- 22 Kasım 2023
- 907
- 593
- 23
- 29
Biraz ağız alışkanlığı sanırım evet, ara ara yutkunuyor bazen de ağzını oyalıyor.Gazını rahat cikariyorsa acaba emzik etmiş olabilir mi sizi? Her seferinde yutuyor mu?
Bizimki kıvranıyor tam çıkaramıyor damla kullanmaya başladık
3,5 kg diye kalmış aklımda, yani öyle yazıyor olmaıs lazım. Ben de bekliyorum 3,5 kg olmasını. Arada çok az koydum bu sıralar. Biraz daha büyüdüğünde tadını çıkaracak inşBabybjörn tarzı ana kucağı en erken ne zaman kullanabiliriz? Ben babybjörn almıştım ama henüz cesaret edemedim doğumdan itibaren kullanılabilir dese de
Teşekkür ederimDoktorumuz monovit kullanma onda koruyucu katkı maddesi var dedi. Ocean marka verdi bize. Araştırmak isterseniz bilginiz olsun
Teşekkür ederimCanım sağlık ocağındaki ebe de, doğum yaptığım hastanedeki doktor da 15. Günden sonra D vitamini başlıyoruz dedi
Ocean 400 alırım ben yine
Babybjörn tarzı ana kucağı en erken ne zaman kullanabiliriz? Ben babybjörn almıştım ama henüz cesaret edemedim doğumdan itibaren kullanılabilir dese de
[/QUOTE
Ben iki gündür bindiriyorum kızımı, oturma kısmına küçük bi minder gibi bişey yaptı annem çok çukurda gibi oluyor diye onu koyup ince bi battaniye serip bindirdim
Benim kız da çok ağlıyor ama değişir daha diyo annem, çok küçük şimdi ağlaması normal diyo inşallah değişir, ben suyu sevsin çok isterim, bende eşimde suyu çok severiz günde 3 4 kez duşa girsem üşenmem, inşallah kızım da sever geçicidir inşallah bu ağlamalarıBir de benim kızım gibi bebeği banyodan nefret eden var mı? Önerisi olan olursa çok sevinirim. Katılıyor adeta elimiz ayağımıza dolanıyor. Halbuki suya doğum yaptım, bu ne yaman çelişki gerçekten..
Bizim büyükler de öyle diyor, sanırım henüz ürkütücğ geliyor dış dünya hala. Biraz gözleri açılsa, belki oyuncaklarla vs kandırırızBenim kız da çok ağlıyor ama değişir daha diyo annem, çok küçük şimdi ağlaması normal diyo inşallah değişir, ben suyu sevsin çok isterim, bende eşimde suyu çok severiz günde 3 4 kez duşa girsem üşenmem, inşallah kızım da sever geçicidir inşallah bu ağlamaları
Lansinoh giyilebilir di mi? akıtma yapıyor diyenler var . Bir de meme ucunun yerleştiği kısımda sorun yaşadınız mı ek olarwk uç almak gerekir miBen kullanıyorum çok memnunum. İkiz olduğu için bebeklerim sürekli sağım yapmıyorum emdikleri için boşaltıyorlar artık memeyi ama ilk doğdukları zaman 1 hafta yoğunbakımda kaldılar sürekli süt sağıp götürdüm bi sorun yaşamadım
Ben koyuyorum bir haftadir falan bugun anca durdu birazBabybjörn tarzı ana kucağı en erken ne zaman kullanabiliriz? Ben babybjörn almıştım ama henüz cesaret edemedim doğumdan itibaren kullanılabilir dese de
Musline sarip yikayabilirsiniz yavas yavas muslini acarak oyle korkmuyolar aslinda sudan bir de emzik kullaniosaniz emzikle fikir olsunBir de benim kızım gibi bebeği banyodan nefret eden var mı? Önerisi olan olursa çok sevinirim. Katılıyor adeta elimiz ayağımıza dolanıyor. Halbuki suya doğum yaptım, bu ne yaman çelişki gerçekten..
Biz de de oyle oldu ama o pisik oldugunu dusunuyorum baska ne olabilir ki ? Yara gibi cevirio maalesef , cinko lu pisik kremleri iyi geliyor aslinda bir de yikamak, havalandirmakGüç bela uyuttum lakin bezi değişmesi lazımya uyanırsa diye korkuyorum, çok yoruldum saf gibi en zor açılan tulumu giydirmişim. Hayır birde poposunda küçük yaralar (açılmalar) var. Pişik gibi kızarıklık değil de böylr sıyrık gibi deri yüzülmüş gibi ne yapsam bilemedim
Mustela kullanıyorum ama hiç faydası yok sanki. Yani olduktan sonra faydası yok. Önlemede de düzenli sürmeme rağmen çok etkili olmadı. Kantoron yağı sürmeyi düşünüyorum. Umarım bi zararı yoktur.Biz de de oyle oldu ama o pisik oldugunu dusunuyorum baska ne olabilir ki ? Yara gibi cevirio maalesef , cinko lu pisik kremleri iyi geliyor aslinda bir de yikamak, havalandirmak
İkinci bebeğimde aynı şekilde yüzülmüş gibi olurdu, sonrası daha beter oluyor dikkat edin. Hemen önleminizi alın, her kakada lavobada yıkayın altını mutlaka. Bizim kanlı pişiğe döndüğünde ben anca farketmiştim olayın vehametini. O zaman doktor hep altını yıka dedi ve Madecassol ve Fitokrem diye kremler vermişti, bol bol onlardan sürüyordum dönüşümlü olarak. İlk zamanlar geçiyor gibi oluyor sonra tekrar başlıyor. 2 haftaya anca tamamen geçmişti. Pişik bittikten sonra da hep elimde lavobada altını yıkamaya devam etmiştim. Kolay bir şey çok zorluğu yok altını yıkamanın. Şimdi bu bebeğimde de hep altını yıkıyorum.Güç bela uyuttum lakin bezi değişmesi lazımya uyanırsa diye korkuyorum, çok yoruldum saf gibi en zor açılan tulumu giydirmişim. Hayır birde poposunda küçük yaralar (açılmalar) var. Pişik gibi kızarıklık değil de böylr sıyrık gibi deri yüzülmüş gibi ne yapsam bilemedim
Emzik tutmuyor ama müslin fikri akşıma çok yattı deneyeceğim çok teşekkürlerMusline sarip yikayabilirsiniz yavas yavas muslini acarak oyle korkmuyolar aslinda sudan bir de emzik kullaniosaniz emzikle fikir olsun
Kantaron yakmasin bilemedim ben hic duymadim suruldugunu , acik kalsa iyi aslinda biraz alt acma ortusu yok mu bisey olmaz yani de tabi siz bilirsnizMustela kullanıyorum ama hiç faydası yok sanki. Yani olduktan sonra faydası yok. Önlemede de düzenli sürmeme rağmen çok etkili olmadı. Kantoron yağı sürmeyi düşünüyorum. Umarım bi zararı yoktur.
Havalandırma kısmını hiç yapamıyorum çünkü genelde bezini açtığımda bi rahatlama geliyor sanırım. ya çiş ya kala yapıyor nasıl kapattığımı bilemiyorum
4 haziranda doğum yaptım. İlk hastanede alındı. 13 Haziranda da sağlık ocağında alındı. Bir tek ama sonucu gözüküyor e nabızda onun dışında arayan olmadı.Ne kadar oldu vereli acaba? Sonuçları hastaneden/aile hekimliğinden öğrendiniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?