Farklı günlerde yapılır evet ve pek sorun olmaz gibi. Rota aşısında alerjik bebeklere yapılması tartışma konusu. Bizde alerji çıkınca ikinci dozu yaptırmamıştım çok arada kalsam da alerji doktoru böyle önermişti. Süt proteini içeriyor çünkü.Diğeri de rota :) o zaman hafif ise çok sorun olmaz.
Kusura bakmayın gözden kaçırmışım mesajınızı. Teşekkür ederimBen dün size menenjit aşılarıyla alakalı yazmıştım şimdi mesajımı bulamadım. Menenjit aşılarının takvimi doktordan doktora değişiyor. Çok seyahat etmiyorsanız, evde büyük okula giden çocuk yoksa diyerek çocuk doktorumuz büyük oğlumda 1 yaş sonrası önermişti. Ağır aşılar olduğu için biraz daha büyüyünce yapılması bana da daha mantıklı geliyor. Yazın tatile gideceğiz diye 8-9 aylıkken yapıldı ilk menenjit aşısı. Onda bile ağır geçti bexsero.
Henüz sonuçlanmadı bizimki ama büyük şehir belediyesinden bebeğin ihtiyaçları olan bı çanta verdiler ve SGK'da babaya süt parası verdi tek seferlik belki bulunduğunuz şehirde de veriliyordur bakın istersenizDoğum yardımına başvurup alabilen var mı kızlar
Yok galiba mesaj gitmemiş ben de bulamadımKusura bakmayın gözden kaçırmışım mesajınızı. Teşekkür ederim
Bizim doktorumuz BCG verem aşısını sağlık ocağında yaptırın aynı gün bana gelin diğer devlet ve özel aşılarını ben yapacağım dediAy içimş rahatlattınız sağolun:) peki sağlık ocağında yapılacaklar çok sıkıntı yaratır mı bir de ayrı günlerde olur herhslde . Ne biliyim hepsi 2. Ay denince toplam 6 aşı gözümüz korktu
Kantaron daha çok sulandırıyor hametan öneririm ve her kakasa yıka poposunuMustela kullanıyorum ama hiç faydası yok sanki. Yani olduktan sonra faydası yok. Önlemede de düzenli sürmeme rağmen çok etkili olmadı. Kantoron yağı sürmeyi düşünüyorum. Umarım bi zararı yoktur.
Havalandırma kısmını hiç yapamıyorum çünkü genelde bezini açtığımda bi rahatlama geliyor sanırım. ya çiş ya kala yapıyor nasıl kapattığımı bilemiyorum
O zaman aynı gün yaptıracaksınız sizde tamamını öyle miBizim doktorumuz BCG verem aşısını sağlık ocağında yaptırın aynı gün bana gelin diğer devlet ve özel aşılarını ben yapacağım dedi
Evet aynı gün yaptıracağız 18 temmuzdaO zaman aynı gün yaptıracaksınız sizde tamamını öyle mi
rota aşılarını 3. Ay 5.ay yapmış baktım iki menenjit olduk biz de ayrı ayrı aşı defterinde yazıyor, şimdi hepsini aynı anda değil yani zorunlu aşılar olmayan aylar bos aylarda yapmışızAy içimş rahatlattınız sağolun:) peki sağlık ocağında yapılacaklar çok sıkıntı yaratır mı bir de ayrı günlerde olur herhslde . Ne biliyim hepsi 2. Ay denince toplam 6 aşı gözümüz korktu
Balkonu denemek aklıma hiç gelmemişti mantıklı aslında açık hava sonuçtaBenim bebeğimde 1 aylık oldu ama son 1 haftadıe uyumuyor resmen. Şuan çözümü balkona müzikli sallanan anakucağını bırakmakta buldum. Serinlikte ve dışarda biraz daha fazla uyuyor. İçerde ya da beşiğinde asla uyumuyor
Biz başta anlamadık gaz olduğunu, meme reddi sandık benimle boğuşuyordu adeta. Sonra farkettim ki huzursuzlandığında hemen ardından gaz çıkarıyor. Meğer bu hırsı memeden çıkarıyormuşPek kundak yapmadık, ama yaptığımızda ittirip açıyordu. Bizim de görünürde bir sancı yok gazını çıkarıyor gibi ama gaz mı uyutmuyor yine de diye düşünmüyor değilim.
29 mayısta doğum yaptım 4 haziranda başvurdum değerlendirmede görünüyorDoğum yardımına başvurup alabilen var mı kızlar
Ara ara şiddetleniyor canım. Gece yerine yatmak istemiyor. Yorucu gerçekten. Allah kolaylık versin hepimize.15 gündür böyle mi seninki
1 günde tükendim
Aynen bizimkinde de var. Rahatsız edeceğini sanmıyorum. Süt ile ilgili diye düşünüyorum. Bu arada ben de sizin gibi 29 Mayısta doğum yaptım.Bebeğin dilinin üzeri beyaz oluyor sizin de böyle mi kızlar? Bugün doktora sormayı unuttum rahatsız edecek bir şey mi diye
Dünden beri her alt açmada bu masajı yapıyorum fayda etti tavsiye ederimAra ara şiddetleniyor canım. Gece yerine yatmak istemiyor. Yorucu gerçekten. Allah kolaylık versin hepimize.
İki kere denedim çok aşırı ağlıyor ona yatırınca. Siz nasıl yatırdınız yarım kundak falan mıBenim bebeğimde 1 aylık oldu ama son 1 haftadıe uyumuyor resmen. Şuan çözümü balkona müzikli sallanan anakucağını bırakmakta buldum. Serinlikte ve dışarda biraz daha fazla uyuyor. İçerde ya da beşiğinde asla uyumuyor
Hemşire sürekli mesaj atıyor ilgili biri sağolsun. Aşı takvimi değişti 2. Ayda karma aşılarla birlikte vurulacaklar hepatiti.Kızlar sizi aşı için aradılar mı? Gerçi 1 ay bitince arıyorlar. Sırada hepatit B ikinci doz aşısı var de mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?