- 8 Ekim 2020
- 300
- 208
- 53
- 36
Canım bebişin bacaklarını M şeklinde yaparak mı kullanıyosun? Ve bebeğin kaç kilo?İlays kullanıyorum çok memnunum
90 iyi gibi ama anlarsın zaten doyup doymadığını canım. İstersen 120lik yapıp bi deneMerhaba kızlar bebeğim tam bşr aylık mama ile besleniyoruz her öğünde 90 cc hıpp mama veriyoruz sizce az mı
Merjaba. Her öğün dediğiniz kaç saatte bir ? Benim bebeğim 1 aylık 2 saatte bir 90 ml süt içiyor . Aldığı kilo açısından iyi gidiyor. Mama süte göre daha tok, dolayısıyla yeterli bence . Ama zaten aç ise anlarsınız daha fazla verirsiniz ama bencr yeterliMerhaba kızlar bebeğim tam bşr aylık mama ile besleniyoruz her öğünde 90 cc hıpp mama veriyoruz sizce az mı
Moro refleksi olabilir mi?benim bebeğimde ilk günden kumdağı sevmiyor. Serbest uyuduğu için uyurken çoo fazla irkiliyor. Ellerini kollarını bir anda havaya kaldırıyor. Doktor moro refleksi çoo normal dedi. Sizde hemen endişelenmeyin benceKızlar canım çok sıkkın ya geçen yazmıştım size kızımda ürperme oluyor diye doğduğundan beri elleri ve ayakları sabit atıyor uykuya daldığında internet te epilepsi diyorcuma kontrol u var çok moralim bozuk antibiyotik kullanmıştım acaba o mu etkiledi çocuğumu kendimi çok suçlu hissediyorum inşallah öyle bir şey yoktur uyku miyoklonisi diye bişey var onunlada benziyor ama kafamı karistiran titreme Ler elini koyunca geçiyormuş benim kizimda geçmiyor kasılma devam ediyor ((
Sen nerelerdesin canııım, nasılsın naptın
Aaa hoşgeldin canım bende geçen seni merak ettim ama hesabın kapalı görünüyordu yazamadım sana
Evet kavuştuk çok şükür şimdide gaz emzirme ve isiliklerle uğraşıyoruz
Sen napıyorsun geldi mi senin kuzu da
Merhaba canım kavuştuk çok şükür. Sen kavuştun mu? Yoktun uzun süredir.
Ben de doğum yaptım geldim tam vaktinde geldi benim kuzucumda 40+0da kavustum,11 gunluk olduk teyzeleriSen nerelerdesin canııım, nasılsın naptın
Çok normal refleksler onlar, sakın içinizi karartmayın. Moro refleksini araştırın. Bazı çocukların bu refleksi daha kuvvetli oluyor.Kızlar canım çok sıkkın ya geçen yazmıştım size kızımda ürperme oluyor diye doğduğundan beri elleri ve ayakları sabit atıyor uykuya daldığında internet te epilepsi diyorcuma kontrol u var çok moralim bozuk antibiyotik kullanmıştım acaba o mu etkiledi çocuğumu kendimi çok suçlu hissediyorum inşallah öyle bir şey yoktur uyku miyoklonisi diye bişey var onunlada benziyor ama kafamı karistiran titreme Ler elini koyunca geçiyormuş benim kizimda geçmiyor kasılma devam ediyor ((
Evet sizinle konuşmuştuk, saniyelik titremeler normal ama sizi tekrardan endişeye düşüren şey nedir? Uzun süreli geçmeyen titremeler olduğunu mu farkettiniz? Öyleyse doktorunuza söyleyin tabii mutlaka. Ama saniyelik olan titremeler için korkmanıza gerek yok, hepimizin bebeğinin kollarında bacaklarında çenelerinde oluyor aynı titremeler.Kızlar canım çok sıkkın ya geçen yazmıştım size kızımda ürperme oluyor diye doğduğundan beri elleri ve ayakları sabit atıyor uykuya daldığında internet te epilepsi diyorcuma kontrol u var çok moralim bozuk antibiyotik kullanmıştım acaba o mu etkiledi çocuğumu kendimi çok suçlu hissediyorum inşallah öyle bir şey yoktur uyku miyoklonisi diye bişey var onunlada benziyor ama kafamı karistiran titreme Ler elini koyunca geçiyormuş benim kizimda geçmiyor kasılma devam ediyor ((
Yok uzun süreli titremeler yok inşallah sizin dediginiz gibidir.elleri ayakları atıyor saniyelik ama tekrarlayan hareketler uykuya dalana kadar 1 saat kadar ayakları elleri hareket ediyor sonrasında düzeliyor elimi üzerine koyduğum zaman ellerine ve ayaklarına kasılmaları devam ediyorEvet sizinle konuşmuştuk, saniyelik titremeler normal ama sizi tekrardan endişeye düşüren şey nedir? Uzun süreli geçmeyen titremeler olduğunu mu farkettiniz? Öyleyse doktorunuza söyleyin tabii mutlaka. Ama saniyelik olan titremeler için korkmanıza gerek yok, hepimizin bebeğinin kollarında bacaklarında oluyor aynı titremeler.
Onu duymadım bakayım bı teşekkür ederimÇok normal refleksler onlar, sakın içinizi karartmayın. Moro refleksini araştırın. Bazı çocukların bu refleksi daha kuvvetli oluyor.
Kızlar çok teşekkür ederim çok canm sıkılmıştı 2 gündür sütum gidecek diye korkuyorum biraZ rahatladimMoro refleksi olabilir mi?benim bebeğimde ilk günden kumdağı sevmiyor. Serbest uyuduğu için uyurken çoo fazla irkiliyor. Ellerini kollarını bir anda havaya kaldırıyor. Doktor moro refleksi çoo normal dedi. Sizde hemen endişelenmeyin bence
İlays mabelArkadaşlar sling önerisi olan var mı?
Beğenmenize sevindim. Bende kullanıyordum çok memnunumKızlar biberon arayışında olan var ise COMOTOMO almıştım bugün kullanmaya başladım. Çok beğendim. Hem yavaş akışlı hem cam olmadığı için hafif hemde cam kadar sağlıklı silikondan yapılmış . Görüntüsü de çol tatlı. Daha az gaz a sebebiyet veriyormuş ben dsha çok onun için aldım ama henüz çok kullanmadıpım için o konuda işe yarayacak mı zamanla göreceğiz
Yatağa koyarken ellerini tutuyorum. Yoksa moro refleksinden böyle düşüyor gibi oluyor o da normal diye biliyorum. Siz telaş etmeyin. İnternete baksak hepimiz kanseriz.Yok uzun süreli titremeler yok inşallah sizin dediginiz gibidir.elleri ayakları atıyor saniyelik ama tekrarlayan hareketler uykuya dalana kadar 1 saat kadar ayakları elleri hareket ediyor sonrasında düzeliyor elimi üzerine koyduğum zaman ellerine ve ayaklarına kasılmaları devam ediyor
Evet benim kızda da özellikle yatağa koyarken oluyor uyanıp ağlıyor hatta ben hemen yapay zekaya sordum yavaşça önce bacakları sonra kafası gelecek şekilde yatağa bırakın diyordu öyle yapıyorum elimi hemen çekmiyorum bu şekilde olmuyor o refleks yazık çok korkuyorYatağa koyarken ellerini tutuyorum. Yoksa moro refleksinden böyle düşüyor gibi oluyor o da normal diye biliyorum. Siz telaş etmeyin. İnternete baksak hepimiz kanseriz.
Evet çok normal moro refleksi korku ya da tehlike geleceğini düşündüklerinde olurmuş. En güvenli yer onlar için biziz. Bizden ayrılacakları an telaş yapıyorlar. Bende sizin gibi koruyorum bir de ellerini tutuyorum 10 sn o zaman güvende hissediyor.Evet benim kızda da özellikle yatağa koyarken oluyor uyanıp ağlıyor hatta ben hemen yapay zekaya sordum yavaşça önce bacakları sonra kafası gelecek şekilde yatağa bırakın diyordu öyle yapıyorum elimi hemen çekmiyorum bu şekilde olmuyor o refleks yazık çok korkuyor
Moro refleksi değil baktım şimdi bizdeki tekrarlayan el ayak atması ama inşallah sizlerin dediği gibi cikarYatağa koyarken ellerini tutuyorum. Yoksa moro refleksinden böyle düşüyor gibi oluyor o da normal diye biliyorum. Siz telaş etmeyin. İnternete baksak hepimiz kanseriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?