2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Kızlar bebeğimin yüzü ve vücudunun bazı yerleri iltihaplı sivilceler gibi oldu yıkanınca azalıyor tekrar artıyor neden oluyordur acaba
Sicaktan oluyormus bizim ebemiz öyle dedi. 2 günde bir ebe gelmeye devam ediyor bizim eve dolayisiyla bebegimin herşeyine hakim. Benim bebegimde de çıktı, endişe etme sık sık suyla sil ve sütünü de sürebilirsin dedi.

Aaa teşekkür ederim ve size de geçmiş olsun. Ben de su ve pamukla temizledim ama geçmedi. Çocuk doktoru Netira diye bi damla verdi. Eğer o geçirmezse senin damlanı sorarım doktora. Tek gözünde var çapak. Yazık baya sarı sarı açamıyor da yapışmış

Bizimkinde de var elini bıraktırana kadar ağlıyor. Gözlemlediğim kadarıyla gazı varken yapıyor bunu kendini de geriye doğru atıyor. Gazı yokken yapmadı hiç

Kızlar bebeğimin yüzü ve vücudunun bazı yerleri iltihaplı sivilceler gibi oldu yıkanınca azalıyor tekrar artıyor neden oluyordur acaba
iltihaplı sivilce gibi şeyler bizde de var isilik dedi doktor aynı mıdır bilmiyorum. Serinde kalması lazımmış.
HStaneye giderken sadece alt kattaki klimayı kapattım 2 saat sonra açılsın diye de zamanlayıcıyı açtım içerisi böyleydi gelince.
Bu sıcaklarda nasıl olacak böyle bilmiyorum

Eklentiler

• IMG_20250626_234252.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 28
Şuan burası da 32 derece ama serin bi esinti var sadece zıbınla bırakıyorum bebişi uyurken kendini uyandırdığı için yarım kundak yapıyorum belki o sicaklatiyordur iltihaplı olduğu için korkuttu ama isilik olabilir dediğin gibi

Süt değen yerler dahada kızarıyor kabarıyor ama suyla silip hergun yıkarım geçinceye kadar

Bizimde öyle oldu netira verdi doktor bide göz masajı öğretti 3 saatte bir yapmam için sarı yeşil akıntı tek gözde oluyor göz pinarlarinda tıkanıklık olabilir masajla bu akıntı aktıkça açılır dedi

Kizlar selam,herkes bebislerine kavustu mu?
Aaa hoşgeldin canım bende geçen seni merak ettim ama hesabın kapalı görünüyordu yazamadım sana
Evet kavuştuk çok şükür şimdide gaz emzirme ve isiliklerle uğraşıyoruz
Sen napıyorsun geldi mi senin kuzu da

Doktor demese aklıma gelmezdi çünkü bazen zıbın bile giydirmiyorum. Üst kat klimaların hepsi ya 16 ya 18 derecede açık alt katta 20-22 duruma göre ama ev 25-26 derecede kalıyor hep

Netira da aynı türden antibiyotikli damla, o da hemen fayda eder diye düşünüyorum. Geçmiş olsun çok.

Doktor demese aklıma gelmezdi çünkü bazen zıbın bile giydirmiyorum. Üst kat klimaların hepsi ya 16 ya 18 derecede açık alt katta 20-22 duruma göre ama ev 25-26 derecede kalıyor hep
Havalar aşırı sicak ama evdeyken 25-26 bebiş için iyidir bence zıbınla duruyorsa bı sicak bı soğuk çarpar Allah korusun

Bizimkinde de var elini bıraktırana kadar ağlıyor. Gözlemlediğim kadarıyla gazı varken yapıyor bunu kendini de geriye doğru atıyor. Gazı yokken yapmadı hiç
Sağ olun kızlar içimi rahatlattınız. Okudum da, yok serabral palsi ihtimali olabilirmiş, nörolojiye götürmem gerekirmiş vs vs… zaten şu internete asla güven olmuyor en ufak başımız ağrısa kanser teşhisi koyuyor, tövbe tövbe.

Çok biliyor internet boşver takılma ona ellerini keşfediyorlar yavaştan benim bebeğim boynunu da kaldırmaya çalışıyor ama henüz güçsüz sadece çabalıyor bunlar iyiye işaret büyüyorlar kuzular

Yaa teşekkür ederiim canım. Bizde de eşim çocuğu üşüttünüz diyor
Ben de hiç gözyaşı görmedim, göreyim bi de ona ağlarım yine suyla temizleyeyim o zaman

Çok biliyo o GPT
Benim kızım da 2 kez yaptı onu, saçını çekti sonra da bastı çığlığı gerçekten elini çekmek zor oldu
Ama elini sıklıkla ağzına götürüyor. Ay ben bu ağza götürme işinden "bu çocuk emzik istiyor" yorumuna ulaşmalı mıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…