- 2 Şubat 2023
- 1.017
- 2.417
- 63
- 34
Bu baharatlar para ne? Nasıl bir adet neler konuyor ben de yapayım hiç anne kayınvalide imkanım yokBizim dün 40 ımız çıktı teyzeleri
Kendimi okudum adeta. Sizin bebiş kaç günlük?Sanki ben yazmışım
Sürekli emmek istiyor gaz yüzünden
Aç desek kilo alımı iyi dedi doktor, bezi de doluyor.
Tükendim valla emzirmekten..
Hele çevremdekilerden "aranıyor" kelimesini duydukça çekip vurasım geliyor.
Göğüslerim dışarıda geziyorum.. uykuyu zaten hiç demeyeyim.
Kolik dedi bize doktor inşallah uzun sürmez
Kendimi okudum adeta. Sizin bebiş kaç günlük?
Sonucu öğrenememiştik. Olumsuz bir durum olursa 2 gün içinde ararlar demişlerdi aramadılar. Tahlili yaptırdıktan bir hafta sonra e nabıza da düşmüştü sonuçları.Yani siz öğrendikten 1 hafta sonra mı düştü? Yoksa tahlili yaptıktan 1 hafta sonra mı?
Bizde de sonuçlarda sadece sma var. Saptanmamıştır yazıyor. Ama diğerleri yok.Yani siz öğrendikten 1 hafta sonra mı düştü? Yoksa tahlili yaptıktan 1 hafta sonra mı?
Bizimki daha 16 günlük. Gazını öyle böyle çıkarıyor ama sürekli meme/mama istemesi aynı. Ben de şüpheye düşüyorum kakalı çişli bezi iyi olsa da. Muhtemelen gaz ve huzursuzluktan da meme istiyor başka açıklaması olamaz. Bir de zaman zaman memeyle kavga ediyor. Yatırıyorum memede yerine koyunca uyanıyor30 mayısta doğdu 1 aylık olduk
Geçen hafta başladı bizim sizin de öyle mi?
Ne kadar oldu vereli acaba? Sonuçları hastaneden/aile hekimliğinden öğrendiniz mi?Bizde de sonuçlarda sadece sma var. Saptanmamıştır yazıyor. Ama diğerleri yok.
Banyo + masaj oldukça iyi geliyor.Banyo yaptırsam rahatlayıp uyur mu acaba şuan pes ettim göğsümde emerek uyuyor
Bizimki daha 16 günlük. Gazını öyle böyle çıkarıyor ama sürekli meme/mama istemesi aynı. Ben de şüpheye düşüyorum kakalı çişli bezi iyi olsa da. Muhtemelen gaz ve huzursuzluktan da meme istiyor başka açıklaması olamaz. Bir de zaman zaman memeyle kavga ediyor. Yatırıyorum memede yerine koyunca uyanıyor
Aynıyız valla. Ben de göğüslerim açık devamlı güldüm bunaSanki ben yazmışım
Sürekli emmek istiyor gaz yüzünden
Aç desek kilo alımı iyi dedi doktor, bezi de doluyor.
Tükendim valla emzirmekten..
Hele çevremdekilerden "aranıyor" kelimesini duydukça çekip vurasım geliyor.
Göğüslerim dışarıda geziyorum.. uykuyu zaten hiç demeyeyim.
Kolik dedi bize doktor inşallah uzun sürmez
Benimki de öyleydi beslenip uyuyordu. 2. Hafta da başladı gaz sancıları.Evet bir saat içinde sürekli baştan yaşıyoruz
Bizim daha 11.günümüz beslenip direkt uyuyan bebeğime nazar ettim sanırım yada kolik başlangıcı mı bu durum
:))Aynıyız valla. Ben de göğüslerim açık devamlı güldüm bunagece emzirirken uyuyorum artık. Ya da kucağımda uyuyorum. İnşallah yerlerine yatarlar valla sabah perişan oluyorum. Evde biri uyansa ve çocuğu alsa diye yol gözlüyorum. Kollarım da hal kalmıyor.
15 gündür böyle mi seninkiBenimki de öyleydi beslenip uyuyordu. 2. Hafta da başladı gaz sancıları.
Evi ben de düşünmüyorum allahtan, ama yemek hep ben yapıyorum, onu kimseye güvenmiyorum. Gerçi yemek yapamazsak sipariş veririz gider.Eve yardımcı gelior bana 4 gun en azından evi düşünmüyorum bazı günler açıkçası ama yine de çoğu şeyi yönetmek bize düşüyor. Düzen bozulmasın diye uğraşıyorum akşam yemeği oyun saati banyı saati uyku saati vs vs ve küçüğüde buna dahil etmeye çalışıyorum abladan izin alarakbanyo yaptırıorum mesela oynuo suda bebrği de tuvaletin üstüne otururken emziriorum banyom bitti dio koyuyorum ana kucağına o sırada önce ablayı hallediırum ağlıo küçük ama elimden gelenin en iyisi yapıorum ağlamadan çocuk büyümüo aynen öyle evin aurası değişiyo yalnız kalınca ilgilenince çocuklarla biraz bile olsa mutlu oluyolar
Yemek isini vslla buzlugu doldurarak cozdum biraz da disarda soluyoruz yNi aynenEvi ben de düşünmüyorum allahtan, ama yemek hep ben yapıyorum, onu kimseye güvenmiyorum. Gerçi yemek yapamazsak sipariş veririz gider.
Muhtemelen bizim de öyle bir düzen olacak tek handikapı bizim abi saldırma modundabakalım hayırlısı
Giyilebilir olanları bilmiyorum ama ben elektrikli olanını kullanıyorum çok memnunum.Lansinoh giyilebilir göğüs pompao kullananlar ses verebilir mi? Memnun musunuz?
Çok acil giyilebilir almam lazım ama yine mağdur olmamak için birilerinin yorumuna ihtiyacım varGiyilebilir olanları bilmiyorum ama ben elektrikli olanını kullanıyorum çok memnunum.
Ben kullanıyorum çok memnunum. İkiz olduğu için bebeklerim sürekli sağım yapmıyorum emdikleri için boşaltıyorlar artık memeyi ama ilk doğdukları zaman 1 hafta yoğunbakımda kaldılar sürekli süt sağıp götürdüm bi sorun yaşamadımÇok acil giyilebilir almam lazım ama yine mağdur olmamak için birilerinin yorumuna ihtiyacım varben sağarak bebeği beslediğim için dışarda zorlanıyorum kablolu olanlar ile
Aynı şekilde, sessiz ol dedikçe gürültü yapıyor, bağırıyor çocuğu uyandırıyorYemek isini vslla buzlugu doldurarak cozdum biraz da disarda soluyoruz yNi aynenbenimki sarilcam diye mincirio ustunde falan atlamaya calisio yani olucak bunlar normal. En sinir odlugum uyutuyorum bebisi gelip bagirio bilerek yuksek sesle konusuo hop sil bastan uyuma dongusu sinir krizi gelio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?