2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Merhaba siz kal haftalık sünnet ettirdiniz ? Süreciniz nasıl geçti ?

Bu konuyla ilgili sonradan ne oldu acaba? Umarım her şey yolundadır. Bizim ilk topuk kanında bir değer hafif yüksekti. İkincide sorun varsa aranacaksın dediler çok şükğr arayan yok bugün 12.gün. Sizinki ne kadar sürede çıktı

Ay burun tıkanıklığını duyunca tüylerim diken diken oluyor oğlumun alerjisinden dolayı klima vs kurutuyor olabilir mi? Serum fizyolojik damlatıp, otri bebe gibi bir aspiratörle burnunu temizlemeyi deneseniz?
Bizde de klima ve hava temizleyici çalışıyor mecburen maalesef:/ buhar makinesi de mi açsam hiç deneyip verim aldınız mı?
Serum fizyolojik damlatıyoruö normalde hapşırıp sümükleri öne getirmesi gerekiyor ama yapmıyor :/ önde görürsem çekiyorum

Ben de aşırı korkuyorum, küçüklerden var iki damla damlatıyorum sadece onda bile nefesini zor ayarlıyor geri

Aa çok iyi anladım. Allah razı olsun çok güzel bilgiler veriyorsunuz. Normal hayatımızda arkadaş olmak isteyeceğim güzel insanlardansınız çok teşekkür ederim cevap için. Yağlı kısma varmıyorsa inşallah karnı doyuyordur ah ah

Kızlar oğlumun poposu pişik oldu kıpkırmızı yanlara kadar molfix ıslak mendil ve bez kullanıyorum değiştirmeyi düşünüyorum siz neler kullanıyorsunuz
Molfix bizde de hem sızdırma hem pişik yaptı. Baby turco ya geçtim, fena değil memnunum aslında ama bebem natural ı çok övmüşler birde onu deneyeceğim. Sipariş verdim ama daha gelmedi.

Çok geçmiş olsun. Kandida mantarı neymiş ? Göğüsteki acıdan dolayı gitmiştiniz değil mi ?

Doğalı 17 gün oldu, ilk kanı 2. Gün, 2. Kanı 7. Gün verdik. İlçe sağlık topuk kanı için aramadık dedi. Sonra tekrar aramadılar. Umarım arayan da olmaz ne sizi ne bizi, kimseyi.

Aradılar. Emzirmek sizce önemli mi ? Önemi ne sizce gibi sorular sordular.

Ben de aşırı korkuyorum, küçüklerden var iki damla damlatıyorum sadece onda bile nefesini zor ayarlıyor geri
Aspiratörle daha zor oluyor. Burnu da tam açılmadığı için daha çok geriliyorlar sanki. Aspiratör burnuna değdiği an çığlığı koparıyor. Enjektörle açtıktan sonra peçeteyle kurulayınca ağlamıyor daha sakin oluyor benimki

Odanın nemi 40-60 arası olmalı. Sizde hava kuru mu? Hava temizleyici varken buhar makinasına gerek olur mu bilemedim.

Ay kızlar burayaı unutmuşum nasılsınız bn yorgunum çok şğkğr iyileştim dikişlerim döküldü ama bebeğimin gazı var ağlıuor bazen ve galiba kucağa alıştı hep kucakta olmak istiyor

32.gündeyiz bizde de 10 gün önce başladı, dünden beri biraz daha sakin gibi. İnşallah atak haftası diyedir uzun süreli bir şeyse çok zor böyle

Ben veriyorum emzik. Doğduktan sonra ilk iki gece memeyi ağzından bırakmadı. Hiç uyuyamadım, dinlemedim. 48 saat memedeydi resmen. Meme ucum yara oldu. Üçüncü günün sabahı ağlayarak eşimi emzik almaya gönderdim. Sürekli vermiyorum. Doyduğundan eminsem 2-3 tur emzirmeme rağmen aranıyorsa uyumakta zorlanıyorsa kendimi dinlendirmek için veriyorum. Bu da günde 2-3 defa ancak oluyor. İlk kızımda aynı böyleydi ama ben fazla mükemmeliyetçiydim. İlk bir ay emzik önerilmiyor diye vermemiştim. Perişan olmuştum. Açıkçası özellikle ilk günler beni çok rahatlattı. Dinlenebildim ve sütüm de arttı stresim azaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…