2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Gazını rahat cikariyorsa acaba emzik etmiş olabilir mi sizi? Her seferinde yutuyor mu?
Bizimki kıvranıyor tam çıkaramıyor damla kullanmaya başladık
Biraz ağız alışkanlığı sanırım evet, ara ara yutkunuyor bazen de ağzını oyalıyor.
Damla şimdiye kadar iyi geliyordu ama bugün iki kereye çıkardık, klima, balkon kapısı derken biraz soğuk mu aldı bilemedim yaz bebeği çok zormuş veya sürekli yeme halinde olduğu için çok hava yutuyor hazımsızlık yapıyor y

Bir de benim kızım gibi bebeği banyodan nefret eden var mı? Önerisi olan olursa çok sevinirim. Katılıyor adeta elimiz ayağımıza dolanıyor. Halbuki suya doğum yaptım, bu ne yaman çelişki gerçekten..

Babybjörn tarzı ana kucağı en erken ne zaman kullanabiliriz? Ben babybjörn almıştım ama henüz cesaret edemedim doğumdan itibaren kullanılabilir dese de
3,5 kg diye kalmış aklımda, yani öyle yazıyor olmaıs lazım. Ben de bekliyorum 3,5 kg olmasını. Arada çok az koydum bu sıralar. Biraz daha büyüdüğünde tadını çıkaracak inş

Son düzenleme:
Bir de benim kızım gibi bebeği banyodan nefret eden var mı? Önerisi olan olursa çok sevinirim. Katılıyor adeta elimiz ayağımıza dolanıyor. Halbuki suya doğum yaptım, bu ne yaman çelişki gerçekten..
Benim kız da çok ağlıyor ama değişir daha diyo annem, çok küçük şimdi ağlaması normal diyo inşallah değişir, ben suyu sevsin çok isterim, bende eşimde suyu çok severiz günde 3 4 kez duşa girsem üşenmem, inşallah kızım da sever geçicidir inşallah bu ağlamaları

Son düzenleme:
Bizim büyükler de öyle diyor, sanırım henüz ürkütücğ geliyor dış dünya hala. Biraz gözleri açılsa, belki oyuncaklarla vs kandırırız

Kızlar bebişlere su veriyor musunuz bizim hemşire günde 3 çay kaşığı verin dedi burda havalar çok sicak olduğu için ve bebişim ilk dogdugunda kanlı çiş yaptığı için ver dedi devam etsem mı yoksa çişi düzeldiği için vermeyeyim mi

Güç bela uyuttum lakin bezi değişmesi lazım ya uyanırsa diye korkuyorum, çok yoruldum saf gibi en zor açılan tulumu giydirmişim. Hayır birde poposunda küçük yaralar (açılmalar) var. Pişik gibi kızarıklık değil de böylr sıyrık gibi deri yüzülmüş gibi ne yapsam bilemedim

Lansinoh giyilebilir di mi? akıtma yapıyor diyenler var . Bir de meme ucunun yerleştiği kısımda sorun yaşadınız mı ek olarwk uç almak gerekir mi

Musline sarip yikayabilirsiniz yavas yavas muslini acarak oyle korkmuyolar aslinda sudan bir de emzik kullaniosaniz emzikle fikir olsun

Biz de de oyle oldu ama o pisik oldugunu dusunuyorum baska ne olabilir ki ? Yara gibi cevirio maalesef , cinko lu pisik kremleri iyi geliyor aslinda bir de yikamak, havalandirmak

Biz de de oyle oldu ama o pisik oldugunu dusunuyorum baska ne olabilir ki ? Yara gibi cevirio maalesef , cinko lu pisik kremleri iyi geliyor aslinda bir de yikamak, havalandirmak
Mustela kullanıyorum ama hiç faydası yok sanki. Yani olduktan sonra faydası yok. Önlemede de düzenli sürmeme rağmen çok etkili olmadı. Kantoron yağı sürmeyi düşünüyorum. Umarım bi zararı yoktur.
Havalandırma kısmını hiç yapamıyorum çünkü genelde bezini açtığımda bi rahatlama geliyor sanırım. ya çiş ya kala yapıyor nasıl kapattığımı bilemiyorum

İkinci bebeğimde aynı şekilde yüzülmüş gibi olurdu, sonrası daha beter oluyor dikkat edin. Hemen önleminizi alın, her kakada lavobada yıkayın altını mutlaka. Bizim kanlı pişiğe döndüğünde ben anca farketmiştim olayın vehametini. O zaman doktor hep altını yıka dedi ve Madecassol ve Fitokrem diye kremler vermişti, bol bol onlardan sürüyordum dönüşümlü olarak. İlk zamanlar geçiyor gibi oluyor sonra tekrar başlıyor. 2 haftaya anca tamamen geçmişti. Pişik bittikten sonra da hep elimde lavobada altını yıkamaya devam etmiştim. Kolay bir şey çok zorluğu yok altını yıkamanın. Şimdi bu bebeğimde de hep altını yıkıyorum.

Kantaron yakmasin bilemedim ben hic duymadim suruldugunu , acik kalsa iyi aslinda biraz alt acma ortusu yok mu bisey olmaz yani de tabi siz bilirsniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…