2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Evet önceki bebeğimde ilk başta pamuklu suyla silmeyi yaptım ama işe yaramadı mecbur yıkamaya başladım. Ben de ilk 2-3 seferde zorlandım ama sonra o kadar pratik geldi ki bana, bebek ağırlaşmağa başladığında da lavobaya kaldıramadığımda klozete oturtup orada altını yıkıyordum.

Ayrıca bu videoyu uygulayarak neredeyse bezsiz bebek yapmama çok az kalmıştı. Bebeğin kaka sinyalini anlayıp hemen lavobaya götürüyordum ve kakasını mutlaka lavobaya yaptırıyordum. Çiş sinyalini yakalamam daha zor oluyordu ama onu da çok kez yakalamışlığım vardı. Tüm gün boyunca sadece tek çişli bezle tüm günü kapattığımı biliyorum. Bezsiz bebek yapamadım tabii ki, ama minimum bez yaptım diyebilirim.

Fışkırarak kaka yapmasından ben de muzdaribim iki kez üstümü iki kes koltuğu batırdı bizimki yeni bezi hazırlayıp kenara koyuyorum bezini açınca temizlerken iki kat kağıt havlu koyuyorum pipisinin üzerine artık. Eşim de çözümü kaka yapınca bez değiştirmek yerine bebeği bana vermekte buldu demokrasilerde çareler tükenmez

Valla açıkçası ben de vermeyi düşünüyorum acil dıırumlarda, dışardayken en azından büyükle ilgilenmekten emzirmeye fırsat kalmıo sokakta parkta vs

Yanlış yönlendirmeyeyim ama bu gece rahat uyuduk :) 4 saat uyudu çocuk bir de kundak yaptım kollarını da sardım günler sonra uykumu aldım bana da çok iyi geldi :) bir sabah bir akşam veririm ben en azındnan göğsum toparlanır o süreçte süt dolar
Büyük derdi bizde de var onlara da ayrı bir enerji lazım gerçekten

Gunaydin uyumayan bebek anneleri, dun 17.30dan gece 3e kadar nerdeyse toplam 2 saat ancak uyudu kızım. Devamli meme istedi, uzun sure besledim atak haftasidir kume beslenme yapalım diye düşünüp ama kusmaya baslayinca bıraktım mecburen sonra da katila katila ağlamaya basladi.Yapmadığımız sey kalmadı, en son gece yarısı istanbul turu attık arabada uyur belki diye. Uyudu fakat eve dönüp yatağına koyunca yine uyanıp ağlamaya basladi. Sonunda 3te uyutabildim. Eşim konduramiyor ama ben kolikten şüpheleniyorum artık zaten cok gazli bi bebek, yarın belli olacak doktor kontrolumuzde bakalim hayırlısı. 27.gunde ben bittim zaten günün 12 saati yalnızım, ne zormuş annelik;/

İlk ikide yüksek çıkan değer mi vardı acaba?
İki değerde sınırda geldi hastanede 2.2
Aile hekimliğinde 2.1 pku değeri..
Öldük öldük dirildik diyebilirim korkudan, üzüntüden çok şükür 3.değerimiz düşük geldi de rahat bir nefes aldık 1.7 geldi
Sarılığı etkilemiş olabilir dediler

Evet evet eşime bunu anlatamıyorum oluk oluk içmeden tatmin olmuyor çocuk
Anne hisseder çocuğunun doyduğunu, doymadığını
Doktor kilo alımı iyi dediği için mama vermemi istemiyordu eşim.. akşam arkadaşlarımla gizli gizli verdik :)
Bu sabah eşim diyor ki bu gece uyudu herhalde hiç sesi çıkmadı. Dedim hadi git işine
Gelsin itiraf edicem :)) gece 4 te uyandı göğsüm dolmuştu lokur lokur da içti tekrar uyudu
Günlerdir neler yaşıyordum ben böyle :)

Oh maşallah hep uyusun büyüsün inşallah denicem en azından kaç cc verdiniz bir de hangi mamayı verdiniz ilkinde hipp kullanmıştım da gene aynı mı alsam

Bence de çok masum bişi yapmışsınız ama denemek lazım her gün aynı etki olcak mı maşallah diyelim heryerde sölemeyin

Açın üzerine 9 kat yorgan örtsen uyumaz demişler, bizimki de can 7/24 aynı volümde süt olmuyor maalesef Yiyen bir çocuksa mama desteği olmadan olmuyor. İnşallah zamanla süt arttıkça mama azaltılır. Anne çocuğu için en doğrusunu hisseder :)

Sudocrem sur canım benim kızın poposunu hemen geçirdi, burada bir arkadaşımız sudocrem zararlı yazmıştı ben kızımın doktoruna sordum hiç bir zararı yok kizardiginda ya da pişik oldugunda sur sadece geçene kadar sürekli sürmene gerek yok dedi,

Arkadaşımın bebeği de kolikti ve anca arabada uyuyordu. O da çare olarak pusetinden çıkarmıyordu eve dönünce, pusette uyumaya devam ediyordu. Çok çaresiz ve uykusuz kaldığınızda denenebilir belki

Arkadaşımın bebeği de kolikti ve anca arabada uyuyordu. O da çare olarak pusetinden çıkarmıyordu eve dönünce, pusette uyumaya devam ediyordu. Çok çaresiz ve uykusuz kaldığınızda denenebilir belki
Acaba kolikte gunduz huzurlu oluyor mu bebekler bir bilginiz var mi, cunku saat 17ye kadar çok sakin, duzenli uyuyor. Ancak akşam saatlerinde birden 180 derece değişiyor, 1 haftadır böyle maalesef.

Acaba kolikte gunduz huzurlu oluyor mu bebekler bir bilginiz var mi, cunku saat 17ye kadar çok sakin, duzenli uyuyor. Ancak akşam saatlerinde birden 180 derece değişiyor, 1 haftadır böyle maalesef.
Benim bebeğim de akşam daha huzursuz oluyor. Emzirme danışmanı 5-7 arası çok huzursuz olurlar demişti. Bence onun açıklaması şu; gün içinde sürekli yemeye devam ediyor, hava vs yutuyor o sebeple akşam biriken gazlar dert oluyor maalesef. Buna fırsat vermeden öğlen damla verebilirsinşz

Teşekkürler yarın doktora soracagiz, umarım çare olur.

Bı an kendim yazdım sandım
Üstüme yapılan 3 kaka 5 çişle 15.gunden selamlar

Senin aventi kullanmama sebebin benimkiyle aynı mı canım, avent aşırı yavaş akıtıyor ve Bilge içemiyor resmen. Lansinohtan çok memnundum oğlumda. Keşke e bebek mağazasından alsaydım biberonu görerek, şimdi hepsiburadadan aldım

Aventin 3 ay sonrası için ağzı var ama başka var mı satışta göremedim

Devletin sağlık ocağına bile güvenemiyoruz. Nasıl bir memleket oldu burası Delirmemek ne mümkün
Biri daha yazmış eşime söyledim şimdi açık eczane bakıyorum.
Aynen canım maalesef benim de en sinir olduğum şey bu. Resmen devlete olan güvenimiz azaldı, hiçbir şeylerini kullanamıyoruz çünkü. Sağlıkla ilgili paramız oranında ulaşım sağlıyoruz resmen

Kızlar benim bebek sürekli emiyor esniyor gazıda yok bir türlü uyumuyor sadece meme için ağlıyor ama gece gündüz böyle doymuyor diye mama veriyorum yine uyumuyor sizde de var mı bu durum

Kızlar yaaa bebeklerinizin memede kalma işini ne yaptınız iki saattir memede emmiyor yani emzik olarak kullanıyor uyuyor yatağına koyduğum an çığlık kiyamet sadece memede rahatlıyor emzik veriyorum emzige ağzını açmıyor asla ne olacak böyle arada biyle yapiordu da bi noktada pes ediyorudu şu an pes etmiyorda yoruldum valla

Kızlar benim bebek sürekli emiyor esniyor gazıda yok bir türlü uyumuyor sadece meme için ağlıyor ama gece gündüz böyle doymuyor diye mama veriyorum yine uyumuyor sizde de var mı bu durum
Şimdi bende yazdım ne oldu bu bebelere sürekli memede durmak istiyorlar bozuldu bu bebekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…