2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Kızlar canım çok sıkkın ya geçen yazmıştım size kızımda ürperme oluyor diye doğduğundan beri elleri ve ayakları sabit atıyor uykuya daldığında internet te epilepsi diyor cuma kontrol u var çok moralim bozuk antibiyotik kullanmıştım acaba o mu etkiledi çocuğumu kendimi çok suçlu hissediyorum inşallah öyle bir şey yoktur uyku miyoklonisi diye bişey var onunlada benziyor ama kafamı karistiran titreme Ler elini koyunca geçiyormuş benim kizimda geçmiyor kasılma devam ediyor ((

Merhaba kızlar bebeğim tam bşr aylık mama ile besleniyoruz her öğünde 90 cc hıpp mama veriyoruz sizce az mı

Kızlar bebek uyumuyor deyince doktor bu damlayı verdi kullanan var mı? Hem bebek hem ben kullancakmışım.

Eklentiler

• IMG_5176.webp
    85,7 KB · Görüntüleme: 45
Merhaba kızlar bebeğim tam bşr aylık mama ile besleniyoruz her öğünde 90 cc hıpp mama veriyoruz sizce az mı
Merjaba. Her öğün dediğiniz kaç saatte bir ? Benim bebeğim 1 aylık 2 saatte bir 90 ml süt içiyor . Aldığı kilo açısından iyi gidiyor. Mama süte göre daha tok, dolayısıyla yeterli bence . Ama zaten aç ise anlarsınız daha fazla verirsiniz ama bencr yeterli

Moro refleksi olabilir mi?benim bebeğimde ilk günden kumdağı sevmiyor. Serbest uyuduğu için uyurken çoo fazla irkiliyor. Ellerini kollarını bir anda havaya kaldırıyor. Doktor moro refleksi çoo normal dedi. Sizde hemen endişelenmeyin bence

Sen nerelerdesin canııım, nasılsın naptın

Merhaba canım kavuştuk çok şükür. Sen kavuştun mu? Yoktun uzun süredir.

Sen nerelerdesin canııım, nasılsın naptın
Ben de doğum yaptım geldim tam vaktinde geldi benim kuzucumda 40+0da kavustum,11 gunluk olduk teyzeleri
Çok şükür her şey yolunda şimdilik alisma sureci vs derken yorgunlukta cabası
Tabii bir de sutume karisilmasa delirmek uzereyim
Bir de şunu ekleyeyim 15 saat suni sanci cekip normal doğum yaptim,o anı hâlâ unutamıyorum kızıma bakip bakip neler cektirdin kiz diyorum
Bebisler sizler umarim iyisinizdir ya,cok özledim hepinizi.
Kendimi cok geri cektim ben forumdan,hamilelikte hiç sorunda yasamadim ama sanirim korku endise gibi dusuncelerden kendimle kalmak istedim

Kızlar biberon arayışında olan var ise COMOTOMO almıştım bugün kullanmaya başladım. Çok beğendim. Hem yavaş akışlı hem cam olmadığı için hafif hemde cam kadar sağlıklı silikondan yapılmış . Görüntüsü de çol tatlı. Daha az gaz a sebebiyet veriyormuş ben dsha çok onun için aldım ama henüz çok kullanmadıpım için o konuda işe yarayacak mı zamanla göreceğiz

Çok normal refleksler onlar, sakın içinizi karartmayın. Moro refleksini araştırın. Bazı çocukların bu refleksi daha kuvvetli oluyor.

Evet sizinle konuşmuştuk, saniyelik titremeler normal ama sizi tekrardan endişeye düşüren şey nedir? Uzun süreli geçmeyen titremeler olduğunu mu farkettiniz? Öyleyse doktorunuza söyleyin tabii mutlaka. Ama saniyelik olan titremeler için korkmanıza gerek yok, hepimizin bebeğinin kollarında bacaklarında çenelerinde oluyor aynı titremeler.

Son düzenleme:
Yok uzun süreli titremeler yok inşallah sizin dediginiz gibidir.elleri ayakları atıyor saniyelik ama tekrarlayan hareketler uykuya dalana kadar 1 saat kadar ayakları elleri hareket ediyor sonrasında düzeliyor elimi üzerine koyduğum zaman ellerine ve ayaklarına kasılmaları devam ediyor

Kızlar çok teşekkür ederim çok canm sıkılmıştı 2 gündür sütum gidecek diye korkuyorum biraZ rahatladim

Beğenmenize sevindim. Bende kullanıyordum çok memnunum

Yatağa koyarken ellerini tutuyorum. Yoksa moro refleksinden böyle düşüyor gibi oluyor o da normal diye biliyorum. Siz telaş etmeyin. İnternete baksak hepimiz kanseriz.

Yatağa koyarken ellerini tutuyorum. Yoksa moro refleksinden böyle düşüyor gibi oluyor o da normal diye biliyorum. Siz telaş etmeyin. İnternete baksak hepimiz kanseriz.
Evet benim kızda da özellikle yatağa koyarken oluyor uyanıp ağlıyor hatta ben hemen yapay zekaya sordum yavaşça önce bacakları sonra kafası gelecek şekilde yatağa bırakın diyordu öyle yapıyorum elimi hemen çekmiyorum bu şekilde olmuyor o refleks yazık çok korkuyor

Evet çok normal moro refleksi korku ya da tehlike geleceğini düşündüklerinde olurmuş. En güvenli yer onlar için biziz. Bizden ayrılacakları an telaş yapıyorlar. Bende sizin gibi koruyorum bir de ellerini tutuyorum 10 sn o zaman güvende hissediyor.

Moro refleksi değil baktım şimdi bizdeki tekrarlayan el ayak atması ama inşallah sizlerin dediği gibi cikar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…