2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Diğeri de rota :) o zaman hafif ise çok sorun olmaz.
Farklı günlerde yapılır evet ve pek sorun olmaz gibi. Rota aşısında alerjik bebeklere yapılması tartışma konusu. Bizde alerji çıkınca ikinci dozu yaptırmamıştım çok arada kalsam da alerji doktoru böyle önermişti. Süt proteini içeriyor çünkü.

Kusura bakmayın gözden kaçırmışım mesajınızı. Teşekkür ederim

Doğum yardımına başvurup alabilen var mı kızlar
Henüz sonuçlanmadı bizimki ama büyük şehir belediyesinden bebeğin ihtiyaçları olan bı çanta verdiler ve SGK'da babaya süt parası verdi tek seferlik belki bulunduğunuz şehirde de veriliyordur bakın isterseniz

Bizim doktorumuz BCG verem aşısını sağlık ocağında yaptırın aynı gün bana gelin diğer devlet ve özel aşılarını ben yapacağım dedi

Kantaron daha çok sulandırıyor hametan öneririm ve her kakasa yıka poposunu

rota aşılarını 3. Ay 5.ay yapmış baktım iki menenjit olduk biz de ayrı ayrı aşı defterinde yazıyor, şimdi hepsini aynı anda değil yani zorunlu aşılar olmayan aylar bos aylarda yapmışız saglık ocağıda çok rahat tabi beş dk sürmüyor bacaktan yapıolar , verem koldan bi işte

Balkonu denemek aklıma hiç gelmemişti mantıklı aslında açık hava sonuçta Anakucağınız nasıl? kendiliğinden Sallanan müziklilerden mi?

Bu arada comotomo biberonu denedim gayet güzel, akıtma boğazına kaçma durumları olmadı

Pek kundak yapmadık, ama yaptığımızda ittirip açıyordu. Bizim de görünürde bir sancı yok gazını çıkarıyor gibi ama gaz mı uyutmuyor yine de diye düşünmüyor değilim.
Biz başta anlamadık gaz olduğunu, meme reddi sandık benimle boğuşuyordu adeta. Sonra farkettim ki huzursuzlandığında hemen ardından gaz çıkarıyor. Meğer bu hırsı memeden çıkarıyormuş

Kızlar sizi aşı için aradılar mı? Gerçi 1 ay bitince arıyorlar. Sırada hepatit B ikinci doz aşısı var de mi?

Bebeğin dilinin üzeri beyaz oluyor sizin de böyle mi kızlar? Bugün doktora sormayı unuttum rahatsız edecek bir şey mi diye
Aynen bizimkinde de var. Rahatsız edeceğini sanmıyorum. Süt ile ilgili diye düşünüyorum. Bu arada ben de sizin gibi 29 Mayısta doğum yaptım.

İki kere denedim çok aşırı ağlıyor ona yatırınca. Siz nasıl yatırdınız yarım kundak falan mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…