İsmi ne kullandığınız probiyotik inBen anason rezene karışık içiyorum çay bir de her akşam gaz sancısı başlamadan önce probiyotik damla biraz pahalı burda devlet de karşılamadı ama bence değdi tabi bebekten bebeğe de farklı olabilir
Maden suyu.Kızlar süt için artırıcı çay vs bi şey içen yiyen var mıtavsiyelere açığım
Her yemeği yaparken ve sonrasında yerken kimyon koyuyorum. Bebeğe gaz masajları yapıyorum.Kızlar gaz için neler yapıyorsunuz
Kimyon çayı
Rezene çayı
Doğru pozisyonda emzirme
Başka neler var
Benim tek fark ettiğim Gazi olduğu için kucağımda top gibi oluyordu gaz cikarirken bacaklarını yukarı topluyordu onu surunce 2 saat sonra uyuyor emmek bile istemiyor uykudan ki çok az sürüyorum yarın sürmeyi düşünmüyorum acaba ondan mı diye bence etkili bir masaj kremi değil ben beğenmedim doğruyu söylemek gerekirse belki de bize yaramadı.Benim bebe akşam yorgunluktan bayıldı artık 3 saat uyudu arada mızıldandı ama gözünü açamadı diyebilirim
Bugün biraz daha iyiydi ama bir saattir filan huysuz yine memeden başka bişe istemiyor
O masaj kreminin reklamını gördüm işe yarıyor mu gerçekten sen fark etmeden gazı sessizce çıkarmış olabilir mi
Biz fileye müslin koyuyoruz onu da banyo suyuyla ılıtıp yatırıyoruzMüslini tam olarak nasıl kullanıyorsunuz? Kundak yapıp yıkamaya başlıyorsunız sonra açıyor musunuz
Tost peynir yemek bana daha cazip geliyor açıkçasıKızlar konulardan bağımsız bir şey sorucam. Yemek ne yapıyorsunuz veya yapılıyor yiyorsunuz. Şu an doğru düzgün sebze yok pazarda. Patlıcan kabaktan başka. Taze fasulye gaz yapar. Tavuk, köfte ve makarnadan başka yemek fikri gelmiyor. Sankş hep aynı şeyleri yiyoruz o kadar sıkıldım ki. Aklıma yemek fikri gelmiyor artık. Birde tabi pratik olmak zorunda gaz yapmaması da lazım. Öğlen ne yiyeceğimi şaşırıyorum zaten yemek de olmuyor çoğu kez peynir zeytin yiyoruz çoğu kez
Mücver yapmak uğraştırıyor biraz bana kolay gelmiyor. Enginar hiç yemedim hayatımda merak ediyorum aslında. Siz egelisiniz sanırım.Tost peynir yemek bana daha cazip geliyor açıkçasıpişirecek yemek konusunda biz de zorlanıyoruz. Mücver sık pişiririm. Enginar kolay yemek oluyor. Çıtır tavuk. Sebzeli köfte, sebzeli et. Semizotu yemeği. Yemek olmazsa patatesli omlet güzel olabilir.
Taze fasulyede sıkıntı yaşamadım ama bezelye yemiyoruz işteKızlar konulardan bağımsız bir şey sorucam. Yemek ne yapıyorsunuz veya yapılıyor yiyorsunuz. Şu an doğru düzgün sebze yok pazarda. Patlıcan kabaktan başka. Taze fasulye gaz yapar. Tavuk, köfte ve makarnadan başka yemek fikri gelmiyor. Sankş hep aynı şeyleri yiyoruz o kadar sıkıldım ki. Aklıma yemek fikri gelmiyor artık. Birde tabi pratik olmak zorunda gaz yapmaması da lazım. Öğlen ne yiyeceğimi şaşırıyorum zaten yemek de olmuyor çoğu kez peynir zeytin yiyoruz çoğu kez
Bak menemen de olur , karışık kızartma airfryda biber yapıorum yoğurtlu sosluTaze fasulyede sıkıntı yaşamadım ama bezelye yemiyoruz iştedolma biber, semizotu pirinçli yapuorum salatasını ya da yoğurtlu/ yoğurtsuz. Makarna salatası, izmir köfte, börek, bolca yoğurt çorbası yapıorum ben sıcak içiyoruz ama ayran aşı nohutsuz yapabilirsiniz arpa şehriyeli. Ben enginarlı pilav yapıyorum , domatesli havuçlu arpa şehriye pilavı , böyle yanlarına köfte tavuk et ayarlıorum işte bazen de karpuz kavun peynir ekmek ya da salata
Bende var çok memnunum bebek çekmeden akıtmıyor.Comotomo aldım ben de avent kolikten geçeceğim. Aslında o da yavaş akışlı ama en iyisini denemek istiyorum ben de memeyi belki unutmaz umuduyla. Şu an dağıtımda, isterseniz akşama söylerim akış konusunda fikrimi. Ben avent kadar yavaş olacağına karşı şüpheliyim nedense. Umarım çekmeden gelmiyordur
Ben comotomo kullanıyorum bebek çekmeden akıtmıyor.Olur ya denerseniz beni de bilgilendirir misiniz? Bir de siz nereden aldınız ben 0-3 ay için yeşil renk istiyorum ama sadece pembe renk bulabildim .
SüperBen comotomo kullanıyorum bebek çekmeden akıtmıyor.
Süpersiz nerden aldımız acaba sipariş vereceğim ama yeşilini bulsmıyorum
Süpersiniz teşekkür ederimSilikon Biberon 150ml (Yenidoğan) Yeşil
Silikon Biberon 150ml (Yenidoğan) Yeşil uygun fiyat avantajlarıyla Minycenter'da! Birçok ürünü indirim fırsatlarını kaçırmadan satın almak için hemen tıklayın!www.minycenter.com.tr
Miny center da var. Avmlerde mağazaları bulunan bir marka biliyorsunuzdur, sorun yaşamazsınız bence
Evet ıslandıkça yavaş yavaş açtık rahat olduÇok teşekkürler baya iyi görünüyormüslinle biraz ıslatıp sonra açtınız mı banyoda?
Bizimki kolik değil yine de pusette uyumak istiyor. Sefillik seviyorlar sankiArkadaşımın bebeği de kolikti ve anca arabada uyuyordu. O da çare olarak pusetinden çıkarmıyordu eve dönünce, pusette uyumaya devam ediyordu. Çok çaresiz ve uykusuz kaldığınızda denenebilir belki
Özele giderken yenidoğan çetesi korkusu sarmıştı da devlete geçince rahatladım demiştimAynen canım maalesef benim de en sinir olduğum şey bu. Resmen devlete olan güvenimiz azaldı, hiçbir şeylerini kullanamıyoruz çünkü. Sağlıkla ilgili paramız oranında ulaşım sağlıyoruz resmen
Çay bilmem de geçen konusu geçmişti eşim çok severim diye incir almış. Üç gündür yiyorum ve sütüm çok arttı. Tahin helvası ve malt içecekler de güzel etki ediyor banaKızlar süt için artırıcı çay vs bi şey içen yiyen var mıtavsiyelere açığım
Yorumlarda birçok kişi lansinoh biberonda benzer şikayeti yazmış seri hatalı olabilir büyük ihtimalleSüpersiniz teşekkür ederimonu da deneyelim bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?