2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Sizi çok iyi anlıyorum anladığıma emin olun yani polyanna da değilim güzelleme de yapmıyorum ama gerçekten teke tekken o düzen daha kolay kuruluo olcak. Ev hapsinde değilsiniz çıkarsınız hem oğlunuz hem bebek. Anane babane varken ekstra şımaeık davranışlar sergiliyor inanın annem gidince ağlama krizleri daha azaldı kızımda çünjü benim hayırndediğime onlar tamam diodu çocuklar çok akıllı. Uyudukça elimizden geldiğince büyüklerle olmalıyız işte ama insanız yani robot değiliz herşey güzel olcak en iyi anne olsak bile çocuklar psikolog komtuguna oturdugunda bizi anlatcaklar (cok dogru bi sözbu ) koca için bişi diyemiyırum aile dinamikleri çok başka oluyor herkesin

Beyaz gürültü ve yüz üstü yatırıorum gündüz, müsline de sütümü sıkıyorum biraz koku kalsın diye meme de uyuyor ama. Sürekli uyumuyor şu an da da bazen 1 saatte kalkıor bazen 2 bazen hiç uyumuo sabahtan akşama

Kızlar lansinoh giyilebilir pompa kullanan var mı? Ben mochi aldım sıkıntılı geldi o yüzden cesaret edip yenidini alamıyorum. Lansinon için akıtıyor vs diyenler var . Kullanışlı mı akıtıyor mu. Kolayca memeye tutturulup kullanılıyor nu. Mochide vakum sorunu yaşadım nuhtemelen cihaz hatalıydı ama yenisini almaya cesaret edemiyorum . Ama mutlaka birini almam lazım lansinoh sorunsuzsa almak istitoeum

Anladığınızı biliyorum teşekkür ederim annem gidincr umarim korktuğum gibi olmaz. Düzenimizş kuruveririz. Aslında maddi manevi kimseye muhtaç olmayı istemiyorum. Ne bakıcı, ne oyun ablası, tek başıma idare etsem çok mutlu olurum maddi manevi. Geçen dönem ablamız gelemediğinde oğlum sabahtan akşama okuldaydı ve ikimizin birbirimize yettiği o düzen çok mutlu etmişti

maşallah, Gün içinde 2 saatlik uykular bana mükemmel geldi, benim bebeğim beşiğe koyduğum an uyanıyor. Memede de zar zor uyuyakalıyor anca yaylanarak yürürsem veya pilates topunda emzirirsem dalıyor onda da kucakta uyuyor

Eve yardımcı gelior bana 4 gun en azından evi düşünmüyorum bazı günler açıkçası ama yine de çoğu şeyi yönetmek bize düşüyor. Düzen bozulmasın diye uğraşıyorum akşam yemeği oyun saati banyı saati uyku saati vs vs ve küçüğüde buna dahil etmeye çalışıyorum abladan izin alarak banyo yaptırıorum mesela oynuo suda bebrği de tuvaletin üstüne otururken emziriorum banyom bitti dio koyuyorum ana kucağına o sırada önce ablayı hallediırum ağlıo küçük ama elimden gelenin en iyisi yapıorum ağlamadan çocuk büyümüo aynen öyle evin aurası değişiyo yalnız kalınca ilgilenince çocuklarla biraz bile olsa mutlu oluyolar

B brcubrcu0101 canım dil bağı belirtilerin neydi senin çok kişide duyuyorum benim bebeğin de uzun uykuları olmuyor birisi olabilir mi sende de diyor sana sorayım dedim
Yani uykuyla bağlantısı var mı vilmiyorum. Bizim meme ememiyordu, doktorumuz genel kontrolünde fark etti. Direkt dilinin altına bakarsanız zaten orda bi bağ var , kısa ise hemen görünüyor zaten dilini çok fazla kaldıramıyor dil bağı engel oluyor

Benimde öyle ya çok yorucu geçiyor oturup ağlıyorum hatta yani o uyumuyor ben uyumuyorum harap olduk.
Gece uyuyunca yerine yatırıyorum tam ohh uyuttum derken ağlama sesi. Gazı oluyor herhalde çığlık atıyor. Bu sefer meme istiyor yine gece kucakta uyuyor sabaha kadar. Sabah yorgun kalkıyorum.

Emziren annelere sorum olacak. Bebek çoğu zaman doğru alıyor memeyi dikkat ediyorum. Böyle emdikten sonra göğüs ucumda acı ve hassasiyet kalıyor. Bir süre emzirmezsem geçiyor. Bu normal mi ?

Kızlar bebeğim 4ten beri düzgün uyumuyor saat başı emmek istiyor tükendim cidden ne oldu böyle birden anlamadım emerken 10dkk emiyor 15 dkk uyurken emiyor yatağa koyduğum anda çığlık kıyamet eşim gazını çıkarıyor bu seferde uykusu dağılıyor hiç uyumuyor
Saat başı acıkabilir mi? Kıyamayıp emziriyorum ama hiç inanmıyorum aç olduğuna

Gaz sancısı olduğu için emmek istiyor. Rahatlamak istiyor ama tekrar gazı oluyor. Bi kısır döngü yani. Biz de şuan aynı durumdayız.

2 çocuk bakabilenlere cidden büyük saygı duyuyorum ben birine zor bakıyorum artık tekrar çocuk sahibi olmayı düşünmüyorum anneannem nasıl 8 taneye bakmış aklım almıyor kadının ömrü bebek büyütmekle geçmiş

Enabızdan topuk kanı sonuçlarına bakan var mı? Tahlillerim sekmesinden Bebeğimin Tarama Sonucu sekmesine tıklamanız gerekiyor. Tarayıcıdan giriş yapmalısınız, uygulamadan olmuyor.

Hastane, eğer sonuç iyiyse görüntüleyemezsiniz demişti ama gerçekten böyle mi emin olmak istedim. Benimkinde görünmüyor. Sizde ne şekilde?

Emziren annelere sorum olacak. Bebek çoğu zaman doğru alıyor memeyi dikkat ediyorum. Böyle emdikten sonra göğüs ucumda acı ve hassasiyet kalıyor. Bir süre emzirmezsem geçiyor. Bu normal mi ?
Emzirme pozisyonu yanlış olabilir, bebişin karnı, bacakları tüm vücudu size dönük olmalı/ kendi karnınıza yapışmalı. Memenizi C pozisyonunda tutup kahverengi bölgeyle birlikte tutturun sadece ucunu değil

Ebe 15 gün içinde sizi aramazlarsa sonuçların peşine düşmeyin demişti. Ben de bakmadım hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…