Evet önceki bebeğimde ilk başta pamuklu suyla silmeyi yaptım ama işe yaramadı mecbur yıkamaya başladım. Ben de ilk 2-3 seferde zorlandım ama sonra o kadar pratik geldi ki bana, bebek ağırlaşmağa başladığında da lavobaya kaldıramadığımda klozete oturtup orada altını yıkıyordum.Ayy çok zor Allah korusun.
İzlediğim videolarda da hekimler yıkamayı önermiş, çok da mantıklı ama bi elimle tutup bi elimle nasıl yıkayacağım bilmiyorum, zor geliyor. Sıcak su geç geliyor birde bizim. Ben kettle da su kaynatıp, ılık su hazırlayıp, kutuya döküyorum ordan bol sulu pamukla nazikçe siliyorum. Sonra da kuruluyorum. Birde benimki altını açtığımda ya çiş ya kaka yapıyor kakayı gazla çıkardığı için fışkırarak geliyor, üstümü batırmışlığı var. Oğlan çocuğu farklıymış birde kız olsa çiş akar gider alttan beze de
Fışkırarak kaka yapmasından ben de muzdaribim iki kez üstümü iki kes koltuğu batırdı bizimkiAyy çok zor Allah korusun.
İzlediğim videolarda da hekimler yıkamayı önermiş, çok da mantıklı ama bi elimle tutup bi elimle nasıl yıkayacağım bilmiyorum, zor geliyor. Sıcak su geç geliyor birde bizim. Ben kettle da su kaynatıp, ılık su hazırlayıp, kutuya döküyorum ordan bol sulu pamukla nazikçe siliyorum. Sonra da kuruluyorum. Birde benimki altını açtığımda ya çiş ya kaka yapıyor kakayı gazla çıkardığı için fışkırarak geliyor, üstümü batırmışlığı var. Oğlan çocuğu farklıymış birde kız olsa çiş akar gider alttan beze de
Valla açıkçası ben de vermeyi düşünüyorum acil dıırumlarda, dışardayken en azından büyükle ilgilenmekten emzirmeye fırsat kalmıo sokakta parkta vs
İki değerde sınırda geldi hastanede 2.2İlk ikide yüksek çıkan değer mi vardı acaba?
Ben de mecbur arada mama veriyorum gerçekten süt kalmıyor çünkü, sanırım oluk oluk gelsin istiyorlar öyle tatmin oluyor
Gaz konusunda hava aşşşırı sıcak, arada bir gazlı içecek içiyorum maalesef. Ama ben çok alakası olduğunu düşünmüyorum, kakayla birlikte gaz çıkarıyor çünkğ
Oh maşallah hep uyusun büyüsün inşallahYanlış yönlendirmeyeyim ama bu gece rahat uyuduk :) 4 saat uyudu çocuk bir de kundak yaptım kollarını da sardım günler sonra uykumu aldım bana da çok iyi geldi :) bir sabah bir akşam veririm ben en azındnan göğsum toparlanır o süreçte süt dolar
Büyük derdi bizde de var onlara da ayrı bir enerji lazım gerçekten
Bence de çok masum bişi yapmışsınızEvet evet eşime bunu anlatamıyorum oluk oluk içmeden tatmin olmuyor çocuk
Anne hisseder çocuğunun doyduğunu, doymadığını
Doktor kilo alımı iyi dediği için mama vermemi istemiyordu eşim.. akşam arkadaşlarımla gizli gizli verdik :)
Bu sabah eşim diyor ki bu gece uyudu herhalde hiç sesi çıkmadı. Dedim hadi git işine
Gelsin itiraf edicem :)) gece 4 te uyandı göğsüm dolmuştu lokur lokur da içti tekrar uyudu
Günlerdir neler yaşıyordum ben böyle :)
Açın üzerine 9 kat yorgan örtsen uyumaz demişler, bizimki de can 7/24 aynı volümde süt olmuyor maalesefEvet evet eşime bunu anlatamıyorum oluk oluk içmeden tatmin olmuyor çocuk
Anne hisseder çocuğunun doyduğunu, doymadığını
Doktor kilo alımı iyi dediği için mama vermemi istemiyordu eşim.. akşam arkadaşlarımla gizli gizli verdik :)
Bu sabah eşim diyor ki bu gece uyudu herhalde hiç sesi çıkmadı. Dedim hadi git işine
Gelsin itiraf edicem :)) gece 4 te uyandı göğsüm dolmuştu lokur lokur da içti tekrar uyudu
Günlerdir neler yaşıyordum ben böyle :)
Sudocrem sur canım benim kızın poposunu hemen geçirdi, burada bir arkadaşımız sudocrem zararlı yazmıştı ben kızımın doktoruna sordum hiç bir zararı yok kizardiginda ya da pişik oldugunda sur sadece geçene kadar sürekli sürmene gerek yok dedi,Mustela kullanıyorum ama hiç faydası yok sanki. Yani olduktan sonra faydası yok. Önlemede de düzenli sürmeme rağmen çok etkili olmadı. Kantoron yağı sürmeyi düşünüyorum. Umarım bi zararı yoktur.
Havalandırma kısmını hiç yapamıyorum çünkü genelde bezini açtığımda bi rahatlama geliyor sanırım. ya çiş ya kala yapıyor nasıl kapattığımı bilemiyorum
Arkadaşımın bebeği de kolikti ve anca arabada uyuyordu. O da çare olarak pusetinden çıkarmıyordu eve dönünce, pusette uyumaya devam ediyordu. Çok çaresiz ve uykusuz kaldığınızda denenebilir belkiGunaydin uyumayan bebek anneleri, dun 17.30dan gece 3e kadar nerdeyse toplam 2 saat ancak uyudu kızım. Devamli meme istedi, uzun sure besledim atak haftasidir kume beslenme yapalım diye düşünüp ama kusmaya baslayinca bıraktım mecburen sonra da katila katila ağlamaya basladi.Yapmadığımız sey kalmadı, en son gece yarısı istanbul turu attık arabada uyur belki diye. Uyudu fakat eve dönüp yatağına koyunca yine uyanıp ağlamaya basladi. Sonunda 3te uyutabildim. Eşim konduramiyor ama ben kolikten şüpheleniyorum artık zaten cok gazli bi bebek, yarın belli olacak doktor kontrolumuzde bakalim hayırlısı. 27.gunde ben bittim zaten günün 12 saati yalnızım, ne zormuş annelik;/
Acaba kolikte gunduz huzurlu oluyor mu bebekler bir bilginiz var mi, cunku saat 17ye kadar çok sakin, duzenli uyuyor. Ancak akşam saatlerinde birden 180 derece değişiyor, 1 haftadır böyle maalesef.Arkadaşımın bebeği de kolikti ve anca arabada uyuyordu. O da çare olarak pusetinden çıkarmıyordu eve dönünce, pusette uyumaya devam ediyordu. Çok çaresiz ve uykusuz kaldığınızda denenebilir belki
Benim bebeğim de akşam daha huzursuz oluyor. Emzirme danışmanı 5-7 arası çok huzursuz olurlar demişti. Bence onun açıklaması şu; gün içinde sürekli yemeye devam ediyor, hava vs yutuyor o sebeple akşam biriken gazlar dert oluyor maalesef. Buna fırsat vermeden öğlen damla verebilirsinşzAcaba kolikte gunduz huzurlu oluyor mu bebekler bir bilginiz var mi, cunku saat 17ye kadar çok sakin, duzenli uyuyor. Ancak akşam saatlerinde birden 180 derece değişiyor, 1 haftadır böyle maalesef.
Teşekkürler yarın doktora soracagiz, umarım çare olur.Benim bebeğim de akşam daha huzursuz oluyor. Emzirme danışmanı 5-7 arası çok huzursuz olurlar demişti. Bence onun açıklaması şu; gün içinde sürekli yemeye devam ediyor, hava vs yutuyor o sebeple akşam biriken gazlar dert oluyor maalesef. Buna fırsat vermeden öğlen damla verebilirsinşz
Bı an kendim yazdım sandımAyy çok zor Allah korusun.
Senin aventi kullanmama sebebin benimkiyle aynı mı canım, avent aşırı yavaş akıtıyor ve Bilge içemiyor resmen. Lansinohtan çok memnundum oğlumda. Keşke e bebek mağazasından alsaydım biberonu görerek, şimdi hepsiburadadan aldımBence bizlerin aldığı lansinohlarda sıkıntı var. Normalde lansinoh biberonlar hem yavaş akışlı hem akıtma yatmaz. Zaten bu yüzden tercih ediliyor. Ben şikayetimi bildirdim satıcıya bakalım ne diyecek . Bu şekilde 1 aydan sonrada kullanamazsınız bence . Zaten meme reddi olmasın diye yavaş akışlı olması gerekiyor ve bebek çekmeden damla akıtmaması gerekiyor. Zaten marka da bunu vaad ediyor . Belli ki sahte ürünleri çoğalmış
Aynen canım maalesef benim de en sinir olduğum şey bu. Resmen devlete olan güvenimiz azaldı, hiçbir şeylerini kullanamıyoruz çünkü. Sağlıkla ilgili paramız oranında ulaşım sağlıyoruz resmenDevletin sağlık ocağına bile güvenemiyoruz. Nasıl bir memleket oldu burasıDelirmemek ne mümkün
Biri daha yazmış eşime söyledim şimdi açık eczane bakıyorum.
Şimdi bende yazdım ne oldu bu bebelere sürekli memede durmak istiyorlar bozuldu bu bebeklerKızlar benim bebek sürekli emiyor esniyor gazıda yok bir türlü uyumuyor sadece meme için ağlıyor ama gece gündüz böyle doymuyor diye mama veriyorum yine uyumuyor sizde de var mı bu durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?