- 22 Kasım 2023
- 912
- 597
- 23
- 29
Ya evet öyle diyende var ama akıtmıyor çok yavaş akışlı diyende çok var . Gaz problemini çözdü diyende var . Bende bebek sürexinde o kadar çok ürün aldım ki yarısı elimde patladı kullanamadımvaad ettiği özellikleri sunmadıpı içinHepsiburadadan aldım ama pembe benimki, yeşil stokta yok gibi evet :/ yalnız şu an kötü yorumlara baktım, akıtıyor çocuk boğuluyordu falan demişler. Avent kolik i hiç değiştirmesem mi diyorum
Evet kesinlikle. Benim 4. Biberon olacak bu evdeki. Bilemiyorum gerçekten kararsız kaldım paketi açıp açmamak konusunda. Bize bu biberonu öneren, memnun olan bir arkadaşımız vardı o fikrini belirtebilir belkiYa evet öyle diyende var ama akıtmıyor çok yavaş akışlı diyende çok var . Gaz problemini çözdü diyende var . Bende bebek sürexinde o kadar çok ürün aldım ki yarısı elimde patladı kullanamadımvaad ettiği özellikleri sunmadıpı içindoğru yorum bulamıyorum resmen biri öyle diyor biri böyle
Offf ne yapacaz bu memede kalma işini bu gün sabah 10 dan beri memede kızımda arada bi yıkadım doymuyor mu acaba diye mama verdim hala memede şu an yatağa uzandık ikimizde meme ağzında uyuyor gibi dalıp uyumuyo da meme ağzında çıkacak gibi olsun hemen uyanıyorBenim bebe akşam yorgunluktan bayıldı artık 3 saat uyudu arada mızıldandı ama gözünü açamadı diyebilirim
Bugün biraz daha iyiydi ama bir saattir filan huysuz yine memeden başka bişe istemiyor
O masaj kreminin reklamını gördüm işe yarıyor mu gerçekten sen fark etmeden gazı sessizce çıkarmış olabilir mi
Öyle ama çok zor gerçekten allah yardımcımız olsunUyuyor gözleri kapanıyo zorla açıyo cildirmamak elde değil ama yüzüne bakınca masum masum duruyo ya orda çıldıramıyoruz işte
Benimki de kapamıyor. Her türlüsü dertKızlar bebeklerinizin gözleri genelde açık mı? Benim bebiş genelde kapalı tutuypr 17 günlük. Açtığı oluyor ama çok değil. Ufaktan bir şeyleri seçtiğini fark ediyorum ama daha net ne zaman görür?
Suyun derecesi çok önemli bizimki 37 38 olunca çok iyi duruyor geçen babası ayarlayamamış 40 gibi sıcak olmuş o zaman ağladı içimizdeyken de vücut sıcaklığında bir sudaydılar onu hissetmek istiyorlar ben de müslin koyuyorum arkadaşın dediği gibi evin sıcaklığı da 24 gibi olmalı banyonun da soğuk olmaması gerekiyorBir de benim kızım gibi bebeği banyodan nefret eden var mı? Önerisi olan olursa çok sevinirim. Katılıyor adeta elimiz ayağımıza dolanıyor. Halbuki suya doğum yaptım, bu ne yaman çelişki gerçekten..
Öyle ama çok zor gerçekten allah yardımcımız olsun
Evet Allah sabır versin hepimize, bir an önce geçsin bu durum zor valla 5 saattir memede , arada çıkıyor ağzından yanımda yatiyor şu an sonra arıyor kendi buluyor tekrar
Benimki de kapamıyor. Her türlüsü dert
Solgar ben de kullanıyorum. Sahi günde kaç tane içiyosun?Ben solgar brewers yeast kullanıyorum. Bir de dut + kuru incir kaynatıyor annem suyunu içiyorum
Evet koliler akşam huzursuzlanıyorlar hatta bir doktorun videosunu gördüm cadı saati diyorduAcaba kolikte gunduz huzurlu oluyor mu bebekler bir bilginiz var mi, cunku saat 17ye kadar çok sakin, duzenli uyuyor. Ancak akşam saatlerinde birden 180 derece değişiyor, 1 haftadır böyle maalesef.
Solgar bende kullanıyorum günde 3 kere 2 şer icmek gerekiyor toplamda 6 Olacak.Solgar ben de kullanıyorum. Sahi günde kaç tane içiyosun?
Dutu unutmuşum evet sağol canım
Ben anason rezene karışık içiyorum çay bir de her akşam gaz sancısı başlamadan önce probiyotik damla biraz pahalı burda devlet de karşılamadı ama bence değdi tabi bebekten bebeğe de farklı olabilirKızlar gaz için neler yapıyorsunuz
Kimyon çayı
Rezene çayı
Doğru pozisyonda emzirme
Başka neler var
3 haftaya kadar 35cm 4. Hafta 45 cm görüyorlar diye biliyorumKızlar bebeklerinizin gözleri genelde açık mı? Benim bebiş genelde kapalı tutuypr 17 günlük. Açtığı oluyor ama çok değil. Ufaktan bir şeyleri seçtiğini fark ediyorum ama daha net ne zaman görür?
Kuru incir ya da taze incir, hurma, tahin, dereotu ve bol su tabi ki. En çok incir derim.Kızlar süt için artırıcı çay vs bi şey içen yiyen var mıtavsiyelere açığım
Müslini tam olarak nasıl kullanıyorsunuz? Kundak yapıp yıkamaya başlıyorsunız sonra açıyor musunuzSuyun derecesi çok önemli bizimki 37 38 olunca çok iyi duruyor geçen babası ayarlayamamış 40 gibi sıcak olmuş o zaman ağladı içimizdeyken de vücut sıcaklığında bir sudaydılar onu hissetmek istiyorlar ben de müslin koyuyorum arkadaşın dediği gibi evin sıcaklığı da 24 gibi olmalı banyonun da soğuk olmaması gerekiyor
6 tane toplam, 2 sabah 2 öğlen 2 akşamSolgar ben de kullanıyorum. Sahi günde kaç tane içiyosun?
Dutu unutmuşum evet sağol canım
Aa sanırım siz benden sonra doğum yaptınız bir de. Maşallah yavruya, benim bebişin gözler çekik/yumuk bir de ondan mı acaba bilemiyorum. Çoğumuzunki ikizler burcu oldu artık ona bağlıyorum, çeşit çeşitler gerçektenÖyle ama çok zor gerçekten allah yardımcımız olsun
Benimki de kapamıyor. Her türlüsü dert
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?