- 14 Ağustos 2011
- 28.804
- 4.542
- 448
Aaa doktora bi sorayım ben de kullanırım olmazsaEvet biz de aynı sorunu yaşadık probiyotik damla çok iyi geldi bize biogaia
Evet bir saat içinde sürekli baştan yaşıyoruzGaz sancısı olduğu için emmek istiyor. Rahatlamak istiyor ama tekrar gazı oluyor. Bi kısır döngü yani. Biz de şuan aynı durumdayız.
Herkeste aynı sorunlar var demekki ya hiç rahat olan yok sanırımGece uyuyunca yerine yatırıyorum tam ohh uyuttum derken ağlama sesi. Gazı oluyor herhalde çığlık atıyor. Bu sefer meme istiyor yine gece kucakta uyuyor sabaha kadar. Sabah yorgun kalkıyorum.
Ocean vitamin d3 400 IU yazıyorOcean sprey mi
Teşekkür ederim gönderdim eşimi bakalımOcean vitamin d3 400 IU yazıyor
Sprey ve damlalık var içinde
Avent ve weebaby bizimki de tutmadı. Mamajoo biberon+emzik yenidoğan set şeklinde hediye gelmişti bir onu kabul etti o da uyumak istiyorsa 3 dj falan tutuyor yoksa atıp ağlamaya başlıyorAllah aşkına hangi emzikleri veriyosunuzphilips avent ultra air, soothie var tutmadı, mam var, bibs kauçuk var , wee babyaldım ecz yok tutmadı cadı kustu hep öğürüyo midesi bulanıo ilk kızımda tutmamıştı
Yalnız yazdıkça çıkıyor da ben bu çocuğa hiçbir şey almamışım her şeyi hediye gelmiş. Bir de çok alışveriş yapıyorsun gereksiz masrafsın diye diye beynimi yediler 9 ayAvent ve weebaby bizimki de tutmadı. Mamajoo biberon+emzik yenidoğan set şeklinde hediye gelmişti bir onu kabul etti o da uyumak istiyorsa 3 dj falan tutuyor yoksa atıp ağlamaya başlıyor
Ben bebeğimin sonuçları görüntüleyebiliyorum tüm sonuçlarda normal yazıyor. Ama bir hafta sonra e nabıza düşmüştü sonuçlarıEnabızdan topuk kanı sonuçlarına bakan var mı? Tahlillerim sekmesinden Bebeğimin Tarama Sonucu sekmesine tıklamanız gerekiyor. Tarayıcıdan giriş yapmalısınız, uygulamadan olmuyor.
Hastane, eğer sonuç iyiyse görüntüleyemezsiniz demişti ama gerçekten böyle mi emin olmak istedim. Benimkinde görünmüyor. Sizde ne şekilde?
Bizim 3.haftada kolik başladı tam 14.gündeEvet bir saat içinde sürekli baştan yaşıyoruz
Bizim daha 11.günümüz beslenip direkt uyuyan bebeğime nazar ettim sanırım yada kolik başlangıcı mı bu durum
Ben de kullanıyorum gerçekten rahatlattı ama sürekli kullanmak ne kadar doğru bilmiyorum. Sonuçta en az 2 ay daha gaz durumları olacak. Bu hafta 1. ay kontrolünde probiyotik kullanımı ile ilgili görüşeceğim doktorumuzlaBizde de gaz sancısı var. Sab simplex iyi geldi şu anlık, günde üçe kadar verilebiliyor ben bir kez veriyorum sütümü karıştırıp
Gaz durumları 10. günden sonra başlıyor maalesef.Evet bir saat içinde sürekli baştan yaşıyoruz
Bizim daha 11.günümüz beslenip direkt uyuyan bebeğime nazar ettim sanırım yada kolik başlangıcı mı bu durum
Banyo yaptırsam rahatlayıp uyur mu acaba şuan pes ettim göğsümde emerek uyuyorBizim 3.haftada kolik başladı tam 14.günde
Yarında böyle olursa damlayı sorayım doktora bu kız bizi zorlayacakGaz durumları 10. günden sonra başlıyor maalesef.
Gece uyuyunca yerine yatırıyorum tam ohh uyuttum derken ağlama sesi. Gazı oluyor herhalde çığlık atıyor. Bu sefer meme istiyor yine gece kucakta uyuyor sabaha kadar. Sabah yorgun kalkıyorum.
Allah aşkına hangi emzikleri veriyosunuzphilips avent ultra air, soothie var tutmadı, mam var, bibs kauçuk var , wee babyaldım ecz yok tutmadı cadı kustu hep öğürüyo midesi bulanıo ilk kızımda tutmamıştı
Kızlar 1 ay sonra 2. Ay aşılarını vuracağız. Hem devletin yaptıpı hem özel aşılar . Önceki çocuklarına yaptıran var ise ateşleri çıkıyor mu?o gün nasıl bir yol izlememiz gerekiyor? Özel hastanedeki doktorumuz 4 özel aşı yaptıracağını söyledi . Ağır gelir mi bebeğe . Ateş olayından biraz korkuyorum
Ben bunu almıştım öyle çok önemsemediğim için tek damaklı olmasına önem vermiştim doktorlar öyle önerdiği için. İlk verişte aldı ben ama doyduğunu anlamadığım için çok veremiyorumAllah aşkına hangi emzikleri veriyosunuzphilips avent ultra air, soothie var tutmadı, mam var, bibs kauçuk var , wee babyaldım ecz yok tutmadı cadı kustu hep öğürüyo midesi bulanıo ilk kızımda tutmamıştı
Yani siz öğrendikten 1 hafta sonra mı düştü? Yoksa tahlili yaptıktan 1 hafta sonra mı?Ben bebeğimin sonuçları görüntüleyebiliyorum tüm sonuçlarda normal yazıyor. Ama bir hafta sonra e nabıza düşmüştü sonuçları
Evet emzirme danışmanı da bunu kullanabilirsiniz ama beraberinde probiyotik öneriyorum demişti, ben de danışacağım bunu. Siz günde kaç kez veriyorsunuz?Ben de kullanıyorum gerçekten rahatlattı ama sürekli kullanmak ne kadar doğru bilmiyorum. Sonuçta en az 2 ay daha gaz durumları olacak. Bu hafta 1. ay kontrolünde probiyotik kullanımı ile ilgili görüşeceğim doktorumuzla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?