2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Atakmis canım bazı bebislerde bir kaç günde bazılarinda bir hafta da geçiyormuş umarım çabuk geçer kendisi de yoruldu kıyamam yaaa doğru düzgün uyumadı sürekli emmekten yoruldu diyorum ama yine de memede durmak istiyor. Umarım çabuk atlatıriz atakları ataklarını yediğim bebeler

Evet yaaa uyusa da memede duruyor bırakmıyor çekiyorum memeyi sımsıkı turuyor çeksem de uyanıyor zor uyuyor bidaha zaten uyusa da sürekli mıkır mıkır kıpır kıpır dalıp uyumuyor neyse atakmis ve geçiyormuş en geç bir hafta içinde kolik olma ihtimalini düşünmedim ben hiç çünkü karnı rahat yumuşak gaz yok yani belli bgn doktoru da gazı yok dedi

Kızlar lansinoh biberonu ters çevirince bu şekilde hızlı hızlı kendiliğinden akması normal mi? Ürünüm hatalıysa yenisini alacağım ama normali mş bu? Eğer normali bu ise niye bu kadwr övülüyor bu ürün.

Eklentiler

• C7B297D2-EB3A-4C79-A72E-55D073F4F73E.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 40
Biz de hastanedeyken taktik şapka başka takmadım hiç, eldiven ben takıyorum ama çok çabuk çıkıyor asla durmuyor elinde ama yüzünü çok çizdi yavrum yaaa, benim annem de bana çok yardımcı onun sayesinde uyuyup dinlenebiliyordim haftaya pazar günü dönmek zorunda artık kendi başımızın çaresine bakmayı öğrenecez artık

Tırnaklarını kesin haftada bir, ben hastaneden gelir gelmez kestim, şimdi de haftada bir kesiyorum çok rahat eldivensiz hep ve yüzü çizilmiyor.

Tırnaklarını kesin haftada bir, ben hastaneden gelir gelmez kestim, şimdi de haftada bir kesiyorum çok rahat eldivensiz hep ve yüzü çizilmiyor.
Ayyy bgn ebebeğe gittim tırnak makasını almayı unuttum ben bebek törpüsü var ya o dan almıştım makas almamıştım oda şu an tırnakları çok ince ya canını yakar mıyım acaba diye deneyemedim bile

Biz sadece banyodan sonra şapka takıyoruz yarım saat kadar duruyor. İlk günler kısa kollu zıbın üstüne uzun kollu zıbın altına da patikli pantolon giydiriyordum. Sizin de mi önceki bebeğiniz kış bebeğiydi? Benim hep kış bebeğim oldu, onlardan alışkanlık galiba, illa kollar bacaklar örtünmeli gibi geliyor insana, çıplaklığı yakıştıramıyorum. Ama dün gündüz o kadar çok ağladı ki, ay acaba bunaldı mı çocuk dedim pantolonu uzun kollu zıbınını çıkarttım. Aaaa çocuk sen sus pus ol, bir keyiflendi, bir huzurlu oldu çocukcağız. Zavallım uzun kollu uzun paçalı darlamışım çocuğu haberim yok. Şu an sadece kısa kollu alttan çıtçıtlı zıbını var üstünde, bacaklar çıplak yani. Ay ama yine de gaz filan olur dedim çorap geçirdim ayaklarına içim rahat etmedi. Bir baktım şimdi kendisi kıpırdaya kıpırdaya çoraplarını da çıkartmış en iyisi bari müslin bir örtü örteyim diyorum. Çıplaklık içime sinmiyor hiç

Yani evet insan ilk kesişte tedirgin olabiliyor. Benim de ilk bebeğimde ablam kesmişti ilk tırnaklarını. Ama çok kolay bir şey aslında, biraz güvenirseniz kendinize hızlıca halledebilirsiniz, acıtılacak bir durum yok, yumuşak tırnakları hemen tek hamlede çıtçıt kesiliyor. İsterseniz ilk anneniz kessin.

Molfix bizde de hem sızdırma hem pişik yaptı. Baby turco ya geçtim, fena değil memnunum aslında ama bebem natural ı çok övmüşler birde onu deneyeceğim. Sipariş verdim ama daha gelmedi.
Bende ıslak mendilden şüphelendim bugün hep yıkadım poposunu birde pamukla su yaptım gece falan değişirken onu kullanıcam. Kullanınca bilgilendirir misin canım

Göğüs pompasıyla beraber geleni var bende o da aynı

Bir an önce yalnız kalmanıza neden gerek olsun ki eğer anneniz şikayetçi değilse. Hiç bir zaman ilk 2-3 ay kadar zor olmayacak. İlk çocukta insan baya bi afallıyor ama ikincide en azından psikolojik olarak hazır oluyorsunuz çünkğ başınıza gelecekleri az çok biliyorsunuz. Destek alabiliyorsanız alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…