Moro refleksi başka bir şey evet, onda düşüyor korkusu gibi olup sarılmaya çalışır gibi elleri yana açıyorlar. Sizin bahsettiğinizi biliyorum sadece tek el titriyor mesela, ya da sadece bacak titriyor. O da normal.Moro refleksi değil baktım şimdi bizdeki tekrarlayan el ayak atması ama inşallah sizlerin dediği gibi cikar
Sen söyleyince bakmıştım ben de aldım. Bikaç güne gelir. Teşekkür ederimKızlar biberon arayışında olan var ise COMOTOMO almıştım bugün kullanmaya başladım. Çok beğendim. Hem yavaş akışlı hem cam olmadığı için hafif hemde cam kadar sağlıklı silikondan yapılmış . Görüntüsü de çol tatlı. Daha az gaz a sebebiyet veriyormuş ben dsha çok onun için aldım ama henüz çok kullanmadıpım için o konuda işe yarayacak mı zamanla göreceğiz
Benim bir arkadaşımın bebeğinde ani titreme oluyordu. MR çekildi bir şey çıkmadı. İnşallah sizinki de önemli bir şey değildir. İçinizi ferah tutun.Moro refleksi değil baktım şimdi bizdeki tekrarlayan el ayak atması ama inşallah sizlerin dediği gibi cikar
Canım göbeğinin altına gazlı bezlerden koy, dikiş yerin nemli kalmasın. Benim doktorum koymuştu böyle yap demişti. Bol bol da dinleneceksin, mümkün olduğunca destek alarak kalk, göbek kısmına ağırlık vermeKızlar benim dikişler iyileşmedi bı türlü göbek de gitmedi dikislerin üstüne kat şeklinde gelmiş göbeğim ve dikişler enfeksiyon kapmış kızarıklık ve şişkinlikler var ilk günler gibi ağrı da hissediyorum iç dikişler de acıyor nasıl iyileştirecem şu dikişleri siz naptınızkorse de takamıyorum çok huzursuz oluyorum içinde nefesim kesiliyor sanki
120 ye kadar gidebilir. Bebek aç olursa her türlü belli eder zatenMerhaba kızlar bebeğim tam bşr aylık mama ile besleniyoruz her öğünde 90 cc hıpp mama veriyoruz sizce az mı
Videosu var aslında evet siz beni anladınız bizde 2 el 2 ayak ritmik 1 saat boyunca titriyor inşallah normaldirMoro refleksi başka bir şey evet, onda düşüyor korkusu gibi olup sarılmaya çalışır gibi elleri yana açıyorlar. Sizin bahsettiğinizi biliyorum sadece tek el titriyor mesela, ya da sadece bacak titriyor. O da normal.
İnşallah cuma randevu var eğer doktor uygun görürse nöroloji den randevu Alicam bendeBenim bir arkadaşımın bebeğinde ani titreme oluyordu. MR çekildi bir şey çıkmadı. İnşallah sizinki de önemli bir şey değildir. İçinizi ferah tutun.
Siz yine cuma günü bir doktora sorun içiniz rahatlasın. Ama inşaallah yoktur bir şey diye düşünüyorum ben.Videosu var aslında evet siz beni anladınız bizde 2 el 2 ayak ritmik 1 saat boyunca titriyor inşallah normaldir
Bana bişey koyma sargiyi aç ve nemli kalmasın dediler de son günlerde bebeğin gazları başlayınca iyileşti diye hiç dikkat etmedim yine nemlendi sanırımCanım göbeğinin altına gazlı bezlerden koy, dikiş yerin nemli kalmasın. Benim doktorum koymuştu böyle yap demişti. Bol bol da dinleneceksin, mümkün olduğunca destek alarak kalk, göbek kısmına ağırlık verme
Yok canım bantlama zaten. Benim doktorum da bi şey koymıycaz dedi sonra baktı gazlı bez koyalım dedi göbeğin üzerine düşmesn orası nemli kalmasın dedi. Temiz bi bez de olur dedi, bebişin ağız mendilinden koyabilirsin canımBana bişey koyma sargiyi aç ve nemli kalmasın dediler de son günlerde bebeğin gazları başlayınca iyileşti diye hiç dikkat etmedim yine nemlendi sanırım
Çok geçmiş olsun. Benim doktorum ilk zamanlar düzenli pansuman yapmamı istedi. Batikonla temiz gazlı bezle yaptık. İlk 10 gün su geçirmez banta banyo yap oraya su değerse hemen kurula dedi. Nemli kalmasın dedi. Bebeğimle 6-7 gün hastanede kalmamız gerekti ona rağmen ben aksatmadan yaptım. Sen mutlaka doktoruna danışmışsındır ne dediyse yap. Çok üzüldüm. Tez zamanda gitsin inşallahKızlar benim dikişler iyileşmedi bı türlü göbek de gitmedi dikislerin üstüne kat şeklinde gelmiş göbeğim ve dikişler enfeksiyon kapmış kızarıklık ve şişkinlikler var ilk günler gibi ağrı da hissediyorum iç dikişler de acıyor nasıl iyileştirecem şu dikişleri siz naptınızkorse de takamıyorum çok huzursuz oluyorum içinde nefesim kesiliyor sanki
Maalesef mochi tekli almıştım sorun yaşadım . Cihaz mı bozuktu yoksa benim göğüs ucumda mı problem var bilmiyorum. Şimdi lansinoh almayı planlıyorum ama aynı şeyi yaşar mıyım diye karar veremiyorum . Cihaz 24 mm göğüs ucu için standart görünüyoe . Flanş satın almak istersek 24 mm ve altındaki mm boyutlarında . Peki benim göğüs ucu 24 mm ve üzeri ise ne yapılır onu anlamadım . Mochi yüzünden iyice korktum almaya . Lansinoh alırsam çiftli alacağım üstelik. Elimde patlamaz umarım ama mecburen alacağım. İnşallah sorun yaşamamB brcubrcu0101 eller serbest göğüs pompasıyla ne yaptınız sorun yaşıyordunız sanırım çözüldü mü?
Ah ya . Ben sadece 1 dakika kadar denedim, zaten direkt bebeğin üstüne kadar ıslanınca anormallik olduğunu anlayıp hemen çıkardım ağzından . Çok sıkıntılıBunu gördünüz mü? Grupta konuşulmuştu
Ben riske atıp tamamen bambaşka bi marka sipariş ettim Türk medikal firması üstelik indirimde hali lansinohla aynı fiyatMaalesef mochi tekli almıştım sorun yaşadım . Cihaz mı bozuktu yoksa benim göğüs ucumda mı problem var bilmiyorum. Şimdi lansinoh almayı planlıyorum ama aynı şeyi yaşar mıyım diye karar veremiyorum . Cihaz 24 mm göğüs ucu için standart görünüyoe . Flanş satın almak istersek 24 mm ve altındaki mm boyutlarında . Peki benim göğüs ucu 24 mm ve üzeri ise ne yapılır onu anlamadım . Mochi yüzünden iyice korktum almaya . Lansinoh alırsam çiftli alacağım üstelik. Elimde patlamaz umarım ama mecburen alacağım. İnşallah sorun yaşamam
Aa olur ya hangi marka acaba bir bende inceleyeyim ? Sizden de yorum alırım yarın süper olur :) evet lansinoh da çok fazla olumsuz yorum var zaten o yüzden kararsız kaldım. Aslında bana çok acil lazım ama bir türlü cesaret edip lansinoh alamadım. Mochi zaten artık alasım gelmiyor. Başka da seçenek yoktu kafamdaBen riske atıp tamamen bambaşka bi marka sipariş ettim Türk medikal firması üstelik indirimde hali lansinohla aynı fiyatTeknik özellikleri (batarya, çekiş gücü vs) aklıma yattı ve lansinohta da çokça olumsuz yorum var o yüzden farklı bir şey denemek istedim. İsterseniz yarına kadar bekleyin memnun kalırsam onu da değerlendirirsiniz
Aa olur ya hangi marka acaba bir bende inceleyeyim ? Sizden de yorum alırım yarın süper olur :) evet lansinoh da çok fazla olumsuz yorum var zaten o yüzden kararsız kaldım. Aslında bana çok acil lazım ama bir türlü cesaret edip lansinoh alamadım. Mochi zaten artık alasım gelmiyor. Başka da seçenek yoktu kafamda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?