Evet doğru. Ertesi gün aradım da öğrendim çok şükür. Hepimiz bu telaşlı günleri sorunsuz aşalım, her test ister istemez heyecan yaratıyorKötü bir şey yoktur içinizi ferah tutun çok kez ararlardır yoksa.
çok haklısınız allahın izniyle kötü bir şey çıkmamış :)Evet doğru. Ertesi gün aradım da öğrendim çok şükür. Hepimiz bu telaşlı günleri sorunsuz aşalım, her test ister istemez heyecan yaratıyor
Nasıl farkedildi peki?Kızlar biz kandida mantarı olmuşuz o yüzden o kadar acı hissediyormuşum bugün acilden gittik sonunda bir hemşire fark etti kaç kere doktor hemşire gördü anlamadılarinşallah iyileşiriz ilaçlarla bir de bugün baya kanamam oldu acaba 24.günde adet görmek normal mi 30da filan gören oluyormuş
Evet göğüsteki acıdan dolayı gittim mantar enfeksiyonuymuşÇok geçmiş olsun. Kandida mantarı neymiş ? Göğüsteki acıdan dolayı gitmiştiniz değil mi ?
Kakasını yaptığında nasıl bir kıvamda yapıyor onu kontrol edin mutlaka. İlk kakası muhtemelen siyah bir kakaydı, ki bu çok normal. Şimdi sonraki kakasını gözlemleyin bakalım hangi renk ve kıvamda olacak? Eğer kıvamı sulu, koyu yeşil veya sarı bir kaka olursa normaldir, ama eğer zor yaptığı sert bir kaka olur ise kabız anlamına gelir, doktorunuza söylersiniz, ona göre bir müdahalede bulunur. Yenidoğanlarda 1 haftaya kadar kaka yapmaması normal kabul ediliyor.Hanımlar benim bebeğim bu gün 6 günlük oldu. İlk kakasını geç yapmıştı (doğduktan 3 gün sonra). Ve ilk kakadan sonra hala hiç kaka yapmadı. Yani perşembe ilk kakasını yaptı iki gündür kaka yapmadı. Bu normal mi? Emmesi de çok şükür iyi.
Tamam çok teşekkür ederimKakasını yaptığında nasıl bir kıvamda yapıyor onu kontrol edin mutlaka. İlk kakası muhtemelen siyah bir kakaydı, ki bu çok normal. Şimdi sonraki kakasını gözlemleyin bakalım hangi renk ve kıvamda olacak? Eğer kıvamı sulu, koyu yeşil veya sarı bir kaka olursa normaldir, ama eğer zor yaptığı sert bir kaka olur ise kabız anlamına gelir, doktorunuza söylersiniz, ona göre bir müdahalede bulunur. Yenidoğanlarda 1 haftaya kadar kaka yapmaması normal kabul ediliyor.
Ben teşekkür ederim bu güzel mesajınız için, arkadaşız aslında burada hepimiz zaten.Aa çok iyi anladım. Allah razı olsun çok güzel bilgiler veriyorsunuz. Normal hayatımızda arkadaş olmak isteyeceğim güzel insanlardansınızçok teşekkür ederim cevap için. Yağlı kısma varmıyorsa inşallah karnı doyuyordur ah ah
Benim doğduğu günden beri klimalı odadayız. Gece gündüz açık 25 te açıyoruz. Ben direkt vurmayan tarafta oturuyorum alt üst takım giydiriyorum şapka eldiven yok ince müslin örtü örtüyorum bacaklarına da başka bir ince müslin örtüyorum geniş olarak. Öyle bile bazen geceleri terliyorKızlar klimalara geçtiniz mı bu gece aşırı sicak annemlerden döndüm evime ablam yanımda çocukları hararet basınca klimayı açtık bebişe tulum çorap şapka giydirdim 1 muslin 1 ince battaniyeyle kundak yaptım 1 örgü orta kalınlıktaki olanı da üstüne örttüm ama klimadan dolayı hala üşüyor olduğun düşünüyorum siz ne durumdasınız kaç derecede nasıl giydirerek açıyorsunuz klimaları
Normali öyle olur zaten.Kızlar bizim göbek dün düştü ama deliği dışarı doğru çıkık bu normal mi acaba yoksa farklı bir şey mi şiş ya da enfeksiyonlu değil sadece dışa dönük
Allah Allah o ne yahu, çok enteresan. Aman test sonucuyla ilgili olmasın da hiçbirimiz içinAradılar. Emzirmek sizce önemli mi ? Önemi ne sizce gibi sorular sordular.
Sıcak bebekleri daha fazla hasta eder demişti doktorumuz. Duş yaptıktan sonra sadece şapka takıyoruz onun dışında doğduğundan beri ne şapka ne eldiven hiçvir şey giydirmiyorum. Genelde zıbınla kalıyor, klima açılırsa altına pijamasını çekiyorum ya da müslüm örtü örtüyorum üzerine. Benim bebeğim sıcsğamhiç gelemiyorum.Kızlar kısa kollu zıbın üstüne müslin ile kundak yaptım yatırdım. Çok terlemiş yavrum ama çözersem de uyanıyor, çok zor uyuttum kundakla uyudu. Siz nasıl yatırıyorsunuz gece? Şapka giydirmeyi de bıraktım 2-3 gündür çok sıcak zaten. Üşür üşür diye diye annemin zoruyla kat kat giyinmekten piştik zaten o gidince soydum biraz çocuğu
Misafirleriniz gelmeye başladı mı? Benim başladı yavaş yavaş. Daha 3 haftalığız ama. Ay hazırlık da yapamıyorum hiç. Bugün gelenlerden biri yakın arkadaşımdı sağolsun bana bşr şey yaptırmadı kendşsş yapmış getirmiş herşeyi. Ben daha mutfağa girip adam akılkı yemek yapamıyorum. Hep kısa basit şeyler. Yumurta tost makarna gibi. Hiç o kadar uzun uyumuyor.3-4 gündür akşamları çok zor uyutuyorum.
Arkadaşım da yeni doğum yaptı bugun konusu gecti 5-6 gün yenidoganlarda normal kabul ediliyormuş kaka yapmaması doktor öyle söylemiş ancak düzene giriyor vsHanımlar benim bebeğim bu gün 6 günlük oldu. İlk kakasını geç yapmıştı (doğduktan 3 gün sonra). Ve ilk kakadan sonra hala hiç kaka yapmadı. Yani perşembe ilk kakasını yaptı iki gündür kaka yapmadı. Bu normal mi? Emmesi de çok şükür iyi.
Hava temizleyici kurutuyor havayı diyorlar.. İstanbul çok nemli tabii , cihaz hatasızsa 50 küsürlerde oluyor nem geneldeOdanın nemi 40-60 arası olmalı. Sizde hava kuru mu? Hava temizleyici varken buhar makinasına gerek olur mu bilemedim.
Ben veriyorum çok rahatlıkmış ilk başta almıyordu sürekli memedeydi şimdi memeden sonra emziği veriyorum uyuyorCevap alamadım soruya ama bizimki sürekli emmek istiyor uyurken bile ağlıyor ağzı boş kalınca yeni huy edindi eskiden de memede uyuyordu ama artık göğüslerim çok acıdığı için öyle 30-40dk tutamıyorum memede sağıp biberonla veriyorum
Kucakta olmak istemeyen bebiş var mı?Ay kızlar burayaı unutmuşum nasılsınız bn yorgunum çok şğkğr iyileştim dikişlerim döküldü ama bebeğimin gazı var ağlıuor bazen ve galiba kucağa alıştı hep kucakta olmak istiyor
Benim süt sağma makinesinin yanında gelmişti. Evet, ağzından aktı hep bana akışı çok hızlı geldi kullanmadımKızlar lansinoh biberon kullanan var mı? Biberonu ters çevirdiğiniz zaman kendiliğinden damla damla süt akıyor mu?
Ben yavaş akışlı olarak aldım biberonu ama satıcı mı hatalı gönderdi anlamadım. Bebek içerken ağzının kenarları bile süt doluyor. Bende bi çevirip kontrol edeyim dedim çevirince şıp şıp süt akıyor. Aventte öyle bir durum yoktu. Satıcı hatalı ürün göndermiş olabilir mi?
Bu aralar aldığım her şey neden yanlış geliyor
Bende sleepy sızdırma yapınca molfixi deneme amaçlı aldım ama pişik yaptı bir daha asla kullanmam. Bende primaya geçtim bir de onu deneyeceğimMolfix bizde de hem sızdırma hem pişik yaptı. Baby turco ya geçtim, fena değil memnunum aslında ama bebem natural ı çok övmüşler birde onu deneyeceğim. Sipariş verdim ama daha gelmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?