2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Gaz sancısı olduğu için emmek istiyor. Rahatlamak istiyor ama tekrar gazı oluyor. Bi kısır döngü yani. Biz de şuan aynı durumdayız.
Evet bir saat içinde sürekli baştan yaşıyoruz
Bizim daha 11.günümüz beslenip direkt uyuyan bebeğime nazar ettim sanırım yada kolik başlangıcı mı bu durum

Avent ve weebaby bizimki de tutmadı. Mamajoo biberon+emzik yenidoğan set şeklinde hediye gelmişti bir onu kabul etti o da uyumak istiyorsa 3 dj falan tutuyor yoksa atıp ağlamaya başlıyor

Avent ve weebaby bizimki de tutmadı. Mamajoo biberon+emzik yenidoğan set şeklinde hediye gelmişti bir onu kabul etti o da uyumak istiyorsa 3 dj falan tutuyor yoksa atıp ağlamaya başlıyor
Yalnız yazdıkça çıkıyor da ben bu çocuğa hiçbir şey almamışım her şeyi hediye gelmiş. Bir de çok alışveriş yapıyorsun gereksiz masrafsın diye diye beynimi yediler 9 ay 5-6 takım kıyafetle bez dışında aldıklarımız sayılı küçük şeyler hep
Sıfırdan her şeyi alsak cadı kazanında kaynatacaklardı beni demek ki

Ben bebeğimin sonuçları görüntüleyebiliyorum tüm sonuçlarda normal yazıyor. Ama bir hafta sonra e nabıza düşmüştü sonuçları

Bizde de gaz sancısı var. Sab simplex iyi geldi şu anlık, günde üçe kadar verilebiliyor ben bir kez veriyorum sütümü karıştırıp
Ben de kullanıyorum gerçekten rahatlattı ama sürekli kullanmak ne kadar doğru bilmiyorum. Sonuçta en az 2 ay daha gaz durumları olacak. Bu hafta 1. ay kontrolünde probiyotik kullanımı ile ilgili görüşeceğim doktorumuzla

Gece uyuyunca yerine yatırıyorum tam ohh uyuttum derken ağlama sesi. Gazı oluyor herhalde çığlık atıyor. Bu sefer meme istiyor yine gece kucakta uyuyor sabaha kadar. Sabah yorgun kalkıyorum.

Sanki ben yazmışım
Sürekli emmek istiyor gaz yüzünden
Aç desek kilo alımı iyi dedi doktor, bezi de doluyor.
Tükendim valla emzirmekten..
Hele çevremdekilerden "aranıyor" kelimesini duydukça çekip vurasım geliyor.
Göğüslerim dışarıda geziyorum.. uykuyu zaten hiç demeyeyim.
Kolik dedi bize doktor inşallah uzun sürmez

Benim oğlumda tutmuyor denemediğim kalmadı
İlk oğlum en dandiğini bile havada yakalıyordu
Tutan çocuk her şekilde tutuyor bence

İlk oğlunda hiçbir aşıda ateş olmamıştı bol bol emzirmiştim
Insallah bu kuzularda aynı şekilde etkilenmeden atlatırlar

Ben bunu almıştım öyle çok önemsemediğim için tek damaklı olmasına önem vermiştim doktorlar öyle önerdiği için. İlk verişte aldı ben ama doyduğunu anlamadığım için çok veremiyorum

Eklentiler

• image.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 49
Evet emzirme danışmanı da bunu kullanabilirsiniz ama beraberinde probiyotik öneriyorum demişti, ben de danışacağım bunu. Siz günde kaç kez veriyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…