Sizi çok iyi anlıyorum anladığıma emin olun yaniİkisine de ayrı kızıyor gibiyimben de beklentiyi sıfırlayabilsem rahatlarım belki de. Gözüm korktu birden. Annemle bile çok zorlanınca, nasıl yöneteceğimizi bilemedik büyük oğlumu. Ona da ayrı üzülüyorum düne kadar evin en küçüğüydü yaptıkları normal aslında. Normalde bana çok yardımcı bir çocuktur, edi ile büdü gibiydik. Onu da etiketlemiyorum ama idare edemeyince gözümde büyüyor her şey. Kafam ruhum karışık heralde.
Eşim de normalde hayatta bir yerlere götürmezdi tek başına oğlumu. Bizimki de beni bırakıp çıkmak istemiyor zaten. Oyuncakçı, dondurmacı tekliflerini bile reddediyor. Şimdi en sonunda kabul edip gittiler. Eşim tuttu ön koltuğa oturttucahil desem cahil değil. Oturtsana çocuk koltuğuna. Şimdi bir şey desem kavga edicez. Tüm durumlar karışık gördüğünüz gibi zihnimde
Beyaz gürültü ve yüz üstü yatırıorum gündüz, müsline de sütümü sıkıyorum biraz koku kalsın diyeYa kızlar günün büyük çoğunluğu bebişi uyutmaya çalışmakla geçiyor. Uyudu mu max 2 saat zaten acıkınca uyanıyor ve tekrar başa sarıyoruz. Hiç bir şey yapamıyorum. Hayır uyuyamadım diye bu kadar ağlanır mı yıkıyor ortalığı. Siz nasıl uyutuyorsunuz meme de de uyuyup kalması çok nadir, emzikde çok fayda etmedi. Kundağa sardım ayağımda sallıyorum şu an yeterki sussun diye.
Anladığınızı biliyorum teşekkür ederimSizi çok iyi anlıyorum anladığıma emin olun yanipolyanna da değilim güzelleme de yapmıyorum ama gerçekten teke tekken o düzen daha kolay kuruluo olcak. Ev hapsinde değilsiniz çıkarsınız hem oğlunuz hem bebek. Anane babane varken ekstra şımaeık davranışlar sergiliyor inanın annem gidince ağlama krizleri daha azaldı kızımda çünjü benim hayırndediğime onlar tamam diodu çocuklar çok akıllı. Uyudukça elimizden geldiğince büyüklerle olmalıyız işte ama insanız yani robot değiliz herşey güzel olcak en iyi anne olsak bile çocuklar psikolog komtuguna oturdugunda bizi anlatcaklar (cok dogru bi sözbu ) koca için bişi diyemiyırum aile dinamikleri çok başka oluyor herkesin
Ocean 400 lük pakette hem sprey hem damla ucu var. Damla formda kullanacaksanız 3 damla, sprey ucuyla kullanacaksanız 1 fısOcean sprey mi
maşallah, Gün içinde 2 saatlik uykular bana mükemmel geldi, benim bebeğim beşiğe koyduğum an uyanıyor. Memede de zar zor uyuyakalıyor anca yaylanarak yürürsem veya pilates topunda emzirirsem dalıyor onda da kucakta uyuyorYa kızlar günün büyük çoğunluğu bebişi uyutmaya çalışmakla geçiyor. Uyudu mu max 2 saat zaten acıkınca uyanıyor ve tekrar başa sarıyoruz. Hiç bir şey yapamıyorum. Hayır uyuyamadım diye bu kadar ağlanır mı yıkıyor ortalığı. Siz nasıl uyutuyorsunuz meme de de uyuyup kalması çok nadir, emzikde çok fayda etmedi. Kundağa sardım ayağımda sallıyorum şu an yeterki sussun diye.
Eve yardımcı gelior bana 4 gun en azından evi düşünmüyorum bazı günler açıkçası ama yine de çoğu şeyi yönetmek bize düşüyor. Düzen bozulmasın diye uğraşıyorum akşam yemeği oyun saati banyı saati uyku saati vs vs ve küçüğüde buna dahil etmeye çalışıyorum abladan izin alarakAnladığınızı biliyorum teşekkür ederimannem gidincr umarim korktuğum gibi olmaz. Düzenimizş kuruveririz. Aslında maddi manevi kimseye muhtaç olmayı istemiyorum. Ne bakıcı, ne oyun ablası, tek başıma idare etsem çok mutlu olurum maddi manevi. Geçen dönem ablamız gelemediğinde oğlum sabahtan akşama okuldaydı ve ikimizin birbirimize yettiği o düzen çok mutlu etmişti
Yani uykuyla bağlantısı var mı vilmiyorum. Bizim meme ememiyordu, doktorumuz genel kontrolünde fark etti. Direkt dilinin altına bakarsanız zaten orda bi bağ var , kısa ise hemen görünüyor zaten dilini çok fazla kaldıramıyor dil bağı engel oluyorB brcubrcu0101 canım dil bağı belirtilerin neydi senin çok kişide duyuyorum benim bebeğin de uzun uykuları olmuyor birisi olabilir mi sende de diyor sana sorayım dedim
Gece uyuyunca yerine yatırıyorum tam ohh uyuttum derken ağlama sesi. Gazı oluyor herhalde çığlık atıyor. Bu sefer meme istiyor yine gece kucakta uyuyor sabaha kadar. Sabah yorgun kalkıyorum.Benimde öyle ya çok yorucu geçiyor oturup ağlıyorum hatta yani o uyumuyor ben uyumuyorum harap olduk.
Gaz sancısı olduğu için emmek istiyor. Rahatlamak istiyor ama tekrar gazı oluyor. Bi kısır döngü yani. Biz de şuan aynı durumdayız.Kızlar bebeğim 4ten beri düzgün uyumuyor saat başı emmek istiyor tükendim cidden ne oldu böyle birden anlamadım emerken 10dkk emiyor 15 dkk uyurken emiyor yatağa koyduğum anda çığlık kıyamet eşim gazını çıkarıyor bu seferde uykusu dağılıyor hiç uyumuyor
Saat başı acıkabilir mi? Kıyamayıp emziriyorum ama hiç inanmıyorum aç olduğuna
2 çocuk bakabilenlere cidden büyük saygı duyuyorum ben birine zor bakıyorum artık tekrar çocuk sahibi olmayı düşünmüyorum anneannem nasıl 8 taneye bakmış aklım almıyor kadının ömrü bebek büyütmekle geçmişEve yardımcı gelior bana 4 gun en azından evi düşünmüyorum bazı günler açıkçası ama yine de çoğu şeyi yönetmek bize düşüyor. Düzen bozulmasın diye uğraşıyorum akşam yemeği oyun saati banyı saati uyku saati vs vs ve küçüğüde buna dahil etmeye çalışıyorum abladan izin alarakbanyo yaptırıorum mesela oynuo suda bebrği de tuvaletin üstüne otururken emziriorum banyom bitti dio koyuyorum ana kucağına o sırada önce ablayı hallediırum ağlıo küçük ama elimden gelenin en iyisi yapıorum ağlamadan çocuk büyümüo aynen öyle evin aurası değişiyo yalnız kalınca ilgilenince çocuklarla biraz bile olsa mutlu oluyolar
Emzirmezken yanma hissi oluyor mu?Emziren annelere sorum olacak. Bebek çoğu zaman doğru alıyor memeyi dikkat ediyorum. Böyle emdikten sonra göğüs ucumda acı ve hassasiyet kalıyor. Bir süre emzirmezsem geçiyor. Bu normal mi ?
Bebek memeyi tam ağzına almıyor olabilir. O zaman acı oluyor.Emziren annelere sorum olacak. Bebek çoğu zaman doğru alıyor memeyi dikkat ediyorum. Böyle emdikten sonra göğüs ucumda acı ve hassasiyet kalıyor. Bir süre emzirmezsem geçiyor. Bu normal mi ?
Evet biz de aynı sorunu yaşadık probiyotik damla çok iyi geldi bize biogaiaGaz sancısı olduğu için emmek istiyor. Rahatlamak istiyor ama tekrar gazı oluyor. Bi kısır döngü yani. Biz de şuan aynı durumdayız.
Emzirme pozisyonu yanlış olabilir, bebişin karnı, bacakları tüm vücudu size dönük olmalı/ kendi karnınıza yapışmalı. Memenizi C pozisyonunda tutup kahverengi bölgeyle birlikte tutturun sadece ucunu değilEmziren annelere sorum olacak. Bebek çoğu zaman doğru alıyor memeyi dikkat ediyorum. Böyle emdikten sonra göğüs ucumda acı ve hassasiyet kalıyor. Bir süre emzirmezsem geçiyor. Bu normal mi ?
Ebe 15 gün içinde sizi aramazlarsa sonuçların peşine düşmeyin demişti. Ben de bakmadım hiç.Enabızdan topuk kanı sonuçlarına bakan var mı? Tahlillerim sekmesinden Bebeğimin Tarama Sonucu sekmesine tıklamanız gerekiyor. Tarayıcıdan giriş yapmalısınız, uygulamadan olmuyor.
Hastane, eğer sonuç iyiyse görüntüleyemezsiniz demişti ama gerçekten böyle mi emin olmak istedim. Benimkinde görünmüyor. Sizde ne şekilde?
Bizde de gaz sancısı var. Sab simplex iyi geldi şu anlık, günde üçe kadar verilebiliyor ben bir kez veriyorum sütümü karıştırıpGaz sancısı olduğu için emmek istiyor. Rahatlamak istiyor ama tekrar gazı oluyor. Bi kısır döngü yani. Biz de şuan aynı durumdayız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?