2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Kendimi okudum adeta. Sizin bebiş kaç günlük?

Yani siz öğrendikten 1 hafta sonra mı düştü? Yoksa tahlili yaptıktan 1 hafta sonra mı?
Sonucu öğrenememiştik. Olumsuz bir durum olursa 2 gün içinde ararlar demişlerdi aramadılar. Tahlili yaptırdıktan bir hafta sonra e nabıza da düşmüştü sonuçları.

30 mayısta doğdu 1 aylık olduk
Geçen hafta başladı bizim sizin de öyle mi?
Bizimki daha 16 günlük. Gazını öyle böyle çıkarıyor ama sürekli meme/mama istemesi aynı. Ben de şüpheye düşüyorum kakalı çişli bezi iyi olsa da. Muhtemelen gaz ve huzursuzluktan da meme istiyor başka açıklaması olamaz. Bir de zaman zaman memeyle kavga ediyor. Yatırıyorum memede yerine koyunca uyanıyor

Gazını rahat cikariyorsa acaba emzik etmiş olabilir mi sizi? Her seferinde yutuyor mu?
Bizimki kıvranıyor tam çıkaramıyor damla kullanmaya başladık

Aynıyız valla. Ben de göğüslerim açık devamlı güldüm buna gece emzirirken uyuyorum artık. Ya da kucağımda uyuyorum. İnşallah yerlerine yatarlar valla sabah perişan oluyorum. Evde biri uyansa ve çocuğu alsa diye yol gözlüyorum. Kollarım da hal kalmıyor.

:))
Birileri varsa yanında çok güzel ben yalnızım annem 20 gün kalabildi.
Gerçi olsa da bana emziren biri lazım uyanıkken memede sadece çünkü
Aynı durumdayız gündüz yine insanın uykusu açılıyor bir şekilde de gece çok kötü
Bende uyumamak için sürekli videolar, filmler açıyorum.
Zaman biraz hızlı aksa da 3 aylarını doldursalar yavastan uyku düzenini oturtmaya başlarız (tabi inşallah)
Oğlumdaki hiçbir şey buna işlemiyor tüm bildiklerimi unutturdu bana minik fırlama :))

Evi ben de düşünmüyorum allahtan, ama yemek hep ben yapıyorum, onu kimseye güvenmiyorum. Gerçi yemek yapamazsak sipariş veririz gider.
Muhtemelen bizim de öyle bir düzen olacak tek handikapı bizim abi saldırma modunda bakalım hayırlısı

Yemek isini vslla buzlugu doldurarak cozdum biraz da disarda soluyoruz yNi aynen benimki sarilcam diye mincirio ustunde falan atlamaya calisio yani olucak bunlar normal. En sinir odlugum uyutuyorum bebisi gelip bagirio bilerek yuksek sesle konusuo hop sil bastan uyuma dongusu sinir krizi gelio

Çok acil giyilebilir almam lazım ama yine mağdur olmamak için birilerinin yorumuna ihtiyacım var ben sağarak bebeği beslediğim için dışarda zorlanıyorum kablolu olanlar ile
Ben kullanıyorum çok memnunum. İkiz olduğu için bebeklerim sürekli sağım yapmıyorum emdikleri için boşaltıyorlar artık memeyi ama ilk doğdukları zaman 1 hafta yoğunbakımda kaldılar sürekli süt sağıp götürdüm bi sorun yaşamadım

Aynı şekilde, sessiz ol dedikçe gürültü yapıyor, bağırıyor çocuğu uyandırıyor sakinleşecekler umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…