Folik asit etkilerimi ne bunlar yaŞimdi bende yazdım ne oldu bu bebelere sürekli memede durmak istiyorlar bozuldu bu bebekler
Bugün biz de öyleyiz büyüdükçe akıllanıyorlar herhaldeKızlar yaaa bebeklerinizin memede kalma işini ne yaptınız iki saattir memede emmiyor yani emzik olarak kullanıyor uyuyor yatağına koyduğum an çığlık kiyamet sadece memede rahatlıyor emzik veriyorum emzige ağzını açmıyor asla ne olacak böyle arada biyle yapiordu da bi noktada pes ediyorudu şu an pes etmiyorda yoruldum valla
Evet önceki bebeğimde ilk başta pamuklu suyla silmeyi yaptım ama işe yaramadı mecbur yıkamaya başladım. Ben de ilk 2-3 seferde zorlandım ama sonra o kadar pratik geldi ki bana, bebek ağırlaşmağa başladığında da lavobaya kaldıramadığımda klozete oturtup orada altını yıkıyordum.
Ayrıca bu videoyu uygulayarak neredeyse bezsiz bebek yapmama çok az kalmıştı. Bebeğin kaka sinyalini anlayıp hemen lavobaya götürüyordum ve kakasını mutlaka lavobaya yaptırıyordum. Çiş sinyalini yakalamam daha zor oluyordu ama onu da çok kez yakalamışlığım vardı. Tüm gün boyunca sadece tek çişli bezle tüm günü kapattığımı biliyorum. Bezsiz bebek yapamadım tabii ki, ama minimum bez yaptım diyebilirim.
Yok ben yavaş akışlı istiyordum zaten ama biberon meme reddi yapıyor. Biberonu vermeden önce az da olsa memeyi alıyordu. Biberona başladığım an çocık memede çığlık kıyamet . Belki tüm biberonlar yapıyordur ama memnun kalmadım . Cam olması da ayrıca yorucu. Şimdi lansinohtan da vazgeçtim çünkü yorumlara bakınca bir sürü insanda akıtma yapmış. Tekrar alıp tekrar aynı şeyi yaşamak istemiyorum hortumdan gelir gibi geliyor resmen çocupun üstü başı ıslanıyor. Şimdi comotomo sipariş vereceğim. Biraz pahalı ama gaz sorununa çözüm olduğu söylendi, diğer biberonlar çok fazla gaz yapıyorSenin aventi kullanmama sebebin benimkiyle aynı mı canım, avent aşırı yavaş akıtıyor ve Bilge içemiyor resmen. Lansinohtan çok memnundum oğlumda. Keşke e bebek mağazasından alsaydım biberonu görerek, şimdi hepsiburadadan aldım
Aventin 3 ay sonrası için ağzı var ama başka var mı satışta göremedim
Comotomo aldım ben de avent kolikten geçeceğim. Aslında o da yavaş akışlı ama en iyisini denemek istiyorum ben de memeyi belki unutmaz umuduyla. Şu an dağıtımda, isterseniz akşama söylerim akış konusunda fikrimi. Ben avent kadar yavaş olacağına karşı şüpheliyim nedense. Umarım çekmeden gelmiyordurYok ben yavaş akışlı istiyordum zaten ama biberon meme reddi yapıyor. Biberonu vermeden önce az da olsa memeyi alıyordu. Biberona başladığım an çocık memede çığlık kıyamet . Belki tüm biberonlar yapıyordur ama memnun kalmadım . Cam olması da ayrıca yorucu. Şimdi lansinohtan da vazgeçtim çünkü yorumlara bakınca bir sürü insanda akıtma yapmış. Tekrar alıp tekrar aynı şeyi yaşamak istemiyorum hortumdan gelir gibi geliyor resmen çocupun üstü başı ıslanıyor. Şimdi comotomo sipariş vereceğim. Biraz pahalı ama gaz sorununa çözüm olduğu söylendi, diğer biberonlar çok fazla gaz yapıyorben sadece biberonla beslediğim için her yönden iyi özellikli bir biberona ihtiyacım var
Olur ya denerseniz beni de bilgilendirir misiniz? Bir de siz nereden aldınız ben 0-3 ay için yeşil renk istiyorum ama sadece pembe renk bulabildim .Comotomo aldım ben de avent kolikten geçeceğim. Aslında o da yavaş akışlı ama en iyisini denemek istiyorum ben de memeyi belki unutmaz umuduyla. Şu an dağıtımda, isterseniz akşama söylerim akış konusunda fikrimi. Ben avent kadar yavaş olacağına karşı şüpheliyim nedense. Umarım çekmeden gelmiyordur
Şuan aynı durumu yaşıyorum Normalde gaz sancısı 2.hafta başlıyormuş bizimki biraz erken başladı hep meme istiyor o kadar emiyor ki cikariyo sonrasinda gazla birlikte.clinikid diye masaj kremi aldım ama onu suruncede çocuk sanki bayiliyor gazda çıkarmıyor öyle küt uyuyor içeriği temiz gibi ama anlamadım bir kez daha denicem çocuk yine öyle olursa kullanmicam.Gaz için napicaz bilmiyorum saatlerce ağlıyorKızlar bebeğim 4ten beri düzgün uyumuyor saat başı emmek istiyor tükendim cidden ne oldu böyle birden anlamadım emerken 10dkk emiyor 15 dkk uyurken emiyor yatağa koyduğum anda çığlık kıyamet eşim gazını çıkarıyor bu seferde uykusu dağılıyor hiç uyumuyor
Saat başı acıkabilir mi? Kıyamayıp emziriyorum ama hiç inanmıyorum aç olduğuna
Mama verdim yıkadık hala memedeFolik asit etkilerimi ne bunlar ya
Comotomo duymadım hiç, ben de bi bakayım sağol canım.Yok ben yavaş akışlı istiyordum zaten ama biberon meme reddi yapıyor. Biberonu vermeden önce az da olsa memeyi alıyordu. Biberona başladığım an çocık memede çığlık kıyamet . Belki tüm biberonlar yapıyordur ama memnun kalmadım . Cam olması da ayrıca yorucu. Şimdi lansinohtan da vazgeçtim çünkü yorumlara bakınca bir sürü insanda akıtma yapmış. Tekrar alıp tekrar aynı şeyi yaşamak istemiyorum hortumdan gelir gibi geliyor resmen çocupun üstü başı ıslanıyor. Şimdi comotomo sipariş vereceğim. Biraz pahalı ama gaz sorununa çözüm olduğu söylendi, diğer biberonlar çok fazla gaz yapıyorben sadece biberonla beslediğim için her yönden iyi özellikli bir biberona ihtiyacım var
Nasıl sabrediyosunuz ben çıldırmak üzereyimMama verdim yıkadık hala memedeartık ne etkisi bilmiyorum ben giremiyorum duşa bu kız yüzünden bende temiz
Hepsiburadadan aldım ama pembe benimki, yeşil stokta yok gibi evet :/ yalnız şu an kötü yorumlara baktım, akıtıyor çocuk boğuluyordu falan demişler. Avent kolik i hiç değiştirmesem mi diyorumOlur ya denerseniz beni de bilgilendirir misiniz? Bir de siz nereden aldınız ben 0-3 ay için yeşil renk istiyorum ama sadece pembe renk bulabildim .
Bgn çok aşırı oldu şu anlık sabretmeye çalışıyorum geçer inşallah diye şu an hala meme 10 dan beri memedeyiz temas arada işte yıkadık falan onun dışında hep memede temas istiyor demekki diye sabrediyorum ama yoruldumNasıl sabrediyosunuz ben çıldırmak üzereyim
Bende çok yoruldum normalde sabırlı biriyim ama artık edemiyorum başkasında da durmuyorBgn çok aşırı oldu şu anlık sabretmeye çalışıyorum geçer inşallah diye şu an hala meme 10 dan beri memedeyiz temas arada işte yıkadık falan onun dışında hep memede temas istiyor demekki diye sabrediyorum ama yoruldum
Benim bebe akşam yorgunluktan bayıldı artık 3 saat uyudu arada mızıldandı ama gözünü açamadı diyebilirimŞuan aynı durumu yaşıyorum Normalde gaz sancısı 2.hafta başlıyormuş bizimki biraz erken başladı hep meme istiyor o kadar emiyor ki cikariyo sonrasinda gazla birlikte.clinikid diye masaj kremi aldım ama onu suruncede çocuk sanki bayiliyor gazda çıkarmıyor öyle küt uyuyor içeriği temiz gibi ama anlamadım bir kez daha denicem çocuk yine öyle olursa kullanmicam.Gaz için napicaz bilmiyorum saatlerce ağlıyor
Uyuyor gözleri kapanıyo zorla açıyo cildirmamak elde değil ama yüzüne bakınca masum masum duruyo ya orda çıldıramıyoruz işteBende çok yoruldum normalde sabırlı biriyim ama artık edemiyorum başkasında da durmuyor
Doktorunuzdan damla isteyebilirsiniz. Biz sab simplex kullanıyoruz bence etkili. Bir de masaj yapın videolar var, sırt üstü koyun bacaklarını hareket ettirsin vsŞuan aynı durumu yaşıyorum Normalde gaz sancısı 2.hafta başlıyormuş bizimki biraz erken başladı hep meme istiyor o kadar emiyor ki cikariyo sonrasinda gazla birlikte.clinikid diye masaj kremi aldım ama onu suruncede çocuk sanki bayiliyor gazda çıkarmıyor öyle küt uyuyor içeriği temiz gibi ama anlamadım bir kez daha denicem çocuk yine öyle olursa kullanmicam.Gaz için napicaz bilmiyorum saatlerce ağlıyor
Ben solgar brewers yeast kullanıyorum. Bir de dut + kuru incir kaynatıyor annem suyunu içiyorumKızlar süt için artırıcı çay vs bi şey içen yiyen var mıtavsiyelere açığım
Rezene önerilmiyor bu arada naçizane tavsiyem iyi araştırın. Son çalışmalar bebekte ve annede istenmeyen hormonal değişikliklere ve mutasyonlara sebep olduğunu ortaya koymuşKızlar gaz için neler yapıyorsunuz
Kimyon çayı
Rezene çayı
Doğru pozisyonda emzirme
Başka neler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?