Umarım en kolay şekilde gidersiniz ve iyi zaman geçirirsinşzKızlar ben bi çılgınlık yapıp tatile gidiorum tek basıma kv nin yazlıga. Uçakla gidicem 1 aylık bebiş ve 3,5 yasındaki kızımlabavulu önden yolluyorum, kabin boy bebek arabası ve kanguru ile denicem bakalim nasil olcak
Sizin bebiş kaç günlüktü? Sırayla aynı döngüye giriyorlar sanırım:/ Ben bazen dalınca uzun uzun kucağımda yürüyorum uykusu derinleştikten sonra beşiğine koyuyorum önce bacaklar sonra başı koyunca daha sakin oluyor bir de bıraktıktan sonra gövdesine elimi koyup diğer elimle poposuna pat pat yapıyoruö boşluğa düşmüş gibi hissetmiyor sanırımUyuyan çocuk uyumaz oldu, yatağına yatırmak çok zorlaştı. Nasıl böyle değişti birden, gözü açıldı heralde
20 günlük oldu. Ben de epey kucağımda tutuyorum, yatırınca teması kesmiyorum ama bana mısın demediSizin bebiş kaç günlüktü? Sırayla aynı döngüye giriyorlar sanırım:/ Ben bazen dalınca uzun uzun kucağımda yürüyorum uykusu derinleştikten sonra beşiğine koyuyorum önce bacaklar sonra başı koyunca daha sakin oluyor bir de bıraktıktan sonra gövdesine elimi koyup diğer elimle poposuna pat pat yapıyoruö boşluğa düşmüş gibi hissetmiyor sanırım
18 günlük ama birkaç gündür böyle, az önce zar zor yatırıp koydum bu kez de gaz sancısına uyandı.. sizin bebiş kundakta duruyor mu? Benimki hep elleriyle uyandırıyor kendini ama kundakta durmadı maalesef20 günlük oldu. Ben de epey kucağımda tutuyorum, yatırınca teması kesmiyorum ama bana mısın demedibir gün önce en azından gündüz uyurken bir gün sonra böyle olması şaşırttı. sizin kaç günlük oldu?
Ben de merak ediyorum bunu. Başvuru yaptım ama hala değerlendirme sürecinde görünüyoDoğum yardımına başvurup alabilen var mı kızlar
2. Ay özel aşıları bu 3ü dendiKızlar siz 2. Ay hangi aşıları yaptırmıştınız ya da yaptıracaksınız? Sağlık ocağından 3 aşı olacağımız söylendi 2. Ayda. Özel doktorumuzda özel olarak 3 aşıdan bahsetti şuan isimlerini bilmiyorum. Bütün bunların aynı zamanda olması sıkıntı yaratmayacak mı kafam karıştı. Devlet aşıları 3 adet o tamamdır aşı takviminde yazıuor. Özel aşılar bu kadar fazla mı 2. Ayda ? Rota biri onu biliyorum. Diğer ikisini hatırlamıyorum hengamede dikkat etmedim
Epey oldu başvuru yapalı ama hala değerlendirmedeDoğum yardımına başvurup alabilen var mı kızlar
Benim bebeğimde 1 aylık oldu ama son 1 haftadıe uyumuyor resmen. Şuan çözümü balkona müzikli sallanan anakucağını bırakmakta buldum. Serinlikte ve dışarda biraz daha fazla uyuyor. İçerde ya da beşiğinde asla uyumuyorSizin bebiş kaç günlüktü? Sırayla aynı döngüye giriyorlar sanırım:/ Ben bazen dalınca uzun uzun kucağımda yürüyorum uykusu derinleştikten sonra beşiğine koyuyorum önce bacaklar sonra başı koyunca daha sakin oluyor bir de bıraktıktan sonra gövdesine elimi koyup diğer elimle poposuna pat pat yapıyoruö boşluğa düşmüş gibi hissetmiyor sanırım
InsallahUmarım en kolay şekilde gidersiniz ve iyi zaman geçirirsinşz
Bu arada bebek arabalarının pusetleri uçağa alınıyor mu? Biz hep uçağın kapısında normal bebek arabası halinde verdik. Puset uçağa alıp, arabanın iskeletini verebiliyor muyuz acaba?
18 mayısta doğum yaptım 24 mayısta başvurdum onaylandı görünüyor. Uygulamadan baktığımda 27 haziranda ödeme yattı yazıyor ama gidip almadım Halkbankasından.Doğum yardımına başvurup alabilen var mı kızlar
Pek kundak yapmadık, ama yaptığımızda ittirip açıyordu. Bizim de görünürde bir sancı yok gazını çıkarıyor gibi ama gaz mı uyutmuyor yine de diye düşünmüyor değilim.18 günlük ama birkaç gündür böyle, az önce zar zor yatırıp koydum bu kez de gaz sancısına uyandı.. sizin bebiş kundakta duruyor mu? Benimki hep elleriyle uyandırıyor kendini ama kundakta durmadı maalesef
Nimenrix menenjit o hafif aşı da diğer üçüncüyü anlayamadım.2. Ay özel aşıları bu 3ü dendi
Biz rota nimenrix olmustuk 2. Ay. Bebise bi hic ates olmadi genelde bizimde agrisi olurda cok agliosa calpol vermisligim var. Bebisler dusundugumuzden daha guclu biz anne olarak tabi cok zor ama anlik aglio gecio asi zor degil alisiyorsunuz her ay asi olunca2. Ay özel aşıları bu 3ü dendi
Diğeri de rota :) o zaman hafif ise çok sorun olmaz.Nimenrix menenjit o hafif aşı da diğer üçüncüyü anlayamadım.
Ay içimş rahatlattınız sağolun:) peki sağlık ocağında yapılacaklar çok sıkıntı yaratır mı bir de ayrı günlerde olur herhslde . Ne biliyim hepsi 2. Ay denince toplam 6 aşı gözümüz korktuBiz rota nimenrix olmustuk 2. Ay. Bebise bi hic ates olmadi genelde bizimde agrisi olurda cok agliosa calpol vermisligim var. Bebisler dusundugumuzden daha guclu biz anne olarak tabi cok zor ama anlik aglio gecio asi zor degil alisiyorsunuz her ay asi olunca
Ben dün size menenjit aşılarıyla alakalı yazmıştım şimdi mesajımı bulamadım. Menenjit aşılarının takvimi doktordan doktora değişiyor. Çok seyahat etmiyorsanız, evde büyük okula giden çocuk yoksa diyerek çocuk doktorumuz büyük oğlumda 1 yaş sonrası önermişti. Ağır aşılar olduğu için biraz daha büyüyünce yapılması bana da daha mantıklı geliyor. Yazın tatile gideceğiz diye 8-9 aylıkken yapıldı ilk menenjit aşısı. Onda bile ağır geçti bexsero.Kızlar siz 2. Ay hangi aşıları yaptırmıştınız ya da yaptıracaksınız? Sağlık ocağından 3 aşı olacağımız söylendi 2. Ayda. Özel doktorumuzda özel olarak 3 aşıdan bahsetti şuan isimlerini bilmiyorum. Bütün bunların aynı zamanda olması sıkıntı yaratmayacak mı kafam karıştı. Devlet aşıları 3 adet o tamamdır aşı takviminde yazıuor. Özel aşılar bu kadar fazla mı 2. Ayda ? Rota biri onu biliyorum. Diğer ikisini hatırlamıyorum hengamede dikkat etmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?