2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Bugün biz de öyleyiz büyüdükçe akıllanıyorlar herhalde

Tuvalet iletişimini duymuştum. Benim gibi tembel birine göre değil, birde ben kesin yetişemem elime yüzüme bulaştırırım kızımda blw yapmıştım tüm kurallarına uyarak çok büyük bir sabırla, bunda yapabilecek miyim ondan bile emin değilim.
Birde instagramda yıkanan bezler var çıtçıtlı, onu da düşündüm bir ara da sonra günde 8-10 bez değiştirdiğim aklıma geldi vazgeçtim

Yok ben yavaş akışlı istiyordum zaten ama biberon meme reddi yapıyor. Biberonu vermeden önce az da olsa memeyi alıyordu. Biberona başladığım an çocık memede çığlık kıyamet . Belki tüm biberonlar yapıyordur ama memnun kalmadım . Cam olması da ayrıca yorucu. Şimdi lansinohtan da vazgeçtim çünkü yorumlara bakınca bir sürü insanda akıtma yapmış. Tekrar alıp tekrar aynı şeyi yaşamak istemiyorum hortumdan gelir gibi geliyor resmen çocupun üstü başı ıslanıyor. Şimdi comotomo sipariş vereceğim. Biraz pahalı ama gaz sorununa çözüm olduğu söylendi, diğer biberonlar çok fazla gaz yapıyor ben sadece biberonla beslediğim için her yönden iyi özellikli bir biberona ihtiyacım var

Comotomo aldım ben de avent kolikten geçeceğim. Aslında o da yavaş akışlı ama en iyisini denemek istiyorum ben de memeyi belki unutmaz umuduyla. Şu an dağıtımda, isterseniz akşama söylerim akış konusunda fikrimi. Ben avent kadar yavaş olacağına karşı şüpheliyim nedense. Umarım çekmeden gelmiyordur

Olur ya denerseniz beni de bilgilendirir misiniz? Bir de siz nereden aldınız ben 0-3 ay için yeşil renk istiyorum ama sadece pembe renk bulabildim .

Şuan aynı durumu yaşıyorum Normalde gaz sancısı 2.hafta başlıyormuş bizimki biraz erken başladı hep meme istiyor o kadar emiyor ki cikariyo sonrasinda gazla birlikte.clinikid diye masaj kremi aldım ama onu suruncede çocuk sanki bayiliyor gazda çıkarmıyor öyle küt uyuyor içeriği temiz gibi ama anlamadım bir kez daha denicem çocuk yine öyle olursa kullanmicam.Gaz için napicaz bilmiyorum saatlerce ağlıyor

Comotomo duymadım hiç, ben de bi bakayım sağol canım.
Kızım meme emiyor ama biberonla da besleniyor. Allah ne verdiyse beslensin diye veriyorum çocuğa

Olur ya denerseniz beni de bilgilendirir misiniz? Bir de siz nereden aldınız ben 0-3 ay için yeşil renk istiyorum ama sadece pembe renk bulabildim .
Hepsiburadadan aldım ama pembe benimki, yeşil stokta yok gibi evet :/ yalnız şu an kötü yorumlara baktım, akıtıyor çocuk boğuluyordu falan demişler. Avent kolik i hiç değiştirmesem mi diyorum

Nasıl sabrediyosunuz ben çıldırmak üzereyim
Bgn çok aşırı oldu şu anlık sabretmeye çalışıyorum geçer inşallah diye şu an hala meme 10 dan beri memedeyiz temas arada işte yıkadık falan onun dışında hep memede temas istiyor demekki diye sabrediyorum ama yoruldum

Bende çok yoruldum normalde sabırlı biriyim ama artık edemiyorum başkasında da durmuyor

Benim bebe akşam yorgunluktan bayıldı artık 3 saat uyudu arada mızıldandı ama gözünü açamadı diyebilirim
Bugün biraz daha iyiydi ama bir saattir filan huysuz yine memeden başka bişe istemiyor
O masaj kreminin reklamını gördüm işe yarıyor mu gerçekten sen fark etmeden gazı sessizce çıkarmış olabilir mi

Bende çok yoruldum normalde sabırlı biriyim ama artık edemiyorum başkasında da durmuyor
Uyuyor gözleri kapanıyo zorla açıyo cildirmamak elde değil ama yüzüne bakınca masum masum duruyo ya orda çıldıramıyoruz işte

Doktorunuzdan damla isteyebilirsiniz. Biz sab simplex kullanıyoruz bence etkili. Bir de masaj yapın videolar var, sırt üstü koyun bacaklarını hareket ettirsin vs

Kızlar gaz için neler yapıyorsunuz
Kimyon çayı
Rezene çayı
Doğru pozisyonda emzirme
Başka neler var
Rezene önerilmiyor bu arada naçizane tavsiyem iyi araştırın. Son çalışmalar bebekte ve annede istenmeyen hormonal değişikliklere ve mutasyonlara sebep olduğunu ortaya koymuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…