2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Kızlar 1 ay sonra 2. Ay aşılarını vuracağız. Hem devletin yaptıpı hem özel aşılar . Önceki çocuklarına yaptıran var ise ateşleri çıkıyor mu? o gün nasıl bir yol izlememiz gerekiyor? Özel hastanedeki doktorumuz 4 özel aşı yaptıracağını söyledi . Ağır gelir mi bebeğe . Ateş olayından biraz korkuyorum

Ne biliyim etrafımdakiler artık yalnız kalın birbirinize alışın sen eşin ve bebek artık kalmalısınız vs diyorlar da . Acaba dedim hata mı ediyorum . Ama 2 aylık olana kadar destek almaya devam edeceğim. Tek kalıp perişan olmaktansa bir süre düzensiz yaşarım eşim evden vs çalışıyor olsaydı çok korkmazdım da akşam 7 de ancak geliyor eve ve bulundupum şehirde hiçbir akrabam yok . Şuan içib görüştüğüm bir komşum bile yok. Bebekle akşama kdar baş başa kalmamız gerekecek. Ama 2 aylıktan sonra daha kolay olur diye umuyorum

Benim önceki nisan doğumlu. Ya şöyle yenidoğan bizden bir kat fazla giyinmeliymiş ya bende kısa kolluyla duruyorum öyle olumca kısa kollu zıbın üstüne hastane çıkışı takımları giydiriyorum (uzun kollu üst, patikli alt pantolon). Şapkayı hapşırıyor diye annem zorla giydirdi hep anlatamadım bunun refleks gibi bir şey olduğunu. Doğduğu andan beri hapşırıyor diyorum hala nasıl üşüttük biz bu çocuğu diyordu üstünğ değiştirirken hadi hadi yapıyordu sanırım bende bunların etkisinde kaldım. Aslında kırkı çıkınca soyarım diye düşünmüştüm ama çok sıcak pişirdim galiba çocuğumu. Zıbınla bırakayım bende bari gündüzleri

Bence hatalı ürün bizdekiler o kadar insanın beğendiği ürün bu olamaz yani kim beğenirki bunu. Yavaş akışlı ve akıtmayan biberon olarak bilinmiyor mu bu hey Allahım çocuğun ağzı süt doluyor
Evde bebedor ve mamajoo da var. Mamajoo da aynı şekilde damlıyor ama bebedor damlamıyor musluk açılmış gibi akıyor resmen
Bu arada ben hiç biberon almadım hediye geldi bunlar da neye göre alınır ona da bakmadım ama siz böyle söyleyince anladım bakmam gerekiyormuş demek ki

Etrafı boşverin, içgüdülerinizi dinleyin. Annem gitmek zorunda olmasa göndermezdim açıkçası. 2 aylıktan sonra kesinlikle daha kolay olur hatta inşallah belki daha erken alışırsınız.
Benim ilk çocukta rahatlamam 2,5 aydan sonra oldu. Ama o 2,5 ay sıfır destek kabusu yaşadım. 37 yıllık hayatımın en zor zamanlarıydı ve travmam oldu resmen ( tek etken bebiş değildi herşey üst üste gelmişti) 9 yıl cesaret edemedim o yüzden

Hata falan yok. Bu insanlar neden böyle her şeye burnunu sokmak zorunda hissediyorlar kendilerini, gerçekten anlayamıyorum. Ne var yani kalmayın n'olacak. Hazır hissedince istediğiniz kadar yalnız kalırsınız. Bu kişiden kişiye değişen bir durum. Hem belki anne kalmak istiyor git mi demeniz lazım mutlaka
Dayanamıyorum böyle gereksiz yorumlara

Hatta eşinle aranızdaki bağ sarsılır vs diyenler bile oldu

Evet demek ki böyle giydirmek lazım. Anneler zaten hep pimpirikli.

Hastanedeki bebek hemşireleri, bebek baştan üşür şapka takın demişti ben de banyodan sonra takıyorum mutlaka. Onun dışında çorap giysin demişlerdi
Ben gün içinde kısa kollu zıbın + patikli pijama , banyodan sonra kısa kollu zıbın + uzun kollu tulum giydiriyorum. Biz akşam yıkıyoruz ama güzel uyusun diye

İlgi istiyor demekki saglıkla huzurla büyüsün bende 38+4 bakalım ne zaman gelecek
Evet gerçekten dillerini çözünce herşey daha rahat oluyor, tek korkum nazar. Ha bide gece uykularım çok ağır uyumaya korkuyorum ama zaten geç uyuyup erken uyanıyorum sonra gün içinde annem ve ya eşim uyanıkken biraz uyuyorum iyi oluyor. Rabbim kimseyi zorda bırakmasın, biz yeni doğan annelerini de

Kızlar konusu geçti mi bilmiyorum tüm yazılanları okuyamıyorum malum sebepten D vitamini kontrolünde olduğumuz doktor henüz bize vermedi d vitamini kızım bugün 9 günlük sağlık ocağı kullan dedi ama çocuk doktoru başka demeden başlamak istemiyorum sizler d vitamini ne başladınız mı ya da ne zaman baslayacaksinjz ?hangi damlayı kullaniyosunuz yada kullanmayi dusubuyosunuz

Benim oğluma da verdi sağlık ocağı ilk gün verdim ishal karın ağrısı yaptı doktora gidince sordukları şimdi değil en az 15 günlük olunca başlayıp 1 yaşına kadar kullan dedi monovit D3 vitamini bizimki

Anladım.tesekkur ederim.Karin ağrısı yapiyomus onu duydum bende o yüzden başlayamadim.

Ben aldım canım daha yeni geldi.
Avent kullenıyorum ben de ama çok yavaş diye lansinoh alayım dedim. O da bu sefer çok hızlı çıktı kutusunun üzerinde s yazıyor ama sanırım 1 ay sonrası kullanılabilir. Kızım defalarca tıkandı bu biberonla. Yoksa lansinohun ucu daha güzel bence. Aynen dediğin gibi döndürünce damla damla akıtıyor

10 gün kadar önce doktor verdi devit3 ama bizimki çok mızmızlandı tadını sevmemiş olabilir diye sağlık ocağından monovit 3 verdiler onunla devam ediyoruz

10 gün kadar önce doktor verdi devit3 ama bizimki çok mızmızlandı tadını sevmemiş olabilir diye sağlık ocağından monovit 3 verdiler onunla devam ediyoruz
Doktorumuz monovit kullanma onda koruyucu katkı maddesi var dedi. Ocean marka verdi bize. Araştırmak isterseniz bilginiz olsun

Bize doğum yaptığım hastanede verdiler hemen başla dediler kullanıyoruz

Anladım.tesekkur ederim.Karin ağrısı yapiyomus onu duydum bende o yüzden başlayamadim.
Uyku sersemi ve bebeği emzirme çabası içinde biraz tuhaf yazmışım ama anlamışsınız demek istediğimi şimdi okuyunca ben bile zor anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…