2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Kızlar konulardan bağımsız bir şey sorucam. Yemek ne yapıyorsunuz veya yapılıyor yiyorsunuz. Şu an doğru düzgün sebze yok pazarda. Patlıcan kabaktan başka. Taze fasulye gaz yapar. Tavuk, köfte ve makarnadan başka yemek fikri gelmiyor. Sankş hep aynı şeyleri yiyoruz o kadar sıkıldım ki. Aklıma yemek fikri gelmiyor artık. Birde tabi pratik olmak zorunda gaz yapmaması da lazım. Öğlen ne yiyeceğimi şaşırıyorum zaten yemek de olmuyor çoğu kez peynir zeytin yiyoruz çoğu kez

Benim tek fark ettiğim Gazi olduğu için kucağımda top gibi oluyordu gaz cikarirken bacaklarını yukarı topluyordu onu surunce 2 saat sonra uyuyor emmek bile istemiyor uykudan ki çok az sürüyorum yarın sürmeyi düşünmüyorum acaba ondan mı diye bence etkili bir masaj kremi değil ben beğenmedim doğruyu söylemek gerekirse belki de bize yaramadı.

Tost peynir yemek bana daha cazip geliyor açıkçası pişirecek yemek konusunda biz de zorlanıyoruz. Mücver sık pişiririm. Enginar kolay yemek oluyor. Çıtır tavuk. Sebzeli köfte, sebzeli et. Semizotu yemeği. Yemek olmazsa patatesli omlet güzel olabilir.

Mücver yapmak uğraştırıyor biraz bana kolay gelmiyor. Enginar hiç yemedim hayatımda merak ediyorum aslında. Siz egelisiniz sanırım.

Taze fasulyede sıkıntı yaşamadım ama bezelye yemiyoruz işte dolma biber, semizotu pirinçli yapuorum salatasını ya da yoğurtlu/ yoğurtsuz. Makarna salatası, izmir köfte, börek, bolca yoğurt çorbası yapıorum ben sıcak içiyoruz ama ayran aşı nohutsuz yapabilirsiniz arpa şehriyeli. Ben enginarlı pilav yapıyorum , domatesli havuçlu arpa şehriye pilavı , böyle yanlarına köfte tavuk et ayarlıorum işte bazen de karpuz kavun peynir ekmek ya da salata

Ya kızlar şu frekanslarla huzursuzluk işi galiba doğru benim oğlumda gece 3ten beri huysuz sürekli memede ve gaz sancısı çekiyor sırtım koptu imdat demek istiyorum artık ablamdayim yemeyi içmeyi o hallediyor kendimi inek gibi hissediyorum emzir gaz çıkar altını degistir tekrar emzir

Bak menemen de olur , karışık kızartma airfryda biber yapıorum yoğurtlu soslu acıktım şu an

Bende var çok memnunum bebek çekmeden akıtmıyor.

Eklentiler

• IMG_6742.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 18
Süper siz nerden aldımız acaba sipariş vereceğim ama yeşilini bulsmıyorum

Miny center da var. Avmlerde mağazaları bulunan bir marka biliyorsunuzdur, sorun yaşamazsınız bence

Süpersiniz teşekkür ederim onu da deneyelim bakalım

Arkadaşımın bebeği de kolikti ve anca arabada uyuyordu. O da çare olarak pusetinden çıkarmıyordu eve dönünce, pusette uyumaya devam ediyordu. Çok çaresiz ve uykusuz kaldığınızda denenebilir belki
Bizimki kolik değil yine de pusette uyumak istiyor. Sefillik seviyorlar sanki

Aynen canım maalesef benim de en sinir olduğum şey bu. Resmen devlete olan güvenimiz azaldı, hiçbir şeylerini kullanamıyoruz çünkü. Sağlıkla ilgili paramız oranında ulaşım sağlıyoruz resmen
Özele giderken yenidoğan çetesi korkusu sarmıştı da devlete geçince rahatladım demiştim demez olaydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…