiz emme sürecini yaşardık. 5 saat kesintisiz emerdi, asla bırakmazdı. Bunlar özellikle yenidoğan dönemine has süreçler. Birkaç aya daha iyi olacak. Emip hop uyuyacaklar büyük ihtimalle yine sık uyansalar bile. O dünyaya, biz anneliğe alışacağız
Alla alla ne kadar değişik seyler var yaaa, cnm çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda geçer, çok acıyordur yaaaaKızlar biz kandida mantarı olmuşuz o yüzden o kadar acı hissediyormuşum bugün acilden gittik sonunda bir hemşire fark etti kaç kere doktor hemşire gördü anlamadılarinşallah iyileşiriz ilaçlarla bir de bugün baya kanamam oldu acaba 24.günde adet görmek normal mi 30da filan gören oluyormuş
Benzer durumdayız galiba 26 günlük bizimki de, ben de önceki sayfada yazmıştım, insallah atak haftasidir kolik değildir diye dua ediyoruz:)Artık kendimi inek gibi hissediyorum aksamlari beni görünce tek dusundugu şey meme ve sonsuza kadar emiyor uyuyakalmazsa, vermeyince uzun ağlama krizleri basliyor, tuvalete zor gidiyorum.Kızlar kızlar 4. Hafta atağı yaşayan var mı bebeğinde, bizim bgn 24. Günümüz bu günlerde başlayabiliyormuş 4. Hafta atağı, dalıp uyumuyor dün geceden beri, kucağıma almayayim çok ağlıyor, sürekli memede durmak istiyor her 3 saatte bezinde kaka olan kızım dün gece 11 de yaptı en son kakasını kabız değil normal yaptı ama ondan sonra yapmadı hiç doktoruna sordum normal dedi değişiyor artık büyüyor eskisi kadar sık yapmaz bazen günde bir kere de olabilir bazen hiç de yapmayabilir dediatak haftası zormuş kızlar yaaa bide bgn eşimle bizim bebeğimiz uslu çok ağlamıyor falan diyorduk birbirimize sonra bi başladı ağlamaya kucağıma almadan susmuyor emmeden susmuyor benim kafaya huni takmaya az kaldı sizde durumlar nasıl
Çok şükür sevindimGeldik doktordan her şey yolunda güzel dedi, 2-3 ay sonra yapılmak üzere bir masaj gösterdi.
Phlips avent kullanıyorum kesinlikle çok memnunum. Hem çok hızlı sağıyor hemde tüm memeyi boşaltıyorSen kablolu hangisini kullanıyosun canım
Aaa 4. Hafta atağını bilmiyordum. Benim bebeğim 28 günlük ve son 3 gündür asla uyumuyor. Dün mesela öğlen 2 den gece 12 ye kadar hiç uyumadı. Normalde sütünü içer uyur. Ataktansa geçer o zaman diye avutayım kendimiKızlar kızlar 4. Hafta atağı yaşayan var mı bebeğinde, bizim bgn 24. Günümüz bu günlerde başlayabiliyormuş 4. Hafta atağı, dalıp uyumuyor dün geceden beri, kucağıma almayayim çok ağlıyor, sürekli memede durmak istiyor her 3 saatte bezinde kaka olan kızım dün gece 11 de yaptı en son kakasını kabız değil normal yaptı ama ondan sonra yapmadı hiç doktoruna sordum normal dedi değişiyor artık büyüyor eskisi kadar sık yapmaz bazen günde bir kere de olabilir bazen hiç de yapmayabilir dediatak haftası zormuş kızlar yaaa bide bgn eşimle bizim bebeğimiz uslu çok ağlamıyor falan diyorduk birbirimize sonra bi başladı ağlamaya kucağıma almadan susmuyor emmeden susmuyor benim kafaya huni takmaya az kaldı sizde durumlar nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?