2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Maşallah ne güzel toplamış kendini Hep sağlıkla sıhhatle yaşasın inşallah

Ne kadar doğru bir tespit büyüyüp gidecekler gözümüzün önünde.... Bugünkü halleri bir daha geri gelmeyecek tadını çıkaralım olmaz mı
Bunu yazarken bütün gün ağlamış bir bebe annesi olarak şiş gözlerle bakıyorum ekrana ama olsundu

Kundak yaptım, beyaz gürültü açtım, emzik verdim, ayağımda salladım,gözünü örttüm yenice uyudu ama kuş uylusu birazdan uyanacak biliyorum. Tüm tuşlara basıyorum aynı anda çaresizlikten Dediğin gibi hemen büyüsün istiyoruz herhalde

Kızlar sling kullanan var mı? Ben belime güvenip alamadım çok ağrıyor hala diye de aslında baya heves ediyorum.

Sen depresyona girmiyorsun eşin yeterince destek olmuyor. Emin ol yalnız değilsin, Tr şartlarında bir çoğu böyle malesef. Birde erkekler de baba olduklarını idrak edemiyor hemen bence onlar da lohusalık yaşıyor. Bu zaman diliminde aile dinamiklerinin bozulması çok normal. Etrafımda o kadar çok ki eşiyle arası bozulan. İlk çocukta bende öyleydim. Birde seni suçlarlar lohusasın diye. Siz adam gibi destek oldunuz da biz mi bozulduk. Birde illa ki yardım ediyordur ama çok az, seni rahatlatmıyordur onu da beceremiyordur zaten.
Çözüm beklentiyi minimumda tutmak arkadaşım. İdrak edemiyorlar anlamıyorlar.Ufacık bir şey bile yapmış olsa takdir et, abart. Erkekler gazla çalışıyor. Beklenti içine girersen üzülen olursun hep. Olanı kabullen ve devam et. Bebeğine ve kendi sağlığına odaklan. İntikamını da sonraya sakla. Şu zor zamanlar geçince yersin başının etini

Ayy, yapmayın ben de başlamaya yer arıyorum zaten Kesinlikle öyle, ne günlerdi diye bahsedeceğiz ama eminim konuşmanın sonu “keşke yine öyle küçücük olsaydın” diye bitecek

İyi akşamlar herkese normal şartlarda temmuzda doğuracakken 26 Haziran'da doğurarak Haziran annesi oldum. Ara sıra burayı da takipteydim.sanırım grupta doğurmayan kalmadı.
Benim 3. Bebeğim doğdu 11 yaşında bir kızım bir de 2,5 yaşında oğlum var. Oğlum kardeşini beklemediğimiz kadar kıskanıyor. Hatta sürekli şiddet uygulamak istiyor. Normalde asla böyle bir çocuk değilken 180 derece farklı davranması bizi çok endişelendiriyor. Çünkü ciddi zarar vermesinden korkuyorum. Buna benzer durum yaşayan birileri var mı? Mental olarak çok zor bir durumdayım.

Ya memelerim acıdı bütün gün benim de memeden ayrıldığı an ağlıyor. Şimdi uyuttum en fazla 10 dk sürer heralde

Ayy, yapmayın ben de başlamaya yer arıyorum zaten Kesinlikle öyle, ne günlerdi diye bahsedeceğiz ama eminim konuşmanın sonu “keşke yine öyle küçücük olsaydın” diye bitecek
Şimdi bile büyümüş gibi geliyor gözüme yenidoğan çekimi yaptıracaktık gazıyla başa çıkamayınca erteledik ve o kadar pişmanım ki biraz da ona ağladım

Benim oglum 4 yasinda. Istemli ya da istemsiz sert temaslari oluyor. Emzirirken, uyurken seviyorum diye sert dokunuyor. Bazen de gercekten sevmek de istiyor ama surekli bebegi koruma modundayiz. Mental olarak ben de zorlanıyorum. Ucumuz birlikte bir rutin kurariz diye düşünmüştum. Bana yardimci olur hayalim vardi cunku hep yardimci olan bir cocuktur. Psikolog ile gorusuyorum, basedemedigim baska problemler de oldu. Simdilik sizden ayrismasiyla alakali bir surec dedi psikolog. Normal de aslinda ama yasarkeb zor.

Gun icinde oglunuz kafa dagitabiliyor mu? Biz aktivite yaotigimizda disaridayken daha mutlu.

Şimdi bile büyümüş gibi geliyor gözüme yenidoğan çekimi yaptıracaktık gazıyla başa çıkamayınca erteledik ve o kadar pişmanım ki biraz da ona ağladım
o an en iyisinin o olduğuna karar vermişsiniz, bence hiç canınızı sıkmayın. Kendiniz en doğalını çekersiniz hatta kendinizi de kadraja sokun ben bazen üstümde pijamalar, darmadağın lohusa topuzuyla ikimizi selfie çekiyorum ibretlik olsun ilerde dönüp ne haldeymişim yaa diyebilmek için

Hayırlı olsjun öncelikle Kızım 3,5 yasında Bizimde temaslar var, şimdi bebek ayağını çeksin elini çeksin kucağından bırak falan gibi şeyler oluyo hususi uyandırıo gelio yanağını mıncırıp seviorum die çığlık atıo falan geçicek ama sizinki bi de çok küçükmüş gerçekten. Bölünmek çok zor sürejli yapma etme derken buluyorjm kendimi. Allaha emanetler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…